Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la masteRofPoker » 14 dec 2013, 16:48

Ponuda za noogomet mi je katastrofa pa sam primjetio na ponudi igrace ABA lige i odlucio se za :

S.Lesic over 13,5 - Ocekujem dosta poena od Radnickog, Zadar slabo brani poziciju 4., gosti su u naletu a Lesic je glavni igrac ove ekipe ili jedan od glavnih

J.Klobucar over 11,5 - Igra protiv svog bivseg kluba, to je uvijek motiv vise, u dobroj je formi i zadnje 3 tekme kuci ide preko ove granice, dosta prekrsaja je upravo na njemu sto moze biti olaksavajuca stvar

D.Saric over 12,5 - Kako je ovo rasulo u Ciboni, jedini je skoro koji igra i vuce ekipu, mlad je i zeli da bude glavni igrac, zadnje 3 tekme kuci ide preko ove granice i dosta prekrsaja bude upravo na njemu, mislim da Siroki nece moci da ga limitira ispod ove granice

Posto mi je mala uplata(jbg fulalo se zadnjih 20 dana :D ) jos sam igrao :

N.Radovic under 11,5 - zadnje vrijeme losa forma, mozda ga danas krene ali gledao sam ga par puta, nije neka dominacija za poziciju koju igra, ima napadackih opcija dosta vise prije njega i dosta ovisi o suigracima, ovi Madari znaju "natrpati" reket i ako ga sut za 3 poena ne bude slusao, trebao bi biti u underu

P.Lorant over 12,5 - ovog covjek igram jer je od zadnjih 5 tekmi 4 puta bio preko ove granice a dodatni razlog je sto hvata dosta ofanzivnih skokova a Mega i ne brani bas dobro svoj reket, uzme i 3 ili 4 suta za 3 poena a spori Varda ce tesko to stici zaustaviti, i ocekujem dosta slobodnih bacanja s njegove strane, Varda zna da "zaglupi"

Eto neka moja skromna analiza. Treba biti pazljiv jer je moguce da sve bude kontra, desava mi se to cesto, ali ako nekome pomogne ista od ovoga, onda dobro i jeste.

EDIT : Bader, centar i kapiten Szolnokia je trenirao i imati ce danas par minuta, treba pripaziti s ovim Lorantom.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 14 dec 2013, 17:12

Ne može noć valjda biti toliko naopaka kao dan

Barca 1
Monaco kp 2
Twente-GoHead 3+

2.6
You'll never walk alone.

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 14 dec 2013, 17:45

bevanda4 je napisao/la:S. Bingham (h-2,5) - R. Williams / 1 @2,04 (marathonbet)

Opet ću ganjat visoku kvotu singl. Ne isplati se slagat tiket od "sigurica" jer bi trebalo najmanje 3-4 para za dohvatit tečaj 2. A svi znamo koliko iznenađenja bude u kvalifikacijama nekog turnira. Iako veliki hendikep (igra se samo 9 mogućih frejmova, pobjednik tko prvi dođe do 5) zadnje dvije sezone Stuart igra nemoguć snooker. Trenutno je 7. u svijetu, ali vidim ga među prvih 5 u sljedećih mjesec dana. Prije par dana došao je do polufinala UK Championshipa da bi ga izbacio prvi igrač svijeta Neil Robertson (pobijedio Selbya u finalu 2 dana kasnije). I to je meč otišao u decider, Robertson je prošao jedva jedvice 9-8. Pretprošli turnir "Champion of champions" došao je do finala, da bi izgubio od čovjeka kojeg ne treba posebno predstavljat - kralja snookera zadnjih 15-ak godina - Ronniea O'Sullivana! I to ni manje ni više nego 2 frejma razlike (10-8). Mislim da vidite na što ciljam, najveća imena u povijesti snookera muku muče sa njim, a nerijetko i izgube. Jedina zadaća Binghama danas je da ne dopusti Williamsu uzeti 3 frejma. Na kvotu preko 2, mislim da je to dobar value bet.

Sretno svima!
FT: 5-1

Lagano duplanje :)
U desetom selu živi Antuntun!

hamzaa95
Kontakt:

Post Postao/la hamzaa95 » 14 dec 2013, 17:51

zavali me dortmund, imal ko ideja za vecernji, za vadzenjee

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 dec 2013, 17:55

Jos malo igraca ABA lige, nesto mi se svida ponuda :) :

Edo Muric under 12,5 - Vratio se Hukic, potpisao i Becirevic, tu je Klobucar, dosta opcija u napadu prije njega, tako da mislim da nece imati dovoljno suteva da prede granicu.

