FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2014, 13:48

Keenan.- je napisao/la:Dolazi vam jedan vrhunski golman, svaka cast.
Hvala. Da i vi dočekate :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 jan 2014, 13:50

imamo vec dvojicu vrhunskih
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 jan 2014, 13:51

Danas igramo prijateljsku utakmicu u LJubuškom sa Slogom. Koliko znam vrijeme je oblačno u LJubuškom važno je da snijega nema. Očekujem da će svi igrači FKS dobiti svoju minutažu. Prognoziram rezultat oko 0-5. Dva gola makedonca, dva Bilbije i jedan Todorović.
SRETAN BROJ - 1725

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jan 2014, 13:53

terabajt je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ipak sam promašio kad sam rekao da ce golman Delač u subotu doci u Sarajevo.Ipak dolazi sutra,a sletice u 15,30 sati na sarajevski aerodrom. ;)
Znamo i mi ostali citati novine.
Procitaj par stranica unazad, i sve ce ti biti jasno. ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jan 2014, 13:56

fedeltafrotta je napisao/la:imamo vec dvojicu vrhunskih

Da treci vam je utekao u Slobodi iz Tuzle. :lol: Na njihovoj fb.stranici kaze da za kifle nije imao.Izgleda egzodus vam se sprema.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2014, 14:01

amypitar je napisao/la:

Da treci vam je utekao u Slobodi iz Tuzle. :lol: Na njihovoj fb.stranici kaze da za kifle nije imao.Izgleda egzodus vam se sprema.
šta ti je bolan , imaju platežnu moć Borca i Čelika zajedno,
to po onoj - i - = +
:lol: :lol: :lol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 14:02

amypitar je napisao/la:

Vas igrac ni probu nije prosao u slobodi .

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2014, 14:12

terabajt je napisao/la: Vas igrac ni probu nije prosao u slobodi .
niste mi baš informirani :D
ćiro se nada da će Leotar istupiti iz Premijer lige,
http://sportsport.ba/bh_fudbal/upitan-n ... bih/122548
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=53
pa da uleti sa Slobodom, a zna čovjek da se ne igra sa juniorima za razliku od nekih :D

a gdje Plakalu može bit bolje? :D
možda ga stavimo u Sarajevo B (Olimpic) s rajom
:D

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 jan 2014, 14:12

Još Velikonja, i spektakl moze da pocne. ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 14:19

DenchiNL je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Vas igrac ni probu nije prosao u slobodi .
niste mi baš informirani :D
ćiro se nada da će Leotar istupiti iz Premijer lige,
http://sportsport.ba/bh_fudbal/upitan-n ... bih/122548
http://www.lokoportal.com/index.php?opt ... &Itemid=53
pa da uleti sa Slobodom, a zna čovjek da se ne igra sa juniorima za razliku od nekih :D

a gdje Plakalu može bit bolje? :D
možda ga stavimo u Sarajevo B (Olimpic) s rajom
:D
Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2014, 14:25

terabajt je napisao/la: Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.
ja se izvinjavam senjor fudbalski savez :D ako si ti ubjeđen da će to baš tako ići :D

a upravo to vam govori i amypitar :D vi mislite da vam je vrhunski i taj golman a on brani u drugoligašu :lol:
nije svaki drugoligaš isti baš kao ni svaki premijerligaš :D

isto tako su nam golmani iz iste zemlje ali ovaj naš je ipak A reprezentativac iz Chelsea,
a ti vaši ni u snu :lol:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 14:27

DenchiNL je napisao/la:
terabajt je napisao/la: Pola lige je proslo to su samo pusti snovi ako leotra istupi niko ga nece zamijeniti u PL, a kakve veze ima sto je junior i kao junior trebao bi da moze igrati za drugoligasa.
ja se izvinjavam senjor fudbalski savez :D ako si ti ubjeđen da će to baš tako ići :D

a upravo to vam govori i amypitar :D vi mislite da vam je vrhunski i taj golman a on brani u drugoligašu :lol:

isto tako su nam golmani iz iste zemlje ali ovaj naš je ipak A reprezentativac iz Chelsea,
Naravno daje vrhunski zato i brani u drugoligasu a ne u sampionu ;). Cestitam na tituli :*

xiLfer
Kontakt:

Post Postao/la xiLfer » 25 jan 2014, 14:28

Ima li gdje tekstualni prijenos današnje utakmice? Unaprijed hvala. :D

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 25 jan 2014, 14:28

DenchiNL je napisao/la:

Delac A reprezentativac?
FK Željezničar
Chelsea FC

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 jan 2014, 14:32

Keenan.- je napisao/la: Delac A reprezentativac?
Da , Da
opet ste mi slabo informirani :lol:

progooglajte malo
to join the squad for their 2010 World Cup qualifiers against Belarus and England,[10] breaking the record for the youngest Croatian player ever called up for international duty.
čak i rekord oborio :D

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 25 jan 2014, 14:34

ima citavih 0 utakmica za A selekciju
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 25 jan 2014, 14:35

Prvo i prvo, Delac je u Vojvodini imao dosta kikseva i izgubio je mjesto kako znam. Njegova karijera u zadnje vrijeme ide prema dole nazalost. Mada je opet za nase lige odlican golman.

Taj Hadzic sto je dosao u Slobodu je provjeren golman, isto tako par puta kiksao i nije se nametnuo. Mada je u Zrinjskom dobro branio. Isto za prve federalne najbolja opcija i sigurno najbolji golman u toj ligi sada..

A trece, ne nadamo se istupanju Leotara, a i da istupi ne bi usli mi. Idemo na prvo mjesto, Jedinstvo dolazi u Tuzlu na proljece i to je to. Doslo 10 novih pojacanja, iz PL dosta njih...

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 25 jan 2014, 14:36

DenchiNL je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la: Delac A reprezentativac?
Da , Da
opet ste mi slabo informirani :lol:

progooglajte malo
to join the squad for their 2010 World Cup qualifiers against Belarus and England,[10] breaking the record for the youngest Croatian player ever called up for international duty.
čak i rekord oborio :D
Vidi se da je igracina. Od te 2010. je skupio 0 nastupa za A reprezentaciju i 0 za Chelsea, a nastupao je za velikane svjetskog fudbala poput Ceskog drugoligasa Dynama Ceske Budejovice, Vojvodine i Intera iz Zapresica.
FK Željezničar
Chelsea FC

Damba87
Kontakt:

Post Postao/la Damba87 » 25 jan 2014, 14:42

Sto vam je krivo ljubomorne duse ? Taman da nije odigrao u karijeri nijednu utakmicu on nama dolazi iz Celzija na posudbu a vi ganjajte posudbe iz Goska,Travnika.Jednostavno ne mozete da podnesete ove pozitivne stvari koje se desavaju ne samo u FK Sarajevu nego i u nasoj ligi dolaskom ovakvih igraca .

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 25 jan 2014, 14:44

Damba87 je napisao/la:Sto vam je krivo ljubomorne duse ? Taman da nije odigrao u karijeri nijednu utakmicu on nama dolazi iz Celzija na posudbu a vi ganjajte posudbe iz Goska,Travnika.Jednostavno ne mozete da podnesete ove pozitivne stvari koje se desavaju ne samo u FK Sarajevu nego i u nasoj ligi dolaskom ovakvih igraca .
Nama na posudbu iz Liverpula dosao Hodzic prije god dana :D .

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Konzerva i 60 gostiju.