AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Beduin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Beduin » 18 jun 2022, 20:12

memaga je napisao/la:
18 jun 2022, 19:05
Beduin je napisao/la:
18 jun 2022, 13:05
Memaga, ne znam fakat sta ti radis na ovoj temi? Vazda negativa, ismijavanje, mudrovanje, a mi titulu uzesmo i ti se aktivirao tek par kola pred kraj kad smo bili lideri i najblizi Skudetu.

Eto te ko onaj RuiCosta. Rahatluk otkako mi je na foe.
Sta ces ti meni pricati kad sam se ja aktivirao kad ne, ja kad sam pratio Milan ti si vjerovatno u ocevim jajima jos uvijek bio i bilo je nepoznanica musko ili zensko, a haman je bolje bilo da je bacio sjeme u wc solju nego takvog kloca sto je napravio....

Da se vratimo fudbalu, Maldini se sramezljivo raspituje o Asensiju, da hoce tu sta isposlovati valjalo bi al bas...
Bravo, nek' si mi se nagovorio, tvoj je ponosan na tebe vjerovatno, hhh. Ipak jesi "kardan guy", dugo ti je trebalo da se izofiras. :urnebes:
Cuj on mene smatra nekim adolescentom, koji levat. A u biti samo napisah kako svo vrijeme negativu bacas (nista licno niti zlonamjerno) i onda se usutio, a kad smo imali sve u svojim rukama poceo kobajagi hvalospjeve o Pioliju i ekipi. Levatcina na kub.

Cestitam jos jednom ponosnim roditeljima. Foe <3
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 jun 2022, 20:29

O Pioliju fakticki nikad lose nisam napisao I UVIJEK SAM GOVORIO DA IZVLACI MAKSIMUM, ti fakat imas poremecene misli, haman ti hormoni udaraju....nemam se sa balavcima sta raspravljat crtici su davno prosli vrijeme ti je za spavanje....
P.s ides na blok...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jun 2022, 20:33

OldFashioned je napisao/la:
18 jun 2022, 19:08
Nema od tog ništa, zadnje što čitam ako je istina da je Maldini nezadovoljan, a ni tog famoznog produženja ugovora za njega i Massaru nema. Nije ni čudo da nismo do sada nikoga doveli kada je takva situacija.

Prčeni Ameri !
Znas i sam da je tek pauza nastupila i odmori, na trzistu se skoro nista ne desava, a narocito oko Milana mediji kvalitetno fulaju evo vec par godina. Mislim da je to dovoljno da se imamo razloga nadati pozitivnim stvarima. A i ova tranzicija vlasnika sigurno da usporava sve planove od ranije.
U julu ce se zahuktati na transfer pijaci.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2022, 20:39

Beduin je napisao/la:
18 jun 2022, 20:33
Nema od tog ništa, zadnje što čitam ako je istina da je Maldini nezadovoljan, a ni tog famoznog produženja ugovora za njega i Massaru nema. Nije ni čudo da nismo do sada nikoga doveli kada je takva situacija.

Prčeni Ameri !
Znas i sam da je tek pauza nastupila i odmori, na trzistu se skoro nista ne desava, a narocito oko Milana mediji kvalitetno fulaju evo vec par godina. Mislim da je to dovoljno da se imamo razloga nadati pozitivnim stvarima. A i ova tranzicija vlasnika sigurno da usporava sve planove od ranije.
Meni je briga što M & M nisu produženi a sve se više priča o nezadovoljstvu Maldinija.
Siguran sam da je to razlog što smo tihi na mercatu.

Pazi, treninzi a zatim i utakmice počinju već 4.7, to je VRLO SKORO.
Nije baš da nama fali 1 starter pa da se može reći, laganica samo, sad će to...

Nego, nađoh ovo na netu:

Massara is not in Redbirds plans. Redbird are looking for a bigger name for Sporting Director role. This is also holding Maldini's renewal as Maldini wants Massara. Confusing times at Milanello. Massara to depart, if Maldini doesn't agree he will depart as well.
[@globesporte]
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 jun 2022, 20:40

slika

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 jun 2022, 20:46

18 jun 2022, 20:39
Beduin je napisao/la:

Prčeni Ameri !
Meni je briga što M & M nisu produženi a sve se više priča o nezadovoljstvu Maldinija.

Nego, nađoh ovo na netu:

Massara is not in Redbirds plans. Redbird are looking for a bigger name for Sporting Director role. This is also holding Maldini's renewal as Maldini wants Massara. Confusing times at Milanello. Massara to depart, if Maldini doesn't agree he will depart as well.
[@globesporte]
Ja ne zelim ni vjerovati kako ce Maldini otici. Jednostavno ovaj novi Milan je u najmanju ruku njegovih ruku djelo iz Massaru ponajvise, od skautinga do dovodjenja igraca na svoje ime. Tako da su vjerovatno svi svjesni vaznosti Maldinija, a znaju takodjer kolika masa stoji uz klub i da bi lahko mogli okrenuti navijaci stvari u drugom smjeru.

