PS. koja je cifra u pitanju oko transfera Khedire ???
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Steta bi bilo Lass-a prodat... za kratko vrijeme je postao miljenik publike... borbenoscu, zalaganjem, a i time sto podsjeca na Makelele-a. A koliko sam ja pratio prosle sezone glavni rezlog neigranju je bila povreda. Sve u svemu mislim da bi Lass trebao biti prvi izbor uz Xabi-ja. Malo sam skeptican kad je Khedira u pitanju, tek treba da se on dokaze na takvom nivou kao sto je Real, a Real je progutao milion igraca boljih od Khedire. Nadam se da grijesim 
Nijedan klub nije potvrdio tacnu cijenu koja je placena. AS tvrdi da je rijec o 10 miliona eura a Bild o 14 miliona eura.
- Omerbavarac
- Kontakt:
14 miliona.elguru je napisao/la:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Odlaskom Mascherana iz Liverpoola vjerovatno bi se otvorila mogućnost njegovog prelaska na Anfield.Brnjoo je napisao/la:Jadni Lass, razapece ga ovi novinari. Danas je tri puta u tri razlicita medija povezan sa odlasokm iz Reala. Prvo su javili da je Manchester bio spreman dati 25 miliona eura, zatim je i Milan tu nekako upao pa na kraju Tuttosport tvrdi da je i Juventus u igri. Tuttosport pise da on odlazi jer je dosao Khedira!
@Monolog - Nasmija me posteno
Pa to ti je sve isto, spekulacije uvijek postoje i uvijek ce biti. Kasnije se ispostavi da su neke neistinite neke istinite. To rade svi svjetski mediji od AS-a pa do tog Tuttosporta.El_7 je napisao/la: Pusti se bolan Tuttosporta to je kao SportSport![]()
Dzeko je vec 4 put dolazio i odlazio po njima
Sta ti pricas bolan kakav Mascherano ovo nije tema LFC..zzzzzzzzzzdravo
Jel to bio napad na kolegu redsa, jer ocito je kako je ostavio post vezan za Real Madrid jer bi odlaskom MAscherana Liverpool htio Lassa
da da da, ja sam inace vlasnik guardiana i novinar the suna, i honorarno radim za el paisEl_7 je napisao/la:Nema LFC paste ba za Lass...mislis da bi ga dobili za 15 mill![]()
ako za onog Masc za kojeg je Lass izmislio fudbal dobiju 35 mill..da ce im RM dati tako nisko..sipak nista ispod 25 mill
![]()
![]()
A @Brnjo de mi reci nisam znao za to , nisam te prepoznao ti inace radis za svijets.medije![]()
Pa znas ja sam svestran, volim ja za sviju raditi. Popunjavam i ove tabele SportSport.ba
Monolog je napisao/la:Juventus.OTNYS_YNWA je napisao/la:A koji to respektabilan klub ne ide na titulu
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
komplekse momak ima od Juventusa..juventus 0244 je napisao/la:Monolog je napisao/la:Juventus.OTNYS_YNWA je napisao/la:A koji to respektabilan klub ne ide na titulu![]()
![]()
![]()
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@Italia
Vjerovatno znaš značenje pojma "kompleks".
Vjerovatno znaš značenje pojma "kompleks".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Evo da i aj citiram svoj nedavno napisan post....Brnjoo je napisao/la: Ma nije to nista gotovo dok Maicon i Inter malo ne snize svoja potrazivanja. Tek kad ja vidim da je Maicon pristao na 5.5 miliona a ne da trazi 7+bonus i da je Inter pristao na 25 miliona, moze se reci da smo ga skoro doveli. Lijevi bek nece sigurno doci, a Khedira sigurno hoce. Cak sumnjam da ce Maicon uopste biti blizu prelaska u Real i da cemo na kraju dovesti kvalitetnog stopera. Nemamo mi pare za doborg lijevog beka.
Khedira dosao, lijevi bek nije, Maicon spustoi na 5.5 miliona eura a Inter trazi 28 miliona eura. E sad i ja kazem da smo ga skoro doveli
Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
Na spanjolskoj i engleskoj verziji stoji da je Maicon igrac Real Madrida!
http://en.wikipedia.org/wiki/Maicon_Douglas_Sisenando
- Nail for Real
- Kontakt:
A ko znaBrnjoo je napisao/la:Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Moze samo se moras registrovati ja mislim.Brnjoo je napisao/la:Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa evo sad sam dobio info da kad editujes za maksimalno pola sata vrate clanak na staro sve dok ne provjere tacnost informacije.. ovo stoji jos od jutros i na es. i na en.wiki...
Samo da znaš da je prije nekoliko mjeseci pisalo da su Gerrard i Torres igrači City-a.Brnjoo je napisao/la:Je li ovu wikipediju moze editovati ko hoce?
FK Pjetlovi
- Nail for Real
- Kontakt:
ka da wikipedia daje sve tacne informacijeBrnjoo je napisao/la:Pa evo sad sam dobio info da kad editujes za maksimalno pola sata vrate clanak na staro sve dok ne provjere tacnost informacije.. ovo stoji jos od jutros i na es. i na en.wiki...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Evo promjenili su na obe wikipedije. Sad stoji da je Inter
ne moras se registrovat da bi mjenjo clanke na wikipediji. to moze mjenjat svako, ali samo clanke koji nisu zakljucani.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.