Hvala. Da i vi dočekateKeenan.- je napisao/la:Dolazi vam jedan vrhunski golman, svaka cast.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala. Da i vi dočekateKeenan.- je napisao/la:Dolazi vam jedan vrhunski golman, svaka cast.
Procitaj par stranica unazad, i sve ce ti biti jasno.terabajt je napisao/la:Znamo i mi ostali citati novine.amypitar je napisao/la:Ipak sam promašio kad sam rekao da ce golman Delač u subotu doci u Sarajevo.Ipak dolazi sutra,a sletice u 15,30 sati na sarajevski aerodrom.
fedeltafrotta je napisao/la:imamo vec dvojicu vrhunskih
šta ti je bolan , imaju platežnu moć Borca i Čelika zajedno,amypitar je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:imamo vec dvojicu vrhunskih
Da treci vam je utekao u Slobodi iz Tuzle.Na njihovoj fb.stranici kaze da za kifle nije imao.Izgleda egzodus vam se sprema.
Vas igrac ni probu nije prosao u slobodi .amypitar je napisao/la:fedeltafrotta je napisao/la:imamo vec dvojicu vrhunskih
Da treci vam je utekao u Slobodi iz Tuzle.Na njihovoj fb.stranici kaze da za kifle nije imao.Izgleda egzodus vam se sprema.
niste mi baš informiraniterabajt je napisao/la: Vas igrac ni probu nije prosao u slobodi .
Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.DenchiNL je napisao/la:niste mi baš informiraniterabajt je napisao/la: Vas igrac ni probu nije prosao u slobodi .![]()
ćiro se nada da će Leotar istupiti iz Premijer lige,
http://sportsport.ba/bh_fudbal/upitan-n ... bih/122548
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=53
pa da uleti sa Slobodom, a zna čovjek da se ne igra sa juniorima za razliku od nekih![]()
a gdje Plakalu može bit bolje?![]()
možda ga stavimo u Sarajevo B (Olimpic) s rajom
ja se izvinjavam senjor fudbalski savezterabajt je napisao/la: Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.
Naravno daje vrhunski zato i brani u drugoligasu a ne u sampionuDenchiNL je napisao/la:ja se izvinjavam senjor fudbalski savezterabajt je napisao/la: Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.ako si ti ubjeđen da će to baš tako ići
![]()
a upravo to vam govori i amypitarvi mislite da vam je vrhunski i taj golman a on brani u drugoligašu
![]()
nije svaki drugoligaš isti baš kao ni svaki premijerligaš![]()
isto tako su nam golmani iz iste zemlje ali ovaj naš je ipak A reprezentativac iz Chelsea,
a ti vaši ni u snu
Delac A reprezentativac?DenchiNL je napisao/la:ja se izvinjavam senjor fudbalski savezterabajt je napisao/la: Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.ako si ti ubjeđen da će to baš tako ići
![]()
a upravo to vam govori i amypitarvi mislite da vam je vrhunski i taj golman a on brani u drugoligašu
![]()
nije svaki drugoligaš isti baš kao ni svaki premijerligaš![]()
isto tako su nam golmani iz iste zemlje ali ovaj naš je ipak A reprezentativac iz Chelsea,
a ti vaši ni u snu
Da , DaKeenan.- je napisao/la: Delac A reprezentativac?
čak i rekord oborioto join the squad for their 2010 World Cup qualifiers against Belarus and England,[10] breaking the record for the youngest Croatian player ever called up for international duty.
Vidi se da je igracina. Od te 2010. je skupio 0 nastupa za A reprezentaciju i 0 za Chelsea, a nastupao je za velikane svjetskog fudbala poput Ceskog drugoligasa Dynama Ceske Budejovice, Vojvodine i Intera iz Zapresica.DenchiNL je napisao/la:Da , DaKeenan.- je napisao/la: Delac A reprezentativac?
opet ste mi slabo informirani![]()
progooglajte maločak i rekord oborioto join the squad for their 2010 World Cup qualifiers against Belarus and England,[10] breaking the record for the youngest Croatian player ever called up for international duty.
Nama na posudbu iz Liverpula dosao Hodzic prije god danaDamba87 je napisao/la:Sto vam je krivo ljubomorne duse ? Taman da nije odigrao u karijeri nijednu utakmicu on nama dolazi iz Celzija na posudbu a vi ganjajte posudbe iz Goska,Travnika.Jednostavno ne mozete da podnesete ove pozitivne stvari koje se desavaju ne samo u FK Sarajevu nego i u nasoj ligi dolaskom ovakvih igraca .