pa druze imal kakvih dojava iz prve ruke?Anderson8 je napisao/la:Gledam po vasim tiketima kako p.ckasto snize kvotu na derozena. Ja sam ga uhvatio po normalnoj. Koja je to bagra od kladionicaa, mada ne bih trebao galamit zena mi radi u jednoj
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
*La Roma non si tifa, si AMA!*
[quote="zgmiky"]
NHL
Pittsburgh-New Jersey 5.5 under 1.60
Vancouver-Edmonton 5.5 under 1.80
Florida-Washington 5.5 under 1.80
5.18
hvala,ispratio sam ovo
http://prntscr.com/2b0rug" onclick="window.open(this.href);return false;
NHL
Pittsburgh-New Jersey 5.5 under 1.60
Vancouver-Edmonton 5.5 under 1.80
Florida-Washington 5.5 under 1.80
5.18
hvala,ispratio sam ovo
na barci 1.30,fina kvota iako je nezgodan protivnik šta mislite ? i real isto tako
joj nesto imam osjecaj da ce nas Bayern danas kolektivno guzit
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U Premijeru na SP. kos Cibona-Siroki -1 1,35....tu je jos Chelsea-1...Real -2
Tebi ako je to fina kvota onda stvarno ne znam.Pa nije ni Viljareal levatski klub.Lesnar je napisao/la:na barci 1.30,fina kvota iako je nezgodan protivnik šta mislite ? i real isto tako
BHF Bosanska Krajina!
Moj prijedlog na mali ulog:
City-Arsenal 2 4,2
Walcott gol 3,25
Kvota 13 KM
Wenger odmarao igrace protiv Napolija. Mec odigran sa pola snage. U najavi same utakmice, Wenger je rekao da ima recept na Etihadu te da ce odigrati na nacin da City natjeraju da misle da igraju u gostima.
Walcott danas milion posto zabija. Najavljen je u prvoj postavi i ako zaista starta mec, zabija pogodak.
City-Arsenal 2 4,2
Walcott gol 3,25
Kvota 13 KM
Wenger odmarao igrace protiv Napolija. Mec odigran sa pola snage. U najavi same utakmice, Wenger je rekao da ima recept na Etihadu te da ce odigrati na nacin da City natjeraju da misle da igraju u gostima.
Walcott danas milion posto zabija. Najavljen je u prvoj postavi i ako zaista starta mec, zabija pogodak.
Ovo su kvote u hrvatskim kladionicama,a u zagradi su kvote od Premijera.Pa dobro pogledajte ,i vidite kako nas ljudi uzimaju lopatom.!!!
Nea Salamina - Alki 1,20(1,15) 6,00 9,00
AEL Limassol - Kouklion 1,10(1,05) 7,50 14,50
Danas u Premijeru ljudi kvote smanjili do bola.Treba ovde na temi o kladionicama,napraviti neku temu na ove prevare,ili neku fb.stranicu(mislim da bi napravila dar-mar),da ih prozivamo uvezi ove krađe.Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35. Na pobjedu Bajerna kod Hrvata 1,15 kod nas 1,10. :oops:I jos bruku parova, da covjek moze pisati citav dan.
Kako smo ljudi glupi
Danas u Premijeru ljudi kvote smanjili do bola.Treba ovde na temi o kladionicama,napraviti neku temu na ove prevare,ili neku fb.stranicu(mislim da bi napravila dar-mar),da ih prozivamo uvezi ove krađe.Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35. Na pobjedu Bajerna kod Hrvata 1,15 kod nas 1,10. :oops:I jos bruku parova, da covjek moze pisati citav dan.
Kako smo ljudi glupi
Kladi se u Bet-Liveu ha ja
Od mene :
Real 3+
Barsa 3+
Bayern pm3
West Ham 1
Od mene :
Real 3+
Barsa 3+
Bayern pm3
West Ham 1
BHF Bosanska Krajina!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Ovo su kvote u hrvatskim kladionicama,a u zagradi su kvote od Premijera.Pa dobro pogledajte ,i vidite kako nas ljudi uzimaju lopatom.!!!
Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35.
Ma ja, poznato...
Cibona je u problemima, izgubili su proslu ut. kuci od Igokea, oszali su bez Zizica
http://www.medias.rs/najnovije-vesti/ci ... ez-zizica/" onclick="window.open(this.href);return false;
i ostali igraci oni ponajbolji, Blassingame , Strawberry su blizu odlazka...
U srijedu izgubili kuci od Oostendea u Eurocupu...
