FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bundesliga
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2018, 13:57

Evo ga zvanično, ogadiše mi i dan i život.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 13 apr 2018, 14:03

Pravi Švabo nema sta :cry: :puke:

A sto se tice Reala, mislim da ce teze biti sa Liverpulom :)
Mia San Mia

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 13 apr 2018, 14:03

Teško ćemo mi u Kijev ipak uefina sudijska mafija stoji iza uefadrida. Borit ćemo se pa šta bude Juup je na našoj strani ovog puta.

Kovač teško da ćemo sa njim do 1/2 finala narednih godina

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 13 apr 2018, 14:18

Carlo Broschi aka farinelli123 objasnio, kosmos mora vratiti Realu sve ovo prethodnih godina jednim ispadanjem i konacno dobrim odabirom sudijai. A postoji sansa da nas Liverpool u finalu naguzi kao i Citya sto je. Vamoss osvojit pa onda s Kovacom se patiti u Bundesligi dogodine.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 apr 2018, 14:19

haj barem europski klasik. halasi favoriti, jedno 60-40. jos druga tamo :urnebes:
sretno niki! trebace mu.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 13 apr 2018, 15:02

Znači sad je i zvanično Niko (ne) dolazi u Bayern. :D Nek' mu je sa srećom jer trebaće mu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 13 apr 2018, 15:08

ma ajte, Niko ce biti Kovac Bajernove srece u nadolazecim sezonama.

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 13 apr 2018, 16:02

Jesam li ja jedini koji je zadovoljan i Nikom i žrijebom ?

Ili sam samo preveliki optimista?

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 13 apr 2018, 16:14

nele-BHF je napisao/la:Jesam li ja jedini koji je zadovoljan i Nikom i žrijebom ?

Ili sam samo preveliki optimista?

Niku ne treba osudjivati jer nije jos ni sjeo na klupu Bayerna. Veliku fulu smo imali sa Celavom ublehom. Tu krivim upravu jer da su ostavili Jupp-a jos 1-2 godine, Bayern bi sigurno uzeo jos jednog klempu jer je imao gotovu ekipu, koju je sam selektirao. Celava ubleha je unistila taj stil, koji je opet nekako Jupp uspio povratiti.

Sto se zrijeba tice, Real ce zahtijevati od Jupp-a da ozbiljnije pristupi taktici i jacoj igri kako bi mogli biti ravnopravni s njima. Mislim da je omjer 50:50 i nece se finalista znati do zadnjih sekunda.

Siguran sam da ce se Bayernu vratiti sva nepravda, jer budimo realni, nije Bayern svako. Da bi se smirila ova galama, Realu ce se sada manje gledati kroz prste.

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 13 apr 2018, 16:26

Sa Juppom na celu se ne bojim nikog! Vjerujem u nas prolaz u Finale i duel sa Liverpoolom.
Sto se Nike tice...nema sumnje da su ga i i graci prihvatili,jer inace se ne bi u ovom trenutku ni pricalo o tome,a ako se oni slazu da ih on trenira,slazem se i ja. Vidjet cemo kako ce sve to izgledati sljedecu sezonu...

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 13 apr 2018, 16:30

Zar vama ne govori ništa da su nas direknto (TT) i indirektno (RH i JN) odbila tri trenera i plus Jupp i da je ovo četvrta odnosno peta opcija. Ostali su Jens Keller ( :mrgreen: ) i Kovač i naravno ovaj se odabrao.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 apr 2018, 16:31

Ako uzmemo LP, zaboli me šta će niko uraditi sljedeće sezone.
Svakako slijedi pad i smjena generacija.
Ako flopa, ima drug klop
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 13 apr 2018, 16:57

FCBAYERN je napisao/la:Julian je mac s dvije ostrice. Naravno jos nije zvanicno, ali je veoma izvjesno. Iskustvo mu ne ide u prilog, ali od dosutpnih opcija trenutno je on najbolja. Ne bih rekao da je s njim i Bundesliga zagarantirana, a tu su i potencijalni problemi s autoritetom. Najbolje bi bilo raskrstiti sa Robberyem, te tako omoguciti treneru neometano sprovodjenje zamisli. Kako god, ne treba imati previsoka ocekivanja, a nadam se da ce se, ukoliko bude doveden, raditi na zajednickoj strategiji i da ce biti podareno dovoljno vremena da se i ona sprovede. Treba ga osloboditi pritiska (onoliko koliko je to moguce) i pruziti mu podrsku.

