Nikola Katić

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Leotar
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la Leotar » 08 apr 2026, 21:44

"Povrijedio sam se zbog čega ću biti van terena narednih nekoliko sedmica, koji su za nas vrlo važni. Iako sam imao snažnu volju nastaviti igrati, nisam mogao ignorisati savjete ljekara. Veoma me rastužuje što sam iznevjerio svoju ekipu u ovom ključnom periodu sezone, ali učinit ću sve što je moguće da ih podržim na bilo koji način. Također ću učiniti sve što je u mojoj moći da što prije ponovo budem dostupan. Zajedno možemo napraviti ove posljednje korake."
O kakvoj se povredi radi?

Nakata
Kontakt:

Post Postao/la Nakata » 08 apr 2026, 21:48

Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 21:44
Nesto na meniskusu

Leotar
Kontakt:

Post Postao/la Leotar » 08 apr 2026, 21:56

Virtu4l je napisao/la:
08 apr 2026, 13:24
DamirT je napisao/la:
06 apr 2026, 23:53
Ne opravdavam vrijedjanje porodice, ali neka se zapita zbog cega je uopste dosao u situaciju da ga vrijedjaju.

Shvatam ja ove moraliste koji bi prebacivali krivicu na nekoga drugog ili trećeg, ima ih na svim mogućim temama.

Anel Ahmedhodžić je jasna priča, najjasnija ikada. Dečko je jednostavno pomislio da je neki autoritet, da može da radi što mu je volja, posebno jer smo tada imali loše rezultate, sve je bilo na ivici pucanja i on je tu pokušao da glumi neku igračinu.

Dobio je ono što ga sleduje i ta priča se treba zatvoriti. Ono što on treba da uradi jeste izvinjenje, prvo saigračima pa onda stručnom štabu i navijačima i da onda očekuje poziv za sljedeće kvalifikacije.
Prica je odavno zatvorena. Niti on gdje pominje da zeli igrati za reprezentaciju, niti ga ko od strucnog staba pominje. Samo se po forumima i komentarima hebaje Anelova zena (valjda zato sto je Srpkinja), vrijedja porodica, on, dijete....

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 09 apr 2026, 00:45

Leotar je napisao/la:
08 apr 2026, 21:44
"Povrijedio sam se zbog čega ću biti van terena narednih nekoliko sedmica, koji su za nas vrlo važni. Iako sam imao snažnu volju nastaviti igrati, nisam mogao ignorisati savjete ljekara. Veoma me rastužuje što sam iznevjerio svoju ekipu u ovom ključnom periodu sezone, ali učinit ću sve što je moguće da ih podržim na bilo koji način. Također ću učiniti sve što je u mojoj moći da što prije ponovo budem dostupan. Zajedno možemo napraviti ove posljednje korake."
Meniskus
Treba imati operaciju ali sad radi druge metode da osposobi koljeno za SP . Zato ne igra. Nakon SP ako Bog da ce na operaciju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: RajvoSA03 i 13 gostiju.