FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Mesanovic je sasvim ok igrac za poziciju Mujica, ali je sigurno da on nije ta top spica sto dolazi...Mesanovic, Mujic, Krpic i jedan vrhunski golgeter- sasvim ok i podnosljivo
uglavnom bit cemo osjetno bolji nego ove godine (bar na papiru), a ovo sto smo sad pruzali budi optimizam..naredne godine sigurno jaci za najmanje 4-5 provjerenih igraca imamo jos vise razloga da se nadamo..
osim Skahica ostalo su sve nagadjanja
sto se tice nagadjanja oko toga ko ce nas napustiti kao i pojacanja, potpuno vjerujem u procjenu Husrefa sta god on odlucio.. samo me zanima "slucaj Kiso", da vidim kako ce se to zavrsiti iz jednog drugog razloga
uglavnom bit cemo osjetno bolji nego ove godine (bar na papiru), a ovo sto smo sad pruzali budi optimizam..naredne godine sigurno jaci za najmanje 4-5 provjerenih igraca imamo jos vise razloga da se nadamo..
osim Skahica ostalo su sve nagadjanja
sto se tice nagadjanja oko toga ko ce nas napustiti kao i pojacanja, potpuno vjerujem u procjenu Husrefa sta god on odlucio.. samo me zanima "slucaj Kiso", da vidim kako ce se to zavrsiti iz jednog drugog razloga
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
100 % tacno,nema odakle se ne nude igraci iz regije...menageri samo zovu i nude svoje igrace.Mislim da seljance husaric,sto je trpo svoje igrace trpo je.TzBulevar87 je napisao/la:Za tvoju informaciju Azmir vise ne trazi nijednog igraca preko menadzera; sada svi u svijetu fudbala u drzavi i regiji vrlo dobro znaju ko je Azmir, i koliko je ozbiljan sto se tice kesa, plata na vrijeme, premija i isplacivanja svega ostalog. Dovoljno je samo da dodje do broja odredjenog igraca ili kontakt osobe (a takvih trenutno ima dvojicu-trojicu samo u Tz) i to je zavrsena stvar.
Sent from my LG-D405 using Tapatalk
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kakav ba Mesanovic,non stop se nesto vrtimo u krug,daj nam igrace koji su prije igrali za nas,a koji su svojom kvalitetom nas gurnuli u nizi rang i pobjegli kao najvece kukavice..
Ne moze da se probije u raspalom Osijeku i sad mi u Slobodi trebamo da ga dignemo i kad ce se njemu ocepit,to samo dragi Bog zna !

Ne moze da se probije u raspalom Osijeku i sad mi u Slobodi trebamo da ga dignemo i kad ce se njemu ocepit,to samo dragi Bog zna !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
puno se pravite pametni, garant biste vi ostali u ekipi koja je ispala, a možete igrat' u PL, pogotovo ako ste u to vrijeme obećavali kao Mešanović
jašta, bolje igrat' cvajtu sa raspalom Slobodom, nego PL sa Čelikom
živjela logika!
živjela logika!
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa Skahic dolazi, njegov igrac...
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Kad je Azmir Zebu spopao na pola puta i u po nicega ga doveo, sad Uprave Zelje, Borca, Veleza gledaju 5 puta lijevo-desno kad prelaze cestu sa igracima. 
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
belosevic28
- Kontakt:
Halalite sto upadam na temu.
Mislim da bi nasa i vasa transfer politika trebala biti prvenstveno, kvalitetni igraci iz PLBIH. Ima dobrih igraca, a samim tim slabis protivnike
Hebibovic, Tomic, Subic, Ordagic, Simeunovic... bili bi pojacanja i vama i nama
E sad sta nase Uprave misle, i koliko je ovo realno ne znam...
Mislim da bi nasa i vasa transfer politika trebala biti prvenstveno, kvalitetni igraci iz PLBIH. Ima dobrih igraca, a samim tim slabis protivnike
Hebibovic, Tomic, Subic, Ordagic, Simeunovic... bili bi pojacanja i vama i nama
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
nasi su kontaktirali dvojicu sa toga spiska,ordagica,i tomica..sta ce biti vidicemo,mada,vi planirate neki iskorak u evropi,neznam kako bi vam tomic pomogao..mada za nase lige,dobarbelosevic28 je napisao/la:Halalite sto upadam na temu.
