Arsenal

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Marsal
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Marsal » 01 jun 2026, 16:54

Kad vidim koliko svi plaču tačno se nadam da će Arteta dovesti još 4 hrasta i da će igrat još veći haramball nego sad.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bersaga
Kontakt:

Post Postao/la Bersaga » 01 jun 2026, 17:28

Čestitam braćo Topnici na tituli. Sve kad se sabere i oduzme moramo biti zadovoljni.

Prvaci apsolutno zasluženo, najbolji bili tokom cijele sezone. Kriza u aprilu je vratila neizvjesnost ali smo se vratili. Na kupove ne gledam, dati igračima koji imaju manju minutažu pa ako se šta čvakne dobro i jest. Liga prvaka skoro pa savršeno odrađena, prošle godine polufinale, ove finale i sljedeće osvajanje. :D

Veliki pritisak je pao s leđa, mislim da će biti mnogo lakše u sezonama koje dolaze. Nadam se da ćemo se odmaći od ovog stila fudbala, moramo više napadački i ljepše za oko jer sigurno da ova ekipa to može i ima kapacitet. Ne treba zaboraviti da je ovo za Hinkapiju, Moskeru, Zubimendija, Maduekea, Ezea i Džokereša debitantska sezona. Jako dobro su je odradili a očekujem da će već sljedeće biti još bolji, naročito Viktor. Glavna ekipa je već nekoliko sezona na okupu, iskusna ekipa i uz 3-4 pojačanja bi trebali ubirati plodove tih faktora.

Vidjet ćemo kako će proći ovo ljeto oko transfera. Treba nam desni bek uz Timbera, jedan ofanzivni vezni i lijevo krilo. Volio bih kad bi mogli tušnuti kome Bena, Odegarda i dvojicu Gabriela iz ofanzive. Konačno Skelly u veznom i odmah pun pogodak, pravo pojačanje. Dobro se pojačati i više rotirati u sezoni koja dolazi.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jun 2026, 17:30

:rol: :rol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 jun 2026, 20:58

DamirT je napisao/la:
01 jun 2026, 17:30

Sakri se kao i u finalu yebem ga žvaljava :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

dark44
Kontakt:

Post Postao/la dark44 » 01 jun 2026, 21:59

topnik1 je napisao/la:
01 jun 2026, 20:58
DamirT je napisao/la:
01 jun 2026, 17:30

Sakri se kao i u finalu yebem ga žvaljava :urnebes:
Mislim da ga je Arteta u defanzinim zadacima previše opteretio, definitivno je pao u formi zadnje 2 sezone al prosto ne mogu da vjerujem da je zaboravio igrati fudbal.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 jun 2026, 22:33

Kako sam ohladio malo i gledam 100 klipova po netu, bas me iritira nacin na koji je sudjeno drugo poluvrijeme. Od uskracivanja za korner u zadnjoj minuti, sudija je odlucio biti fan Parižana
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 01 jun 2026, 22:56

Jup je napisao/la:
01 jun 2026, 16:49
chily-rz je napisao/la:
01 jun 2026, 16:03
Koliko sam negdje pohvatao ima se 300 mil funti na raspolaganju + lova od prodaje igrača.
:o :? ,odakle tolika lova buraz ,Jel samo za transfer ili je tu sve ukalkulisano cjena igraca + ugovor,kapa do poda ako je ovo istina sto se tice transfer budzeta :sa
lut:

Vas je epl opet naredne sezone uz dva tri vrhunska pojacanja i ide legacy :cool: :salut: .
Ornstein to TNT Sport (post game): Arsenal are in a strong financial position this summer and could even exceed last year’s transfer budget with no issues. The club are targeting a second striker, a left-sided forward, a No.6, a No.8 and a right-back. 🔴⚪️

Prošlo ljeto je potrošeno oko 250 miliona funti. Arsenal bilježi rekordne prihode ove sezone, mislim da je ukupna cifra oko 760 miliona funti pa onda ti se samo kaže. Preko pet miliona funti je prihod po domaćoj utakmici a imali ih preko trideset što dalje implicira da je samo Emirates i utakmice preko 150 miliona funti ove sezone.

Ima tu i repova s obzirom da će transfer Hincapiea se od ove sezone pisati u knjigama, može bit da opet se i izvede nešto slično po potrebi. Zavisi i od odlazaka, Martineli, Jesus, White, Skely, Nwaneri, može bit i Havertz ili Odegard, puno je upitnika.

Kako god za očekivati je prometno ljeto jer nešto se promjeniti mora za novu sezonu.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 01 jun 2026, 23:44

chily-rz je napisao/la:
01 jun 2026, 22:56
Jup je napisao/la:
01 jun 2026, 16:49
chily-rz je napisao/la:
01 jun 2026, 16:03
Koliko sam negdje pohvatao ima se 300 mil funti na raspolaganju + lova od prodaje igrača.
:o :? ,odakle tolika lova buraz ,Jel samo za transfer ili je tu sve ukalkulisano cjena igraca + ugovor,kapa do poda ako je ovo istina sto se tice transfer budzeta :sa
lut:

Vas je epl opet naredne sezone uz dva tri vrhunska pojacanja i ide legacy :cool: :salut: .
Ornstein to TNT Sport (post game): Arsenal are in a strong financial position this summer and could even exceed last year’s transfer budget with no issues. The club are targeting a second striker, a left-sided forward, a No.6, a No.8 and a right-back. 🔴⚪️

Prošlo ljeto je potrošeno oko 250 miliona funti. Arsenal bilježi rekordne prihode ove sezone, mislim da je ukupna cifra oko 760 miliona funti pa onda ti se samo kaže. Preko pet miliona funti je prihod po domaćoj utakmici a imali ih preko trideset što dalje implicira da je samo Emirates i utakmice preko 150 miliona funti ove sezone.

Ima tu i repova s obzirom da će transfer Hincapiea se od ove sezone pisati u knjigama, može bit da opet se i izvede nešto slično po potrebi. Zavisi i od odlazaka, Martineli, Jesus, White, Skely, Nwaneri, može bit i Havertz ili Odegard, puno je upitnika.

Kako god za očekivati je prometno ljeto jer nešto se promjeniti mora za novu sezonu.
Skelya ne dirati ni pod razno ,kakvu smo igracinu dobili u veznom redu a moze ti za nedaj boze u laksim utakmicama i beka odraditi .Sa Riceom,Merinom,Skelyem,Zubimendijem,Odegardom i Ezeom(racunam da je Norgard bivsi)imamo sirinu i u veznom redu tu treba dodati jednog kapitalca a lijevo krilo i desni bek su must buy .Desnog beka bi trazio nesto ala Livramento za slabije tekmw treba neko ko zna i naprijed za ove jace Timber je tu Tito.Za lijevo krilo nezz ni sam sta bi volio Barcola se cini kao top,ima sada i Leao iz Milana(nisam bas njegov fan ali zna momak lopte)tu je bs trziste tanko nezz ni sam sta ce ganjati za tu poziciju.Uglavnom golman nam ne treba(bar ne prvi)na stoperima i lijevom beku smo popunjeni,sredina takodjer popunjena uz dolazak sigurno jos bar jednog igraca,za desno krilo imas Saku,Maduekea i Dowmana(koji ce nadam se sljedece sezone igrati vise)nezz sta ce biti sa Nwanerijem njega mi je zao i on zna lopte ,napad je isto upitnik Jesus vjerovatno ide ostajemo na Havertzu i Gyokeresu mozda se i tu bude sta dovodilo jer ce on Havertza gurati nekada i na desetku i u spic tako da bi bilo prostora jos za nekoga tipa Wotkins :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []