Ma nema šanse da ista mogneš ne mogu trojica igrat sami protiv 5 igraca na parketu. To ti je ko u zenskoj repci ona jones sama igrala a ostalih 15 meda ne mogu. Tako i ovdje isto uz pitanje u kakvom su stanju atic i miralem to ne znamo a nadat se da ce biti dobri samo ovaj parsons je u konstanti bio... Bez minimalno 3 startna igraca bit cemo ubjedivo zadnji.
KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Ma nema šanse da ista mogneš ne mogu trojica igrat sami protiv 5 igraca na parketu. To ti je ko u zenskoj repci ona jones sama igrala a ostalih 15 meda ne mogu. Tako i ovdje isto uz pitanje u kakvom su stanju atic i miralem to ne znamo a nadat se da ce biti dobri samo ovaj parsons je u konstanti bio... Bez minimalno 3 startna igraca bit cemo ubjedivo zadnji.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Na sve to mi lafo uzeli igrati još jedno takmičenje hahaha
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Kazem da je trenutno rezervna opcija jer je jedina dvojka. Ne vjerujem da ce ostati prva rezerva, ali nisam vjerovao ni da ce zadrzati 4-5 igraca iz proslogodisnjeg rostera.

Ovdje se mora dovesti jos 5 igraca koji su u rangu cetvorice novajlija, ako se ista planira napraviti. Centar teskas, kombo bek, strec cetvorka, kvalitetna rezerva koja pokriva 2 i 3 i jos jedna rezerva koja moze pokriti 4 i 5.
Mislim da prerano prosipate pesimizam. Bice tu sigurno jos dobrih pojacanja. Mozda su s Miskom dogovorili ostanak Kovacevica, a da im on obezbijedi par dobrih igraca. Ni ta opcija mi se ne bi svidjela.

