U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Klarićevi golovi http://www.nfsbih.ba/nsbih/igrac.php?id ... ih_juniori" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/ildar-kl ... 52964.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlahini golovi http://www.nfsbih.ba/nsbih/igrac.php?id ... ih_juniori" onclick="window.open(this.href);return false; + sto je imao puno asistencija
http://www.transfermarkt.de/de/romano-v ... 66754.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da bar jedan od njih treba biti u kadru, ali eto, dok se zadovolje svaciji apetiti, ne mogu svi doci na red. Pola Sirokog mora biti, momak iz Zelje Bajic, najbolji strijelac 2 godine zaredom, tek docekao sansu da na pisane MI ode kao zamjena, smijesno.
bio je i onaj Mirnes Šišić.avlami97 je napisao/la:Kako se nacionalno izjašnjavao ne znam, ali znam da je islamske vjeroispovijesti.Eborg je napisao/la:Sanibal Orahovac, samo je on Crnogorac.Svojevremeno ga Avazov Sport gurao u reprezentaciju BiH.
Ma nije bilo puno ni prije rata. Refik Šabanadžović, Husref Musemić, Sulejman Halilović i Sejo Sušić. Možda sam zaboravio jednog ili dvojicu, ali to je to.Cartman je napisao/la:Je li bio ijedan Bosnjak u Zvezdi nakon rata? Ne mogu se sjetit da jeste...Adi_Zepce je napisao/la:Jel ovo onaj mladi reprezentativac i clan Celika,Anid Travančić na probi u Zvezdi?![]()
http://www.****/s294168/Sport/Fudba ... _Anid.html
Elvir Bolic covjece!levat je napisao/la:Ma nije bilo puno ni prije rata. Refik Šabanadžović, Husref Musemić, Sulejman Halilović i Sejo Sušić. Možda sam zaboravio jednog ili dvojicu, ali to je to.Cartman je napisao/la:Je li bio ijedan Bosnjak u Zvezdi nakon rata? Ne mogu se sjetit da jeste...Adi_Zepce je napisao/la:Jel ovo onaj mladi reprezentativac i clan Celika,Anid Travančić na probi u Zvezdi?![]()
http://www.****/s294168/Sport/Fudba ... _Anid.html
Elvir Bolic covjece!
Kako smo sad kaznili Spance [youtube][/youtube]
Inace Sandzacki lovac,ubija medvjeda i od njega pravi jaknu.
Buduci BH zmaj i kapiten.
VELEZ!!!!!!!!!!!!!!!
-----
eto vam karacica (takodjer i stojnic)
Izvor ?Emir000 je napisao/la:Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
Reprezentacija tacka baGenghis je napisao/la:Izvor ?Emir000 je napisao/la:Bahrudin Atajic: "Bio sam u Međugorju na pripremama U17 reprezentacije 2010. godine, ali selektor Vladimir Stojnić nije pokazao interes za mene. I selektor juniora Karačić mi je obećao poziv, no ništa se nije dogodilo. U međuvremenu sam samoinicjativno dobio bh. državljanstvo, ali i dobio poziv mlade reprezentacije Švedske koji sam odbio. Dolazili su mi i skauti hrvatske reprezentacije, ali sam i to odbio jer sam siguran da kada dobijem priliku da pokažem šta znam u dresu Bosne i Hercegovine, da ću istu i iskoristiti i postati reprezentativcom svoje domovine."
-----
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ima anonimusa i bez Sirokog u reprezentacijiEmir000 je napisao/la:nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica
ja se sjecam kad je mladu repku cinilo 90 % igraca iz zelje i sarajeva , pa uspjeh bio kad otkines bod mladoj repki skotske , a kad se izbor prosirio na cijelu bih i igrace iz ostali klubova , eto i samo vidite gdje se nalazimozrinjke je napisao/la:Ima anonimusa i bez Sirokog u reprezentacijiEmir000 je napisao/la:nemoze mi niko reci da neki anominus iz sirokog brijega zasluzuje poziv ispred atajica
NON MOLLARE MAI
-
edinjo-bih
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
baš sam ovo i ja htio da napišem, čovjek je imao sa onim starim savezom odlične rezultate i većina današnjih U19 i U21 je prošla kroz njegove rukeedinjo-bih je napisao/la:ko je pratio nase mlade repke malo duze taj zna da je stojnic jedan od najboljih selektora kadeta BiH od kad imamo kadetsku repku...al nevazno samo vi blatite a pojma nemate!
- legenda reala
- Kontakt:
Jes jbt 10 maraka bila kvota na naše protiv Holanđanadino-92 je napisao/la:sjecam se, tada sam ja poceo pratit mlade repke kada je stojniceva ekipa pobjedila u17 holandije, dino fazlic dao gol, iz slobodnog udarca ako se nevaram. tad je jos igrao u bremenu. nazalost tad nismo uspjeli dobit norvesku i madjarsku ja mislim, to je tad bila ogromna prilika da prodjemo na evropsko prvenstvo
vidim hr ovaj SPTV će prenositi Turska-Albanija
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], B1988K, Balorda, bhfanatic14, Biscione, bosnas_, BosnianDragon2024, Brazzzoo123, bvsic, CHR, Confiance, DanijelTZ, DeeWa, delko, dime, DjaniTarik, dzemil, emir79, fukara87, galia95, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, hujdur007, IgmanskiVukovi, InatSilniBosanski, Jabroni, Jegres, JimmyPage, jurisicduska, Kapetan, Kaunas, kolezeljovac, Lavcina, legendarnadruga, lol89, Lynx, Micron, moreno123, NazorUso, RaymondRed, RobijasiZenica1988, shminka, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, tale07, THEC, torbica, travuljasSs, tuzlanskinacin, UtdBiH21, Vaya, Wolffire, zikerrz21 i 440 gostiju.