Stiti nas od dusmana, jugonostalgicara i Argentinaca!
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Emir Spahić
Hvala ti kapitenu najveci sto ces jos jednom igrat za svoju BiH kroz bolove i povredu. NE ZASLUZUJEMO TE! 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad vidjeh članak da je propustio trening, umal' me nešto ne presiječe.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Taktička varka.zizu1991 je napisao/la:Kad vidjeh članak da je propustio trening, umal' me nešto ne presiječe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Na FIFA-inoj stranici pise da je Spaha cousin odnosno valjda rodjak od Dzeke, nisam to znao. Odakle to sad?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Upoznao sam puno Gatackih Bosnjaka u zivotu, i sto je stvarno fascinantno oni su svi kao neki rodjaci izmedju sebe. Naci ce vezu do 6-7 koljenaDeeWa je napisao/la:Na FIFA-inoj stranici pise da je Spaha cousin odnosno valjda rodjak od Dzeke, nisam to znao. Odakle to sad?
Suze mi na oci kad zamislim kako ce gazija, andjeo i general Emir Spahic izvest Bosnu i Hercegovinu na Maracanu. Hvala ti Boze dragi sto si nam ga poslao.
NIKAD TE NECEMO ZASLUZIT EMIRE. HVALA TI!

NIKAD TE NECEMO ZASLUZIT EMIRE. HVALA TI!
- donniedarko
- Kontakt:
100 % tacno.Bas kako si rekao. Vucem porijeklo iz Gacka tako da znam da su povezani.dubrovnik je napisao/la:Upoznao sam puno Gatackih Bosnjaka u zivotu, i sto je stvarno fascinantno oni su svi kao neki rodjaci izmedju sebe. Naci ce vezu do 6-7 koljenaDeeWa je napisao/la:Na FIFA-inoj stranici pise da je Spaha cousin odnosno valjda rodjak od Dzeke, nisam to znao. Odakle to sad?. Makar ovi nasi u Dubrovniku. Spahina mater je iz Gacka kao i Dzekov stari. Tu treba trazit porijeklo ove rodjacke veze
. Koliko je istinita u stvari i nije bitno, neka oni samo igraju dobro.
Pa tu se rodio, porodica mu živi u Dubrovniku. Sta si očekivao? Cccc
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa koji je to Hrvatski nogometas ili nogometni radnik pozelio nesto lose BIH reprezentaciji. Spahic je rodjen i odrastao u Dubrovniku i kao takav budite sigurni da mu je Hrvatska druga reprezentacija i nista nije cudno u tome. A i da nije svaki pravi sportas bi se trebao okanuti politike i ponasati kao Emir. Prije dvije godine organizirao je utakmicu u Dubrovniku i makar 4 Hrvatska reprezentativca su mu se odazvali kao gosti i pokazali mu koliko ga cjene. Zato Emire bravo za ovo a Index nacionalisti neka zive sa svojom mrznjom bili nasi ili njihovi. Iako ja takve nikad nisam mogao zvati nasima taman da su mi braca rodjena.
svaka cast emiru za ovu izjavu na fb-u veceras. sjetimo se lijepe rijeci corluke, srne o nasoj repki..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
+1STEVIE je napisao/la:svaka cast emiru za ovu izjavu na fb-u veceras. sjetimo se lijepe rijeci corluke, srne o nasoj repki..
stvarno svaka cast svima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Neka, rodjen je tamo. Vazno je da to nikad ne bi porucio Srbiji, i to pece Jugoslovene.Head je napisao/la:Razocaro me,patriota ovo ono a zeli srecu kockastim,haman i on jugosloven.
Šta je to slabo u tome što je kapiten poželio sreću Hrvatskoj? To je samo pokazatelj njegove veličine, a ne primitivizma, kao kod nekih papaka koji su se sa brda spustili u naše gradove, pa imaju sasvim drukčiji mentalitet od normalne raje.
Aferim, najveći sine Bosanski

Aferim, najveći sine Bosanski
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- Goalgetter
- Kontakt:
-
Evil Genius II
najveci svih vremena . . . i maradona 
+kokakolas je napisao/la:Šta je to slabo u tome što je kapiten poželio sreću Hrvatskoj? To je samo pokazatelj njegove veličine, a ne primitivizma, kao kod nekih papaka koji su se sa brda spustili u naše gradove, pa imaju sasvim drukčiji mentalitet od normalne raje.
Aferim, najveći sine Bosanski![]()
Hahhahh bravo za post ....
Spaha nijednu izjavu za nase medije nije dao kako su u Brazilu?
Ne zaslužujemo te
Ne zaslužujemo te
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I slika se s Brazlicima k'o pravi, a da se s Bosancima slika trebaš ga molit'.Sheyi je napisao/la:Spaha nijednu izjavu za nase medije nije dao kako su u Brazilu?
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- sagitarius
- Kontakt:
Pa on samo daje izjave za FACE TV, al i za to ga moraju Marjan kulturno pitati i moliti..vidjeli smo u Kaunasu kad ga je Marjan pitao dok su ono slavili "mozel spaha intervju" on njemu "nemoj sad bogati"..BHT nikad nece dobit izjave od Spahe vidjelo se i to u onom "BIH u Brazilu" kad su svi igraci odgovarala na pitanje sam on nije i komentar BHT "Spahic se neprofesional ponjeo prema BHT , a buducnost ce pokazati da li je bio u pravu s selektivnim odbairom medija kojima daje izjave"Sheyi je napisao/la:Spaha nijednu izjavu za nase medije nije dao kako su u Brazilu?
Ne zaslužujemo te
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Beduin, CAGarfia, Confiance, invincible1921, MiranGlasnic, zikerrz21 i 42 gosta.