FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
40
22%
2. Borbu za Evropu
83
46%
3. Sredinu tabele
32
18%
4. Borbu za opstanak
26
14%

Ukupno glasova: 181

Levin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Levin » 12 maj 2025, 15:38

Virtu4l je napisao/la:
12 maj 2025, 15:20
bhsport je napisao/la:
12 maj 2025, 15:08
Teško, mi imamo Pecaru i moramo dobiti sve a da oni kiksaju Posušje jer ce im se Velez skloniti ko Sloga.

Velež ako im se skloni mogao bi ispod crte nakon pretposljednjeg kola i Grbavice. Prije će se oni skloniti Veležu.
Ne može Velež ispod crte. Sloga im je u zadnjem kolu kojoj ne treba ni za šta. Interesantnija će biti utakmica Torpedo - Radnik.

Radnik je u najgoroj poziciji. Treba mu jedna pobjeda a igra protiv Borca, Torpeda i nas. Isti je slučaj sa Posušjem ali ovi federalni mognu ostati i sa devetom pozicijom. Širokom treba pobjeda protiv Slobode u zadnjem kolu kući i to je to.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 12 maj 2025, 15:57

mislim i ja da ce im se velez skloniti, kao i obicno. tu je sloga kao osigurac.

tesko da cemo mi do treceg mjesta. kao da je bitno, eventualno mala satisfakcija. za mene bi bolje bilo da se da prilika ovim momcima koji nisu imali minuta nego da se ganjaju bodovi po svaku cijenu. pa cak i sto se bodova tice, ti momci sigurno imaju vecu zelju za igrom nego ovi koji su iznijeli cijelu sezonu i jedva cekaju odmor.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 maj 2025, 16:07

Siroki je previse etabliran u ligi da bi ispao. Nisu slucajno Boljevic i Krpic dobili zute kartone. Npr ono kod Boljevica ne moze biti zuti karton, kad ga je igrac Sloge zakacio. Moze reci da nije dovoljno za penala naravno, ali ne da je zuti karton. Frane Jelic je dobro znao to unaprijed.

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 12 maj 2025, 16:11

svemalim1 je napisao/la:
12 maj 2025, 15:57
mislim i ja da ce im se velez skloniti, kao i obicno. tu je sloga kao osigurac.

tesko da cemo mi do treceg mjesta. kao da je bitno, eventualno mala satisfakcija. za mene bi bolje bilo da se da prilika ovim momcima koji nisu imali minuta nego da se ganjaju bodovi po svaku cijenu. pa cak i sto se bodova tice, ti momci sigurno imaju vecu zelju za igrom nego ovi koji su iznijeli cijelu sezonu i jedva cekaju odmor.
Nije mala satisfakcija. Možda nekima jeste ali nama nije.
Prvo, 50.000 KM donosi treće mjesto vise od četvrtog od strane saveza.
Drugo, psihološki nije isto.
Treće, od najvećeg rivala si na kraju bolji.
Nama je Europa krucijalna te prodaje Al Jabera i još jednog igrača… a sve su prilike da će tako i biti.. Karamarko, cvetanovski i Muftic mogu otići uz obeštećenja a i imaju ponude.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 maj 2025, 16:14

Hansestadt je napisao/la:
12 maj 2025, 16:07
Siroki je previse etabliran u ligi da bi ispao. Nisu slucajno Boljevic i Krpic dobili zute kartone. Npr ono kod Boljevica ne moze biti zuti karton, kad ga je igrac Sloge zakacio. Moze reci da nije dovoljno za penala naravno, ali ne da je zuti karton. Frane Jelic je dobro znao to unaprijed.
Igman ide u goste Zrinjskom i dočekuje Borac. Da bi imali i teoretsku šansu za opstanak moraju sve tri pobijediti. S druge strane, Široki ima u zadnjem kolu Slobodu kao osigurač. U najgorem slučaju su deveti i igraju razigravanje.

Mislim da će utakmica u Širokom biti poštena i da neće biti puštanja. Čak bi se usudio i reći da ćemo to dobiti.

Edit : Ako ne budu štelili Radniku opstanak mi smo treći a i to bi se moglo našteliti pa da opet budemo treći ali teško.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 maj 2025, 16:50

Levin je napisao/la:
12 maj 2025, 16:14
Igman ide u goste Zrinjskom i dočekuje Borac. Da bi imali i teoretsku šansu za opstanak moraju sve tri pobijediti. S druge strane, Široki ima u zadnjem kolu Slobodu kao osigurač. U najgorem slučaju su deveti i igraju razigravanje.

