FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FCBAYERN
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FCBAYERN » 11 apr 2018, 22:41

Kakva prljava igra Seville! Sramotno!

Sudija odron!

Cestitke momcima!
Spamm

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2018, 22:43

Došao sam da se ovom škotskom pokemonu sjetim familije.
A ova gamad od kluba, nije nikad g.ovnastiji i ciganskiji klub ni gostovao na AA. :puke: :puke:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 apr 2018, 22:45

Borba neviđena, Kimmich i Rafko pokidali. O fudbalu manje, više nebitno, prošli smo.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 apr 2018, 22:46

Znao sam da ce Correa napraviti neko sr. nje, ona prava zivotinjska faca, zatvorska. :oops:

Idemo zasluzeno u polufinale. :kafa:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 11 apr 2018, 22:48

Ovaj montela bukvalno nije dobar u glavu, sve razumijem al da ekipa koja ganja rezultat odigra bez suta na go, bez presinga bez zelje nemogu da razumijem nikako.
Sve u svemu idemo dalje to je najbitnije.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 11 apr 2018, 22:51

Mafijaska sudijska organizacija J*** im majku
Krvnik Nzonzi nedobi čist crveni. Šteta da nu jedan šut ne završi u golu ali polufinale je tu. Samo biju ovi iz seviljE J*** im majku. Idrmo dalje valjda nema povreda kod Rafke Hame i Lewe
Daj sad Lpool
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 11 apr 2018, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 11 apr 2018, 22:51

Rafinha oprosti za sve rijeci upucene prema tebi. Moze li se kako glas u anketi ponistiti (mada bojim se dopinga :mrgreen: )? Rafko cestitam!
Spamm

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2018, 22:51

Ono je start za okončanje karijere.
Neka mi neko objasni kako Nzonzi nije dobio drugi žuti za skidanje Rodrigueza sa dvije noge s leđa.
Ovo smećarsko suđenje je nešto protiv čega moramo igrati, neće nam nikada suditi normalno.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 apr 2018, 22:57

Veći firgoši nisu došli na AA. Jedino onaj Navas čovjek ostalo sve gola propalica.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 apr 2018, 23:03

Kakva gamad, fuj
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Klare

Post Postao/la Klare » 11 apr 2018, 23:03

Što se utakmice tiče, dobro drugo poluvrijeme, Martinez im nije dao disati, svih 90 minuta, pa su onda išli da ga ubiju, ni to im nije uspjelo, samo su sebe nagrdili.

Što se igrača naših tiče, nije sud na osnovu ove utakmice naravno, neko neki dan reče da je Robbery na 90%svojih najboljih izdanja., ma daleko od toga, u najboljem slučaju igraju na 60%, treba se rastaviti kad je vakat da džaba ne prljaju svoju karijeru godinom igranja koja im ne dolikuje.
Riberi je večeras već u 40 minuti legao na reklame,
treba pošteno rći, imaju oni znanje još, ali godine dolaze po svoje.
Roben večeras imao 10 puta otvorenu stranu, svoju rutu koju je obišao ko zna koliko puta, večeras nije uspio nijednom.

Prošli bez kartona, odigrali jednu prosjek utakmicu, 7. polufinale u 10 godina, samo Real je bolji sa 8, Barca ima 6, ostali nisu ni blizu,
što znači da smo zadnjih 10 godina stalni vrh Evropskog nogometa.

Osvojimo li titulu sa ovako izmorenim igračima, uzdanicama skoro u penziji, šta reći, biće to senzacija.
Jup je večeras opet pogriješio sa 4-1-4-1, ne može to ni protiv Kolna, ne znam što pokušava 5i put kad prethodna 4 ništa dobro nije donijelo, ne možemo tako igrati, možda bi moglo da su Rob and Rib u naponu snage, ali ovako nema od njih te koristi, puno nam korisnije imati igrača na centru,
zapravo ove sezone vezni red i jeste naša glavna snaga, vezni red nam je i donio ovakvu igru, u ovakvoj situaciji najbolje nam ide 4-3-3

ps:Umalo da zaboravim, Rafko po ko zna koji put dokazao zašto je miljenik probrane manjine na ovom forumu. :cool:
Rafko dominirao!!!! :!:
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 11 apr 2018, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 11 apr 2018, 23:03

ovo nam je maximum, osim ako ne izvucemo Romu. Njih cemo proci. ALi nema ova ekipa kuveta za nesto vise.
Ne znam, mozda su vcrs igrali oprezno, nisu morali ganjat rezultat,plus ciganija iz spanije koja udara itd.
Ali fali mi one zivosti,agresive

