Ako Bayern ne osvoji LP iduce sezone, ja se moram napit' (a inace sam antialkoholicar)
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Joj danas sam se kladio s jaranom jednim (Arsenalovac).
Ako Bayern ne osvoji LP iduce sezone, ja se moram napit' (a inace sam antialkoholicar)

Zadnja izmjena: The Game, dana/u 03 mar 2010, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
Sent from my Philips Smart TV.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
dr.adnan je napisao/la:Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
ma jok ba, buffon star, svako malo se povrijedi, nea plaho fajde od njegadr.adnan je napisao/la:Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja samo pristajem na Buffona i Diega. Usput od nas ce dobiti dodatnog novca.dr.adnan je napisao/la:Evo čitam, Juve daje Buffona i kusura eurića za Riberyja... Hoćemo li na to pristati?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@ Gero
nisam bio u Sarajevu, pa nisam ni bio na formu. Sto se tice opklade i drugi put, nije nikakav problem. Nego vidim u Vas prica "iz suplje u prazno". Jedni zadovoljni igrom, jedni nisu, bas se vidi da ste pravi navijaci Bayerna, moraju svaki dan biti neke sapunice.
U Ponedeljak sam pregledao utakmicu i mogu se sloziti s misljenjem Ribery-a kada je rekao Bayern pobjedu treba da zahvali lucidnom potezu Bilala (i slazem se s Gerom da je bio RvN mozda bi utakmica otisla u neki drugi smjer), i licno mislim da su se obje utakmice ove sezone trebali zavrsiti rezultatom 0-0, no u Hamburgu je ZeRo donio prevagu, ovdje je to bio slucaj s Riberyom.
No Vas zadatak nakon sto ste preuzeli vrh Bundeslige, nakon 57 kola, je taj da izbacite one zabare iz LP.
nisam bio u Sarajevu, pa nisam ni bio na formu. Sto se tice opklade i drugi put, nije nikakav problem. Nego vidim u Vas prica "iz suplje u prazno". Jedni zadovoljni igrom, jedni nisu, bas se vidi da ste pravi navijaci Bayerna, moraju svaki dan biti neke sapunice.
U Ponedeljak sam pregledao utakmicu i mogu se sloziti s misljenjem Ribery-a kada je rekao Bayern pobjedu treba da zahvali lucidnom potezu Bilala (i slazem se s Gerom da je bio RvN mozda bi utakmica otisla u neki drugi smjer), i licno mislim da su se obje utakmice ove sezone trebali zavrsiti rezultatom 0-0, no u Hamburgu je ZeRo donio prevagu, ovdje je to bio slucaj s Riberyom.
No Vas zadatak nakon sto ste preuzeli vrh Bundeslige, nakon 57 kola, je taj da izbacite one zabare iz LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
U 54. minuti prijateljskog dvoboja nogometaša Njemačke i Argentine na Allianz Areni ozbiljno je stradao stoper gostujuće ekipe i minhenskog Bayerna, Martin Demichelis (29).
Bivšeg je saigrača nenamjerno, pri jednom skoku, koljenom u lice pogodio veznjak Chelseaja Michael Ballack. Nesretni Argentinac uz strašne bolove se srušio na tlo, iznesen je na nosilima te otpravljen u bolnicu na hitnu operaciju.
"Zadobio je prijelom malarne kosti te je hitno podvrgnut operativnom zahvatu", izjavio je ljekar argentinske reprezentacije Donato Villani.
Dobra je vijest u cijeloj priči da Argentincu neće biti ugrožen nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Neko vrijeme neće ga biti u sastavu minhenskog Bayerna, nakon čega ga čeka nastupanje sa zaštitnom maskom.
Ovo je sad razlog za brigu, DvB je povrijedjen vec, ostajemo na holdgeru samo
Bivšeg je saigrača nenamjerno, pri jednom skoku, koljenom u lice pogodio veznjak Chelseaja Michael Ballack. Nesretni Argentinac uz strašne bolove se srušio na tlo, iznesen je na nosilima te otpravljen u bolnicu na hitnu operaciju.
"Zadobio je prijelom malarne kosti te je hitno podvrgnut operativnom zahvatu", izjavio je ljekar argentinske reprezentacije Donato Villani.
Dobra je vijest u cijeloj priči da Argentincu neće biti ugrožen nastup na Svjetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici. Neko vrijeme neće ga biti u sastavu minhenskog Bayerna, nakon čega ga čeka nastupanje sa zaštitnom maskom.
Ovo je sad razlog za brigu, DvB je povrijedjen vec, ostajemo na holdgeru samo
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
Možel Bayern dobit Kolna il će se Podolski umješat ?! Vidim Demichelis ne igra, igral' van Buyten ?! Ribery, Robben ?! Imal' još kakvih povreda il slično ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nema Martina, nema Daniela, mudar potez pustiti na posudbu Brena. Kako će nam sada izgledati odbrana, lijevo Contento, desno Lahn, stoper Holger i ????
Mislim da će Daniel, jer mu ozljeda i nije toliko strašna, a Martin se ako Bog da vraća oko polovine Marta.
Mislim da će Daniel, jer mu ozljeda i nije toliko strašna, a Martin se ako Bog da vraća oko polovine Marta.
Van Buyten je spreman za utakmicu protiv Koelna, oporavio se još prošle sedmice, ali nisu htjeli da rizikuju, no nije još 100% sigurno da će igrati od prve minute...
Demichelis je aus 3 sedmice...
Gobbi je dobio zabranu neigranja 3 utakmice zbog crvenog kartona koji je dobio kada je oborio Robbena...
Demichelis je aus 3 sedmice...
Gobbi je dobio zabranu neigranja 3 utakmice zbog crvenog kartona koji je dobio kada je oborio Robbena...