Mislim da će utakmica u Širokom biti poštena i da neće biti puštanja. Čak bi se usudio i reći da ćemo to dobiti.

Edit : Ako ne budu štelili Radniku opstanak mi smo treći a i to bi se moglo našteliti pa da opet budemo treći ali teško.
Moje misljenje da mi nismo dovoljno pokazali u ovoj sezoni da budemo 3. Sarajevo je vise od nas pokazalo. Niti mogu bilo kome da zamjerim da budemo 4., gdje nam je i realno mjesto ako gledamo igracki kadar. Medjutim, nisam uopste zadovoljan nasom igrom protiv objektivno losijih ekipa na Grbavici gdje nemamo u ovoj godini sigurnu pobjedu. Cak bih rekao da je zalaganje upitno ako se gleda na citavu utakmicu. Isto mi ne ne svidja ovo nazor guranje tu 3. poziciju, umjesto da iskoristimo prostor i pruzimo priliku nekim mladim igracima.

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 maj 2025, 17:15

12 maj 2025, 16:50
Levin je napisao/la:

Moje misljenje da mi nismo dovoljno pokazali u ovoj sezoni da budemo 3. Sarajevo je vise od nas pokazalo. Niti mogu bilo kome da zamjerim da budemo 4., gdje nam je i realno mjesto ako gledamo igracki kadar. Medjutim, nisam uopste zadovoljan nasom igrom protiv objektivno losijih ekipa na Grbavici gdje nemamo u ovoj godini sigurnu pobjedu. Cak bih rekao da je zalaganje upitno ako se gleda na citavu utakmicu. Isto mi ne ne svidja ovo nazor guranje tu 3. poziciju, umjesto da iskoristimo prostor i pruzimo priliku nekim mladim igracima.
Za par godina se i nećemo sjećati jesmo li to treće zaslužili ili nismo isto kao što se ne sjećamo prošlogodišnje pobjede protiv Igmana od 3:1 (kad smo kod tih sigurnih pobjeda) a u klubu će da broje dodatnih 50 hiljada ako uzmemo treće. O psihološkom momentu po klub da ne govorim.

Samo bih te pitao šta je za tebe mlad igrač? Muftić (23), Šukilović (22), Odinaka (21), Lagumdžija (22), Jaber (21), Šošić (22), Vini (23) jesu li to oni već ostarili? Prosjek godina prvog tima ti je bio 25.5. Mi imamo itekako mladu ekipu.

Ovo sad nije upućeno tebi ali stvarno moram reći. Mnogo smo licemjerni :
- Protiv Posušja igramo dobro, ljudi uzmu bod i ne valja
- Protiv Sloge igramo uspavanku na rezultat i ne valja
- Na početku sezone Šabić i Foče nemaju nikakav kvalitet i nema nikakvog potencijala
- Na kraju sezone Šabić i Fočo moraju igrati jer su ogroman potencijal
- Na početku sezone juniori su nikakva ekipa, nema tu nikakvog potencijala, nedostojni kluba u kojem igraju
- Na kraju sezone daj i Babaluka, Šemdina i Zeničanina a ove što plačamo debelo nek odmore

Ove godine je Šabić imao preko 1000 minuta igre (Liga i Kup) a tek mu je 18 godina. Sljedeće, ako sve bude kako treba to bi trebalo biti duplo. Fočo isto tako. Međutim, prije nego zaigra Fočo mora potpisati novi ugovor. Bez njega mu ne bi dao više minute.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 maj 2025, 17:30

Levin je napisao/la:
12 maj 2025, 17:15
Levin je napisao/la:

Za par godina se i nećemo sjećati jesmo li to treće zaslužili ili nismo isto kao što se ne sjećamo prošlogodišnje pobjede protiv Igmana od 3:1 (kad smo kod tih sigurnih pobjeda) a u klubu će da broje dodatnih 50 hiljada ako uzmemo treće. O psihološkom momentu po klub da ne govorim.

Samo bih te pitao šta je za tebe mlad igrač? Muftić (23), Šukilović (22), Odinaka (21), Lagumdžija (22), Jaber (21), Šošić (22), Vini (23) jesu li to oni već ostarili? Prosjek godina prvog tima ti je bio 25.5. Mi imamo itekako mladu ekipu.