Ali ovo za pocetak priprema je manje relevantno, sasvim normalno je da igraci dolaze tokom priprema, pridruzuju se tokom turneje, obicno su to sve igraci spremni za nove izazove i brzo uhvate ritam i podignu spremu. Samo je bitno da rijese Maldinija i Massaru pa da odahnemo.

075 ❤

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2022, 20:51

Beduin je napisao/la:
18 jun 2022, 20:46
18 jun 2022, 20:39
Beduin je napisao/la:

Nego, nađoh ovo na netu:

[@globesporte]
Ja ne zelim ni vjerovati kako ce Maldini otici. Jednostavno ovaj novi Milan je u najmanju ruku njegovih ruku djelo iz Massaru ponajvise, od skautinga do dovodjenja igraca na svoje ime. Tako da su vjerovatno svi svjesni vaznosti Maldinija, a znaju takodjer kolika masa stoji uz klub i da bi lahko mogli okrenuti navijaci stvari u drugom smjeru.

Ali ovo za pocetak priprema je manje relevantno, sasvim normalno je da igraci dolaze tokom priprema, pridruzuju se tokom turneje, obicno su to sve igraci spremni za nove izazove i brzo uhvate ritam i podignu spremu. Samo je bitno da rijese Maldinija i Massaru pa da odahnemo.

Ni ja, ali znajući koliko je od riječi, ponosan i old school mentalitet, ne bi me ni čudilo.
Ako bi on otišao to bi značilo samo jedno, da je namirisao loše vlasnike kojima nije cilj još bolji Milan prije svega u rezultatskom smislu, a o čemu je IL CAPITANO pričao nedavno u jednom od mnogobrojnih intevjua.

Jako bitno je riješiti neke krucijalne pozicije u ekipi na vrijeme, prije svega u napadačkom djelu gdje je jedino LEAO onaj od kojeg možeš nešto očekivati ali evo i sa njim ovo produženje ugovora ustopalo.

Daj Bože pozitivnih vijesti uskoro, previše mi se ovo sa M & M produženjem odužilo da ne bi bilo sumnjivo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 18 jun 2022, 21:52

Lagano nam Campos uze Renata dok se nasi cjenkaju, ulete ljudi sa parama i cao, lik ga doveo u Lile sad ce ga i u PSG

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 18 jun 2022, 22:24

Fabrizio Romano

Paris Saint-Germain are working to sign Renato Sanches. Talks are ongoing with Campos on it: he already signed Sanches at Lille few years ago
AC Milan are on it since January with agreement on personal terms but not with Lille.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 18 jun 2022, 23:04

Iritirajuće baš iritirajuće 🤮🤮🤮
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 19 jun 2022, 12:25

Talks for Maldini and Massara’s contract extensions are at the final stage, further confirmation this morning. They should sign this week. Two-year contract with an option for a third year
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 19 jun 2022, 15:26

Od kad je Cardinale bio u Italiji i potpisao predugovor o kupovini kluba i usmeno dogovorio produženje ugovora Maldiniju i Massari nije bilo nikakvih vijesti do par sati nakon što se objavilo da PSG hoće Sanchesa. Dok se nešto zvanično ne objavi ništa ne vjerujem.

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 19 jun 2022, 16:44

celikmilan je napisao/la:
19 jun 2022, 15:26
Od kad je Cardinale bio u Italiji i potpisao predugovor o kupovini kluba i usmeno dogovorio produženje ugovora Maldiniju i Massari nije bilo nikakvih vijesti do par sati nakon što se objavilo da PSG hoće Sanchesa. Dok se nešto zvanično ne objavi ništa ne vjerujem.
Haha, upravo ovo sam i ja kontao.
Ništa o ugovoru za Maldinija sve dok se PSG nije zainteresirao za Sanchesa.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jun 2022, 11:28

Sve se vise spominje Marcelo kao back up Theu, ne znam sta bi rekao na taj transfer, ok dzabe bi bio ali koliko on moze vise ista ozbiljno pruziti je veliki upitnik

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2022, 12:15

Ja sam to pročitao jedino na sportsport.ba.
E je.bo ih više stadion, pa tačno im je administracija gora nego kod nas.
Il Club più titolato al mondo!

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 20 jun 2022, 13:09

muxa je napisao/la:
20 jun 2022, 12:15
Ja sam to pročitao jedino na sportsport.ba.
E je.bo ih više stadion, pa tačno im je administracija gora nego kod nas.
Ma kakav ss.ba, marca i ostale spanske stranice su tu vijest prenjele, prva je Marca to napisala

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 20 jun 2022, 14:34

Ne pratim doduše te stranice, na ovim italijanskim nisam vidio. Možda mi je promaklo
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jun 2022, 16:01

Milan are ready to pounce on Dybala as Inter are not convinced anymore of bringing him with Lukaku close to join. He has become one of the Rossoneri’s targets in alternative to Zaniolo whom they informed Roma that they value for €35M+bonus at maximum
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 20 jun 2022, 18:10

Budzet za merkato 45-50 M, e jade jadne, eto zasto i Maldini ne zeli olako da potpise novi ugovor.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 jun 2022, 18:13

De ba, 45-50mil? 😂
Ne vjerujem, prosto premalo da bude istinito.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.