FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 03 feb 2010, 18:16

harry_90 je napisao/la:Europska fudbalska unija (UEFA) je prije nekoliko dana na račun Slobode uplatila 130.000 KM za razvoj omladinskog pogona. Novac se neće moći koristiti u druge svrhe. ”Novac je namijenjen isključivo razvoju omladinskog pogona i poslužit će nam za nabavku opreme, poboljšanje trenutnih uslova, edukaciju trenerskog kadra i druge stvari. Dio novca bit će utrošen na izmirivanje duga nastalog takmičenjem u omladinskoj Premijer ligi, koji iznosi između 15 i 20 hiljada KM”, kaže šef omladinskog pogona Mirza Hodžić.
da,da...pare ce prije svega zavrsit u programu razvoja omladinske skole :roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 18:26

Ma ovi ce iz uprave sebi pokupit pare,kakav omladinski pogon :cry:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 18:43

Sloboda:Otkazana kontrolna utakmica sa Slavenom
Za sutra najavljena kontrolna utakmica nogometaša Slavena i Slobode u Živinicama, otkazana je, doznaje Tuzlalive.ba.
Razlog je isti kao u slučaju otkazivanja utakmice u Orašju protiv bijeljinskog Radnika – loši vremenski uslovi!

Navodno su iz Živinica javili da je teren zaleđen. Međutim, vrijeme je danas demantovalo trenere dva kluba, jer je teperatura bila osjetno u plusu, tako da leda na igralištu nije bilo.

Istina, raskvašen teren svakako ne bi bio idealan za provjeru ekipe, ali niko ne garantuje da će prvenstvo biti nastavljeno u povoljnjim uslovima.

Po svemu sudeći, Sloboda će prve kontrolne utakmice odigrati tek u Međugorju, gdje odlazi 7. februara.

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 feb 2010, 19:13

harry_90 je napisao/la:Europska fudbalska unija (UEFA) je prije nekoliko dana na račun Slobode uplatila 130.000 KM za razvoj omladinskog pogona. Novac se neće moći koristiti u druge svrhe. ”Novac je namijenjen isključivo razvoju omladinskog pogona i poslužit će nam za nabavku opreme, poboljšanje trenutnih uslova, edukaciju trenerskog kadra i druge stvari. Dio novca bit će utrošen na izmirivanje duga nastalog takmičenjem u omladinskoj Premijer ligi, koji iznosi između 15 i 20 hiljada KM”, kaže šef omladinskog pogona Mirza Hodžić.
Naravno, imamo jednu od najboljih omladinskih skola u drzavi, UEFA prepoznaje kvalitet. 8-) 8-) 8-)
harry_90 je napisao/la:Sloboda:Otkazana kontrolna utakmica sa Slavenom
Za sutra najavljena kontrolna utakmica nogometaša Slavena i Slobode u Živinicama, otkazana je, doznaje Tuzlalive.ba.
Razlog je isti kao u slučaju otkazivanja utakmice u Orašju protiv bijeljinskog Radnika – loši vremenski uslovi!

Navodno su iz Živinica javili da je teren zaleđen. Međutim, vrijeme je danas demantovalo trenere dva kluba, jer je teperatura bila osjetno u plusu, tako da leda na igralištu nije bilo.

Istina, raskvašen teren svakako ne bi bio idealan za provjeru ekipe, ali niko ne garantuje da će prvenstvo biti nastavljeno u povoljnjim uslovima.

Po svemu sudeći, Sloboda će prve kontrolne utakmice odigrati tek u Međugorju, gdje odlazi 7. februara.
Ne znam sta cekaju, vrijeme je bolje tako da se po raskvasenom terenu moze igrati.
Ko zna kakvo ce vrijeme biti u Medjugorju? Mozda i tamo bude led, nikad se ne zna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 feb 2010, 19:24

Valjda odigraju jedno 5-6 tekmi da se ekipa uigra,sto bi bilo veoma dobro.Bil nam sve pobjede mogle pomoci da ostanemo u ligi???imamo dvije tekme za redom kod kuce u proljetnom dijelu prvenstva