Kako god, tesko da ce iko Juppovim putem krenuti i da ce biti podjednako uspjesan, barem dogledno. To je trener koji najbolje odgovara ovome klubu, a takvog drugog, barem zasada, nema.
Ima, ime mu je Niko Kovac, inace rodjak naseg skolskog druga. Vjerujem da tvojoj sreci nema kraja, cestitke na ovom sjajnom treneru njemacke vjeroispovjesti.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 13 apr 2018, 17:02

Je**m li ti Guardiola sjeme

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 13 apr 2018, 18:37

Jah jah kosmos ce da se pobrine za nepravdu.

O penalu u Njemackoj, u Madridu crveni za Vidala u 46 minuti sto bi znacio i kraj utakmice i totalnu nemogucnost tog potencijalnog crvenog za Casemira koji se potencira (drasticna razlika je dobiti ga u 46 i tamo u 70 i nekoj minuti) pa kod autogola Ramosa ofsajd za Lewu koji je mnogo uticao na igru itd itd ...

Svi vide 2 ofsajda u produzetku kad je sve vec bilo gotovo s obzirom na brojcano stanje na terenu, pogotovo onaj go Marcelo za Ronalda... :crazy:

Bolja ekipa ce opet proci, nikakvi kosmosi se nece pobrinuti za nepravdu koje nije bilo, a mislim da je cinjenica koja ekipa je trenutno bolja.
Mada ako se desi da bolja ekipa podbaci i prodje ova druga to nece biti nezasluzeno naravno...

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 13 apr 2018, 19:36

Ajd ne seri.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 13 apr 2018, 19:48

Aj odyebi, yebo te rejal
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 apr 2018, 20:13

don_burza je napisao/la:Sad je samo važno kakav će Monolog post da napiše ovdje :)
Gotova je Zidaneova nafaka. Dvostruka pobjeda Bayerna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 apr 2018, 20:14

E yebayi ga Mona. Sve si nam syebo sad. :cry:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 13 apr 2018, 20:23

mirgerr je napisao/la:
FCBAYERN je napisao/la:Julian je mac s dvije ostrice. Naravno jos nije zvanicno, ali je veoma izvjesno. Iskustvo mu ne ide u prilog, ali od dosutpnih opcija trenutno je on najbolja. Ne bih rekao da je s njim i Bundesliga zagarantirana, a tu su i potencijalni problemi s autoritetom. Najbolje bi bilo raskrstiti sa Robberyem, te tako omoguciti treneru neometano sprovodjenje zamisli. Kako god, ne treba imati previsoka ocekivanja, a nadam se da ce se, ukoliko bude doveden, raditi na zajednickoj strategiji i da ce biti podareno dovoljno vremena da se i ona sprovede. Treba ga osloboditi pritiska (onoliko koliko je to moguce) i pruziti mu podrsku.

Kako god, tesko da ce iko Juppovim putem krenuti i da ce biti podjednako uspjesan, barem dogledno. To je trener koji najbolje odgovara ovome klubu, a takvog drugog, barem zasada, nema.
Ima, ime mu je Niko Kovac, inace rodjak naseg skolskog druga. Vjerujem da tvojoj sreci nema kraja, cestitke na ovom sjajnom treneru njemacke vjeroispovjesti.
Sa ovim timom bi i Safet Susic uzeo Bundesligu, a u LP ionako haraju zadnjih 5 godina tako da nema zime za Bavarce.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []