Ne, ja ne vidim razlog da neko mrzi Osima, prevashodno je apsolutno neprihvatljiv način, na koji se na osjetljivu poziciju pokušava ugurati sin člana-predsjednika komisije. Dotični gospodin bi u normalnom okruženju, morao da se povuče, radi sukoba interesa ili izostavi kandidata koji prouzrokuje taj sukob. Takva kandidatura bi možda bila prihvatljiva samo u slučaju da kandidat unikum na tržištu rada, što sad nije slučaj, a i tada bi bila upitna moralnost procedure.jasan je napisao/la:Jasno je da 90 posto vas ovde iz dna duse mrzi osima i da ga zato ne zelite kao selektora, sto je u redu, svako ima pravo na svoje misljenje i sigurno postoje razlozi sto ga neki ne podnose, takav je covjek. Niko ne kaze da je on neka klasa od trenera ali cinjenice su cinjenice: od svih kandidata(a kolko ja znam to su osim, kodro, barbarez i prosinecki) on jedini ima NESTO osvojeno pa makar to bilo i turnir osnovnih skola kantona sarajevo a ne PL, Kodro nema ni to (imo je priliku, sa ako nista timom iiste snage kao i osim), barbarez u zivotu nije vodio ni jedan trening i to bi bilo isto kao da ostavite bazdarevica , a za prosineckog ne znam puno, a vjerovatno bi cuo za to da je nesto uradio. Al eto sprdajte se vi sa Osimom a nek na klupu opet sjdne neko ko ce se na A reprezentaciji BiH ucit kako sutra nekad vodit kadete nekog tamo kluba, ako i tu dobije priliku kad nas sjebe
Postavljam pitanje, zašto je kandidat sa mnoštvom trofeja, nezaposlen i apsolutno nema nikakvih ponuda, te niko ni ne pomišlja da ga zaposli več duži vremenski period. Znači kompletan fudbalski svijet je pun analfabeta, samo je njegov babo pametan i ponovo mu ostavlja posao u amanet.
Niko se ne šprda sa Osimima već se oni šprdaju sa nama.