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 feb 2010, 19:27

harry_90 je napisao/la:Valjda odigraju jedno 5-6 tekmi da se ekipa uigra,sto bi bilo veoma dobro.Bil nam sve pobjede mogle pomoci da ostanemo u ligi???imamo dvije tekme za redom kod kuce u proljetnom dijelu prvenstva
Vjerovatno si mislio na domace utakmice? Moze i to komotno, jos ako se ponovi prvi dio sezone, gdje su domacini dosta prosipali bodove, imamo solidne sanse.....
Mozda se sta donese i sa gostovanja. :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 feb 2010, 00:52

Najvaznije je osvojiti sve bodove kuci,jer ovdje nam dolaze Sarajevo,Zeljo,Zrinjski,Borac itd sve jake ekipe,njih moramo dobit,sa jedno 6-7 bodova sa strane mozemo donijeti,barem se nadam,jer imamo sastav za takve domete :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 feb 2010, 11:36

GLAVAŠ NAJAVLJUJE JEDNU NOVU SLOBODU

Tuzlanska Sloboda, pod palicom novog šefa stručnog štaba Vlatka Glavaša priprema se za drugi dio sezone u kojoj je očekuje borba za opstanak u društvu najboljih.

Fudbaleri Slobode nakon visinskih priprema na Zlaći trenutno treniraju u Tuzli, a 8. februara krenut će za Međugorje gdje će odraditi završni dio priprema te odigrati veliki broj prijateljskih utakmica.
"Najteži dio priprema, onaj koji igrači baš i ne vole, je iza nas. Nakon visinskih priprema na Zlaći nastavili smo sa radom u Tuzli, a 8. februara idemo u Međugorje gdje ćemo odigrati i veliki broj prijateljskih utakmica", rekao je za SportSport.ba Vlatko Glavaš i dodao:

"Zadovoljan sam radom igrača u prvom dijelu priprema. Momci su doista fenomenalno radili, a i uslovi koji su nam obezbjeđeni od strane čelnih ljudi kluba bili su izvrsni. U Međugorju ćemo najviše raditi na uigravanju ekipe, a svi igrači dobit će priliku da se nametnu pa prema tome na njima je sada sve. Oni koji budu najbolji ti će i igrati."

Sloboda je u prvom dijelu prvenstva razočarala i sigurno je da će Tuzlaci do kraja prvenstva voditi grčeviti borbu za opstanak, a Glavaš je uvjeren da će uspjeti ostaviti Slobodu u društvu najboljih.

"Pojačali smo se dobro i mislim da sada imamo momčad koja će pozitivno iznenaditi u nastavku sezone. Činjenica je da nam gori pod nogama, no vjerujte mi da se ne bih prihvatao posla da nisam uvjeren da Sloboda može i mora bolje. Ovo je klub sa svjetlom tradicijom i on se više nikad ne smije dovesti u ovakvu situaciju. Ovim putem želim poručiti navijačima Slobode da nemaju razloga za strah, a u nastavku sezone gledat će jednu drugu Slobodu. Nećemo više igrati sa samo jednim napadačem, kao što je bio slučaj do sada. Gdje god budemo igrali ići ćemo na pobjedu. Otvorena igra i kod kuće i na strani, siguran sam, donijet će nam pozitivne rezultate", zaključio je Glavaš. :D :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 04 feb 2010, 11:57

Ma ostavio bi je i Malkocevic cak i sa onom ekipom, a ne sa ovakvom kakvu su glavasu napravili za nastavak prvenstva,Realno ove igrace sto ima da je pocetak sezone mogli bi se boriti za titulu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 feb 2010, 13:34

SaltCityAttack je napisao/la:Ma ostavio bi je i Malkocevic cak i sa onom ekipom, a ne sa ovakvom kakvu su glavasu napravili za nastavak prvenstva,Realno ove igrace sto ima da je pocetak sezone mogli bi se boriti za titulu
Pa ne bih bas bio siguran sto se tice Malkocevica. Stoji da je on izvanredan trener, u to niko ne sumnja, ali pitanje je da li bi on ostao sa onim igracima. Cinilo mi se kao da su igraci bili izgubili volju, sto nimalo nije bilo dobro. Sa novim trenerom i novim igracima ocekujem uspjeh i za nadat se da ce bar neki od pojacanja ostati u Slobodi i u narednim sezonama.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 04 feb 2010, 16:36

A sta je sa Kuduzovicem hoce li se on vratiti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 04 feb 2010, 16:43

