Ovo je protiv pravila foruma.fedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
a ne tako davno su bile parole: bolje treci uz pomoc allaha nego prvi uz pomoc vlaha
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
1946
Ovo je protiv svih pravila zivota,bijedno i zalosno.Head je napisao/la:Ovo je protiv pravila foruma.fedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
a ne tako davno su bile parole: bolje treci uz pomoc allaha nego prvi uz pomoc vlaha
![]()
![]()
- moustapha
- Kontakt:
To je proces koji je sigurno kod nas novina, ali u nogometnom svijetu kada postoji mogucnost placanja neke odstete, a ona nije definisana nekom klauzulom to zna ici sporo. Vjerovatno u Borcu vide mogucnost za vecom ponudom, a s nase strane ne moze tek tako rasipati sa nekim ciframa. Mozda ne bi bilo lose da se pokusa ponuditi neki igrac Borcu u sklopu transfera. Osmanagic mi je dobar kandidat za to.
Iako bi ovaj transfer bio odlicna stvar jer se radi o mladom i perspektivnom igracu u kojeg vrijedi ulagati, ipak ne treba insistirati na ovome. Postoje jos neke alternative i u nasoj ligi.
Iako bi ovaj transfer bio odlicna stvar jer se radi o mladom i perspektivnom igracu u kojeg vrijedi ulagati, ipak ne treba insistirati na ovome. Postoje jos neke alternative i u nasoj ligi.
#divovi
evo kako se kod njih "sistemski" radi najbolji pokazatelj je da su uveliko svjesni kako pripadaju proslosti,pa sad na sva usta promovisu šatro prvi tim prepun njihove djece,kao odgovor na nase selektiranje tima..."juniori protiv placenika"..i tako stvarajuci sebi unaprijed alibi jer dakle uvjereni i oni sami da nemaju sta vise traziti u ovoj ligi bar sto se nas tice....a potencijalni takmac im je sad slavija,travnik,i tako te ekipe iz donjeg doma... 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Eh da su jos tricu danas dogovorili u Banja Luci pored ovog pokusaja transfera valjalo bi 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- kupus army
- Kontakt:
Grahovac je dobar igrac,al je previse navikan,dovoljno govori o njemu da vec tri prelazna roka ne moze naci nigdje vani kluba,a pokusavao je i po ligama koje nisu Bog zna jace od nase.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- Burberry46
- Kontakt:
Ja mislim da Borac ceka da vidi hoce li biti ponuda iz instranstva ili malo po medijima dizu cijenu!
U svakom slucaju lijepo je ovo vidjeti, a i Borcu svaka para je dobrodosla, mi ih guramo vidjecemo hoce li pristati
Samo pokazujemo da smo daleko najorganizovaniji klub u BIH!
U svakom slucaju lijepo je ovo vidjeti, a i Borcu svaka para je dobrodosla, mi ih guramo vidjecemo hoce li pristati

Samo pokazujemo da smo daleko najorganizovaniji klub u BIH!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
- Kontakt:
Pa Ivica Osim nije musliman, koliko ja znam
cemu nervozaGriFFoNi je napisao/la:Hahahah, svemu dodje kraj moj ti bavarac, uzeo ti ba bayern borussiu mg idi slavi.sonik24 je napisao/la:Bio Rovinj ili Bjelašnica, em smo prvi, em šampioni

Evo ti pregled dosadasnjih tekmi na eurosportu2, sad ce ti bayern.Kakva nervoza pacijenti kao ti da me cine nervoznim? haha dobar si krelesonik24 je napisao/la:cemu nervozaGriFFoNi je napisao/la:Hahahah, svemu dodje kraj moj ti bavarac, uzeo ti ba bayern borussiu mg idi slavi.sonik24 je napisao/la:Bio Rovinj ili Bjelašnica, em smo prvi, em šampionisamo sam realan

Kako bi dobro bilo kad bi ova dva rezultata iz pripremnih utakmica mogli primjeniti na prva dva kola nastavka prvenstva. Jarni mijenja, daje priliku svima i pokušava da nađe idealnih jedanaest, bar od ovog što imamo. Prema objavljenim spiskovima na zvaničnoj fb stranici pokušao sam to da postavim formacijski, nemojte mi zamjeriti ako sam nečiju prirodnu poziciju fulio, a kod nas su i onako većina univerzalci
I pol
----------Velkovski-------Aganspahić------
--Osmanagić-----Handžić-----Travančić--
------------------Kovačević-----------------
-Puzigaća---Dupovac---Trivunović--Čulov-
----------------Abdihodžić-------------------
II pol
-----------------------Bilbija---------------------
------Vusljanin------Stojčev--------Barić-------
----------Cimirot-----------Kovačević-----------
Tadejević--Tatomirović--Muharemović--Purić
-------------------Plakalo-----------------------
Radovac vjerovatno pošteđen zbog rođendana
, ipak danas postaje punoljetan 

I pol
----------Velkovski-------Aganspahić------
--Osmanagić-----Handžić-----Travančić--
------------------Kovačević-----------------
-Puzigaća---Dupovac---Trivunović--Čulov-
----------------Abdihodžić-------------------
II pol
-----------------------Bilbija---------------------
------Vusljanin------Stojčev--------Barić-------
----------Cimirot-----------Kovačević-----------
Tadejević--Tatomirović--Muharemović--Purić
-------------------Plakalo-----------------------
Radovac vjerovatno pošteđen zbog rođendana

po meni ovo je najbolja formacija,i voli bi da u ovoj formaciji igramo u drugom dijelu sezone
-----------------Velkovski----------------Bilbija------------------
---Todorovic----------Stojcev-------Travancic------------Puric
---Puzigaca-----------Dupovac---------Trivunovic---------Baric
----------------------------------Bandovic--------------------------
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
- Burberry46
- Kontakt:
Burberry46 je napisao/la:Nije VelkoVski, nego Velkoski
ma znam,omaklo mi se

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
-
- Kontakt:
ovo je 6 ofanzivnih igraca i 4 defanzivna ,ko ce trcati ovdje mora biti jedan ili dva defanzivna vezna .keramikr je napisao/la:po meni ovo je najbolja formacija,i voli bi da u ovoj formaciji igramo u drugom dijelu sezone
meni vise mirise na 4-2-3-1
koji kreten, banuje se sam idiote.fedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
![]()
![]()
travnik81 je napisao/la:koji kreten, banuje se sam idiote.fedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
![]()
![]()
Koliko ti imaš nikova Boga pitaj. Ovo da se zamagliš, kao travnik.

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
a koji još imam? moj jedini klub je Travnik. I nemam 15 godina poput tebe da mjenjam hiljade nickova. Nisam navijač Sarajeva niti me zanimaju ali prezirem one koji u sportu broje krvne zrnce a i navijače koji mrze više rivale nego što vole vlastiti tim poput tebe.Grokok je napisao/la:travnik81 je napisao/la:koji kreten, banuje se sam idiote.fedeltafrotta je napisao/la:Navijači Sarajeva se ozbiljno pitaju hoće li ikome ove godine iz prve postave moći čestitati Bajram!?
![]()
![]()
Koliko ti imaš nikova Boga pitaj. Ovo da se zamagliš, kao travnik.
Zadnja izmjena: travnik81, dana/u 25 jan 2014, 18:59, ukupno mijenjano 2 puta.
Trava pravo ozbiljno zagrizo za prvu postavu ... mislim da će ovo biti njegova polusezona 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, JavierBosnia, mnon46 i 60 gostiju.