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

buca
Kontakt:

Post Postao/la buca » 14 dec 2013, 17:58

slika

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2013, 18:08

Wolfsburg-Stuttgart 1.pol. 2 4.30 2 4.30, x2 1.90

svaka čast vukovima na trenutnoj formi i igrama ali ne vjerujem u njihovu pobjedu i večeras mislim da će ostati bez bodova, možda uzmu jedan ali probao bih na švabe koji će biti motivirani na teškom gostovanju.
Drugi razlog zbog kojeg mislim da će gosti do punog plijena je taj da u ovom kolu još nije bilo dvojke, ovo je po meni lijepa prilika da bude dvica (lever i schalke domaćini sutra i čisto sumnjam da će izgubiti).

na sitno sam probao i sa handicapom na Stuttgart kvota 10.5 jer mislim da će vukovi imati slabiji dan a Stuttgart bi mogao odigrati odličnu utakmicu.

Hull City-Stoke oba daju i 3+ 2.40

mislim da ćemo vidjeti gol na svakoj strani i više od dva, ove utakmice u ovom terminu obično su padali golovi i nadam se nastavku tradicije.

možda na sitno pokušati sa prelazima 2/1 i 1/2

ado899
Kontakt:

Post Postao/la ado899 » 14 dec 2013, 18:14

slika
"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 14 dec 2013, 18:24

zgmiky je napisao/la:Wolfsburg-Stuttgart 1.pol. 2 4.30 2 4.30, x2 1.90

svaka čast vukovima na trenutnoj formi i igrama ali ne vjerujem u njihovu pobjedu i večeras mislim da će ostati bez bodova, možda uzmu jedan ali probao bih na švabe koji će biti motivirani na teškom gostovanju.
Drugi razlog zbog kojeg mislim da će gosti do punog plijena je taj da u ovom kolu još nije bilo dvojke, ovo je po meni lijepa prilika da bude dvica (lever i schalke domaćini sutra i čisto sumnjam da će izgubiti).

na sitno sam probao i sa handicapom na Stuttgart kvota 10.5 jer mislim da će vukovi imati slabiji dan a Stuttgart bi mogao odigrati odličnu utakmicu.

mislim da ćemo vidjeti gol na svakoj strani i više od dva, ove utakmice u ovom terminu obično su padali golovi i nadam se nastavku tradicije.

Ispratih svabe na marku :lol:

slika
1946

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 14 dec 2013, 18:26

zgmiky je napisao/la:Wolfsburg-Stuttgart 1.pol. 2 4.30 2 4.30, x2 1.90

Ispratio sam pa šta bude. :)
You'll never walk alone.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 14 dec 2013, 18:30

Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23
http://www.****/utakmica/hnDly ... er;overall

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2013, 18:31

Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23
http://www.****/utakmica/hnDly ... er;overall
leuven 2/1 :D

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 14 dec 2013, 18:32

19:00 Istra - Split oba daju i 3+ NE @ 1.45

Split je jedna od ekipa koja najviše i odigra prema ovom scenarija a najviše zahvaljujući Mršiću. Danas se situacija poklopila i sa ozljedama i siguran sam da Mršić ima u planu iz Pule odnijeto sva 3 boda i to rezultatom od točno , a često to i uspije, od 0-1. Split prima jako malo golova, Vani igra tvrdo , defanzivno protiv svih ekipa i čeka svoju priliku, Mršićeva filozofija nogometa je ne primiti gol a naprijed šta bude... Istra je načeta ozljedama i ima 2 bitna izostanka radi kartona, teren če biti loš al u 19:00 sati očekuje se temperatura ne viša od nekoliko stupnjeva iznad nule ( vrlo neugodno za igru).
Evo kaj vele na dnevnim portalima...
Utakmica u Rijeci ostavila je traga na igračima Istre koja će znatno oslabljena zaigrati protiv Splita. Naime, zbog suspenzija Pamić ne može računati na Batarela i Radonjića, a zbog ozljede će susret propustiti i ponajbolji napadač Križman. Sigurno neće biti ni ozlijeđenog Ilića i bolesnog Horvata, a pod znakom upitnika su nastupi Havojića i Sačera, te iskusnih stopera Čaglja i Buducina. S obzirom na navedeno, ne čudi da je Pamić najavio i pokojeg juniora u kadru za ovu utakmicu. Jedina pozitivna vijest za domaćeg trenera povratak je važnog veznjaka Blagojevića koji je odradio suspenziju.
U posljednjih 14 kola Split je poražen tek jednom i to na svom Parku mladeži upravo od Istre golom Križmana. Nakon tog je susreta Split pobijedio snažne Dinama, Rijeku i Lokomotivu, te tradicionalno neugodnog Zadra, a Mršićeva je momčad uzela i bod gradskom rivalu Hajduku. Problem za Mršića je da je njegova momčad propustila pobijediti fenjeraše Osijek, Hrvatski dragovoljac i Slaven, pa je i dalje iza vodeće četvorke na talici.
Novi okršaji Splita s direktnim rivalima za Europu slijede na startu proljetnog dijela sezone, no Mršić ne želi povećati zaostatak za njima s mogućim neuspjehom u Puli. Splitov se trener Mršić nada nastavku pozitivnog rezultatskog niza:
- Zadnje je kolo i jako bitna utakmica za nas. Igramo u Puli protiv organiziranog i čvrstog protivnika, međuim i oni imaju problem s pobjeđivanjem kod kuće. Iz tog razloga, a i zbog naših dobrih rezultata, nadam se da će igrači dati sve od sebe, probat pobijediti ovu utakmicu. Teren neće biti lagan i zato svi oni koji budu ušli moraju garantirati da će dati sve od sebe. Dolazi prijelazni rok, tako da igrači moraju malo više razmišljati o sebi.
Mršić i dalje ima podosta problema s ozlijeđenim igračima, pa tako u Puli neće računati na ozlijeđene Križanca, Glavinu, Ercega, Radeljića, Barabana i Vitaića.
Semper Fidelis

