Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Imali iko posao u Mostaru, il je danas čović dao neradni dan navijačima zrinjskog?
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Teško mi je povjerovati i da imaju tu brojnost s obzirom da ih je duplo manje na domačim utakmicama..
Njima drug respect i za ovih 400-500 ipak im je baza 3-4 puta manja od nase.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
Iznenadili su me ovom brojkom jer ih nisam vidio u izdanju iznad 300.
Mi da trebamo proslaviti titulu u Sarajevo otislo bi 5 hiljada
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mozda dozivis u Federalnoj, samo cete tada ici u Mostar, SImin Han, Gradacac...itd.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
- Zeljeznicar -
Pa imali ste 2009. godine sličnu situaciju u kojoj ste mogli dokazati to o čemu govoriš, pa mrka kapa.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pa dobro @ Zenzo, vratit ćemo se nazad :pZenzo je napisao/la:Mozda dozivis u Federalnoj, samo cete tada ici u Mostar, SImin Han, Gradacac...itd.Convicts1988 je napisao/la:Da je meni doživiti s mojim Čelikom za života ovako borbu za titulu i prvo mjesto par kola prije kraja, ako nas ne bi 4- 5 hiljada otišlo za Sarajevo qrac bi si sjekao
@avenija, slažem se .. Fina brojka za njih svakako .
Ovo me podsjeca na proslu godinu i 450 laznih sarajlija na putu prema krupi. Nadam se da se ovi nece vratiti popisani kao oni 
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina, znaju da u ovoj utakmici mogu rijesiti sve, znamo svi i da im je broj gro navijaca dosta manji, kao i brojnost na domacim tekmama, ovdje su i ultrasi, i simpatizeri i oni koji odu jednom godisnje na tekmu, svakako za pohvalu, daj boze da je ta brojka milja, pa da imamo jaku tifo scenu, ovako sve zavisi od tekme, rezultata i bitnosti utakmice
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna
A manijake kao nije pukla euforija u tom finalu,njih je kao standardno milja i po,dvije u Zenici,.ANTIANTIFA je napisao/la:Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina,
ANTIANTIFA je napisao/la:Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina, znaju da u ovoj utakmici mogu rijesiti sve, znamo svi i da im je broj gro navijaca dosta manji, kao i brojnost na domacim tekmama, ovdje su i ultrasi, i simpatizeri i oni koji odu jednom godisnje na tekmu, svakako za pohvalu, daj boze da je ta brojka milja, pa da imamo jaku tifo scenu, ovako sve zavisi od tekme, rezultata i bitnosti utakmice

Jel jos iko napunio vasu zdenku osim Hordi ?
I vas je tada doslo 1500-2000 u Zenicu u uzvratu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Danas bi covjek na covjeku bio da su ovi nasi puleni bili pametni kao sto nisu.
Ali eto vidjet cemo veceras.
Ali eto vidjet cemo veceras.
- Zeljeznicar -
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
sto moras kontrirati? u nedostatku cega?chily-rz je napisao/la:A manijake kao nije pukla euforija u tom finalu,njih je kao standardno milja i po,dvije u Zenici,.ANTIANTIFA je napisao/la:Njih je pukla euforija i zato ovolika brojka, ista stvar kao i sa robijasima u finalu kup-a prije par godina,
kazem kako vas je spicila euforija, sjecam se autobusa iz zenice, verali ste se po prozorima i krovovima, grad spicila euforija nevidjena, a to se nije desilo kod nas, brojka nasa normalno veca jer je finale kup-a i jer smo bili favorit za osvajanje sto se na kraju i obestinilo, poredit nas i vas nepomljivo sto se tice nekih stvari, nama je to sezonska svakodnevnica i po uspjehu i po brojci a vama decenijski uspjeh kako na tribini tako i terenu
Kad ste još to bili u Zenici u tom broju ? Daj nam podatke o vašim gostovanjima u Zenici u onaj vakat kad ste bili daleko od vrha tabele pa da vidimo tu vašu sezonsku svakodnevnicu,.Nemoj se brukat,nema vas milja i po,dvije na jugu Grbavice 70 % utakmica u sezoni a kao nije vas pukla euforija,.Robijaši su došli u istom broju još jednom na Grbavicu kad smo prošetali od vozne stanice do Grbavice,.Znaš ono kad ste nas junacki kamenjem zasuli pred samim stadionom,.ANTIANTIFA je napisao/la:
sto moras kontrirati? u nedostatku cega?![]()
kazem kako vas je spicila euforija, sjecam se autobusa iz zenice, verali ste se po prozorima i krovovima, grad spicila euforija nevidjena, a to se nije desilo kod nas, brojka nasa normalno veca jer je finale kup-a i jer smo bili favorit za osvajanje sto se na kraju i obestinilo, poredit nas i vas nepomljivo sto se tice nekih stvari, nama je to sezonska svakodnevnica i po uspjehu i po brojci a vama decenijski uspjeh kako na tribini tako i terenu
-
UltrasZenica
- Kontakt:
Za uspjeh na terenu si poprilicno upravu,a za brojke i tribinu valjas gluposti...ANTIANTIFA je napisao/la:nama je to sezonska svakodnevnica i po uspjehu i po brojci a vama decenijski uspjeh kako na tribini tako i terenu
-
Convicts1988
- Kontakt:
Manijaci se ne mogu ni blizu porediti s hordama što se tiće Zenice i gostovanja u Zenici svih ovih godina iza nas, ni blizu 
- ANTIANTIFA
- Kontakt:
jesi glup da te bog mili sacuva, kazem normalno brojka nasa veca jer je finale kup-a nisam rekao da nam je brojcana svakodnevnica sto se tice tribine, kako vas covjek nespretno prcne dok vasi poznati kompleksi brzo isplivaju na povrsinu, tipicno za vas
igra mi Željo danas ne mislim se s tobom sada raspravljati, vidim da ste nasjeli na ringišpil ko bekani, jedan za drugim, javi se nekom drugom prilikom pa cemo kahvenisati, ja vas spomenuo onako u hodu a vi jedan za drugim aw aw aw aw
haj sad i ti i kolege ti
igra mi Željo danas ne mislim se s tobom sada raspravljati, vidim da ste nasjeli na ringišpil ko bekani, jedan za drugim, javi se nekom drugom prilikom pa cemo kahvenisati, ja vas spomenuo onako u hodu a vi jedan za drugim aw aw aw aw
haj sad i ti i kolege ti
-
Convicts1988
- Kontakt:
Igra mu Željo a on drka po forumu 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Convicts1988 je napisao/la:Manijaci se ne mogu ni blizu porediti s hordama što se tiće Zenice i gostovanja u Zenici svih ovih godina iza nas, ni blizu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa kažeš nas spucala euforija a vi u standardnom fazonu u šesnest autobusa se zaputili za Zenicu..Idi ba na tekmu,mani nas šuplje,ko da vas ne znamo,.ANTIANTIFA je napisao/la:
I ovaj Baka je mangup zivotami evo gledam pocinje mu mali Hajdarevic momak 19 godina ima mislim da mu je ovo prva tekma ove sezone od pocetka.
Adzem normalno istih 11 kao zadnjih pola godine
Adzem normalno istih 11 kao zadnjih pola godine
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.