Kovacevic je prosjek prosjeka, koji odigra nesto svako trecu utakmicu (posto sad igramo nivo vise, onda ocekujem jos vecu nemoc tj potvrdu prosjecnosti)
Ovaj potez donekle mogu shvatiti jer je mali Jasarevic za mene razocarenje (ono sto sam vidio protiv CG) i nije spreman da uskoci 10-15 minuta. Ali vec dogodine Kovacevic nema sta traziti...ne treba se sa njim zakopat pa makar cinili uslugu Misku koji ce nas satro pripazit boljim igracima.
Ceka se rezervni centar, i ponajprije combo strijelac sa 15ak poena u rukama ...
Ovaj potez donekle mogu shvatiti jer je mali Jasarevic za mene razocarenje (ono sto sam vidio protiv CG) i nije spreman da uskoci 10-15 minuta. Ali vec dogodine Kovacevic nema sta traziti...ne treba se sa njim zakopat pa makar cinili uslugu Misku koji ce nas satro pripazit boljim igracima.
Ceka se rezervni centar, i ponajprije combo strijelac sa 15ak poena u rukama ...
pa obezbijedio ti je HalilovicaGhuraba je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:28Kazem da je trenutno rezervna opcija jer je jedina dvojka. Ne vjerujem da ce ostati prva rezerva, ali nisam vjerovao ni da ce zadrzati 4-5 igraca iz proslogodisnjeg rostera.![]()
Ovdje se mora dovesti jos 5 igraca koji su u rangu cetvorice novajlija, ako se ista planira napraviti. Centar teskas, kombo bek, strec cetvorka, kvalitetna rezerva koja pokriva 2 i 3 i jos jedna rezerva koja moze pokriti 4 i 5.
Mislim da prerano prosipate pesimizam. Bice tu sigurno jos dobrih pojacanja. Mozda su s Miskom dogovorili ostanak Kovacevica, a da im on obezbijedi par dobrih igraca. Ni ta opcija mi se ne bi svidjela.![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Baš i nije dobar primjer.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:19
Jones nas je vukla po evropskim i svjetskim prvenstvima, a sad gubimo 50 razlike pa naviše.
Atić i Halilović se ni u kom slučaju ne mogu dovesti u nekakvu paralelu sa Jones koja je realno Lebron James ženske košarke.
Slažem se svakako da je ovo nepotpun roster i da treba još pojačanja da se ne bi prije svega brukali.
Koševo Zapad
Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:47Baš i nije dobar primjer.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:19
Jones nas je vukla po evropskim i svjetskim prvenstvima, a sad gubimo 50 razlike pa naviše.
Atić i Halilović se ni u kom slučaju ne mogu dovesti u nekakvu paralelu sa Jones koja je realno Lebron James ženske košarke.
Slažem se svakako da je ovo nepotpun roster i da treba još pojačanja da se ne bi prije svega brukali.
Razumijemo se svakako, nisam mislio u kontekstu toga nego onako omjer na parketu produzise evo npr ovog kovacevica momak je nestao minule sezone pogotovo u aba 2 ligi a ni u domacoj se nije nametnuo ni sekunde, jedina dva igraca koja su zasluzila biti u rosteru su west i delalic, ostqlo raspustiti. Koliko je Barbaric kukao trazeci pare i dali mu te pare a nismo ni 30%rostera popunili. Tako da je ovo tanko sad za sad sto kaze drug iznad a prijavili se i trece takmicenje gdje ima dosta ozbiljnih ekipa. Sve u svemu nadat se da ce ubrzo sklopiti roster, a i ne treba se se vaditi na to da cekamo kraj ljetne lige,da dovedemo nekog ima u mnogim jacim ligama dobrih igraca tipa poljske lige, estonske pa i ruske naravno.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Shategabri
- Kontakt:
Treba uloviti nekog Amera šutera, plati ga dobro, nemaš drugih aduta.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 14:34Shategabri je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:47Baš i nije dobar primjer.Rule_hz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 13:19
Razumijemo se svakako, nisam mislio u kontekstu toga nego onako omjer na parketu produzise evo npr ovog kovacevica momak je nestao minule sezone pogotovo u aba 2 ligi a ni u domacoj se nije nametnuo ni sekunde, jedina dva igraca koja su zasluzila biti u rosteru su west i delalic, ostqlo raspustiti. Koliko je Barbaric kukao trazeci pare i dali mu te pare a nismo ni 30%rostera popunili. Tako da je ovo tanko sad za sad sto kaze drug iznad a prijavili se i trece takmicenje gdje ima dosta ozbiljnih ekipa. Sve u svemu nadat se da ce ubrzo sklopiti roster, a i ne treba se se vaditi na to da cekamo kraj ljetne lige,da dovedemo nekog ima u mnogim jacim ligama dobrih igraca tipa poljske lige, estonske pa i ruske naravno.
To minimum.
Koševo Zapad
Dakle zasad
Persons, West
Atić, Gutić
Joesaar, Delalić
Kovačević, Zubac
Halilović, Šalić (?)
Spartak dovodi top pojačanja, još nismo na tom nivou
Persons, West
Atić, Gutić
Joesaar, Delalić
Kovačević, Zubac
Halilović, Šalić (?)
Spartak dovodi top pojačanja, još nismo na tom nivou
Sve ce zavisit izgleda od tog kakve jos amerikance dovedu
Ma i Atic je njegov, ali oni su reprezentativci i ne mogu u isti kos s ostalim igracima iz Miskove agencije.
Ova cetvorica koji su produzili + Zubac koji vec ima ugovor su previse od igraca iz proslog rostera. Samo jos fali da produze Salica i da 'ugodjaj' bude potpun.
Meni nema logike da su Atic i Halilovic dosli tu da bi se razigravalo za opstanak, zato mislim da ce doci jos dobrih igraca.
Poraz kuci od Zadra ili Mege, i Aci se vec drma stolica...Kovacevic je u najboljem slucaju peti visoki u rotaciji. Nisam siguran ni da je prosjecan igrac, blize je A1 ligi...
Mora se ovdje dovest startna (stretch) cetvorka, rezervni centar i combo bek-strijelac...po mogucnosti da nije bas patuljak
Mora se ovdje dovest startna (stretch) cetvorka, rezervni centar i combo bek-strijelac...po mogucnosti da nije bas patuljak
nacuo sam da je Salic blizu ostanka...ni meni se ne svidja to...nadam se da sam pogresno cuoGhuraba je napisao/la: ↑22 jul 2025, 16:17Ma i Atic je njegov, ali oni su reprezentativci i ne mogu u isti kos s ostalim igracima iz Miskove agencije.
Ova cetvorica koji su produzili + Zubac koji vec ima ugovor su previse od igraca iz proslog rostera. Samo jos fali da produze Salica i da 'ugodjaj' bude potpun.
Meni nema logike da su Atic i Halilovic dosli tu da bi se razigravalo za opstanak, zato mislim da ce doci jos dobrih igraca.

Ako ostaje Šalić onda ovo stvarno nema smisla, jer da se ne lažemo nije Halilović neko ko može dominirati, pa da mu eto treba zamjena samo da odmori par minuta.
Možda postoji šansa da želimo nešto širi roster, budući da ćemo igrati i taj kup.
Možda postoji šansa da želimo nešto širi roster, budući da ćemo igrati i taj kup.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Opet krenuo pesimizam, navijaca i ****.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Moraš imati razlog za optimizam.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ma niste realni, ovdje bi neki da se šamaraju sa euroligašiima. Klub se trebao ugasiti prije godinu dana.
Poenta je sa niko od vas ne zna sta se dešava u klubu, kakvi su planovi i sa kojim igračima se pregovara.
Zato prestanite od sebe praviti tastatura stručnjake i menadžere.
Poenta je sa niko od vas ne zna sta se dešava u klubu, kakvi su planovi i sa kojim igračima se pregovara.
Zato prestanite od sebe praviti tastatura stručnjake i menadžere.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".