Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Vec odavno citam ovaj forum ali nikako se nisam mogao nakaniti da se registrujem. Real pratim od 2000. godine i uvijek sam navijao za njih ali ove godine su mi po prvi put izmijesana osjecanja u vezi kluba iz Madrida. Zbog cega? Razlog je naravno jednsotavan. Nekako ne mogu da prebolim odlazak Raula i Gutija iz kluba. Nakon toliko legendi koje su otjerane od strane Pereza , desi se da i najveca legenda Reala ikada, Raul (pored Di Stefana) ode. To me ne bi toliko pogodilo kada bi se njegov broj 7 penzionisao ali kad pomislim da ce ga dobiti CR (inace meni najmrzi igrac koji je ikada zaigrao za Real, iako sam sve igrace Reala prije njega gotivio) onda mi dodje da zaplacem. Tuzno je kako se Perez odnosi prema legendama. Sad ce poceti sezona a ja ne osjecam euforiju koju sam osjecao pred pocetak prijasnjih sezona. Volim Real i navijam za njih od malih nogu ali mislim da ovaj Perezov Real nema veze sa klubom, prije bi se reklo da je ovo banka. Klub gubi dusu, sve se vise pare vrte, pravih navijaca i simpatizera kluba je sve manje a sve je vise djecurlije i curica koji navijaju za Kaku i Cristiana.
Posto navijam i za Marseille pored Reala, mislim da cu ove godine vise pratiti ovaj francuski klub.
Posto navijam i za Marseille pored Reala, mislim da cu ove godine vise pratiti ovaj francuski klub.
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ti posto toliko pratis Real i spansku ligu trebao bih znati da su tamo brojevi od 1 do 25 i mogu se samo registrovat 25 igraca. Eh sad ti razmisli koliko je pametno penzionisati broj 7.
Da znam to, ali uvijek se moze napraviti neki izuzetak a za najveceg igraca Spanije svih vremena (kao sto je Guardiola rekao) to ne bi bilo problem uraditiA_d_0 je napisao/la:Ti posto toliko pratis Real i spansku ligu trebao bih znati da su tamo brojevi od 1 do 25 i mogu se samo registrovat 25 igraca. Eh sad ti razmisli koliko je pametno penzionisati broj 7.
JA mislim da tog pravila vise nema i da je to bilo samo jednu sezonu. Prije nekoliko sezona (4:1 kad smo dobili Barcu) jedan igrac Barce je nosio 27 cini mi se, mozda cak i Bojan, a kako sam gledao i na AS-u ono njihovo prenosenje utakmice, igrac Valencije taokdjer nosi taj broj 

