FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
45%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
61
31%

Ukupno glasova: 197

Zastone
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zastone » 16 jul 2021, 01:52

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jul 2021, 01:14
Zastone je napisao/la:
16 jul 2021, 01:10
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
16 jul 2021, 00:56

Nabijem ga na qurac, nek se ni ne pojavljuje vise, dosta nas je yebo
Znam da je svima muka, ali hocu da cujem misljenje za Ismira , nekako je to palo u vodu radi ove bruke.
Ja sto sam onako procitao po komentarima na fb zna ga neka hrasnicka raja , navijao za male plave sad koliko je to istina haj znaj.. ako ce privuci neke sponzore i donijeti dobro klubu super ali ako je jos jedna kujina ubleha....
Ma FB je zlo, mani to vjeruj, napaceni ljudi pravo.
Ovo sto sam vidio nije lose, ali ovisi sve kakve planove ima, nadam se da ce biti dobro
Govori Kasum dobar s vlasnikom YouTubea, ja mislio sere u prazno, poslije neko napisa da je sredio sponzora onome los Angeles FC, generalni im YouTube bio :D
Malo sam prelistao po netu i ima neku zajednicku firmu sa Tom Pennom i prijatelji su :D LA-u youtube jeste sponzor a da li je on to sredio nije se moglo naci.. uglavnom neka nama privuce nekog sponzora i dosta od njeg :D

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 jul 2021, 01:59

Golf2 je napisao/la:
16 jul 2021, 01:36
Najveci krivac za vecerasnje Pidrino lose izdanje je Goran Sablic, glavom i bradom. Ko se imalo razumije u fudbal i taktiku, mogao je vidjeti da je Sarajevo krenulo sa 3 stopera pozadi: Kurdic-Dupovac-Pidro. Dakle Pidro je prebacen i igrao je 45 minuta na njegovoj neprirodnoj poziciji stopera. Isto tako mnogo je ispastao i Salcin koji je pokrio tu poziciju wingbeka, na kojoj je bilo logicnije da igra Pidro. Velkoski je takodje igrao silom prilika u vrhu napada iako ptice na grani znaju da to nije njegova pozicija (ma da ruku na srce ni na prirodnoj poziciji kad igra nije to to).
Sljedecu utakmicu Pidru podhitno prebaciti na njegovu poziciju, jer momak nije stoper. Sablic ga je momacki “uvalio” u **** veceras, red bi bio da ga vrati iz mrtvih u iducim utakmicama.
Netačno. Prvo, u napade smo kretali s trojicom nazad, samim tim je Pidro morao biti taj 'treći'. Salčin je igrao tog wing backa. Pidro je odigrao katastrofalno, od lošeg postavljanja, grešaka u osnovnim elementima, do nesigurnosti koja proizilazi od manjka samopouzdanja.

Opet kažem, žao mi je momka pravo, jer znam da je odličan čovjek, sportista i profesionalac. Umjesto da se po izlasku s terena momak podržao, da mu se uputio aplauz, naravno sasuli mu zviždanje i psovke, što će ga dodatno srozati. Momak od povrede nije svoj, ni blizu onog Pidre, ali to nije razlog da dobija ovako gnusne poruke. Umjesto da moderator otkloni ovdje što je trebalo otkloniti, hraknu ga i on momački.

Isto tako, Velkoski ako nije igrao svoju prirodnu poziciju, to mu nije opravdanje da ne može potrefiti pas na dva metra.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 16 jul 2021, 02:16

Zaradili smo pisljivih 480.000 KM od Evrope, a prosle godine 3 milke...
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 jul 2021, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2021, 02:17

Niko od igraca ne zasluzuje psovke i uvrede. Zna se ko je pravi krivac,prebrzo mi zaboravljamo i onda se istresemo na igracima.

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 16 jul 2021, 03:13

Čist poraz uprave kluba. Godinama nama škripe ti bekovi, pogotovo zadnje 3,4 godine od kad Pidro pokriva lijevu stranu, a Šaban i Hodža desnu. Znači puše po strani drama. Pidro i da je u napadu igrao, ne može te onako baciti lik, ali nikako. Pun je raji q više Pidre i njegovih debilnih poteza. Znam je i ja vratiti nazad.

Nisam se sekunde potreso što smo ispali. Mi ovisimo od Fanima, koji ne zna desnom izaći iz haustora i koji je malo malo bolestan. Na takvim smo granama trenutno.