FK Sarajevo je napisao/la:A sta je sa Kuduzovicem hoce li se on vratiti

Ne znam ne vjerujem da ce se on vratiti , bilo bi preglupo da se on vrati a KAsapa na onaj nacin otjerali a Kuduz se udebljao ko slon izgleda bezveze
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 feb 2010, 20:45

kasapa,slomica,hasica,joguncica ..sve to treba otjera.Sarajlic i Mujic su otisli hvala bogu.Mujic je hajd mozda i mlad al previse su ga forsirali,razumijem ja to djed uprava,pare ovo-ono ali nije neki igrac,a Sara je posebna prica :) ..playmaker sa 2 asistencije od kako se vratio na tusanj..

stekat ce opet na zadnjem veznom,Gavric je odlican igrac al koliko moze sam i organizaciji igre,sad je sve na Taretu,Bekic je jos mlad,a ako se u Slomica bude uzdao nek nam je bog na pomoci :)..

onaj lijevi bek Sadikovic u Zelji nije bio nesto posebno,al ruku na srce nije ni Kuduz pa je kod nas proigrao dok se nije ugojio,valjda ce i ovaj proigrat.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 feb 2010, 12:26

jel sigurno ovo za Rajovica da je potpisao za neki grcki klub...
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 05 feb 2010, 12:27

slani grad je napisao/la:jel sigurno ovo za Rajovica da je potpisao za neki grcki klub...
Jeste tacnije potpisao je i prije mjesec dana ali novi trener ga htio otpisati i onda nakon svega direktor tog kluba ga nazvao i rekao da dodje da se pokusa nametnuti novom treneru :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2010, 12:29

Znal ko sta ce biti sa Kasapovicem i Kuduzovicem,jel ostaju u klubu ili odlaze ???

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 feb 2010, 13:34

harry_90 je napisao/la:Znal ko sta ce biti sa Kasapovicem i Kuduzovicem,jel ostaju u klubu ili odlaze ???
U sportu pise da je Kuduzovic blizu Veleza

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 feb 2010, 13:41

FK Sarajevo je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Znal ko sta ce biti sa Kasapovicem i Kuduzovicem,jel ostaju u klubu ili odlaze ???
U sportu pise da je Kuduzovic blizu Veleza
Jbg bio je blizu pa su ga ovi iz uprave Veleza zeznuli,on otisao za Mostar,a oni u Ulcinj,imas na forumu RSD VELEZ,text koji sam postavio,izgleda da je haman trener Veleza bio zagrizao za njega,al uprava se zadnja pita

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 feb 2010, 13:26

Marijan Đurić ponovo u Stručnom štabu Slobode?
Tuzlanski nogometaši koji se pripremaju za proljetni dio prvenstva, od sutra će trenirati u Međugorju. Šef Stručnog štaba Vlatko Glavaš tvrdi da njegovi izabranici "pucaju" od snage i da u najvažniji dio priprema, u kojima se traži prvih jedanest, ulaze potpuno spremni.

Za utorak je dogovoren i susret za zagrebačkim drugoligašem HAŠK-om, a moguće je da se po dolasku u sportski centar "Circle", dogovori prvi ogled sa nekom od ekipa koje se također pripremaju u ovom kompleksu i u ponedjeljak.
Na spisku putnika na Međugoje, koji broji 24 nogometaša nalaze se većinom imena onih koji su bili dio ekipe i na Zlači, a u Međugorju novo ime bi mogao biti trener u Stručnom štabu Marijan Đurić. Naime, sada direktor "Kluba 7", a nekada trener u Stručnom štabu Sakiba Malkočevića, nalazi se na spisku putnika koji nam je proslijedio sekretar kluba Ekrem Ibrić.

- Istina je sa sam razgovarao sa čelnicima kluba i pristao da im pomognem u stručnom dijelu rada sa odbranom, za što sam bio zadužen i u mojem ranijem angažmanu u Slobodi. Ali, imaju i oni određenih obaveza prema meni, koje kroz današnji razgovor trebamo definisati. Ukoliko se dogovorimo, putujem ujutro sa ekipom – rekao nam je Đurić prije nekoliko sati.

Slobodina ekspedicija će put Međugorja krenuti sutra (nedjelja) u 7.30 h ispred stadiona Tušanj.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 06 feb 2010, 13:52

Jesu li ovaj Denis Divkovic i Tino Divkovic kakvi rodjaci :?: :?: :?:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.