Ovo sad nije upućeno tebi ali stvarno moram reći. Mnogo smo licemjerni :
- Protiv Posušja igramo dobro, ljudi uzmu bod i ne valja
- Protiv Sloge igramo uspavanku na rezultat i ne valja
- Na početku sezone Šabić i Foče nemaju nikakav kvalitet i nema nikakvog potencijala
- Na kraju sezone Šabić i Fočo moraju igrati jer su ogroman potencijal
- Na početku sezone juniori su nikakva ekipa, nema tu nikakvog potencijala, nedostojni kluba u kojem igraju
- Na kraju sezone daj i Babaluka, Šemdina i Zeničanina a ove što plačamo debelo nek odmore

Ove godine je Šabić imao preko 1000 minuta igre (Liga i Kup) a tek mu je 18 godina. Sljedeće, ako sve bude kako treba to bi trebalo biti duplo. Fočo isto tako. Međutim, prije nego zaigra Fočo mora potpisati novi ugovor. Bez njega mu ne bi dao više minute.
Kad pricamo o mladim igracima, onda je rijec o u21 igracima koji ce biti relevantni naredne sezone. Taj te izazov ceka, i meni je logicno pruziti priliku u ovim zadnjim utakmicama. Idealna prilika protiv Sloge na Grbavici. Dodje kao dobra test utakmica, bolje je sad proci kroz to a ne za par mjeseci. Apsolutno je nebitno hocemo li zavrsiti kao treci ili cetvrti. Nema tu nikakvog licemjera, nego cinjenica da igramo tanko protiv objektivno losijih protvnika na Grbavici. GOSK i Posusje na Grbavici, Sloboda, pa i evo sad protiv Sloge. u 2025 god na Grbavici nikoga nismo pobjedili gdje su igraci odigrali dobro kroz skoro citavu utakmicu. Smijesno se vaditi na jedno gostovanje protiv Posusja.

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 12 maj 2025, 17:43

Levin je napisao/la:

Mi 18 pobjeda, a veliko Sarajevo koje se kao uvijek bori za titulu 17? Ako budemo treći, to znači minimalno 2 pobjede više za nas na kraju. Nigdje to neće pisati ko je više pokazao kad se podvuče linija na kraju sezone.

I kratki osvrt na to ko će se skloniti, ko će kome dati - ne pitamo se mi navijači tu ništa. Naredne dvije utakmice nas i Sarajeva će mnogo reći.

Ukoliko nema nikakvih pritisaka, u što sumnjam, prvi bi se ja sklonio za bodove naredne sezone. Prva gostujuća da nam to vrate bez kartona. Pa jbt uzet će Borac od svojih glatkih 4x3 boda koliko god da ih bude, a da vidim hoće li ijedna druga ekipa to uspjet. Vidimo kako je u Hrvatskoj skoro nemoguće nekoga dobit 4 puta u sezoni.

S obzirom da smo Borcu vjerovatno izbili 10+ miliona maraka, očekujem da ćemo tek u narednoj sezoni osjetiti sudije, mada je već i ove bilo primjera (Ljajić na derbiju nam nije dao faul dok nismo gubili 2-0, a opet nastavio kad smo zabili). Borba za Evropu će bit još teža, mada ne vidim ko nam se može približiti u ligi ako mi ostanemo stabilni. Kup je već druga priča.
Zadnja izmjena: CentarsutNaClanak921, dana/u 12 maj 2025, 17:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

Levin
Kontakt:

Post Postao/la Levin » 12 maj 2025, 17:51

12 maj 2025, 17:30
Kad pricamo o mladim igracima, onda je rijec o u21 igracima koji ce biti relevantni naredne sezone. Taj te izazov ceka, i meni je logicno pruziti priliku u ovim zadnjim utakmicama. Idealna prilika protiv Sloge na Grbavici. Dodje kao dobra test utakmica, bolje je sad proci kroz to a ne za par mjeseci. Apsolutno je nebitno hocemo li zavrsiti kao treci ili cetvrti. Nema tu nikakvog licemjera, nego cinjenica da igramo tanko protiv objektivno losijih protvnika na Grbavici. GOSK i Posusje na Grbavici, Sloboda, pa i evo sad protiv Sloge. u 2025 god na Grbavici nikoga nismo pobjedili gdje su igraci odigrali dobro kroz skoro citavu utakmicu. Smijesno se vaditi na jedno gostovanje protiv Posusja.
Za razliku od ove sezone mislim da je, za sljedeću sezonu, pitanje U21 već sada adekvatno riješeno. Imaš Šabića (19), Garčevića (19), Foču (17) i možda Efendića (19). Svi igraju naprijed tako da se možeš više fokusirati na jačanje odbrane.

Istina da osciliramo u igri i da sve izleda vrlo tijesno ali eto nekako si opet u igri za treće mjesto. Zanimljivo. Ukoliko se ukaže prilika treće mjesto treba uzeti. Sad će ti u Širokom na klupi, svakako biti sve juniori.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 12 maj 2025, 17:52

CentarsutNaClanak921 je napisao/la:
12 maj 2025, 17:43
Levin je napisao/la:

Mi 18 pobjeda, a veliko Sarajevo koje se kao uvijek bori za titulu 17? Ako budemo treći, to znači minimalno 2 pobjede više za nas na kraju. Nigdje to neće pisati ko je više pokazao kad se podvuče linija na kraju sezone.

