I tako ostadosmo bez 500-600 hiljada KM, a da niti jedne jedine šanse nismo imali. Baš me zanima gdje nestade ta lepršava igra iz Moldavije što je Kasumu bilo krivo što nije bilo prenosa.
Poseban salut ide za glavnog krivca ispadanja, našeg kapitena, Krstu Ublehu Velkoskog,

koji uprkos statistici da je više penala promašio nego dao, opet uzima pored Sušića ili topovskog Fanima te nakon očekivanog promašaja samo gleda u odbijenu loptu. Pored toga što je svako sa gramom mozga govorio da treba da ide da ga se možemo sjetiti u iole dobrom sjećanju radi sezone 2014. Ali ne, najbolja poslijeratna uprava mu produžava ugovor, i to na DVIJE godine. E pa povedi nas kapitenu do 4. mjesta, da ovosezonski cilj najvećeg bh kluba, a to je odlazak u Evropu, bude ispunjen te da svi ponovo slavimo najbolju upravu. Eventualno ako zaštopamo, uvijek možemo vidjeti s vicom da nam sredi lanjski scenarij s kupom.
Naravno, red je spomenuti i našeg Spinazzolu, Selmira Pas Unazad Pidru, zbog njegovih zavidnih karakteristika, niti zna ući u prostor, niti zna predriblati, niti zna ubaciti, niti zna čuvati igrača moldavskog amatera pa nam on zabije gol i priredi najveću bruku nakon 5 godina. Mislim šta da čovjek više traži od beka.
E nisam Boga mi mislio da se tako brzo može ponoviti Zeta, Kukesi ili Zaria, ali nakon +13 ne prestaju s razočarenjima. Šteta što Tuzla nije u Evropi, možda bi izvukli bod zbog umora. Nek nam je sa srećom sa ovim mladim na koje se vadimo da nam je cilj forsirati ih. Pogledajte samo taj beton pozadi, već spomenuti Pirlo, kick boxer i Numan propala posudba Kurdić.