Mislim da bi nasa i vasa transfer politika trebala biti prvenstveno, kvalitetni igraci iz PLBIH. Ima dobrih igraca, a samim tim slabis protivnike![]()
Hebibovic, Tomic, Subic, Ordagic, Simeunovic... bili bi pojacanja i vama i namaE sad sta nase Uprave misle, i koliko je ovo realno ne znam...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
belosevic28
- Kontakt:
Dobri igraci. Planiramo bruda, ali tek kad Tan odrijesi kesu, a ja realno mislim da je jos rano za to. Realno za neke 2 godine... Moje misljenje naravno.solinas je napisao/la:nasi su kontaktirali dvojicu sa toga spiska,ordagica,i tomica..sta ce biti vidicemo,mada,vi planirate neki iskorak u evropi,neznam kako bi vam tomic pomogao..mada za nase lige,dobarbelosevic28 je napisao/la:Halalite sto upadam na temu.
Mislim da bi nasa i vasa transfer politika trebala biti prvenstveno, kvalitetni igraci iz PLBIH. Ima dobrih igraca, a samim tim slabis protivnike![]()
Hebibovic, Tomic, Subic, Ordagic, Simeunovic... bili bi pojacanja i vama i namaE sad sta nase Uprave misle, i koliko je ovo realno ne znam...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nama da je Ordagic ,Tomic i Subic od tih nabrojanih..onda dovest jos nekog napadaca et ako nam vi date Okica i Bekica mi bi bili prezadovoljni ili eto da Mesanovica vratimo nebi bilo lose..ali Husref ce to odabrat zna on najbolje , a Azmir ce mu sigurno ispuniti zelju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
ZaBoljuSlobodu
- Kontakt:
Mešanovića lično poznajem i nemam protiv njega kao momka, ništa, ali iskreno, Mešanović nam i nije neko pojačanje sada. Po meni je bitnije da Ahmetović digne formu i pridružiti mu jednog mnogo kvalitetnijeg igrača od Jasmina i imamo napad za vrha PL. Nadajmo se da će se obistiniti ono za Senijada IbričićaSaltCityAttack je napisao/la:Nama da je Ordagic ,Tomic i Subic od tih nabrojanih..onda dovest jos nekog napadaca et ako nam vi date Okica i Bekica mi bi bili prezadovoljni ili eto da Mesanovica vratimo nebi bilo lose..ali Husref ce to odabrat zna on najbolje , a Azmir ce mu sigurno ispuniti zelju
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
-
Sloboda1919
- Kontakt:
ima ugovor do 30.6.2016, bolje Hebibovica njemu svakako istice sad 30.6.2015 a ista pozicijakatarakta je napisao/la:Haurdic iz Veleza, mozda, hmmm
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Mešanovića lično poznajem i nemam protiv njega kao momka, ništa, ali iskreno, Mešanović nam i nije neko pojačanje sada. Po meni je bitnije da Ahmetović digne formu i pridružiti mu jednog mnogo kvalitetnijeg igrača od Jasmina i imamo napad za vrha PL. Nadajmo se da će se obistiniti ono za Senijada IbričićaSaltCityAttack je napisao/la:Nama da je Ordagic ,Tomic i Subic od tih nabrojanih..onda dovest jos nekog napadaca et ako nam vi date Okica i Bekica mi bi bili prezadovoljni ili eto da Mesanovica vratimo nebi bilo lose..ali Husref ce to odabrat zna on najbolje , a Azmir ce mu sigurno ispuniti zeljuPojačanja tog kalibra hoću u Slobodi dosta improvizacije
kralju moj grdno se varas kad je mesan u pitanju mali zna lopte igrat jos vase dijete a plzs odgovara husrefovom sistemu polu spic ili krilo
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
da reko malo ovu temu aktiviramo...makar sa SIGURNIM pojacanjima..znaci
IVAN KOSTIC iz Borca prvo zvanicno pojacanje..idemo dalje
IVAN KOSTIC iz Borca prvo zvanicno pojacanje..idemo dalje
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Treba spomenuti i one koje su otisli ili idu ,za sada su to Zrnanovic,Radovanovic,Bekic.
(Mujic,Mehanovic)
(Mujic,Mehanovic)
Mislim da ce vecini onih koji de budu imali mjesta u Slobodi biti sigurno ponudjeno da odu na posudbu ili da potpisu ugovor sa Slogom Simin Han.Zodiac je napisao/la:Treba spomenuti i one koje su otisli ili idu ,za sada su to Zrnanovic,Radovanovic,Bekic.
(Mujic,Mehanovic)
Musicu, Mehanovicu (koji ima ugovor jos godinu) i Halilovicu ce bit ponudjeno da idu u Slogu, dok Mujic ima ugovor isto tako jos godinu, ne znam zasto ga dovodite u pitanje?klasik je napisao/la:Mislim da ce vecini onih koji de budu imali mjesta u Slobodi biti sigurno ponudjeno da odu na posudbu ili da potpisu ugovor sa Slogom Simin Han.Zodiac je napisao/la:Treba spomenuti i one koje su otisli ili idu ,za sada su to Zrnanovic,Radovanovic,Bekic.
(Mujic,Mehanovic)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.