Niti je Arsenalov prijelazni rok savrsen, niti je Poolov za sada, a ako se nastavi kupovati onda mozemo o tome pricati.Fuerza je napisao/la: ↑27 jul 2025, 00:43Na šampionsku ekipu dodaš vjerovatno najboljeg lijevog beka u ligi Kerkeza, zatim ekspresno zamijeniš Arnolda Frimpongom, dovedeš najtraženijeg igrača Evrope i napadača za rotaciju u vidu Ekitikea i onda se nađe neko pametan da kaže da Liverpool nije odradio vrhunski posao ovo ljeto. A prelazni rok nije gotov i tek se očekuju odlasci i još po koji dolazak. A najjače što su se ovi iz Arsenala sad javili kad su konačno doveli napadača sa pričom kako imaju savršen prelazni rok, bolji od Liverpoola...
Ali meni lično je drago da je tako, da ne bude u toku sezone nekih priča. Prihvatate ulogu contendera i nosite se sa tim sledeće sezone kao što prethodne niste.
Kad sam vidio da pratite Isaka onda sam reko jbg, bit ce sranje ako ga dovedete, al Ekitike mi ne predstavlja nesto posebno cega bi se itko pribojavao.
TAA ne mozete nikako nadomjestiti sa onim sto je on nudio kroz sve ove godine u ligi, iako je Frimpong dobra zamjena. Jedino sto je Kerkez upgrade na raspalog Robba to je istina.
E sad kad i ako dofurate jos te igrace za koje se zanimate prvi cu vam rec da ste opasni favorit za titulu, a do tada mozemo pricati o tome da se Ars, Che i City mogu bez beda potuci za naslov sa vama.
Problem kod vas navijaca Liverpoola je taj sto reagirate na bilo kakvu kritiku ko da vam netko psuje obitelj, a ljudi samo kazu svoje misljenje na situaciju koja je malo drugacija od vaseg stajalista.