I kratki osvrt na to ko će se skloniti, ko će kome dati - ne pitamo se mi navijači tu ništa. Naredne dvije utakmice nas i Sarajeva će mnogo reći.

Ukoliko nema nikakvih pritisaka, u što sumnjam, prvi bi se ja sklonio za bodove naredne sezone. Prva gostujuća da nam to vrate bez kartona. Pa jbt uzet će Borac od svojih glatkih 4x3 boda koliko god da ih bude, a da vidim hoće li ijedna druga ekipa to uspjet. Vidimo kako je u Hrvatskoj skoro nemoguće nekoga dobit 4 puta u sezoni.
Ja bih volio da je drugacije, ali vise su od nas pokazali tokom sezone. Mozes isto viditi i pol gol razlici, pa konkretno i u utakmicama protiv nas. Medjutim, to meni i nije problem, jer imaju kvalitetniji izbor igraca. Meni vise smeta sto mislim da smo trebali nesto vise pokazati protiv losijih ekipa na domacem terenu, gdje imam dojam da protivnicke ekipe igraju sa vise motiva, pogotovo kad mi postignemo gol i onda se samo povucemo.

CentarsutNaClanak921
Kontakt:

Post Postao/la CentarsutNaClanak921 » 12 maj 2025, 18:04

12 maj 2025, 17:52

Ja bih volio da je drugacije, ali vise su od nas pokazali tokom sezone. Mozes isto viditi i pol gol razlici, pa konkretno i u utakmicama protiv nas. Medjutim, to meni i nije problem, jer imaju kvalitetniji izbor igraca. Meni vise smeta sto mislim da smo trebali nesto vise pokazati protiv losijih ekipa na domacem terenu, gdje imam dojam da protivnicke ekipe igraju sa vise motiva, pogotovo kad mi postignemo gol i onda se samo povucemo.
Ono što smo mi bili ne tako davno - daj da na Grbavici izgubimo 2-0 da ne izlazimo - sad su Zrinjski i Borac (ovi drugi ne samo zbog kvalitete al eto). Sad protiv nas najavljuju bodove i znam da je to iritantno.

Ovo povlačenje poslije gola se može pripisati samo za drugu polusezonu. Mi evidetno iza 65. minute kopnimo, a za to treba Seferu sve po spisku. Frajer ih ubio na zadnjoj reprezentativnoj pauzi jer je evidentno da se poslije Radnika u Bijeljini patimo (umjesto da nam je stvarno godila pauza kao što je Ćorić naglasio). Plus mi stvarno ide na neku stvar s onim zagrijavanjem klupe na poluvremenu, ne znam da li sam to igdje vidio osim da zagrijavaš nekog ko će odmah ući.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!

FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 12 maj 2025, 18:47

Pablo11 je napisao/la:
12 maj 2025, 14:21
To da, ali eto tako bi trebalo cim ispadnemo krece se u gradnju tj pripremanje.
Sve u svemu ne očekujem ništa konkretno/vidljivo prije proljeća iduće godine.
mosa lošmi stićko tit-ula!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 12 maj 2025, 20:48

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
Teško, mi imamo Pecaru i moramo dobiti sve a da oni kiksaju Posušje jer ce im se Velez skloniti ko Sloga.

Velež ako im se skloni mogao bi ispod crte nakon pretposljednjeg kola i Grbavice. Prije će se oni skloniti Veležu.
Ma nema šanse da odu ispod crte.
Radnik ima hala raspored. Sklanjanje u najavi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 12 maj 2025, 22:26

Levin je napisao/la:
12 maj 2025, 15:38
Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:

Ne može Velež ispod crte. Sloga im je u zadnjem kolu kojoj ne treba ni za šta. Interesantnija će biti utakmica Torpedo - Radnik.