Mirko i Salčin moraju biti bekovi.
Sušić i Đokanović moraju biti dva zadnja vezna.
Krila moraju biti Varešanović i Fanimo.
Napadač i 10ka se moraju naći.

Rečeno je da se ne očekuje puno od ove ekipe, ali eto istrpit ćemo sve. I golmanove kikseve i dječije gluposti, ali Pidru, Hebiba, Krleta više ne. Odavno oni nisu za nas.

Jedina pozitivna stvar večeras što se tiče terena je da od poslije rata, prvi put igramo u bordo dresovima.

Do zime šta se uradi, svi su nekakvi mrljavi, pa i mi. Na zimu ako Tan i Ismir budu na nivou, očekivat 2-3 pojačanja. Možda jedno ili dva već sada.

Pohvala raji na tribinama, a posebno sjeveru. Ekipa koja iz betona snagu čupa.
ORIGINAL 1987

PeakyBlinders
Kontakt:

Post Postao/la PeakyBlinders » 16 jul 2021, 04:16

slika
ORIGINAL 1987

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 jul 2021, 06:26

Ponovo se pokazalo da bez love nema ni muzike, naši omladinci su smiješni izgledali pored moldavaca. Sušić jedini nešto i pokušavao, Pidru neću komentatisati, poslije povrede momak se ne bavi više fudbalom, postao je drvosječa. Ono što su pokazali sinoć, prosto mi nije žao što su ispali. Da mogu, prestao bih pratiti naš fudbal.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 16 jul 2021, 06:35

Najjači onaj brat na kraju kurwoooooo, kurwoooo yebaću ti sveeee. Izlazi Lazić na kraju ovaj njemu Darkooo yebii onoj kurwiii sve molim teee 😂😂

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 16 jul 2021, 07:21

Ova ekipa ima glavu i rep
za 8.mjesto

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 16 jul 2021, 07:32

19BordoBijeli46 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:38
slika
Ja i? Igrace samaraju u Butmiru a maksimum protiv nje je ovaj trans i skandiranje sa tribina. Uvijek su se dirali slabiji od sebe(igraci), na krupniju ribu treba muda skupiti.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 jul 2021, 07:47

Lakoste je napisao/la:
16 jul 2021, 07:32
19BordoBijeli46 je napisao/la:
16 jul 2021, 00:38
slika
Ja i? Igrace samaraju u Butmiru a maksimum protiv nje je ovaj trans i skandiranje sa tribina. Uvijek su se dirali slabiji od sebe(igraci), na krupniju ribu treba muda skupiti.
+1

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 16 jul 2021, 07:54

Pidru i Krstea ja vise ne mogu gledati . ono je kriminal sta ljudi rade. Ne treba zivce trositi slijedi nam period poraza i brukanja u domacem prvenstvu.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 jul 2021, 07:59

Bez tri pojačanja ova ekipa neće moći izboriti Evropu, to je činjenica. Znači centralni vezni, ofanzivni vezni i krilo su neophodni. Odbrana može proći.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BjelasnicaSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BjelasnicaSarajevo » 16 jul 2021, 08:06

Kakva 2021 godina. Da sto prije zavrsi.

Nevjerovatno, da mi gola ne moze postici ev pola godine. Sihire bacene, zvati opet Papu na Kosevo ili kakvog hodzu.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 16 jul 2021, 08:11

Sabinho je napisao/la:
16 jul 2021, 07:59
Bez tri pojačanja ova ekipa neće moći izboriti Evropu, to je činjenica. Znači centralni vezni, ofanzivni vezni i krilo su neophodni. Odbrana može proći.
A napadac :?: :!:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 16 jul 2021, 08:11

Znaci da remiziramo, ko je nama juce igrao.

Kanuric - po forumu se pisalo, da je taraba sto je juce dokazao. Onakav gol ne mozes primiti, onakav gol samo pokazuje, da nisi za golmana. Nadam se, da možemo dovesti Burica i tako se osigurati na toj poziciji jer ce nas ovaj kostati bruku bodova u ligi. I bez spike kako mu je to prva tekma itd jer ono se nesmije primiti, da postaviš juniora na gol.

Sabanovic - sta reci za lika koji proslu sezonu nije mogao biti medju 18 igraca i otisao na posudbu u Mladost gdje su jedva čekali, da se ga rjese? Mi mu za nagradu damo prvih 11.

