Olimpik je sve usrao, sad ni Velezovi juniori nemaju potrebe zapeti protiv Zvijezde 09, kad ce Olimpik biti izbacen..Gifron je napisao/la: ↑25 maj 2021, 08:57Nisu nesto ni pokazali tako da bolje da idu.
Zizovic je cini mi se rekao da ce zadnju utakmicu dati priliku igracima koji nisu imali veliku minutazu, a s obzirom da juniori ako sam dobro upratio ne igraju zadnje kolo protiv Olimpika vrlo moguce da vidimo dosta njih na terenu.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Jel tu uracunat porezni dug od 3,6 M? Mislim da jeste, jer se dug nominalno vodi na klub, a grad ga otplaćuje. U tom slučaju je dug sveden na 1 milion, sto nije loše. Koliko smo ono najvise bili duzni? 6-7 miliona?
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
TAKO JERollingPaper je napisao/la: ↑23 maj 2021, 17:52I meni je zao, al niko nije ni nas zalio kad su se prodali GOSK-u. Ne mogu nepostojeći penal da pogode.
- Beduin
- Kontakt:
0vdje nisu ubrojani dugovi na tuzbe igraca iz ranijeg perioda, poput ovih sad tuzbi za Livancica koja je pravosnazna, pa onda Bekici, Bekric i ko jos Bog sami zna? Ide ovdje sigurno jos nekih 100-150 hiljada KM duga.MakabiTuzla je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:07Jel tu uracunat porezni dug od 3,6 M? Mislim da jeste, jer se dug nominalno vodi na klub, a grad ga otplaćuje. U tom slučaju je dug sveden na 1 milion, sto nije loše. Koliko smo ono najvise bili duzni? 6-7 miliona?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- tuzlak1987
- Kontakt:

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nije ga dugo bilo sve znaSky9 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 19:55![]()

Sloboda je moja nacija
Mene bi bilo sramota.Sunderland je napisao/la: ↑25 maj 2021, 20:08Nije ga dugo bilo sve zna![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Za Miftara se znalo da nece igrati sekunde,to je sam Seco potvrdio na treninzima kad su fukare dolazile ...Sad dal se treba igrat s imenom kluba na taj nacin vidicemo....Golub je bivsi i jos igraca definitivno.Said ostaje,a klub je pregovorima sa igracima iz stare plejade tipa Smajic,Bekic i dr...Valjda se uprava i svi oko kluba odluce sa dignu ljestvicu vise, a ne da se borimo za opstanak u najgoroj lizi na svijetu i da nam to toboze bude uspjeh.Jos Borac i da spustimo zavjesu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Odvoji pare i vrati Krpica, em si dobio napadaca i jos uz to imas iigraca kojeg navijaci gotive i preko kojeg mozes animirat iste
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Tako je, takav dug tek treba sudska odluka da prizna. Eh sad, koliko je toga, Bog zna.Beduin je napisao/la: ↑25 maj 2021, 18:530vdje nisu ubrojani dugovi na tuzbe igraca iz ranijeg perioda, poput ovih sad tuzbi za Livancica koja je pravosnazna, pa onda Bekici, Bekric i ko jos Bog sami zna? Ide ovdje sigurno jos nekih 100-150 hiljada KM duga.MakabiTuzla je napisao/la: ↑25 maj 2021, 16:07Jel tu uracunat porezni dug od 3,6 M? Mislim da jeste, jer se dug nominalno vodi na klub, a grad ga otplaćuje. U tom slučaju je dug sveden na 1 milion, sto nije loše. Koliko smo ono najvise bili duzni? 6-7 miliona?
Ima i onaj jedan fenomen da su mnogi bivsi igraci i treneri veliki Slobodasi, deklarativno i to vremenski ograniceno, a onda, pod uslovom da se pojavi neka lova u klubu i da nije zastarilo, se tuzi i potrazuje.
Mada opet, vjerujem da je toga mnogo manje nego ranijih godina.
tz tz tz tz tz tz
S jedne strane mozet to smatrat "supacki" od tih Slobodasa, al sa druge strane stavi se u poziciju svih tih ljudi (osim Mujkica, Joguncica, Zoletica i te kompanije koji su po 2-3 put naplatili isti dug), domaci igraci cekaju uglavnom malo duze na naplatu mislim iz razloga sto bas to pokusavaju rijesit bez tuzbi al onda vide da ljudi sa strane naplate sve do zadnje marke a njima se ostaje duzno, pa onda se pokrecu tuzbe da se naplate zaradjene pare.slusalica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 08:41Tako je, takav dug tek treba sudska odluka da prizna. Eh sad, koliko je toga, Bog zna.
