Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
je li dosta spama?
- Goalgetter
- Kontakt:
Jos samo da ima onaj bijeli sto su nosili protiv Francuza, kupio bih ga
. Nadam se da ce ga nekako nabaviti.

I meni se svidio.Goalgetter je napisao/la:Jos samo da ima onaj bijeli sto su nosili protiv Francuza, kupio bih ga. Nadam se da ce ga nekako nabaviti.
Nervira me sto stalno mjenjaju dizajn dresova,pa mi svaku drugu utakmicu igramu u novim dresovima

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- BH Patriot
- Kontakt:
BH Patriot je napisao/la:Baš sam vidio ovaj trenutni original dres u GMS-u Vitez i cijena je 100 km, šta mislite je li puno?
Livin' La Vida Loca ;)
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad uzmes u obzir da onaj gore kosta 60€, onda se isplati (naravno ako je original), I de samo mi posalji sliku koji je tacno dres ,da znamBH Patriot je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:Baš sam vidio ovaj trenutni original dres u GMS-u Vitez i cijena je 100 km, šta mislite je li puno?

- Goalgetter
- Kontakt:
Ako stigne bijeli iz pariza, sigurno cu ga uzeti
.

-
- Kontakt:
Barem da su dresovi sa brojem i imenom, ovako isto obicna sportska majica, nigdje veze, samo na malom grbu vidimo mi da je BH dres, ostali i neznaju koji je dres ili da je uopce dres...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Pa cekajte.... Zar nije to isti bijeli dres sto su nosili cijele kvalifikacije (i sto su svi tvrdili da ke ruzan ko k...), a samo su promjenili sorc? Otkud sad ta promjena misljenja?
maxuz baxuz je napisao/la:Pa cekajte.... Zar nije to isti bijeli dres sto su nosili cijele kvalifikacije (i sto su svi tvrdili da ke ruzan ko k...), a samo su promjenili sorc? Otkud sad ta promjena misljenja?
Mah, da izvineš, SERU !... Od početka kvalifikacija, uvijek smo igrali u sljedećoj opremi
Bijela

Plava

Mislim da smo mi jedina repka na svijetu koja ne moze da ustali svoj prepoznatljivi dress code. Jedan podugacak period smo nosili kombinaciju bijeli dres, plavi sorc i bijele stucne, i to je izgledalo jako lijepo(sto se vidjelo i u Parizu), da bi se onda nasao neki pametnjakovic koji bi nas odjednom "presvukao" u skroz bijele i plave. I to je bilo pravilo da ako igramo kuci da igramo u toj bijelo-plavoj varijanti, dakle nasem prvom izboru, a u gostima, zavisno od domacina. Mislim da bi ponovo trebalo ustaliti ovu kombinaciju jer jako lijepo izgleda i poprilicno je unikatna u reprezentativnom fudbalu, dok imamo mali milijon repki koje nose skroz plave i skroz bijele dresove.
Izgradimo svoj stil po kojem cemo biti prepoznatljivi u svijetu.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
U pravu si,bijeli dres i svjetloplavi sorc su ono sto zelim vidjeti na BiH igracima.scorpion je napisao/la:Mislim da smo mi jedina repka na svijetu koja ne moze da ustali svoj prepoznatljivi dress code. Jedan podugacak period smo nosili kombinaciju bijeli dres, plavi sorc i bijele stucne, i to je izgledalo jako lijepo(sto se vidjelo i u Parizu), da bi se onda nasao neki pametnjakovic koji bi nas odjednom "presvukao" u skroz bijele i plave. I to je bilo pravilo da ako igramo kuci da igramo u toj bijelo-plavoj varijanti, dakle nasem prvom izboru, a u gostima, zavisno od domacina. Mislim da bi ponovo trebalo ustaliti ovu kombinaciju jer jako lijepo izgleda i poprilicno je unikatna u reprezentativnom fudbalu, dok imamo mali milijon repki koje nose skroz plave i skroz bijele dresove.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- BH Patriot
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Kad uzmes u obzir da onaj gore kosta 60€, onda se isplati (naravno ako je original), I de samo mi posalji sliku koji je tacno dres ,da znamBH Patriot je napisao/la:BH Patriot je napisao/la:Baš sam vidio ovaj trenutni original dres u GMS-u Vitez i cijena je 100 km, šta mislite je li puno?

Livin' La Vida Loca ;)
Dok je nama legean sponzor, nema ozbiljne prodaje dresova. Jednostavno nemaju tu organizaciju kao Nike ili Adidas. Dresovi su im ok po meni, ali sto se tice prodaje, katastrofa. A mogli su dobro zaradit, jer svak ima dres, ali 90% nije orginal.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel mi se ovo cini ili su ovi dresovi u kojima igraju protiv Zelje opet neki novi?
Najnoviji set, danas predstavljen. 

-
- Kontakt:
Kakvi su?
Kao i sve ostale garniture ni ova ne valja, katastrofa dresovi. Dok god Legea bude sponzor igrat če sae u ovim pidjamama 

YNWA!
-
- Kontakt:
ma ovo je bezveze garnitura za trening utakmice,nista ovo
Barem ovi nisu nakrpani.hercegovina je napisao/la:ma ovo je bezveze garnitura za trening utakmice,nista ovo

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Ovi veceras isto vreće

“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot], Micron i 28 gostiju.