Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la L'Avvocato » 25 jan 2016, 22:43

Mig_Mig je napisao/la: Mislim da najvise od svih @L'Avvocato zeli da Max napusti Juve, ako se dobro sjecam! Ja mu sve mogu oprostiti(ako ima ikakvog smisla da ti ja bilo sta oprastam) Ali da si slijep pored svojih ociju to ne mogu nikako! Kako mozes da sumnjas u Maxa? Kako i sta mislis da bi bilo bolje za Juve da on ode?
:eh:

Ja sam jedan od rijetkih koji je branio potez uprave kada je ovaj dolazio. Naravno, bilo mi je krivo zbog Conteovog odlaska, ali nisam niti jednu ružnu riječ uputio Allegriju ili upravi zbog njegovog angažovanja.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 25 jan 2016, 23:18

Do mene je onda!!! Oprosti :)
Max Allegri

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 jan 2016, 23:47

Ma ništa, ne beri brigu jarane, samo mi bilo čudno od kud ja u tim računicama. Ja sam to sve preskočio i ostavio veoma malo postova, jer uglavnom uvijek čekam da vidim rezultate pa da nešto napišem. Znam za sigurno da su Ultrastyle, korisnikforuma, Marchisio i čini mi se Yucca imali najžešće kritike zbog angažovanja Allegrija. Čak je i Pogba bio onih prvih nekoliko dana u downu hahah, ali se to sve smirilo kako smo počeli da deremo sve redom.
★★★

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 jan 2016, 00:27

realno niko nije bio za Alegrija u tom momentu jer je to u Milanu jako lose izgledalo...u tome smo bar saglasni svi bili, da Alegri nikome bas nije bio prvi pik, koliko god se sad neki pokusavali cupati

velika vecina smo se slozili da je promjena formacije jedino pozitivno sto ce da se desi

moja glavna briga je bila fizicka (ne)sprema igraca, jer oni Milanovi nisu mogli hodati zadnjih 20-ak minuta dok ih je vodio, i povrede igraca..sve u svemu nisam toliko ni kritikovao izbor Alegrija koliko odlazak Kontea i to ne zbog samog Kontea nego zbog razloga njegovog odlaska...tu se naravno radi o transferima igraca

jasno je valjda svima da moje glavne zamjerke i kritike idu na racun nedovodjenja klasnih i provjerenih igraca, na kriticnim pozicijama, kao i na ogranicena ulaganja u transfere (sto najvise zamjeram Maroti, i zasto sam u startu zestoko i podrzao dolazak Dibale i A.Sandra kako god zavrsili, jer se konacno usudio da trosi)

sto se tice prethodne krize, smatrao sam da ekipi u tom momentu treba neka promjena i sok...transfer rok je prosao, jedino sto se moglo tad uraditi je smjena trenera jer je ono stvarno bilo ocajno..mada sam i tu napominjao da opet kritike ne idu na Alegrija, koliko na Marotu standardno..Alegrijeva smjena bi tad bila samo kolateral cisto da se nesto desi, da se nesto pokusa jer on tad nije radio nista pogresno, jednostavno nije imao s cim da radi dok se nisu oporavili pojedini igraci..i zna se krivac za to

mene je i sad strah istovremenog odsustva Markizija i Kedire i kakve bi to probleme donijelo ekipi, posebno ako ni Asa ne bi bio spreman..a realno 2 od 3 ta igraca su vise nego diskutabilnog zdravlja
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 26 jan 2016, 06:37

I ja sam bio protiv ne toliko zbog samog Allegrija već zbog odlaska Contea i razloga za isti.

Psovao sam sve kriketasu i upravi i na sreću pogriješio.
Novi trener je donio fleksibilnosti i taktičko prilagođavanje te manje bio tvrdoglav.

Ovo izvlačenje iz krize je također ogroman plus.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 26 jan 2016, 08:34

Sjecam se da smo ja i @Delpiero zdusno pozdravljali dolazak Maxa... i da smo pisali da cemo imati bolje rezultate nego pod Conteom... i odmah prve sezone finale LP i dupljak u Italiji...
Doduse nije mi Max bio prvi izbor... jer to mi je uvijek Mou ili Lippi...ali kad sam vidio kakvi se treneri spominju i da su ovi nedostizni... sinisa, mancini, montella i sl... pa za njih je allegri druga vasiona po svemu... i nije bilo dileme za maxa...vrh izbor je bio...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 jan 2016, 12:01

