U slučaju da Hadžibegić bude izabran za selektora njegov pomoćnik će biti bivši trener Borca, Krupe i Leotara Branislav Krunić, navodi SrpskaInfo.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
U slučaju da Hadžibegić bude izabran za selektora njegov pomoćnik će biti bivši trener Borca, Krupe i Leotara Branislav Krunić, navodi SrpskaInfo.
A ni Osima niko ne gura
Ne znam koliko je uopšte realno.
Veliko si u pravu za novinare - bagra kao i političari.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 dec 2022, 07:11Hahahahahahaha...redbull93 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 00:58Špekuliše se kako je Petevu, ako je vjerovati nezvaničnim informacijama, presudila činjenica da nije bio za odigravanje utakmice protiv Rusije koju je FS BiH dogovorio jesenas, otkada su navodno i zahladili odnosi. Utakmice dogovorene u inat navijačima, ali i u kontru vrijednostima koje propagira čitav demokratski svijet, FIFA, UEFA…
Spominje se i kako razlog može biti što na spisku kod Peteva nema igrača Borca, Zrinjskog ili drugih klubova koji su baze čelnicima FS BiH.
Kako niko ne želi javno iznijeti te informacije, a kako selektor Ivajlo Petev osim press konferencija i nema previše kontakta sa bh. novinarima, pravu istinu vjerovatno nikada nećemo saznati, ali vrlo brzo ćemo saznati da li će nam se odbiti od glavu tjeranje trenera koji ima dobre rezultate i kojeg podržavaju igrači. Odnosno, hoće li nam se ponoviti sudbina Srbije koja je otjerala Slavoljuba Muslina nakon što se plasirao na Svjetsko prvenstvo?
Trenutno ovo sve izgleda kao da nekome smeta bilo kakav napredak, ili barem stabilnost, simbola Bosne i Hercegovine. Simbola kakav je i sama fudbalska reprezentacija.
Nemamo informacije, ne znamo ništa, niko nam se nije obratio, ali da vam objasnimo šta se dešava...
Nema veće đubradi od novinara. Niko nije tako spremam pljunuti pa polizati. Uz političare, najveća bagra. Slagat, izmisliti, promijeniti stranu..., a uz to se pozivati na neimenovane izvore i "saznanja", može samo ljudski šljam.
Bespuća trogodišnjeg obrazovanja...
Ma nije realno uopce. Para bi i imali da plate 2-3x vise nego sad i ponuditi jak bonus ako bi nas odveo na prvenstvo ( ne Vaha nego bilo ko skuplji ), ali realno nesposoban je ovaj savez a upitno i koliko dobrog zele repki uopceShategabri je napisao/la: ↑28 dec 2022, 12:25A ni Osima niko ne gura![]()
Ne znam koliko je uopšte realno.
Vaha nije naivčina da im povjeruje na riječ, pa ga ovi izrade.
To da će mu pustiti da radi kako hoće.
A naravno, ključno je kako bi ga platili.
Pa jedan Ćiro je tražio da mu puste komplet sponzorske ugovore, toga sa Vahom nema.
Pare na sunce, a te pare nisu nimalo male.
Prvo, Vico je bolestan, zato je sjednica odgođena.Sarmica je napisao/la: ↑28 dec 2022, 12:39Lično se zahvaljujem ljudima koji su nam prenijeli insajderske informacije, a naravno da večina budaletina ni u šta ne vjeruje. Mislim da bi Vico mogao nagovoriti Vahu ali da bu drugi uhljebi iz saveza to blokirali radi Faruka. Tako da dođeš na to da su bošnje sami sebi najveći naprijatelji.
S druge strane, čak i ako bi se to sve posložilo, mislim da bi negdje u nekom trenutku puklo zbog Vahinog temp., a i nisam siguran da bi uspio ostvariti rezultat bez obzira na sve. Nekada stvari jednostavno ne idu, bez obzira na sve. Hint:PSG.
Ono što daje nadu je da čovjek ima nafaku da odvodi ekipe na SP, tako da možda i tu treba tražiti tračak nade.
Apsolutno je tacno da zivis u zemlji idiota ali samim tim sto si to priznao sam sebi i nama ovdje pola ti se prasta ... da se mene pita sve bi ti se oprostilo ... ovako si polu-debil medju full retard-ima ... #pratimdenimen99 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 10:45Kod nas zive ljudi kojima jedan dan kažeš da je Vico bolestan i da se odgađa sjednica zakazana za 2 dana. Sutra im kažeš da Vico se nalazi sa Vahom lice u lice i oni ti sve to povjeruju bez imalo razmišljnja. Oficijelno priznajem da živim u državi idiota, samim tim i ja sam debil.
Ne znam sta je gore gledati. Ove ili onog musu koji ne zna ni sto je tu.
Ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio.
Ma i to sto kazes.. malo sam se i ja zayebo. Za trenutak zaboravih trenutne bisere na klupi..