to je to. Ni uz pomoc sudija ne mogu da osvoje titulu.Sabinho je napisao/la:Cestitam HSK Zrinjski na zasluzeno osvojenoj tituli! Posteno, za razliku od nekih koji su pokusavali doci so titule van zelenog terena. Medjutim, pravda je opet pobijedila. Gospodin Misimovic mora shvatiti da mu najbolji igrac mora biti u plavom dresu, a ne u zutom. Cestitke i gospodinu Sliskovicu, jos jednom je dokazao da je vrhunski strucnjak.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Mozda vas odvedemo u evropu...mozda....cekajte kerovi da odlucimosamirr je napisao/la:to je to. Ni uz pomoc sudija ne mogu da osvoje titulu.Sabinho je napisao/la:Cestitam HSK Zrinjski na zasluzeno osvojenoj tituli! Posteno, za razliku od nekih koji su pokusavali doci so titule van zelenog terena. Medjutim, pravda je opet pobijedila. Gospodin Misimovic mora shvatiti da mu najbolji igrac mora biti u plavom dresu, a ne u zutom. Cestitke i gospodinu Sliskovicu, jos jednom je dokazao da je vrhunski strucnjak.
ŽELJEZNIČAR 1921
Šta bi Adžemu pa se ovako izblamira?
Opet još imate priliku za Kup koji ćete vjerovatno uzeti.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
KAĆE BIT DUPLAbiceDUPLA je napisao/la:Mozda vas odvedemo u evropu...mozda....cekajte kerovi da odlucimosamirr je napisao/la:to je to. Ni uz pomoc sudija ne mogu da osvoje titulu.Sabinho je napisao/la:Cestitam HSK Zrinjski na zasluzeno osvojenoj tituli! Posteno, za razliku od nekih koji su pokusavali doci so titule van zelenog terena. Medjutim, pravda je opet pobijedila. Gospodin Misimovic mora shvatiti da mu najbolji igrac mora biti u plavom dresu, a ne u zutom. Cestitke i gospodinu Sliskovicu, jos jednom je dokazao da je vrhunski strucnjak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- egocentrik
- Kontakt:
Hee rodjak da se vi nesto pitate ... ali posto se pitas za svoj profil, jesi li podnio zahtjev za promjenu nicka, ili mozda novi accbiceDUPLA je napisao/la:Mozda vas odvedemo u evropu...mozda....cekajte kerovi da odlucimosamirr je napisao/la:to je to. Ni uz pomoc sudija ne mogu da osvoje titulu.Sabinho je napisao/la:Cestitam HSK Zrinjski na zasluzeno osvojenoj tituli! Posteno, za razliku od nekih koji su pokusavali doci so titule van zelenog terena. Medjutim, pravda je opet pobijedila. Gospodin Misimovic mora shvatiti da mu najbolji igrac mora biti u plavom dresu, a ne u zutom. Cestitke i gospodinu Sliskovicu, jos jednom je dokazao da je vrhunski strucnjak.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
-
belosevic28
- Kontakt:
Cime je to zeljeznicar zasluzio?Rigoletto je napisao/la:Zadovoljan sam
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
#biceDUPLA dogodine uz #superkup #biceTRIPLE 
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
željo je golembelosevic28 je napisao/la:Cime je to zeljeznicar zasluzio?Rigoletto je napisao/la:Zadovoljan sam
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Hoce li biti tog smilja prijatelju?Rigoletto je napisao/la:željo je golembelosevic28 je napisao/la:Cime je to zeljeznicar zasluzio?Rigoletto je napisao/la:Zadovoljan sam
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
PA KAĆE BITbiceDUPLA je napisao/la:Sta kazes KACE biti dupla...Imamo ih ko vi titula![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Sad sam gledao izvjestaj sa sinosnje utakmice kod oba gola Zeljeznicara se cuje i navija se bit ce Zrinjski k.urac sampion.
Sad tek ne razumijem izjavu Adzema i sto mu je to trebalo
Opet kontradiktornost u izjavama.
Sad tek ne razumijem izjavu Adzema i sto mu je to trebalo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Cestitam HSK Zrinjski na zasluzeno osvojenoj tituli! Posteno, za razliku od nekih koji su pokusavali doci so titule van zelenog terena. Medjutim, pravda je opet pobijedila. Gospodin Misimovic mora shvatiti da mu najbolji igrac mora biti u plavom dresu, a ne u zutom. Cestitke i gospodinu Sliskovicu, jos jednom je dokazao da je vrhunski strucnjak.
- svrakino1921
- Kontakt:
Naravno da si sad gledao jer je tek sad smontiran za pustanje u etermiky_hz je napisao/la:Sad sam gledao izvjestaj sa sinosnje utakmice kod oba gola Zeljeznicara se cuje i navija se bit ce Zrinjski k.urac sampion.
Sad tek ne razumijem izjavu Adzema i sto mu je to trebaloOpet kontradiktornost u izjavama.
Nego jesili ga jedva docekao
Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
ŽELJEZNIČAR 1921
ma nemoj pjenit oko moje..bice dupla bicebiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
U
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kazes ne kontaju nista a slagao si jedno pet stvari u ovom postubiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
izađi malo na vazduh, lijep je danbiceDUPLA je napisao/la:Zalosno je sto ovi prodani sa lavora ne kontaju nista. Sad oni kasne i za nama i za svinjskim. Neku velicinu glume a klub im u rasulu. Kunem se Bogom da ce ih jos i Siroki zaobici ubrzo po peharima. Njima drago a Svinjski uze ligu mi kup. Oni suhog kurca i cekaju nas da im obezbjedimo evropu. Ali neka ih jos ih jednom trehnuti na Grbavici tj 3x i jednom X i dosta im ove sezone. A u stvari sta ocekivati od navijaca ciji klub ima titula ko Celik.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
belosevic28
- Kontakt:
A na sta li oni onanisu cijelu polusezonu. Nece osvojiti ni ligu ni kup, izaci ce u Evropu kao i mi i tjt, doduse oni sa 2. a mi sa 3. pozicije...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.