Prošao si ovaj listić, Brada je 26 imao.Anderson8 je napisao/la:
A koliko je sinoc bila granica na Hardenu!? Mater yebo Harden sto na licu gaji garden sta mi pocini
https://imageshack.com/i/netgyuj" onclick="window.open(this.href);return false;
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
samo napomena da nisu nikada izgubili ni bod na domaćem terenu protiv Fulhama, barem zadnjih 14 godina koliko imam statistiku, te 2004.g je bio kup u pitanjufixator je napisao/la: 27.04.13 PRE Everton Fulham 1 : 0
28.04.12 PRE Everton Fulham 4 : 0
27.01.12 FAC Everton Fulham 2 : 1
19.03.11 PRE Everton Fulham 2 : 1
25.04.10 PRE Everton Fulham 2 : 1
01.11.08 PRE Everton Fulham 1 : 0
08.12.07 PRE Everton Fulham 3 : 0
06.04.07 PRE Everton Fulham 4 : 1
11.03.06 PRE Everton Fulham 3 : 1
20.11.04 PRE Everton Fulham 1 : 0.
Na domaćem terenu Everton nije izgubio boda od 2004.godine
Manchester City-Arsenal oba daju i 3+ 2.05
Manchester City-Arsenal / Arsenal daje gol u 1.pol. 2.35
Manchester City-Arsenal over 1.5 1.pol. 2.40
Manchester City-Arsenal oba daju gol u 1.pol 4.20
Manchester City-Arsenal over 4.5 5.00
mislim da nas očekuje fantastična utakmica, City na domaćem terenu igra odlično i imaju 7/7 uz to zabijaju puno golova 29-2 gol razlika, Arsenal je vodeći i imaju sjajan učinak u gostima 5-1-1 uz gol razliku 14-5.
U prošlosti su znali igrati utakmice sa većim brojem pogodaka ali nisu odigrali takvu od sezone 2009/10 (osim prijateljske koju je Arsenal dobio 3-1) i ja danas očekujem jednu takvu, a ove utakmice koje se igraju u ovom terminu obično ponude dobar i zanimljiv nogomet uz puno pogodaka, recimo Everton-Liverpool 3-3 pa zašto ne bi i danas palo barem 5 golova ako ne i 6.
Manchester City-Arsenal / Arsenal daje gol u 1.pol. 2.35
Manchester City-Arsenal over 1.5 1.pol. 2.40
Manchester City-Arsenal oba daju gol u 1.pol 4.20
Manchester City-Arsenal over 4.5 5.00
mislim da nas očekuje fantastična utakmica, City na domaćem terenu igra odlično i imaju 7/7 uz to zabijaju puno golova 29-2 gol razlika, Arsenal je vodeći i imaju sjajan učinak u gostima 5-1-1 uz gol razliku 14-5.
U prošlosti su znali igrati utakmice sa većim brojem pogodaka ali nisu odigrali takvu od sezone 2009/10 (osim prijateljske koju je Arsenal dobio 3-1) i ja danas očekujem jednu takvu, a ove utakmice koje se igraju u ovom terminu obično ponude dobar i zanimljiv nogomet uz puno pogodaka, recimo Everton-Liverpool 3-3 pa zašto ne bi i danas palo barem 5 golova ako ne i 6.
-
- Kontakt:
tiket 1: 2.5/Sturm Graz - Grodig Tip:VIŠE kv:1.75
2.5/Airdrie Utd. - East Fife Tip:VIŠE kv:1.6
R.Vallecano - Granada CF Tip:1 kv:2.20 (za hrabrije 1/1 kv:3.60 tac rez:2:1 kv:8.50)
tiket 2: rgu/Coventry - Crewe Tip:4+ kv:2.5
Ried - Wolfsberger Tip:pm3 kv:1.95
Hansa Rostock - Elversberg Tip:1 kv:1.55
tiket 3: dng/Hull City - Stoke Tip:2N kv:2.75
2.5/Korona Kielce - Podbeskidzie Tip:VIŠE kv:2.1
Alcoron - Hercules Tip:1 kv:1.8
za sistema par prelaza:
pk/Oud Heverlee - Oostende Tip:X/1 kv:4.8
pk/Blackburn - Millwall Tip:X/1 kv:4.2
pk/Crawley - Preston Tip:1/X kv:14
R.Vallecano - Granada CF Tip:1 kv:2.20 (za hrabrije 1/1 kv:3.60 tac rez:2:1 kv:8.50)
tiket 2: rgu/Coventry - Crewe Tip:4+ kv:2.5
Ried - Wolfsberger Tip:pm3 kv:1.95
Hansa Rostock - Elversberg Tip:1 kv:1.55
tiket 3: dng/Hull City - Stoke Tip:2N kv:2.75
2.5/Korona Kielce - Podbeskidzie Tip:VIŠE kv:2.1
Alcoron - Hercules Tip:1 kv:1.8
za sistema par prelaza:
pk/Oud Heverlee - Oostende Tip:X/1 kv:4.8
pk/Blackburn - Millwall Tip:X/1 kv:4.2
pk/Crawley - Preston Tip:1/X kv:14
1921
zašto ovo?gambleSarajevo je napisao/la:tiket 1: 2.5/Sturm Graz - Grodig Tip:VIŠE kv:1.75
ja mislim da će Granada dobiti, Rayo je očajan a Granadu nije lako nadigrati u gostima, uzimali su Levantea i Elche po 1-0 na strani
dr.van nostrand je napisao/la:amypitar je napisao/la:Ovo su kvote u hrvatskim kladionicama,a u zagradi su kvote od Premijera.Pa dobro pogledajte ,i vidite kako nas ljudi uzimaju lopatom.!!!