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 14 dec 2013, 18:37

hamzaa95 je napisao/la:zavali me dortmund, imal ko ideja za vecernji, za vadzenjee
Nije majka sina klela sto se kladio nego sto se vadio :)
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 14 dec 2013, 18:58

Belgija:

Tubize - KSV Roeselare

1. TIP: 2 @3,90
2. TIP: gost daje gol @1,45 (mogući zicer)

1. tip uzimam jer je tubize po sredini tablice i bodovi im nisu prijeko potrebni, dok su gosti na začelju
te bi ih pobjeda spasila mogućeg ispadanja u nižu ligu. 19 kola je prošlo već, nema se što čekat, ako misle hvatati bodove moraju pokušati protiv relativno slabijih momčadi kao što je večerašnji domaćin.

2. tip smatram zicerom jer im osim ove mini analize koju sam gore napisao, u prilog idu i međusobni omjeri.. Od 7 puta kad su igrali u gostima protiv Tubizea, u 6 navrata su zabijali golove. Nadam se da će i osmi put biti od volje :)
U desetom selu živi Antuntun!

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 14 dec 2013, 19:33

masteRofPoker je napisao/la:Jos malo igraca ABA lige, nesto mi se svida ponuda :) :

Edo Muric under 12,5 - Vratio se Hukic, potpisao i Becirevic, tu je Klobucar, dosta opcija u napadu prije njega, tako da mislim da nece imati dovoljno suteva da prede granicu.
Kakav sam ja antitalenat za kosarkase. Covjek za cetvrtinu dao 15. :lol: :lol:

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2013, 19:42

Barcelona-Villareal over 1.5 1.pol. 2.05

Barcelona-Villareal over 3.5 2.10

Barcelona-Villareal over 5.5 7.00

očekujem raspucanu barcu i trebalo bi biti barem dva gola u 1.pol. a 4 na utakmici, ako padne rani gol mogu i do 6

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 dec 2013, 19:45

Guingamp-Monaco over 1.5 1.pol. 3.10

Guingamp-Monaco over 3.5 3.60

Guingamp-Monaco oba daju u 1.pol. 5.00

mislim da će biti golova i to dosta, očekujem barem dva u prvom poluvremenu kao i četiri na kraju

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 14 dec 2013, 19:45

Kakve su sanse Lakersa veceras? :D

live
Kontakt:

Post Postao/la live » 14 dec 2013, 20:10

bevanda4 je napisao/la:Belgija:

Tubize - KSV Roeselare

1. TIP: 2 @3,90
2. TIP: gost daje gol @1,45 (mogući zicer)

1. tip uzimam jer je tubize po sredini tablice i bodovi im nisu prijeko potrebni, dok su gosti na začelju
te bi ih pobjeda spasila mogućeg ispadanja u nižu ligu. 19 kola je prošlo već, nema se što čekat, ako misle hvatati bodove moraju pokušati protiv relativno slabijih momčadi kao što je večerašnji domaćin.

2. tip smatram zicerom jer im osim ove mini analize koju sam gore napisao, u prilog idu i međusobni omjeri.. Od 7 puta kad su igrali u gostima protiv Tubizea, u 6 navrata su zabijali golove. Nadam se da će i osmi put biti od volje :)
Kad bi se svi tako vadili niko ne bi ispao iz lige. :) Neko mora izletiti, a gosti su stvarno očajna ekipa. Sretno tebi da ovo prođes, ali mislim da imaš šanse 10 %. Uglavnom sretno, kako god. :)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.