ajd ba vrijeme ti je na faxEdenHazard je napisao/la:imal onih pajda s faxa, charlia, super maria, i onog roba
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- supermario
- Kontakt:
Re: Chat
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- EdenHazard
- Kontakt:
Ima jos do 9h 
Odo ja jest i kafu popit pa cu doci.
Poselami mi Jalimama
Odo ja jest i kafu popit pa cu doci.
Poselami mi Jalimama
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
- supermario
- Kontakt:
Ma o5 ces ti prije mene doci, jer ja dolazim max 5 min prije predavanja
, jedino ga ti od mene mozes poselamit 
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
- legenda reala
- Kontakt:
KišaDevil je napisao/la:Gde je @legenda,kakvo je vreme u Gorazdu ?
BG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Edene jesi li popravio? Majstoima se ne zuri, ne zaju oni da te forumasi cekaju
http://www.noviportal.net/sokantan-sluc ... i-stabala/
Gdje cu ici na cavape kad odem u Travnik?

http://www.noviportal.net/sokantan-sluc ... i-stabala/
Gdje cu ici na cavape kad odem u Travnik?
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Što u Sa dosadno pada..
Baš je šteta ovo u Travniku što su uradili, zna li iko pravi razlog?
Baš je šteta ovo u Travniku što su uradili, zna li iko pravi razlog?
ali zato iz iskustva znamo da ne može biti gore nego u "nezavisnoj" i "suvrenoj" BiHbavarian_bk je napisao/la:Najjači su mi ovi što su čuli po pričama da je u ex Yu bilo odlično i sad prosipaju priče , Juga 'vaka , Juga 'naka
NAPRIJED NARODE!
Donnie Darko je napisao/la:Mogu oči nove za te pare uzet.Dushi_Rob je napisao/la:Nosim cvikere nekih 10godina i mnogo bolje je rijesenje od sociva.Taj okvir sto posjedujes tesko ce se moci iskoristiti. Moras kod oftamologa na pregled i utvrdjivanje dioptrije. Za nekih 200-250 KM mozes uzeti mrak naocale (najmodernija stakla i okvir) ...Donnie Darko je napisao/la:De nek mi neka dobra dusa smiluje i da par odgovora na par glupih pitanja koje sada imam namjeru postaviti. Znaci, svaki danom sam sve sigurniji da mi je vid otiso u totalni qurac. Eh sad, posto se ne razumijem bas, koliko kostaju dioptrijske naocale? Ovisil cijena o dioptriji? I da li mogu jednostavno odnijeti okvir koji vec imam, odnosno ray ban wayfarer, te da mi ciko u taj okvir stavi stakla sa odgovarajucom dioptrijom?
I, ima li neko iskustva sa socivima?
Kratko - jasno...
naruci oci made in vietnam od dadoairmaxa na piku
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
moze li mi neko preporuciti neku knjigu ili nesto slicno o pilatesu ? imam maturski na tu temu, a pojma nemam ni kako se radi maturski niti sam ga poceo raditi.

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Bolje ti je dati nekome 20tak km da ti to odradi neg se zayebavat s timjasmin10 je napisao/la:moze li mi neko preporuciti neku knjigu ili nesto slicno o pilatesu ? imam maturski na tu temu, a pojma nemam ni kako se radi maturski niti sam ga poceo raditi.![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- supermario
- Kontakt:
koji lik ?Papastathopoulos je napisao/la:Bolje ti je dati nekome 20tak km da ti to odradi neg se zayebavat s timjasmin10 je napisao/la:moze li mi neko preporuciti neku knjigu ili nesto slicno o pilatesu ? imam maturski na tu temu, a pojma nemam ni kako se radi maturski niti sam ga poceo raditi.![]()
meni je lik za cenera uradío, mada je svima 30 naplacivao
jel iko zna kako se krecu cijene za posjetu psihicu...za neku seansu razgovor i tako to...
ozb.pitam
ozb.pitam
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Zovi mene na kafu,i ispricaj sve sta i kako,ja cu ti pomoci.Dat cu ti koji savjet i tako to.Ako ti je puno 15 KM,reci mogu spustit. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Reci meni , ja sam imao razgovor sa prijateljicom psihologom(4 godina).Naime , kako ona kaze , bolujem od bipolarnog poremecaja...Utjeha mi je da su najveci intelektualci bolovali od togaT-MAC je napisao/la:jel iko zna kako se krecu cijene za posjetu psihicu...za neku seansu razgovor i tako to...
ozb.pitam
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Ocigledno da si danas Ajnstajn. 
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
e kluba, tobejarabi
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ducic-p ... lsa/100219" onclick="window.open(this.href);return false;
Szigetszentmiklós
hahhaaha
http://sportsport.ba/ino_fudbal/ducic-p ... lsa/100219" onclick="window.open(this.href);return false;
Szigetszentmiklós
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
jbt život, onda sam ja garant bipolaran !Tritolone je napisao/la:Bipolarni poremecaj nema veze sa inteligencijom (nisi danas ajnštajn a sutra glupan). Najbliza definicija bi bila da se u nekom kratkom vremenskom periodu tvoje raspolozenje promjeni iz stanja euforije (recimo da si sretan svojim zivotom) u stanje depresije. Ucia sam o tome u skoli, ima sam Psihologiju, i trebali smo sve te bolestine znat na pamet
U jednom trenutku letim od sreće, a za pola sata mi sve crno, ništa ne valja...
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."
6.3.1902
S obzirom u kakvom svijetu zivimo, modernim i ubrzanim zivotom, neki random napadi depresije su potpuno normalni,netreba to bit nista cudno, a i s obzirom kakav zivot nam servira televizija,novine,internet (gledas super uspjesne ljude na tvu, a ti nemozes skupit za kavu itd itd) jednostavno tu i tamo moras poludit
. Pa jbt. ja popizdim ako nemam barem 15ak-20 minuta za sebe,kad nemam vremena za bar jednu kavicu i cakulu sa ekipom, kada se moras trgat da bi stiga sve napravit, tada mi dođe da dignem ruke od svega, ono od opceg veselja do stanja da bi prespava koji tjedan, mjesec pa da sve lose jednostavno prođe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.