Zadnjih 7 ut. Siroki nije gubio lagano od Cibone koja je bila i dosta jaca, pogotovo zadnje dvije u Zagrebu
Cibona-Siroki 69 : 63
Cibona-Siroki 75 : 70
Hendikep je na +10 na goste, uzimam
a svakako treba pokusat trazit i iznenadjenje
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
neroazzuro
- Kontakt:
u williamsu i bet-live-u je hendikep 8,5.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- delpiero502
- Kontakt:
Zadnja izmjena: delpiero502, dana/u 15 dec 2013, 10:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jel imate u BiH m.t 5% kao mi u HR?amypitar je napisao/la:Ovo su kvote u hrvatskim kladionicama,a u zagradi su kvote od Premijera.Pa dobro pogledajte ,i vidite kako nas ljudi uzimaju lopatom.!!!
Kako smo ljudi glupi
Pa sad bar nije problem naci kladu koja ima ponudu i kvote koje ti odgovaraju, zasto se drzati tog Premijera kao pijan plota? A na kraju, tu je i Betfair...
Dobro je imati PlanB !
Nantes - Toulouse 1 2,15
Newcastle - Southampton 1 2,40
Hoffenhaim - Dortmund 2 1,95 (P.P.)
Newcastle - Southampton 1 2,40
Hoffenhaim - Dortmund 2 1,95 (P.P.)
Ma krade listice od dva cikca sto redovno dobijaju al igraju na velik ulog, ja dodam nesto svoje i padnem naravnoElLoco7 je napisao/la:pa druze imal kakvih dojava iz prve ruke?Anderson8 je napisao/la:Gledam po vasim tiketima kako p.ckasto snize kvotu na derozena. Ja sam ga uhvatio po normalnoj. Koja je to bagra od kladionicaa, mada ne bih trebao galamit zena mi radi u jednoj![]()
Prije cu dobit dojavu na bingo nego za kladionicu
A koliko je sinoc bila granica na Hardenu!? Mater yebo Harden sto na licu gaji garden sta mi pocini
https://imageshack.com/i/netgyuj" onclick="window.open(this.href);return false;
Glory Glory Man United!
- EmirSioux89
- Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:amypitar je napisao/la:
Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35.
Ma ja, poznato...
Cibona je u problemima, izgubili su proslu ut. kuci od Igokea, oszali su bez Zizica
http://www.medias.rs/najnovije-vesti/ci ... ez-zizica/" onclick="window.open(this.href);return false;
i ostali igraci oni ponajbolji, Blassingame , Strawberry su blizu odlazka...
U srijedu izgubili kuci od Oostendea u Eurocupu...
Zadnjih 7 ut. Siroki nije gubio lagano od Cibone koja je bila i dosta jaca, pogotovo zadnje dvije u Zagrebu
Cibona-Siroki 69 : 63
Cibona-Siroki 75 : 70
Hendikep je na +10 na goste, uzimam![]()
a svakako treba pokusat trazit i iznenadjenje2 5,40
doktore slažem se sa tobom i mislim da je handicap previsok, kod mene je 8.5 i mislim da ga neće pokriti Cibona, ne samo zato što su u problemima nego Cibona i Široki su u jako dobrim odnosima (zna se da je Široki hrvatski klub) i nerijetko surađuju u vidu posudbi igrača i inače su prijeteljski nastrojeni tako da vjerujem da Cibona neće dobiti sa handicapom ako uopće i dobije u regularnom dijelu, moguće je lako da bude neriješeno, kvota je 17
Vae misljenje za Everton - Fulham, jel se isplati ovo igrati?
Fulham sa novim trenerom dobio proslu utakmicu, vlada im dosta pozitivna atmosfera.
Jel moze Everton uzeti?
Fulham sa novim trenerom dobio proslu utakmicu, vlada im dosta pozitivna atmosfera.
Jel moze Everton uzeti?
N.Gordić 13.5 MANJE
čini se da je Gordić izvrnuo zglob na posljednjem treningu,ali bi trebao igrati uz nešto manju minutažu,čuvat će ga Smith koji je jako dobar u obrani i ovo se čini kao zicer
Sretno
čini se da je Gordić izvrnuo zglob na posljednjem treningu,ali bi trebao igrati uz nešto manju minutažu,čuvat će ga Smith koji je jako dobar u obrani i ovo se čini kao zicer
Sretno
kada neka momčad promjeni trenera uvijek je nezgodno igrati protiv nje pogotovo ako prvu dobiju, no nije isto igrati kući i na strani,danas će ih čekati težak ispit i sigurno da će dati sve od sebe da uzmu barem bod, Everton igra dobro i uzeli su Arsenalu u gostima bod i mislim da će doći do pobjede i nova tri boda protiv Fulhama momčadi koja je izgubila sve i jedan premierligaški susret kada je Everton bio domaćin, e sad stradicija je tu da se ruši a valjda neće danas iako je kvota po meni premalareha87 je napisao/la:Vae misljenje za Everton - Fulham, jel se isplati ovo igrati?
Jel moze Everton uzeti?
ovdje ne bi bilo loše probati sa pol./kraj 2/1 ili točan rezultat 2-1
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 dec 2013, 12:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.