Ovu su samo primjeri,evo recimo Cibona-Siroki na njihovoj SP kvota na pobjedu Cibone je 1,40 ,kod nas 1,35.
Ma ja, poznato...
Cibona je u problemima, izgubili su proslu ut. kuci od Igokea, oszali su bez Zizica
http://www.medias.rs/najnovije-vesti/ci ... ez-zizica/" onclick="window.open(this.href);return false;
i ostali igraci oni ponajbolji, Blassingame , Strawberry su blizu odlazka...
U srijedu izgubili kuci od Oostendea u Eurocupu...
Zadnjih 7 ut. Siroki nije gubio lagano od Cibone koja je bila i dosta jaca, pogotovo zadnje dvije u Zagrebu
Cibona-Siroki 69 : 63
Cibona-Siroki 75 : 70
Hendikep je na +10 na goste, uzimam![]()
a svakako treba pokusat trazit i iznenadjenje2 5,40
Da tacno je da je Cibona u problemila,ali i Siroki ima problema sa igrackim kadrom.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 14 dec 2013, 13:04, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
samo po programu kume,vise ne igram na svoj osjecajzgmiky je napisao/la:zašto ovo?gambleSarajevo je napisao/la:tiket 1: 2.5/Sturm Graz - Grodig Tip:VIŠE kv:1.75
ja mislim da će Granada dobiti, Rayo je očajan a Granadu nije lako nadigrati u gostima, uzimali su Levantea i Elche po 1-0 na strani

1921
ako ti nije tlaka daj mi pošalji na pp koji program i hvalagambleSarajevo je napisao/la:samo po programu kume,vise ne igram na svoj osjecajzgmiky je napisao/la:zašto ovo?gambleSarajevo je napisao/la:tiket 1: 2.5/Sturm Graz - Grodig Tip:VIŠE kv:1.75
ja mislim da će Granada dobiti, Rayo je očajan a Granadu nije lako nadigrati u gostima, uzimali su Levantea i Elche po 1-0 na strania cak 9/10 mi je izbacio za ovaj par i ja cu danas se bazirati na mrtvi Rayo,vidis da je sve naopako...
još jedan rani
Angers-Lens oba daju i 3+ 2.40
- Maradonaaa
- Kontakt:
22Maradonaaa je napisao/la:Lopez ne igra veceras za Netse
mislim da bi vrijedilo probati Derona vise od 17,5
neko mora povuci
Evo i mojih
Tiket 1
Dortmund p.p. 2 1.90
Monaco a.h. 2 1.40
Nurnberg under 1.5 1.35
3.59
Tiket 2:
City-Arsenal zg 0-3 1.45
Hannover a.h. 1 1.47
Newcastle-Soton oba daju 1.65
Everton p.p. 1 1.55
Chelsea-Crystal Palace zg 0-3 1.45
Wolfsburg-Stuttgart oba daju 1.60
12.65
Tiket 3:
City 1 1.80
Augburg p.p. 1 1.70
Doncaster-Leeds oba daju 1.65
Wimbledon-Mansfield oba daju 1.75
Kidderminster-Alfreton oba daju 1.60
Helmond-Achilles oba daju 1.50
Malaga-Getafe oba daju 1.70
36.05
Sretno nam

Tiket 1
Dortmund p.p. 2 1.90
Monaco a.h. 2 1.40
Nurnberg under 1.5 1.35
3.59
Tiket 2:
City-Arsenal zg 0-3 1.45
Hannover a.h. 1 1.47
Newcastle-Soton oba daju 1.65
Everton p.p. 1 1.55
Chelsea-Crystal Palace zg 0-3 1.45
Wolfsburg-Stuttgart oba daju 1.60
12.65
Tiket 3:
City 1 1.80
Augburg p.p. 1 1.70
Doncaster-Leeds oba daju 1.65
Wimbledon-Mansfield oba daju 1.75
Kidderminster-Alfreton oba daju 1.60
Helmond-Achilles oba daju 1.50
Malaga-Getafe oba daju 1.70
36.05
Sretno nam

You'll never walk alone.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:Da tacno je da je Cibona u problemila,ali i Siroki ima problema sa igrackim kadrom.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
igokea-cedevita kp2
zadar-radnicki kp2
mega v-szolnoki gost nece izgubit vise od 6,5 razlike
dortmund
stutgart daje gol
basel 1
barselona pm1
zadar-radnicki kp2
mega v-szolnoki gost nece izgubit vise od 6,5 razlike
dortmund
stutgart daje gol
basel 1
barselona pm1
over Šarića se nameće kao logičan izbordr.van nostrand je napisao/la:amypitar je napisao/la:Da tacno je da je Cibona u problemila,ali i Siroki ima problema sa igrackim kadrom.
