Postao/la ElCartel11 » 16 jul 2021, 08:11
Znaci da remiziramo, ko je nama juce igrao.
Kanuric - po forumu se pisalo, da je taraba sto je juce dokazao. Onakav gol ne mozes primiti, onakav gol samo pokazuje, da nisi za golmana. Nadam se, da možemo dovesti Burica i tako se osigurati na toj poziciji jer ce nas ovaj kostati bruku bodova u ligi. I bez spike kako mu je to prva tekma itd jer ono se nesmije primiti, da postaviš juniora na gol.
Sabanovic - sta reci za lika koji proslu sezonu nije mogao biti medju 18 igraca i otisao na posudbu u Mladost gdje su jedva čekali, da se ga rjese? Mi mu za nagradu damo prvih 11.
Kurdic - jedini nekako normalan od tih vracenih igraca sa posudbe.
Dupovac - dobar, bez neke krupne greske.
Pidro - momak nije vise za ozbiljnog fudbala. Povreda nu je unistila mozda jednu lijepu karijeru i sad bi vjerovatno vec igrao negdje po Turskoj, Austriji, Belgiji... Ali tako je kako je. Nadam se samo, da ce to nasi tupani konacno uvidjeti i dovesti lijevog beka za prvih 11 (smjesno zvuci jer ne mogu dovesti napadaca kojeg nemamo, a kamo li da dovedu igraca na poziciju koju oni misle da imamo zakrpanu).
Vezni red Djokanovic, Oremus, Susic - nesmiju igrati zajedno. Nemas pravog kreativca medju njima. Sva trojica, ko da su gradjena za isti sistem igre, Mehanovic bi nam legao samo tako ali puste želje.
Salcin - toliko hvalospjeva o njemu ali slabo do sad on to opravdava. Ne znam, mozda da ga postavimo par tekmi na poziciju ofanzivnog veznog i vidjeti ima li kuveta od njega. Mlad jeste ali nije opet toliko, da ne bi mogao vec polako nositi igru ako ima kvalitet.
Fanimo - jedini nesto pokusavao ali previse soliranja. Nekad mi se cini bolje, da ga prodamo ako imaju ponude.
Velkoski - sta reci za tog lika kad sam sve rekao. Nesto slično kao za Pidru. Njegova ozbiljna karijera je zavrsila tamo jos 2017.
Sjetite se lani kad nije mogao prismrditi u prvih 11, kakva je igra bila i rezultati. Čim smo njega vratili u prvih 11 (jer su otisli bolji igraci) tako smo i mi poceli padati. Bilo gdje da ga postaviš odron je.
Za klupu se nema sta reci. Sve mladi igraci koji i moraju biti tu, ali nas problem su prvih 11 gdje imaš 4 igrača koja ne bi nikako smjela igrati u prvih 11.
Zadnja izmjena:
ElCartel11, dana/u 16 jul 2021, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!