Radnik je u najgoroj poziciji. Treba mu jedna pobjeda a igra protiv Borca, Torpeda i nas. Isti je slučaj sa Posušjem ali ovi federalni mognu ostati i sa devetom pozicijom. Širokom treba pobjeda protiv Slobode u zadnjem kolu kući i to je to.
Radnik je donji. Vico i Borac ih ne mirisu, vec jednom su ih izbacili iz lige.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 12 maj 2025, 22:28

Hocemo li mi ikad istok zavrsiti i rijesiti prostore? Tako blizu, a tako dalekom ziv novac i prilika za lagani prihod kluba.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 maj 2025, 23:31

S obzirom da smo Borcu vjerovatno izbili 10+ miliona maraka, očekujem da ćemo tek u narednoj sezoni osjetiti sudije, mada je već i ove bilo primjera (Ljajić na derbiju nam nije dao faul dok nismo gubili 2-0, a opet nastavio kad smo zabili). Borba za Evropu će bit još teža, mada ne vidim ko nam se može približiti u ligi ako mi ostanemo stabilni. Kup je već druga priča.

Ma nije to sad da će nam se neko svetiti, previše su oni fokusirani na sebe i štimanje svojih utakmica. Sve ovo je fascinantno, imaš tri remija i tri poraza u 30 utakmica i nećeš biti prvak. Veoma je loše što se liga pretvorila u ovo što imamo sad.

Ja to pokušavam gledati iz naše perspektive i šta je sve potrebno da se i mi napokon umiješamo u tu borbu za vrh tabele, djeluje mi prosto nemoguće.

Prvi korak je da napokon počnemo osvajati bodove protiv Zrinjskog i Sarajeva, to je osnovni preduslov jer svaka od tih utakmica je vrijedna 6 bodova. Jbt mi smo u posljednjih osam utakmica Zrinjskom otkinuli samo jedan bod i zabili smo im samo jedan gol, prosto nestvarno. A dobili smo ih onda slučajno kad su bili zauzeti Evropom, pa prije toga ponovo katastrofa sa njima. Predugo to traje, 5-6 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 maj 2025, 02:45

Virtu4l je napisao/la:
12 maj 2025, 23:31

Ma nije to sad da će nam se neko svetiti, previše su oni fokusirani na sebe i štimanje svojih utakmica. Sve ovo je fascinantno, imaš tri remija i tri poraza u 30 utakmica i nećeš biti prvak. Veoma je loše što se liga pretvorila u ovo što imamo sad.

Ja to pokušavam gledati iz naše perspektive i šta je sve potrebno da se i mi napokon umiješamo u tu borbu za vrh tabele, djeluje mi prosto nemoguće.

Prvi korak je da napokon počnemo osvajati bodove protiv Zrinjskog i Sarajeva, to je osnovni preduslov jer svaka od tih utakmica je vrijedna 6 bodova. Jbt mi smo u posljednjih osam utakmica Zrinjskom otkinuli samo jedan bod i zabili smo im samo jedan gol, prosto nestvarno. A dobili smo ih onda slučajno kad su bili zauzeti Evropom, pa prije toga ponovo katastrofa sa njima. Predugo to traje, 5-6 godina.
Prije korone bi ovaj ritam koji imaju FKŽ i FKS bio dovoljan za borby za titulu do zadnjeg kola, sada su na -20. Ne treba se lagati i priznati da ima i do toga što mi nemamo svoje “žetone” poput Sloge, Radnika, Gabele i ostalih koji pružaju sigurnih 9 bodova ekipama iz svog nacionalnog ključa kao u vrijeme Olimpika, naravno ne zanemarujući kvalitet Zrinjskog i Borca koji je dokazan u Evropi
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 13 maj 2025, 06:13

Stipu suplje nego koga bi volili u Evropi izvuc.Samo da nebude Kazastan i Azerbejdžan a ni Island.Prvo kolo neki lakši da se prodze onda smo nosioci u drugom dobijemo lakši tim i onda ide 3 predkolo i nek gori.To nam je i kraj.Kaze je.. Evropu a od te 3 tekme sto karte prenosi TV eufa eto 1-2 miliona.Hajde mi vi recite kako do tih para doc a da Beograd Evropu.Prodas igraca i sta onda.Ganjaj nekog hoce li bar bit blizu tog sto si ga prodo.Dzeko kupuj od cistacice pomoćnog glavnog trenera kondicionog igraca direktora.Kupi da se riješimo ovih na Zeljinih suši sto zive vec 20 i kusur godina.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 13 maj 2025, 08:48

24/25 - 59 (jos 9 bodova u igri)
23/24 - 43
22/23 - 53
21/22 - 43
20/21 - 44
19/20 - 42
18/19 - 50
17/18 - 50
16/17 - 44
15/16 - 55
14/15 - 63
13/14 - 57
12/13 - 66
11/12 - 71
10/11 - 55
09/10 - 61

Ovo bi mogla biti bodovno druga najbolja sezona od 2009 godine
Denis Coric!
Da je postena liga ne bi nam ovi gore bjezali ovoliko u to sam siguran
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, ristagrad, sebalos i 36 gostiju.