English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- wadethegreat
- Kontakt:
Re: English Premier League
Cestitke napokon ste doveli napadaca.
Vas napaceni fanbase je to zasluzio.
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...
Sa Merinom u napadu zabijali više od Chelsea prošle sezone.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:31Cestitke napokon ste doveli napadaca.
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...
Ni jedan ni drugi nisu sidraši. A i definitivno nema mjesta za obojicu u prvoj postavi.
-
- Kontakt:
Odises inteligencijom, prosto smo fasciniraniwadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:31Cestitke napokon ste doveli napadaca.
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...

Nemoj ga sada ce ti reci kako su oni osvojili Konferencijsku ligu a Arsenal nijechily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:37Sa Merinom u napadu zabijali više od Chelsea prošle sezone.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:31Cestitke napokon ste doveli napadaca.
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Jedino sto ostale moze spasiti je da gospon Maresca odluci da Projekat jos uvijek nije spreman za titulu.topnik1 je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:48Nemoj ga sada ce ti reci kako su oni osvojili Konferencijsku ligu a Arsenal nijechily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:37Sa Merinom u napadu zabijali više od Chelsea prošle sezone.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:31Cestitke napokon ste doveli napadaca.
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...![]()

- wadethegreat
- Kontakt:
Pa kad pravite faul kod svakog prekidachily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:37Sa Merinom u napadu zabijali više od Chelsea prošle sezone.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 17:31Cestitke napokon ste doveli napadaca.
Isplatila se Dzuma.
Jos da se uzme trofej...

Jak je Stoke i ove godine za top 4 trofej

Nije lako gledati kako ti se klub pretvara u smetljiste igraca koje Celzi ne zeli

Problem Chelsea je što ni sami ne znaju koliko će im ovogodišnjih pojačanja završiti u tom smetljištu.
Madueke je meni ok za dubinu u rosteru, bolja opcija od Nelsona sasvim sigurno a ako bude u stanju iskoristiti svoj potencijal onda se može pobiti i za prvu postavu.
Madueke je meni ok za dubinu u rosteru, bolja opcija od Nelsona sasvim sigurno a ako bude u stanju iskoristiti svoj potencijal onda se može pobiti i za prvu postavu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ako se ko ne isplati zovemo vas odmah da prodamo za lijep profitchily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:11Problem Chelsea je što ni sami ne znaju koliko će im ovogodišnjih pojačanja završiti u tom smetljištu.

Iskreno vam zelim da vam Madueke bude zacementiran u prvih 11

Treba pretraziti upise za brata Nonia. Sigurno je i u on nekada bio savrsen. 

- wadethegreat
- Kontakt:
Jacksonu i Maduekeu je majka redovno stucala zbog nase teme nazalost.
Sretno lijepo da ste zadovoljni sa njim
Dok god je vas mi cemo imati gdje offloadati svoje smece.
Volimo vas
Sretno lijepo da ste zadovoljni sa njim

Dok god je vas mi cemo imati gdje offloadati svoje smece.
Volimo vas

Zovete nas nekad i da nam date igrača(bivšeg ) na sezonu i još plaćate dvije trećine plate, može sve u Boehly carstvu gdje Nkunku i Mydrik propadnu za sezonu a koštali dvjesto miliona.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:12Ako se ko ne isplati zovemo vas odmah da prodamo za lijep profitchily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:11Problem Chelsea je što ni sami ne znaju koliko će im ovogodišnjih pojačanja završiti u tom smetljištu.
Madueke je meni ok za dubinu u rosteru, bolja opcija od Nelsona sasvim sigurno a ako bude u stanju iskoristiti svoj potencijal onda se može pobiti i za prvu postavu.![]()
Iskreno vam zelim da vam Madueke bude zacementiran u prvih 11![]()
Ja vama želim da što prije opet osvojite konferenciju, da ne bude da sam hejter.
Top talenti Noni i Mikajlo.

wadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2023, 19:00Vidjet cemo mozda neki flopaju nikad se ne zna.
Sa druge strane sve mladi igraci i recimo tip Krila koji nam je trebao da mogu nekoga pretrcati a ne da samo vracaju loptu nazad.
Meni se vec Buddy novi stoper svidja.
Santos, Fofana su premladi tako da vidjet cemo za njih.
Mudryk i Madueke su top talenti sad je do Pottera da to uklopi.
Caicedo ce nam leci kako god.
Razlog sto trenutno ovoliko trosimo je lose planiranje u proslosti odnosno cesto mijenjanje menagera i sastav koji je napravljen za 5 6 trenera.
Ovo vec sada ima plan kako sta.
Mladi igraci koji se nadopunjuju i neki iskusniji da to sve povezu.
Samo cemo bas morati srezati ekipu i rijesiti se burku igraca ovaj i sljedeci rok.
Zbog ovog glupana wadea ozbiljno razmisljam o promjeni klupskog opredjeljenja 

Stone hands👊
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa ti prvi rokovi su odradjeni na ho ruk opce poznato I nedavno smo imali transfere tipa Felix.chily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:19Zovete nas nekad i da nam date igrača(bivšeg ) na sezonu i još plaćate dvije trećine plate, može sve u Boehly carstvu gdje Nkunku i Mydrik propadnu za sezonu a koštali dvjesto miliona.wadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:12Ako se ko ne isplati zovemo vas odmah da prodamo za lijep profitchily-rz je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:11Problem Chelsea je što ni sami ne znaju koliko će im ovogodišnjih pojačanja završiti u tom smetljištu.
Madueke je meni ok za dubinu u rosteru, bolja opcija od Nelsona sasvim sigurno a ako bude u stanju iskoristiti svoj potencijal onda se može pobiti i za prvu postavu.![]()
Iskreno vam zelim da vam Madueke bude zacementiran u prvih 11![]()
Ja vama želim da što prije opet osvojite konferenciju, da ne bude da sam hejter.
Nkunku isto doveden Bez inputa trenera kojem nikako nije odgovarao.
Hahahaha Pa ja nikada Nisam osporavao talenat Maduekea niko na nasoj temi nije. Samo se ispostavilo da nema mozga.
Joj prognoze, osim Caiceda sve fulio. Valja i to znatiMasqareda je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:20Top talenti Noni i Mikajlo.![]()
wadethegreat je napisao/la: ↑19 jan 2023, 19:00Vidjet cemo mozda neki flopaju nikad se ne zna.
Sa druge strane sve mladi igraci i recimo tip Krila koji nam je trebao da mogu nekoga pretrcati a ne da samo vracaju loptu nazad.
Meni se vec Buddy novi stoper svidja.
Santos, Fofana su premladi tako da vidjet cemo za njih.
Mudryk i Madueke su top talenti sad je do Pottera da to uklopi.
Caicedo ce nam leci kako god.
Razlog sto trenutno ovoliko trosimo je lose planiranje u proslosti odnosno cesto mijenjanje menagera i sastav koji je napravljen za 5 6 trenera.
Ovo vec sada ima plan kako sta.
Mladi igraci koji se nadopunjuju i neki iskusniji da to sve povezu.
Samo cemo bas morati srezati ekipu i rijesiti se burku igraca ovaj i sljedeci rok.

- wadethegreat
- Kontakt:
Caicedo kojeg ste znalci pljuvali, Enzo isto, Cucurella isto, Palmer one season wonder, Colwill raspad sistema itd it’d.
Fofana nam je najbolji stoper samo lik nije zdrav sto se i pisalo tada na nasoj temi da je belaj kad je dolazio svi smo se toga bojali.
Mi smo napravili kostur ekipe vi pricajte sta hocete.
Fofana nam je najbolji stoper samo lik nije zdrav sto se i pisalo tada na nasoj temi da je belaj kad je dolazio svi smo se toga bojali.
Fofana,Colwil,Cucurellawadethegreat je napisao/la: ↑22 jul 2025, 18:31Caicedo kojeg ste znalci pljuvali, Enzo isto, Cucurella isto, Palmer one season wonder, Colwill raspad sistema itd it’d.

Wade da tw pitam jestel ti i Madueke u nekom srodstvu

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
*Kostur iz price

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"