NBA 2025-26 Regular Season
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Regular Season
Moze se pricat sta hocete ali jedan jedini SGA
Al kakvo otkrice je ovaj Walsh, decko stvarno igra fantasticno , pogotovo odbranu. Ma da i u napadu skoro da ne masi nikako.
Ovaj White je igrac koji svima u ligi treba.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Iznenadjujuce Dobro igramo zadnjih mjesec dana rekao bi. Mazulla je opet pronasao rjesenja u napadu i tu lezi dobitna formula za sada.
Al ono sto se mora naglasiti je to da je Brad Stivens cudo !!
Al ono sto se mora naglasiti je to da je Brad Stivens cudo !!
Thank you LeBron
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Jokić već sad ima u karijeri više asistencija nego Jordan
- Shategabri
- Kontakt:
Nije mu ovo prvi put ove sezone.TripleThreat je napisao/la: ↑07 dec 2025, 20:20Al baš... čist posjed lopte imao?! Mogla neka polukontra biti, ovako, ni iz čega tehnička...
Već je ovo radio.
Trebalo bi tu ubaciti koju utakmicu zabrane, malo po džepu.
Lik povuče zraka, upitna psiha.
Koševo Zapad
Jaylen Brown this season:
• 66 Mid-Range FGM (1st)
• 53% Mid-Range FG% (1st)
• 12 games with 30+ PTS (3rd)
• 3 games with 40+ PTS (T-4th)
• 10 quarters with 15+ PTS (1st)
• 639 Total PTS (5th)
• Career-High in PPG (29.0), APG (4.9), & FGM (10.
JB igra sezonu karijere. Samo da ostane zdrav.
• 66 Mid-Range FGM (1st)
• 639 Total PTS (5th)
- BosniaBoston
- Kontakt:
Boston će opet u finale ako Tatum bude na 70%ronaldo99 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 11:55Jaylen Brown this season:
• 66 Mid-Range FGM (1st)
• 639 Total PTS (5th)
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Shategabri
- Kontakt:
Dobar je Brown, al bih ja dao zasluge i Whiteu i Pritchardu.
Rade nevjerovatan posao.
Sinoć kad je Toronto zategao odbranu i kad se lomila utakmica, povukoše njih dvojica i ode na stranu Celticsa.
Rade nevjerovatan posao.
Sinoć kad je Toronto zategao odbranu i kad se lomila utakmica, povukoše njih dvojica i ode na stranu Celticsa.
Koševo Zapad
Jos kad bi uspjeli uraditi neki trajd recimo za ZubcaBosniaBoston je napisao/la: ↑08 dec 2025, 12:45Boston će opet u finale ako Tatum bude na 70%ronaldo99 je napisao/la: ↑08 dec 2025, 11:55Jaylen Brown this season:
• 66 Mid-Range FGM (1st)
• 639 Total PTS (5th)
Sto se Tatuma tice svi govore da ce se vratiti prije nego svi misle, najvise iz razloga sto se OP uradila odmah isti dan i plus kazu da se uradila nekom najnovijom metodom. Ostaje da vidimo. Al da sam pozitivno iznenadjen za sada jesam. Nisam bas ocekivao da cemo ovako dobro izgledati vec u ovo vrijeme.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Ma kakvo finale, i titula odmah...
Tako je priča i prošle sezone bila, prošetat će se istokom, a nađoše se nadomak 1-3 rupe i sa zdravim Tatumom. A objektivno, ovogodišnji roster je slabiji i od prošlogodišnjeg, bez obzira na dobru igru Walsha, pa rekao bih i solidnih partija rookieja Gonzalesa.
Tako je priča i prošle sezone bila, prošetat će se istokom, a nađoše se nadomak 1-3 rupe i sa zdravim Tatumom. A objektivno, ovogodišnji roster je slabiji i od prošlogodišnjeg, bez obzira na dobru igru Walsha, pa rekao bih i solidnih partija rookieja Gonzalesa.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Ne vidim ko spominje finale i titulu. Jbt mi smo svi ocekivali da ce nasi tankati i da ni play inn nece uci, barem ja pogotovo nakon uzasnog starta. Ali ova ekipa je nevjerovatno kliknula i krenula ofenzivno predobro igrati.
Sto se Huga tice on ti jos uvijek dobija minute na kapaljku ali uvijek isporuci, 18 mu je godina i vjerujem da ce ova sezona biti prilagodba, tek iduce bi mogao dobiti vise minuta u rotaciji.
Sto se Huga tice on ti jos uvijek dobija minute na kapaljku ali uvijek isporuci, 18 mu je godina i vjerujem da ce ova sezona biti prilagodba, tek iduce bi mogao dobiti vise minuta u rotaciji.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pa eto ti taj iznad tebe spominje finale ako Tatum bude na 70% 
Napisao sam ja i prije početka sezone da očekujem da će Boston biti konkurentan za playoff.
Napisao sam ja i prije početka sezone da očekujem da će Boston biti konkurentan za playoff.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Mozda ide na finale istoka
hajd to i nije nemoguce jer ne vidim trenutno neku super jaku ekipu na istoku za koju mozes reci da ce sigurno izaci sa istoka.
Vidjecemo sta ce i donjeti i trejdovi i da li ce Brad uopste biti aktivan u njima, ili ce cekati iducu sezonu. Kako god bolja sezona za sada za Boston nego sto sam ovekivao.
Vrlo moguce da cemo vise dogurati od alemovih pulena

Vidjecemo sta ce i donjeti i trejdovi i da li ce Brad uopste biti aktivan u njima, ili ce cekati iducu sezonu. Kako god bolja sezona za sada za Boston nego sto sam ovekivao.
Vrlo moguce da cemo vise dogurati od alemovih pulena
Istok je dovoljno tanak da se Boston na racun odbrane na perimetru i suta probije do ECF ili cak izadje s Istoka. Orlando se ne moze sastavit, Cavsi su sjena proslogodisnje ekipe, a Knicski bez obzira sto su prosle sezone izbacili Boston su ekipa kao krojena da ih Boston nabije zbog spacinga. Proslosezonska serija je vise izuzetak nego pravilo, onakvi uzastopni raspadi dok imas punu kontrolu desavanja na terenu se desavaju jednom u 10 godina.
A Pistonsi?Epidaurus je napisao/la: ↑08 dec 2025, 17:02Istok je dovoljno tanak da se Boston na racun odbrane na perimetru i suta probije do ECF ili cak izadje s Istoka. Orlando se ne moze sastavit, Cavsi su sjena proslogodisnje ekipe, a Knicski bez obzira sto su prosle sezone izbacili Boston su ekipa kao krojena da ih Boston nabije zbog spacinga. Proslosezonska serija je vise izuzetak nego pravilo, onakvi uzastopni raspadi dok imas punu kontrolu desavanja na terenu se desavaju jednom u 10 godina.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Imate li prijedloge za navijanje odredjenog tima u ovoj sezoni,mislim godinama gledam NBA i lutao sam s timovima mjenjao sam stalno thunder,nets,wizards,raptors,mavericks...i sad mi je dosao trenutak da konacno izaberem jedan tim,pisite prijedloge.Hvala.
Svasta.
Houston
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.