I ja takodjer mislim da je to pravilo bilo samo za jednu sezonu. Ugl. sad se nalazi raznorazni izgovori samo da se ne penzionise sedmica. Realu je stalo do zarade a kada CR dobije taj broj to ce znaciti jos milione i milione eura od prodaje dresova sa njegovim novim brojem. Perezu su samo pare bitne, legende ga ne zanimajuBrnjoo je napisao/la:JA mislim da tog pravila vise nema i da je to bilo samo jednu sezonu. Prije nekoliko sezona (4:1 kad smo dobili Barcu) jedan igrac Barce je nosio 27 cini mi se, mozda cak i Bojan, a kako sam gledao i na AS-u ono njihovo prenosenje utakmice, igrac Valencije taokdjer nosi taj broj
Pa normalno da je Perezu stalo do novca. Sad ce Ronaldo dobiti 7,Benzema 9,Alonso 14 i eto para od prodaje dresova. Ne bi me cudilo da ako Lass ode Kaka dobije 10.
Cekaj, cemu penzionisanje broja? Klub je uvelikim dugovima i zadnje sto im pada napamet jeste da penzionisu broj koji moze donijeti 100 miliona eura
Neka je CR uzeo broj 7, sada će morati davati 150 % jer u Realu ne može svako nositi broj 7.
Jedan je RAUL GONZALES BLANCO.
Nek Ronaldo ponudi i pola onog što je Raul dao, ja bi bio prezadovoljan !
Jedan je RAUL GONZALES BLANCO.
Nek Ronaldo ponudi i pola onog što je Raul dao, ja bi bio prezadovoljan !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
O ovom pricam.Brnjoo je napisao/la:Cekaj, cemu penzionisanje broja? Klub je uvelikim dugovima i zadnje sto im pada napamet jeste da penzionisu broj koji moze donijeti 100 miliona eura
Pa o tome i ja pricam
Za razliku od vas mi kupujemo igrace a vi starkelje! Ne trebaju nam ovakvi
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Real Madrid nije u velikim dugovima. Vec 3 sezone oni imaju najveci profit u Evropi i sadasnji dug im je veoma mali u odnosu na onaj prije 5 godina. Pitas me cemu penzionisanje broja? Pa mozda zato sto treba odati pocast najvecoj legendi najveceg kluba na svijetu. Nije li to dovoljan razlog.Brnjoo je napisao/la:Cekaj, cemu penzionisanje broja? Klub je uvelikim dugovima i zadnje sto im pada napamet jeste da penzionisu broj koji moze donijeti 100 miliona eura
I opet dobijete po picki. Ehhh moja rano...Brnjoo je napisao/la:Pa o tome i ja pricamZa razliku od vas mi kupujemo igrace a vi starkelje! Ne trebaju nam ovakvi
[youtube][/youtube]
Od vas jel? Svaka vam cast kad ste pobjedili novostvorenu momcad sa 7 novih igraca, sa novim trenerom i koja je igrala bez svog najboljeg igraca.
Znas li ti koliko Real uopste ima duga?
Sta ces okme odavati pocast, on da je legenda ostao bi u klubu ne bi samo tako prihvatio ponudu Schalkea. Ne bi covjek igrao, sto jes jes, ali ko mu je kriv. Sta glumite sa tom legendom, ja opet moram ponavljati, preseravate se previse, ja sam siguran da si ti jedan od onih koji govore da su plakali kad je Raul otisao i da su svom djetetu dali ime Raul.Raul7 je napisao/la:Real Madrid nije u velikim dugovima. Vec 3 sezone oni imaju najveci profit u Evropi i sadasnji dug im je veoma mali u odnosu na onaj prije 5 godina. Pitas me cemu penzionisanje broja? Pa mozda zato sto treba odati pocast najvecoj legendi najveceg kluba na svijetu. Nije li to dovoljan razlog.Brnjoo je napisao/la:Cekaj, cemu penzionisanje broja? Klub je uvelikim dugovima i zadnje sto im pada napamet jeste da penzionisu broj koji moze donijeti 100 miliona eura
Znas li ti koliko Real uopste ima duga?
Ma bravo brnjovac. Po tvom Raul nije legenda?
- El_Capitan
- Kontakt:
Momci posto je El_7 dobio ban bezvz, evo me opet El_Capitan
Danas Mou debituje kao trener Real Madrida
Nije se puno desavalo tokom ova 2,3 dana dok sam pauzirao
vidim tu je kolega @brnjo
Hala Madrid

Danas Mou debituje kao trener Real Madrida

Nije se puno desavalo tokom ova 2,3 dana dok sam pauzirao

Hala Madrid
- El_Capitan
- Kontakt:
Jucer, P.Guardiola: "Raul je najbolji igrac Spanjolske svih vremena"
Dosta rasprave o legendi Real Madrid C.F, tata ce se vratit u klub
Dosta rasprave o legendi Real Madrid C.F, tata ce se vratit u klub

- Nail for Real
- Kontakt:
Sta se ovdje umrtvilo, utakmica u 8!
Citamk Drenthe pocinje, konacno da i njega vidim

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- El_Capitan
- Kontakt:
Prema pisanju AS formacija RM 4-3-3 za danas,,,lijevi bek ce biti R.Drenthe Mou ga zeli isprobati na toj poziciji, igrac se Mou svidio na treningu mada na pocetku predsezone se govr o odlazku iz kluba, R.Drenhte je prije odlazka na turneju USA kupio kucu u Madrid za svoju familiju ocigledno nema namijeru napustit Madrid ove sezone
Golman-Dudek
Odbrana-?--Garay-?-Drenthe
Sredina Gago-Lass-M.Diarra
Napad P.Leon-Benzema-C.Ronaldo
Golman-Dudek
Odbrana-?--Garay-?-Drenthe
Sredina Gago-Lass-M.Diarra
Napad P.Leon-Benzema-C.Ronaldo
Legenda je on, samo nema tog koji zasluzuje da se zbog njega umirovi neki broj!A_d_0 je napisao/la:Ma bravo brnjovac. Po tvom Raul nije legenda?
Utakmica pocinje u 20:00h po lokalnom vremenu. Vremenska razlika je 9 sati tako da mi mozemo gledati u 5 ujutro!Nail for Real je napisao/la:Sta se ovdje umrtvilo, utakmica u 8!
- Nail for Real
- Kontakt:
e jbgBrnjoo je napisao/la:Legenda je on, samo nema tog koji zasluzuje da se zbog njega umirovi neki broj!A_d_0 je napisao/la:Ma bravo brnjovac. Po tvom Raul nije legenda?
Utakmica pocinje u 20:00h po lokalnom vremenu. Vremenska razlika je 9 sati tako da mi mozemo gledati u 5 ujutro!Nail for Real je napisao/la:Sta se ovdje umrtvilo, utakmica u 8!

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.