Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
bistrikboy
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2010, 18:00

anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
Nije,ne znam kako se ranije nismo sjetili,hvala ti velika.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 07 dec 2010, 18:12

bistrikboy je napisao/la:
anton 1983 je napisao/la:Jel vama kad palo na pamet da sredite međunarodni nogomet podforum? I to mislim na slijedeći način da podjelite teme na lige u kojima nastupaju klubovi?
Sad ne znam jel ovo sarkazam, ironija ili šta? Pitam jer me zanima..Ima dosta foruma koji funkcioniraju na ovaj način, pa me zanima dal je to kod vas izbor da bude ovako ili vam se neda nešto poboljšati, napraviti drugačije...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 dec 2010, 19:01

anton 1983 je napisao/la:
Sad ne znam jel ovo sarkazam, ironija ili šta? Pitam jer me zanima..Ima dosta foruma koji funkcioniraju na ovaj način, pa me zanima dal je to kod vas izbor da bude ovako ili vam se neda nešto poboljšati, napraviti drugačije...
Prekratko si na forumu.Bilo je razmih pokusaja,bice i ubuduce mozda se stanje popravi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 12:52

bistrikboy je napisao/la: Prekratko si na forumu.Bilo je razmih pokusaja,bice i ubuduce mozda se stanje popravi.
Ma OK. Ja sam mislim da bi tak bilo bolje, takve forume ja više preferiram, pa sam se usudio i pitati...Ako trebate kakav prijedlog stojim vam na raspolaganju ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 dec 2010, 14:49

koliko troši ovo čudo po minuti na forumu bez gledanja klipova i slika??? :?: :?: :? :?

B0SANAC
Kontakt:

Post Postao/la B0SANAC » 08 dec 2010, 14:52

Dobra vam je ova mobile verzija.
Jako jednostasvna, i cesto ulazim na forum preko mob.a

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 08 dec 2010, 18:12

Moj prijedlog:

Znači kada se klikne na Međunarodni forum da iskoče određeni podforumi. Jedini primjer koji ja za vas imam je na Bayern cro stranici. Tamo se to može vidjeti na slijedeći način. Otiđi i klikni na veliki PODFORUM BUNDESLIGA. E kad na njega klikneš vidjet ćeš jedno 5-6 tema i još jedan zasebni podforum BUNDESLIGAŠKI klubovi. Na taj način i vi to morate napraviti. Samo je "razlika u tome", kaj bi vi imali više tih manjih podforuma di bi stajale sve teme od određenog natjecanja...

NPR.

Ovo bi bili podforumi:

Liga prvaka:

E sad ne znam dal vam je taj podforum potreban jer kolko vidim vi bezveze sve stvari vezane uz klub komentirate u temi tog kluba, a trebali bi sve njihove tekme koje igraju u Europi ili ti u LP komentirati u podforumu Lige prvaka. Znači u Podforumu Lige prvaka postoji npr. tema Grupa A Lige prvaka u kojoj je Inter i sada se o njihovoj tekmi sa Werderom komentira u temi Grupe A, a ne u talijanskom djelu podforuma u temi Intera...

Mogu ja i detaljnije ako ti nešto nije jasTno...

Nadalje slijedi podforum

Liga UEFE:

vrijede ista pravila kao i za Ligu prvaka....

Onda slijede veliki podforumi za Ligu petice ako ih pratite svih 5, ali mislim da za Francusku ligu nije potreban, bar kolko vidim po temama

BUNDESLIGA - U kojoj su teme od Bundesligaških klubova i u kojoj se komentiraju utakmice kupa

Premier Liga - U kojoj su teme od Engleskih klubova i u kojoj se komentiraju utakmice kupa

primera - isto tak

SERIA A - isto tak.

na vašem mjestu još bi stavio podfroume

Lige bivše Yugoslavije di bi se komentirali Hrvatski i Srpski klubovi i po želji Slovenski iitd...

Podforum Ostale Lige - di bi se komentiralo o svim ostalim ligama, Portugalska , Ruska itd...

Te Podforum NOGOMET OPČENITO - di bi se pisalo o svemu i svaćemu vezano uz nogomet, npr, najbolji igrač današnjice, najbolja liga petice, najbolji štoper i sve ostale pizdarije.

Bit je u tome da postavite te podforume u kojima bi se nalazilo dosta tema vezano uz te podforume, znači sve teme švapskih klubova u podforum BUNDESLIGE itd...

Ako nešto nije jasTno još pitaj!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 dec 2010, 19:55

Ne shvatam bas ni poentu toga,samo bespotrebno da rade to,isto ti ga je i ovako,posto nemas za svaki klub otvorenu temu,i dok udjes jbt u temu nekoga kluba prodje te volja za citanjem :roll:
Mislim da je bolje da stoji ovako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 dec 2010, 10:57

A što je meni izbrisan potpis ? U njemu je samo pisalo "Manchester United" i sve je bilo u granicama dozvoljenog, broj znakova (ispod 225), nije bio uvrijedljiv potpis.
100% sportski i krajnje opušten potpis

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 14 dec 2010, 15:57

možda je bio u više od 4 reda?

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 14 dec 2010, 19:26

Pa stavite onda ograničenje i na redove, kao što postoji i za znakove (maximalno 225)...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 15 dec 2010, 09:23

nema te opcije, ali sam otvarao obaviještenja koja su stajala po pola godine na upadljivim mjestima.

Urban Se Vratio
Kontakt:

Post Postao/la Urban Se Vratio » 15 dec 2010, 15:10

Veoma si bistar i drustven za moderatora.Volis pomoci ljudima tvoja vrlina.

Mr Plummer
Kontakt:

Post Postao/la Mr Plummer » 15 dec 2010, 16:01

Urban Se Vratio je napisao/la:
Veoma si bistar i drustven za moderatora.Volis pomoci ljudima tvoja vrlina.
Naravno, inace ne bi bio moderator ;)

I promjeni potpis dok admin nije dosao, osjetljiv je na negiranje Drzave. :shock:
Ordem e progresso

Za prijavu posta administraciji, pritisni trokut!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 15 dec 2010, 17:25

B0SANAC je napisao/la:Dobra vam je ova mobile verzija.
Jako jednostasvna, i cesto ulazim na forum preko mob.a

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 dec 2010, 22:02

Precesto ulazim tako da sam u zadnje vrijeme umanjen sto se tice kredita,al popratim sve teme koje me zanimaju kad nisam kuci... :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 15:39

ovo je fakat LOŠMAR. Ja se nadam da ćete nekaj promijeniti..

Evo recimo sada se o tekmi Bayern - Inter komentira u 5 različitih tema...bljuje mi se od toga, jer i nije neka naučna fantastika to ispraviti i posložiti...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 17 dec 2010, 16:01

Jbt tebi stalno nesta smeta. :roll: :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 17 dec 2010, 16:10

Devil je napisao/la:Jbt tebi stalno nesta smeta. :roll: :roll:
Pa gle ako nevalja to treba popraviti, ipak sam ja "švabo" :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 17 dec 2010, 18:26

Pa neće mijenjati forum zbog jednog forumaša, većini odgovara ovako.

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.