FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Evo jedno pitanje, zasto leva ovako visoko kotira na ovoj nasoj anketi, iz kojeg razloga?
Sta ti je cudno, pa ima ljudi koji poslije skoro svake utakmice dodju ovdje i kazu da je panj i krampa.bavaracmujo je napisao/la:Evo jedno pitanje, zasto leva ovako visoko kotira na ovoj nasoj anketi, iz kojeg razloga?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- bavaracmujo
- Kontakt:
Pa da je upitanju neka druga pozicija i razumio bih al bas napadac kakvih danas slabo ima i koji su suho zlato izgleda da bi se pojedini vrlo ahko odrekli, al sreca je pa se neko drugi pametniji pita o tome.harden je napisao/la:Sta ti je cudno, pa ima ljudi koji poslije skoro svake utakmice dodju ovdje i kazu da je panj i krampa.bavaracmujo je napisao/la:Evo jedno pitanje, zasto leva ovako visoko kotira na ovoj nasoj anketi, iz kojeg razloga?
Danas ga jupko izmjeso i to dobro.
Sastav:FCBayern have decided on Hoffenheim’s coach Julian #Nagelsmann to succeed Jupp Heynckes.
FCBayern accordingly would also be prepared to pay a transfer fee potentially €10m for Nagelsmann. In 2019 he would be obtainable by way of an exit clause for €5m, but after Heynckes refused to continue, Bayern can no longer wait that long.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Na danasnji datum prije osam godina
Franck danas puni 35 godina.
Franck danas puni 35 godina.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Top tri gola svete desetke po meni.harden je napisao/la:Na danasnji datum prije osam godina![]()
Franck danas puni 35 godina.![]()
Rodjeni pobjednik kojeg ce vrlo tesko zamjenit bilo ko.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koji je glupan ovaj Boateng.
Ovdje je najvaznije sacuvati se povreda.
Ovdje je najvaznije sacuvati se povreda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaracmujo
- Kontakt:
Velika ja steta sto nema omladinaca u ovakvim utakmicama jer bi definitino vise grizli od bernata boatenga rafinje i ostalih sto igraju preko cundare ove utakmice, definitivno imamo ogromnog prostora za mlade igrace da se afirmisu ali tih nikako nema ni blizu klupe a ne prvog tima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako ova kamera zeza stvar
Al bas se vidi da igraju preko neke stvari. A i nije na 100%.
Franck 35 danas.
Evo gaaa. Tolisso glavom.
Franck 35 danas.
Evo gaaa. Tolisso glavom.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Ali sto ova **** udaraju . Samo da svi ovdje zdravi ostanu
Thomas Müller - Fußballgott
-
Huseinagic
- Kontakt:
Ja sam se nekako najvise od svega bojao, bas onog sto se desilo protiv Seville, a tj. da James ostane na klupi. Ja bih jednostavno pokusao upariti njega sa Martinezom i Thoagom iza, a po krilima ako vec Müller mora da igra, nek ostane na klupi Ribery il Robben..
-
Nerminovic
- Kontakt:
ovog Boatenga treba nogirati daleko od Bayerna
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Koliko je ponekad loše povesti protiv nas, čini se da našima baš to treba da bi krenuli igrat. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- Bayern@heart
- Kontakt:
Lord Bernat i asistencija Jamesu
James kakv igrač
James kakv igrač
- anelbavarac
- Kontakt:
Zato sto ovom temom, u vecini slucajeva se krecu neznalice.bavaracmujo je napisao/la:Evo jedno pitanje, zasto leva ovako visoko kotira na ovoj nasoj anketi, iz kojeg razloga?
- Bayern@heart
- Kontakt:
Sampione oleole

Joj Juppa

41.21.1.
FCBAYERN je napisao/la:Cestitke! Mada nije da nismo navikli.
Cestitke svima, Juppu posebno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.