S.Lesic over 13,5 - Ocekujem dosta poena od Radnickog, Zadar slabo brani poziciju 4., gosti su u naletu a Lesic je glavni igrac ove ekipe ili jedan od glavnih
J.Klobucar over 11,5 - Igra protiv svog bivseg kluba, to je uvijek motiv vise, u dobroj je formi i zadnje 3 tekme kuci ide preko ove granice, dosta prekrsaja je upravo na njemu sto moze biti olaksavajuca stvar
D.Saric over 12,5 - Kako je ovo rasulo u Ciboni, jedini je skoro koji igra i vuce ekipu, mlad je i zeli da bude glavni igrac, zadnje 3 tekme kuci ide preko ove granice i dosta prekrsaja bude upravo na njemu, mislim da Siroki nece moci da ga limitira ispod ove granice
Posto mi je mala uplata(jbg fulalo se zadnjih 20 dana

N.Radovic under 11,5 - zadnje vrijeme losa forma, mozda ga danas krene ali gledao sam ga par puta, nije neka dominacija za poziciju koju igra, ima napadackih opcija dosta vise prije njega i dosta ovisi o suigracima, ovi Madari znaju "natrpati" reket i ako ga sut za 3 poena ne bude slusao, trebao bi biti u underu
P.Lorant over 12,5 - ovog covjek igram jer je od zadnjih 5 tekmi 4 puta bio preko ove granice a dodatni razlog je sto hvata dosta ofanzivnih skokova a Mega i ne brani bas dobro svoj reket, uzme i 3 ili 4 suta za 3 poena a spori Varda ce tesko to stici zaustaviti, i ocekujem dosta slobodnih bacanja s njegove strane, Varda zna da "zaglupi"
Eto neka moja skromna analiza. Treba biti pazljiv jer je moguce da sve bude kontra, desava mi se to cesto, ali ako nekome pomogne ista od ovoga, onda dobro i jeste.
EDIT : Bader, centar i kapiten Szolnokia je trenirao i imati ce danas par minuta, treba pripaziti s ovim Lorantom.