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 11 apr 2018, 23:05

Nije ovo dobro! Neko od Muller/Hames mora na klupu , i neko od Ribery Robben također na klupu. Kakvo mrtva igra u zadnjoj trećini terena,nevjerovatno
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Klare

Post Postao/la Klare » 11 apr 2018, 23:07

Scholl je napisao/la:ovo nam je maximum, osim ako ne izvucemo Romu. Njih cemo proci. ALi nema ova ekipa kuveta za nesto vise.
Ne znam, mozda su vcrs igrali oprezno, nisu morali ganjat rezultat,plus ciganija iz spanije koja udara itd.
Ali fali mi one zivosti,agresive
Roben ili Riberi mora na klupu, novi vezni u igru i eto živosti i dominacije, njih dvojica zajedno na terenu, to je previše godina i malo živosti i premalo agresivnosti. Miler treba da bude drugi krilni.

Roben je već negdje u hladu krošnji, ispija nekakva pića, to je otkrio zadnjih mjesec dana, ustvari već od proljetnog dijela sezone i prve utakmice on nije 100% zainteresovan, i razumiti ga je,

Ne kritikujem ja njega za ovakva izdnja, da me pogrešno ne shvatite, to je prirodni tok događaja, ni njemu više ne godi da stalno igra, pogotovo mu ne bi godila još godina visokog tempa u Bayernu.
S druge strane Riberi nije izgubio interesovanje, ali tijelo kaže da je dosta.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 11 apr 2018, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 11 apr 2018, 23:09

Riberi je umro nakon 50te a Robben malo duže, nakon 70te. Trebaju ostati ali da igraju svaku treću tekmu. Ovaj eksperiment formacije 4-1-0-5 bez veznog igrača se ne smije više raditi.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 11 apr 2018, 23:12

A sudije u pm :o ko da su ga iz ragbija doveli.

Rafko motm.
Igrali koliko je trebalo plus doza nesreće da one stopostotne nisu ušle.
Mamu im, njima je trebala pobjeda a bayern čitavo vrijeme napado :crazy:

Uglavnom, daj romu pa rejal/pool u finalu, iako ne bih imo niš ni protiv rejala
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 11 apr 2018, 23:15

Ne bih ja zanemarivao ovu igru, čovječe pa ostavili smo ovu Sevillu sterilnu čitavu utakmicu, pogotovo privođenje kraju utakmice hladne glave, to nam može biti ključ u polufinalu ili nekom finalu.

Rafko ide do kraja sezone ispred Alabe bez problema. Ne znam, džaba mi ovo igramo kad će nas Real izbacit kao i Juve i kao prethodni put nas.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 11 apr 2018, 23:16

Pored formacije zakazali su i individualci. Muller i Lewandowski su bili nevidljivi. Ovom drugom ne treba zamjeriti jer su ga dobro izudarali i samo se nadam da je sve u redu sa njegovim člankom. Dva puta krvnički na isti članak, a ni žutog da dobiju. Dobio je i jednu šljivu ispod oka kao poklon. Tomica umjesto Riberya na lijevo krilo i ubaciti još jednog veznjaka sa Javijem u paru. Kad sam već kod Javija, čovjek je definitivno igrač utakmice, preorao je teren. Imao je onu jednu grešku u prvom poluvremenu kad je promašio loptu i to je bilo to. Rafinha odličan u defanzivi ali nikakvog efekta nema od njega u napadu. Mnogo nam fali Kingsley, ali eto igramo sa čime imamo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 11 apr 2018, 23:20

Rafko i Javi :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Klare

Post Postao/la Klare » 11 apr 2018, 23:25

Bundesliga je napisao/la:Pored formacije zakazali su i individualci. Muller i Lewandowski su bili nevidljivi.
I Mileru je opravdano, postavljen i previše defanzivno.
Najviše su zakazli Rib and Rob, njih dvojica su naprijed imali slobodu, otvorene puteve, nisu radili ono što njima dolikuje.
I njima opravdano naravno, godinama.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.