Jel realno da ovo neko pita jbt
Nisam ni za Sergeja jer do sad nije vodio nista osim navija ja na reklami, al Faruk ovo sto je vodio tesko da moze gore neko
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Jel realno da ovo neko pita jbt
Neko ozbiljno pita zašto bi trener sa ovakvom karijerom i učinkom bio loš izbor za selektora reprezentacije.Faruk Hadžibegić je u prošlom mandatu na poziciji selektora BiH (1999) vodio selekciju 7 utakmica, ostvario dvije pobjede, tri poraza i dva remija, gol razlika 0, procenat pobjeda 28,57%
2020 vodio je selekciju CG 13 puta (pet pobjeda, četiri poraza, četiri remija), gol razlika -3, procenat uspješnosti 38,6%. Nakon čega je dobio otkaz.
Zadnji angažman mu je bio u Alžirskom klubu MC Alger, gdje je dobio otkaz nakon tri utakmice.
Matematički gledano, što se karijere Peteva tiče i timova kojih je vodio, na klupi reprezentacije BiH ostvario je drugi najlošiji prosjek bodova po meču - 1,25. Lošiji je imao samo vodećio Al-Qadsiah gdje je na 21 meču osvajao prosječno tačno jedan bod.
Pa kad moraš birati između njega i Hadžibegića, onda jeste definitivno.Maestro je napisao/la: ↑28 dec 2022, 19:45Zato je ovo za jos dvije godine na poziciji selektora.
Matematički gledano, što se karijere Peteva tiče i timova kojih je vodio, na klupi reprezentacije BiH ostvario je drugi najlošiji prosjek bodova po meču - 1,25. Lošiji je imao samo vodećio Al-Qadsiah gdje je na 21 meču osvajao prosječno tačno jedan bod.
I jedan i drugi su k.arina od trenera.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 19:53Pa kad moraš birati između njega i Hadžibegića, onda jeste definitivno.Maestro je napisao/la: ↑28 dec 2022, 19:45Zato je ovo za jos dvije godine na poziciji selektora.
Jos srcu kafu, usli duboko u pregovore.
Ako ne dođe onda B.Krunić
Stvarno za ne Povjerovat, jedini razlog je licni interes!
Ma nemam rijeci stvarno. Kako smo govorili za Peteva da ne valja, za ovog je Guardiola. Ovog su svi otjerali nakon par utakmica.GG3 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 00:40Stvarno za ne Povjerovat, jedini razlog je licni interes!
Da idu sa nekim mladim trenere na rizik ja bih prvi rekao Pa neka da probamo il onda moras ici na Vahu ili tako nesto.
“Mi moramo graditi kolektiv! Ako izuzmemo naše najveće zvijezde koje su već u godinama, mi drugih pojedinaca nemamo na osnovu kojih trebamo ili možemo da živimo. Imamo profil igrača za kolektivnu igru.” analizirao je kratko Hadžibegić.
Hahahah kakva smijurijah1a2s3o4 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 12:55Pazi izjave nam skoro pa izvjesnog trenera:
“Mi moramo graditi kolektiv! Ako izuzmemo naše najveće zvijezde koje su već u godinama, mi drugih pojedinaca nemamo na osnovu kojih trebamo ili možemo da živimo. Imamo profil igrača za kolektivnu igru.” analizirao je kratko Hadžibegić.![]()
![]()
![]()
Ovo je u rangu one Mešine da formacija nije bitna. Pa legendo naša ne vodiš boksersku reprezentaciju, fudbal je kolektivni sport.
Čuj imamo profil igrača za kolektivnu igru?! Očekuješ da će reći imamo profil igrača da igramo na kontre, za čvrstu odbranu, posjed, presing......jok, naš selektor razmišlja malo dublje, pa je on zaključio da imamo profil igrača za kolektivnu igru. Baš me zanima kako to izgleda u fudbalu kada imaš profile igrača za individualnu igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.