Ima i onaj jedan fenomen da su mnogi bivsi igraci i treneri veliki Slobodasi, deklarativno i to vremenski ograniceno, a onda, pod uslovom da se pojavi neka lova u klubu i da nije zastarilo, se tuzi i potrazuje.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ma naravno, pa zaradili su to. Neko im je obecao. Nisu ispostovani. Sve 5.klasik je napisao/la: ↑26 maj 2021, 09:31S jedne strane mozet to smatrat "supacki" od tih Slobodasa, al sa druge strane stavi se u poziciju svih tih ljudi (osim Mujkica, Joguncica, Zoletica i te kompanije koji su po 2-3 put naplatili isti dug), domaci igraci cekaju uglavnom malo duze na naplatu mislim iz razloga sto bas to pokusavaju rijesit bez tuzbi al onda vide da ljudi sa strane naplate sve do zadnje marke a njima se ostaje duzno, pa onda se pokrecu tuzbe da se naplate zaradjene pare.slusalica je napisao/la: ↑26 maj 2021, 08:41Tako je, takav dug tek treba sudska odluka da prizna. Eh sad, koliko je toga, Bog zna.
Samo sam konstatovao.
Doduse, bilo je primjera (da ne imenujem naseg bivseg trenera na biciklu) koji se vazno slika i izjavu dade onomad da se odrice svih potrazivanja, pa se predomisli samo par mjeseci poslije. Taj populizam mi smeta.
A suludo je hejtati ljude koji potrazuju svoje.
tz tz tz tz tz tz
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sta kazu ovdje vatreni navijaci Slobode jel namjesten kup?
I kada nam stize trava iz BL?
-
- Kontakt:
Stvarno nisi tacan lik da Bog kaze... Ali hajdetuzlak1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:02Sta kazu ovdje vatreni navijaci Slobode jel namjesten kup?
Sloboda je moja nacija
Fudbalski klub Sloboda poslovao pozitivno u prošloj godini, nisu isplaćivane menadžerske provizije
Fudbalski klub Sloboda Tuzla pozitivno je poslovao u 2020. godini. Tuzlanski klub je imao višak prihoda u iznosu od 325.498 KM.
Autor Sport Centar
Autor: Sport Centar maj 25, 2021
Fudbalski klub Sloboda poslovao pozitivno u prošloj godini, nisu isplaćivane menadžerske provizije
Fudbalski klub Sloboda Tuzla pozitivno je poslovao u 2020. godini. Tuzlanski klub je imao višak prihoda u iznosu od 325.498 KM.
Prema bilansu uspjeha objavljenom na zvaničnoj stranici kluba, Sloboda je imala prihode 1.865.729 KM, a rashode od 1.540.231 KM.
Prihodi kluba u 2019. godini bili su 4.139.291 KM. Sloboda je u 2020. godini iz budžeta dobila 845.000 KM, što je za 635.000 KM manje nego 2019. godine.
Klub je na plaće i ostala primanja zaposlenih u 2020. godini izdvojio 809.121 KM.
Sloboda u 2020. godini nije isplaćivala menadžerske provizije.
Ukupan dug premijerligaša sa Tušnja iznosi 4,6 miliona KM.
Autor Sport Centar
Autor: Sport Centar maj 25, 2021
Prema bilansu uspjeha objavljenom na zvaničnoj stranici kluba, Sloboda je imala prihode 1.865.729 KM, a rashode od 1.540.231 KM.
Prihodi kluba u 2019. godini bili su 4.139.291 KM. Sloboda je u 2020. godini iz budžeta dobila 845.000 KM, što je za 635.000 KM manje nego 2019. godine.
Klub je na plaće i ostala primanja zaposlenih u 2020. godini izdvojio 809.121 KM.
Sloboda u 2020. godini nije isplaćivala menadžerske provizije.
Ukupan dug premijerligaša sa Tušnja iznosi 4,6 miliona KM.
🔴⚫️
Loša je trava iz BL vidio si onog popa Rafaila.....tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:02Sta kazu ovdje vatreni navijaci Slobode jel namjesten kup?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Neka nam posalje Vico onda halucinogenih pecurki da mislimo kako za Slobodu igra 10 najboljih igraca ligemeecko je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:23Loša je trava iz BL vidio si onog popa Rafaila.....tuzlak1987 je napisao/la: ↑26 maj 2021, 19:02Sta kazu ovdje vatreni navijaci Slobode jel namjesten kup?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.