Kurdic - jedini nekako normalan od tih vracenih igraca sa posudbe.

Dupovac - dobar, bez neke krupne greske.

Pidro - momak nije vise za ozbiljnog fudbala. Povreda nu je unistila mozda jednu lijepu karijeru i sad bi vjerovatno vec igrao negdje po Turskoj, Austriji, Belgiji... Ali tako je kako je. Nadam se samo, da ce to nasi tupani konacno uvidjeti i dovesti lijevog beka za prvih 11 (smjesno zvuci jer ne mogu dovesti napadaca kojeg nemamo, a kamo li da dovedu igraca na poziciju koju oni misle da imamo zakrpanu).

Vezni red Djokanovic, Oremus, Susic - nesmiju igrati zajedno. Nemas pravog kreativca medju njima. Sva trojica, ko da su gradjena za isti sistem igre, Mehanovic bi nam legao samo tako ali puste želje.

Salcin - toliko hvalospjeva o njemu ali slabo do sad on to opravdava. Ne znam, mozda da ga postavimo par tekmi na poziciju ofanzivnog veznog i vidjeti ima li kuveta od njega. Mlad jeste ali nije opet toliko, da ne bi mogao vec polako nositi igru ako ima kvalitet.

Fanimo - jedini nesto pokusavao ali previse soliranja. Nekad mi se cini bolje, da ga prodamo ako imaju ponude.

Velkoski - sta reci za tog lika kad sam sve rekao. Nesto slično kao za Pidru. Njegova ozbiljna karijera je zavrsila tamo jos 2017.
Sjetite se lani kad nije mogao prismrditi u prvih 11, kakva je igra bila i rezultati. Čim smo njega vratili u prvih 11 (jer su otisli bolji igraci) tako smo i mi poceli padati. Bilo gdje da ga postaviš odron je.

Za klupu se nema sta reci. Sve mladi igraci koji i moraju biti tu, ali nas problem su prvih 11 gdje imaš 4 igrača koja ne bi nikako smjela igrati u prvih 11.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 16 jul 2021, 08:15, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2021, 08:14

Sabinho je napisao/la:
16 jul 2021, 07:59
Nama prije svega treba napadač. Nema ko gola dati. Fanim ako šta uradi individualno to ti je.
Koševo Zapad

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 16 jul 2021, 08:18

gandi je napisao/la:
15 jul 2021, 23:35
Nirton je napisao/la:
15 jul 2021, 23:30
"Izvinjavam se navijačima za ovo. Radit ću maksimalno. Uprava zna na kojim pozicijama se trebamo pojačati.”
Dok se ta pojačanja dovedu i integrišu u ekipu, bit ce oktobar, a konkurencija ce odmaci na priličnu razliku.
Pa šta da se radi?
Čovjek je u pravu. Šta sad treba, smijeniti ga nakon ovog poraza?
Nije realno, nije on kriv što nema koga staviti u napad.
On je trebao biti mjesec dana prije nego su ga doveli sa ekipom.

Ispali - ispali. Idemo dalje. Nek izmisle pojačanja kako zna i umije. Dao im je šta mu fali.

S TC je bod ko kuća, al dabogda.
Koševo Zapad

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 16 jul 2021, 08:19

Hebote, navalili na Pidru, hoće ga linčovali a realno 5-6 igrača su lošiji od njega. Moldavac ondje povalio Pidru.. OK... ali gdje Kanurić, golman je zijanio tekmu.. pa tip mu provuče loptu sa skoro korner linije na prvu stativu... heeejj molim te iz mrtvog ugla na prvu.. pa to je za macolu pa u glavu... puno igrača treba osnove savladati, rad, rad i samo rad.. pa pola ekipe ne zna primiti loptu koja putuje 20 metara, odbija se kao od betona,, onom kao busen zapeo.. šuta loptu u aut,,, svaki šut lopta jedva se kotrlja, kao mekinje da jedu. pa de malo teretne... nije mi jasno kako sebe mogu nazvati profi fudbalerom..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 jul 2021, 08:21

**** vas grob i Pidro jel iko vidi odakle ovaj mazlum primi gol...je bo li mu Kanuric majku u ko ga dovede...onako se na terminu ne primaju golovi,
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, johntravolta123, N3R3D, nedimmmm1337, ŠTA_JE i 70 gostiju.