Pustiću sunce da topi ljubav!
tiket
osasuna-real 2 1.25
Ceahlaul-Steaua 2 1.60
Barcelona-Villarreal 1 1.40 s.t.
Sporting L.-Belenenses 1 1.30
Hannover-Nurnberg / Hannover dg 1.15 radi uslova
4.186
neću reći da je maxbet ili neki visoki ulog, a mislim da bi trebalo proći i vjerujem da i hoće.
Real i Barca nastavljaju trku u primeri i ovakve protivnike moraju pobjeđivati od šale, Sporting ukoliko želi nastaviti kao lider treba pobjedu a Steaua je ispala iz europe i mogu se mirno posvetiti domaćim obavezama, a Hannover daje je tu kao uslov peti par a ako ne daju gol trulom Nurnbergu kome će, inače domaćinska momčad sama po sebi
osasuna-real 2 1.25
Ceahlaul-Steaua 2 1.60
Barcelona-Villarreal 1 1.40 s.t.
Sporting L.-Belenenses 1 1.30
Hannover-Nurnberg / Hannover dg 1.15 radi uslova
4.186
neću reći da je maxbet ili neki visoki ulog, a mislim da bi trebalo proći i vjerujem da i hoće.
Real i Barca nastavljaju trku u primeri i ovakve protivnike moraju pobjeđivati od šale, Sporting ukoliko želi nastaviti kao lider treba pobjedu a Steaua je ispala iz europe i mogu se mirno posvetiti domaćim obavezama, a Hannover daje je tu kao uslov peti par a ako ne daju gol trulom Nurnbergu kome će, inače domaćinska momčad sama po sebi
hoshafka je napisao/la:over Šarića se nameće kao logičan izbordr.van nostrand je napisao/la:amypitar je napisao/la:Da tacno je da je Cibona u problemila,ali i Siroki ima problema sa igrackim kadrom.
Koliko je over na Šarica.

granica je 12,5, a evo vidim da su smanjili kvotu na 1,70 u Premieru, ja odigro dok je bilo 1,85.amypitar je napisao/la:
Koliko je over na Šarica.
Pustiću sunce da topi ljubav!
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Hoffenheim - Dortmund...Preporučujem: čistu 2, ps1, pm3 ( oba daju i 3+ ) ili samo zx2 ( 3+ )...
Ovo je utakmica u kojoj će, bar tako mislim, Hoffenheim vratiti Dortmundu za ono ostavljanje u ligi prošle sezone. Tipujem i tačan rezultat 1:2 ili 1:3. Pozdrav.
Ovo je utakmica u kojoj će, bar tako mislim, Hoffenheim vratiti Dortmundu za ono ostavljanje u ligi prošle sezone. Tipujem i tačan rezultat 1:2 ili 1:3. Pozdrav.
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Hearts - Inverness [2] @ 1.75
DOmacini u velikim finansijskim problemima,zabranjeno im je dovoditi nove igrace tako da ce u ovom mecu igrati sa dosta mladih igraca.Takodje imaju 3 izostanka Mark Ridgers, Jason Holt i Ryan Stevenson.Celtih ih je dobio 8-0 prije 2 kola a u zadnjem Dundee United 4-1.
Provisional Hearts squad: MacDonald, Hamill, McGowan, Wilson, McHattie, Robinson, Paterson, Walker, McKay, Smith, Carrick, Tapping, A King, Nicholson, Oliver, McGhee, Hamilton, B King.
http://int.soccerway.com/teams/scotland ... n-fc/1900/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gosti drugi na tabeli, u zadnjih 5 meceva 4 pobjede i remi.Nemaju problema sa povredama.
DOmacini u velikim finansijskim problemima,zabranjeno im je dovoditi nove igrace tako da ce u ovom mecu igrati sa dosta mladih igraca.Takodje imaju 3 izostanka Mark Ridgers, Jason Holt i Ryan Stevenson.Celtih ih je dobio 8-0 prije 2 kola a u zadnjem Dundee United 4-1.
Provisional Hearts squad: MacDonald, Hamill, McGowan, Wilson, McHattie, Robinson, Paterson, Walker, McKay, Smith, Carrick, Tapping, A King, Nicholson, Oliver, McGhee, Hamilton, B King.
http://int.soccerway.com/teams/scotland ... n-fc/1900/" onclick="window.open(this.href);return false;
Gosti drugi na tabeli, u zadnjih 5 meceva 4 pobjede i remi.Nemaju problema sa povredama.
- Evolution87
- Kontakt:
Dortmund
Inverness
Real M.
Chelsea
5.12
Inverness
Real M.
Chelsea
5.12
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.