Ekitike:
Reims
Vejle
Reims
perač prozora u PSGu
Frankfurt
Redsi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Majstori prodaje jednostavno. I od Benfice su trazili iznos od preko 40m, nije da su ovi dosli sa tom cifrom iz cistog mira. Otisli su i gori igraci tamo za vece iznosebaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 09:50
Kakav kriminal se radi jbt, za interpola i izbacivanje u 7. ligu.
Čuj prodali i ovog za profit![]()
Ali kako su nesposobni u Arsenalu, pa mi ćemo od Felixa dobiti koji je prekrižen mnogo više nego što su oni dobili za svog najskupljeg Chamberlaina hahahbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 09:50
U posljednje tri godine Arsenal u minusu 406 miliona od transfera, Chelsea u minusu 347IQ200 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:15Ali kako su nesposobni u Arsenalu, pa mi ćemo od Felixa dobiti koji je prekrižen mnogo više nego što su oni dobili za svog najskupljeg Chamberlaina hahahbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 09:50
Ako znamo da vam je cilj biti neporažen u međusobnom duelu i pričati o historiji i trofejima iako nemate niti jednu jedinu Ligu Šampiona, da ne govorimo o osvajanju trofeja, neću se više obazirati na ovakve gluposti
Od svih prijašnjih zvijezda, englezi se sada raduju Gyokeresu koji se pokazao kao u velikom Sportingu, a drugi pišu kako je "najtraženiji igrač" Ekitikitaka završio kod njih. Bože sačuvaj.
Al koji kreten moraš biti da ne vidiš slavlje niti jednog trofeja a referises se na historiju, osvajali trofeje kad niko nije znao sutnut loptu 1930chily-rz je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:43
Samo mi daj broj Terekovih trofeja prije ere Ruske Oligarhije pa da vidimo koliko ste historijski veliki, sve što ste uspjeli isključivo zasluge idu na novce koji nije generisao klub nego Romanova nafta, iskoristili ste vrijeme u kojem nije bilo ffp i na kvarnjaka izrasli u velikana.
Nisam ja toliko mlad da ne pamtim ali razumijem tvoju ugao posmatranja, za prosječnog navijača Chelsea fudbal postoji od pojave prljave naftaške love u tom klubu.IQ200 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:07Al koji kreten moraš biti da ne vidiš slavlje niti jednog trofeja a referises se na historiju, osvajali trofeje kad niko nije znao sutnut loptu 1930chily-rz je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:43
Samo mi daj broj Terekovih trofeja prije ere Ruske Oligarhije pa da vidimo koliko ste historijski veliki, sve što ste uspjeli isključivo zasluge idu na novce koji nije generisao klub nego Romanova nafta, iskoristili ste vrijeme u kojem nije bilo ffp i na kvarnjaka izrasli u velikana.![]()
![]()
![]()
Nemaš ti pojma dedo hahachily-rz je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:18Nisam ja toliko mlad da ne pamtim ali razumijem tvoju ugao posmatranja, za prosječnog navijača Chelsea fudbal postoji od pojave prljave naftaške love u tom klubu.IQ200 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:07Al koji kreten moraš biti da ne vidiš slavlje niti jednog trofeja a referises se na historiju, osvajali trofeje kad niko nije znao sutnut loptu 1930chily-rz je napisao/la: ↑27 jul 2025, 12:43
Samo mi daj broj Terekovih trofeja prije ere Ruske Oligarhije pa da vidimo koliko ste historijski veliki, sve što ste uspjeli isključivo zasluge idu na novce koji nije generisao klub nego Romanova nafta, iskoristili ste vrijeme u kojem nije bilo ffp i na kvarnjaka izrasli u velikana.![]()
![]()
![]()
Arsenal nisam poceo pratiti zbog trofeja nego načina na koji igraju fudbal i nekih od legendarnih igrača koji su u to vrijeme nosili taj dres, najveće zasluge idu naravno profesoru Wengeru koji je u dobroj mjeri promjenio fudbal u Engleskoj.
Naravno da je vama teško pojmiti taj način jer činjenica je da ste vi simpatizeri Chelsea isključivo iz razloga što je Roman Abramović kupio taj klub i što je mogao preko noći da "otima" najbolje igrače konkurenciji, zasluge nisu išle na historiju, tradiciju ili vrhunsko poslovanje, isključivo su vezane za prljave naftaške pare koje bi danas kršile sva pravila ffp.
Da je Roman preuzeo West Ham vi bi danas bili simpatizeri istog, to je nešto što cak ne možete ni demantovati kad i sami znate da je istina.
Jednog dana će i ovo biti historija, vi je pišete, jel ovo vodite a ne gubite od Njuke hahaIQ200 je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:36Nemaš ti pojma dedo hahachily-rz je napisao/la: ↑27 jul 2025, 13:18Nisam ja toliko mlad da ne pamtim ali razumijem tvoju ugao posmatranja, za prosječnog navijača Chelsea fudbal postoji od pojave prljave naftaške love u tom klubu.
Arsenal nisam poceo pratiti zbog trofeja nego načina na koji igraju fudbal i nekih od legendarnih igrača koji su u to vrijeme nosili taj dres, najveće zasluge idu naravno profesoru Wengeru koji je u dobroj mjeri promjenio fudbal u Engleskoj.
Naravno da je vama teško pojmiti taj način jer činjenica je da ste vi simpatizeri Chelsea isključivo iz razloga što je Roman Abramović kupio taj klub i što je mogao preko noći da "otima" najbolje igrače konkurenciji, zasluge nisu išle na historiju, tradiciju ili vrhunsko poslovanje, isključivo su vezane za prljave naftaške pare koje bi danas kršile sva pravila ffp.
Da je Roman preuzeo West Ham vi bi danas bili simpatizeri istog, to je nešto što cak ne možete ni demantovati kad i sami znate da je istina.