Cudan je taj trenerski poziv,i skoro pa ne moguce je uporedjivati bilo sta s bilo cim.
Npr da je neko pitao navijace napolia prije 3 godine hocemo li beniteza ili sarria,kamenovali bi ga kako moze i pitati tako nesto,a vidi ove godine.
Mour.prvak pa 16.ti
Klopp prvak pa 15.ti,pa njegova zamjena drugi na tabeli
Alegri kod nas na pocetku sezone bio 2 cm od linca,a za 10 dana ce abd srusit klupski rekord po broju uzastopnih pobjeda
Lippi prvak svijeta,pa kroz dva prvenstva ne moze proci grupu,inace najlaksu u istoriji sp
Pioli smjesan sa laziom pa dobi intera i fior.u gostima u 15 dana
Ranieri nije mogo posla sebi naci,pa vidi sad
Garcia trebo dobit bistu pored papine,pa kroz par mjeseci ko kera ga izvizdali i otjerali
Itd itd itd

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 26 jan 2016, 12:06

Samo za Pogbu :D
slika

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 jan 2016, 16:01

A Alex Sandro:))))

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 26 jan 2016, 18:34

:D
rominista butthurt nakon poraza.

I agree, people forget what RVP, Van Nistelrooy, Ronaldo, Ibra were like and what real CFs can do. Dybala would have been such a mediocre player 10 years ago and the fact there are no quality forwards lately makes him look "incredible". I mean, Jamie Vardy is 10 times the player that Dybala is and I don’t even rate him anywhere near any great forwards. He’s just an okayish, sorta good player.

Idk it’s not that he’s a Juventus player, I just don’t find him at all impressive.

Totti was younger than Dybala is now when he became Roma’s captain. Cassano had 10 times the talent this kid has
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 jan 2016, 18:36

! e kako zavidim ovom frajeru ! Konstantno je covjek na utakmicama i bas svaku snima! Kakva atmosfera :bow: I Ove godine je ocito poradio i na kameri :tokralju:
Max Allegri

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2016, 18:53

Čovjek pomisli da se kup upravo čekao kako bi Rugani igrao, a iz presice se dalo zaključiti da neće početi, a nije ni protiv Lazia ako ne griješim.
musla je napisao/la:Samo za Pogbu :D
:ljepota:
Kakva igračina. :salut:
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 27 jan 2016, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 jan 2016, 07:09

Ogbonna on advantages of EPL "It's more relaxed, there isn't pressure like in Serie A."
Iznenađujuće :lol:
★★★

musla
Kontakt:

Post Postao/la musla » 27 jan 2016, 11:09

slika

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 27 jan 2016, 12:24

Sandro, rugani, kwadwo??
#ALLEGRIOUT

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 jan 2016, 13:23

Ako Bog da 2:0.

Dosta.

Za @Chinija dvostruki strijelac njegov najbolji jaran sa devetkom na đale. :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 jan 2016, 19:14

Jel kod vas stranica izobličena :D , mislim je Pogba zeznuo nešto sa spoilerima :D , pa vidi jel do tebe.

Zanimljiva utakmica večeras, vrijeme je da Morata zabije gol večeras, mislim da bi bilo dobro da on i Mandžo krenu od prve, imam osjećaj da bi trenutno bolje prošao sa njim u kombinaciji, treba mu samo 1-2 gola pred LP :). Bilo bi dobro da Rugani dobije minute, šteta za Leminu ii Pereyru jer se još nisu oporavili.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 27 jan 2016, 19:27

Padovan je napisao/la:Jel kod vas stranica izobličena :D , mislim je Pogba zeznuo nešto sa spoilerima :D , pa vidi jel do tebe.

Zanimljiva utakmica večeras, vrijeme je da Morata zabije gol večeras, mislim da bi bilo dobro da on i Mandžo krenu od prve, imam osjećaj da bi trenutno bolje prošao sa njim u kombinaciji, treba mu samo 1-2 gola pred LP :). Bilo bi dobro da Rugani dobije minute, šteta za Leminu ii Pereyru jer se još nisu oporavili.
Jeste, ja mislio do mog racunara.

Vrijeme je da Morata proradi vise
Alessandro Del Piero !

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 jan 2016, 19:29

Padovan je napisao/la:Jel kod vas stranica izobličena :D , mislim je Pogba zeznuo nešto sa spoilerima :D , pa vidi jel do tebe.

Haker :lol:

Šteta što kup nije malo neozbiljnije shvaćen nakon osvajanja :mrgreen: , u smislu da graju sve mečeve oni koji malo igraju. Istina, stalno smo imali povrede pa drugi tim i ne postoji.

Vidi se da Max nema povjerenja ili želje staviti Caceresa i Rugania istovremeno, stvar italijanske glave.

Šteta Lemine i Pereyre.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 27 jan 2016, 19:45

slika
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.