Sent from my Philips Smart TV.
Pa lijepo, Daniel je naš najbolji stoper i trenutno broj u Bundesligi što se tiče pobijeda u duelima. S njim smo dosta jači.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Neznam zaista sta je uporava mislila kada su Brena pustali na posudbu ,nevezano za ovo da VBuyten igra . Zamislite siutaciju sada da se povrijede Buyten i nekim slucajem i Holger ,sta onda . Shvatam da je Breno mlad i da mu treba iskustva ,ali ostati na 3 stopera je pre riskanntno. Trebali su onda dovesti nekog starijeg igraca(stopera) iz slabijeg kluba kome bi cast bila i sjediti na klupi BAyerna 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Buyten je trenutno nas najbolji stoper i jedan od najboljih u ligi. Sto se njegove povrede tice sve je uredu i on ce zaigrati protiv Kolna. Demichelis je ionako mnogo grijesio, ali je najveci problem ko ce sjediti na klupi od stopera. Badstuber ce zadrzati mjesto stopera, a Contentu se iznenada ukazala dodatna prilika. Tu je Lell koji moze igrati stopera po potrebi, ali daleko od toga. Nedo dragi Bog da on dobije sansu. A ako slucajno toliko zafali taj stoper, vratiti Brena sa posudbe. Mislim da on moze doci sa posudbe. Isti je slucaj bio sa Begovicem, sad ne znam jesu li pravila u Engleskoj i Njemackoj ista?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zeznuta situacija pravo. Mi smo zadnjih dana toliko pominjali Contenta, a on ce izgleda biti nasa sudbina.
Prelomni dio sezone igrati sa tako dva mlada igraca u odbrani. Badstuber i Contento, lijeva odbrambena strana Bayerna, je li se ko tome nadao pred pocetak sezone?
Martinu je pukla jagodicna kost, pored jos nekih preloma na predjelu glave. Ipak po prognozi Bayernovog doktora Muller-Wohlfahrta, ako sve bude teklo optimalno Mishin povratak se ocekuje 24.3 u Kup utakmici protiv Schalkea.
Daniel se vraca, a u slucaju neke nuzde ja ne vidim razlog zasto tu poziciju ne bi mogao odigrati T44.
Samo ne Lelcina.
Martinu je pukla jagodicna kost, pored jos nekih preloma na predjelu glave. Ipak po prognozi Bayernovog doktora Muller-Wohlfahrta, ako sve bude teklo optimalno Mishin povratak se ocekuje 24.3 u Kup utakmici protiv Schalkea.
Daniel se vraca, a u slucaju neke nuzde ja ne vidim razlog zasto tu poziciju ne bi mogao odigrati T44.
Samo ne Lelcina.
Vom Jäger zum Gejagten
Kroos se ne želi vratiti u Bayern, cool 
A sta je sa Gerlitzom jel on jos uvijek kod nas u klubu ili je negdje na posudbi? on moze stopera igrati.geronimo je napisao/la:Zeznuta situacija pravo. Mi smo zadnjih dana toliko pominjali Contenta, a on ce izgleda biti nasa sudbina.Prelomni dio sezone igrati sa tako dva mlada igraca u odbrani. Badstuber i Contento, lijeva odbrambena strana Bayerna, je li se ko tome nadao pred pocetak sezone?
Daniel se vraca, a u slucaju neke nuzde ja ne vidim razlog zasto tu poziciju ne bi mogao odigrati T44.![]()
Samo ne Lelcina.
Volim te Zeljo!!!
Andreas Gorlitz je još uvijek u nas, ni pod razno on ne može igrati stopera. To bi i više od suicidno bilo. Pa bolje da odmah protivnicima dadnemo prednost od tri gola pa da krenemo bez njega. On se vrati sa željom dokazivanja, ali ustvari je igrač koji me najviše uz Pranjića razočarao.
On se drzi one..."Bolje prvi u selu nego drugi u gradu".Neutral je napisao/la:Kroos se ne želi vratiti u Bayern, cool
Ne znam sta je s momka, mora da se prepao konkurencije. Muller bi mu mogao biti najveci rival (kako stvari stoje), a ovaj opet debitovao za Elf.
zlatan - evo neutral ti je odgovorio.
Vom Jäger zum Gejagten
Pa dobro, razumijem ga ja, tamo je zvijezda, kupi sigurno curice po Leverkusenu, a vamo u Munchenu bi hodao po terenu i oslanjao bi se na Robbena i Bilala.
TO je to psihe kod čovjeka. Kada je neko dobar ode da igra sa igračima koji su na samo malo manjem nivou od njega on je najbolji, i nekako nadahnutije igra i sa više žara, dok je to u ekipi gdje su svi isti odnosno jednaki , malo drugačije. Tamo on sebi govori, ma neću ja ovdje potrčati, ima ovaj da trči , stignuti će on već to.
Nešto kao u Pesu one strijelice za raspoloženje.
TO je to psihe kod čovjeka. Kada je neko dobar ode da igra sa igračima koji su na samo malo manjem nivou od njega on je najbolji, i nekako nadahnutije igra i sa više žara, dok je to u ekipi gdje su svi isti odnosno jednaki , malo drugačije. Tamo on sebi govori, ma neću ja ovdje potrčati, ima ovaj da trči , stignuti će on već to.
Nešto kao u Pesu one strijelice za raspoloženje.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Rjesenje je da ga ostave jos jednu godinu na posudbi. Ali da Kroos produzi sa Bayernom jos barem za dvije godine. Tesko da bi imao mjesta u ovom sastavu Bayerna, ali nikad se ne zna sa Gaalom.
Od prodaje nista. Bavarska prijestolnica je tvoj dom.
Od prodaje nista. Bavarska prijestolnica je tvoj dom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.