Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Htjeo sam danas uplatiti listić, ali poso jbg.. Ima li neko za večeras dobrih prijedloga za nhl i nba igrači...?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25
Malaga-Getafe / Getafe daje gol u 1.pol. 2.35
Malaga-Getafe oba daju gol u 1.pol. 4.70
Malaga-Getafe over 4.5 7.50
Malaga-Getafe 2/1 27
ova dva kluba su u dobrim odnosima i mogli bi večeras namjestiti jedan prelaz, mislim da će pobjediti domaćin a gosti bi mogli dobiti prvo pol.
Getafe bi mogao zabiti u prvom pol. kao i Malaga a sve skupa bi moglo otići do 5+
Teško da će ovo dva puta u jednom danu proći na golove ali eto valja pokušati
Malaga-Getafe 2/1 27
ova dva kluba su u dobrim odnosima i mogli bi večeras namjestiti jedan prelaz, mislim da će pobjediti domaćin a gosti bi mogli dobiti prvo pol.
Getafe bi mogao zabiti u prvom pol. kao i Malaga a sve skupa bi moglo otići do 5+
- GazijaKalesija
- Kontakt:
ipak 1/2zgmiky je napisao/la:leuven 2/1Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23
http://www.****/utakmica/hnDly ... er;overall

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
hh 1/2zgmiky je napisao/la:leuven 2/1Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23

- barabababa
- Kontakt:
Ovako, pitanje je offtopic al ne znam gdje drugo da postavim.
Napravio sam racun na skrill i uplatio 10€ da prebacim na bet365, problem je sto nije moglo nikako da se stavi opcija "for gambling" pa sam stavio onu prvu i sad ne mogu da uplatim na bet365. Jos gore je sto ne mogu vratit pare sa skrilla na karticu a ovi skrill support ne odgovara vec par dana..
Sta da se radi? Jel ima neko skrill account da mu posaljem a da vi meni na wwin posaljete ili kako vec da rijesim to
Napravio sam racun na skrill i uplatio 10€ da prebacim na bet365, problem je sto nije moglo nikako da se stavi opcija "for gambling" pa sam stavio onu prvu i sad ne mogu da uplatim na bet365. Jos gore je sto ne mogu vratit pare sa skrilla na karticu a ovi skrill support ne odgovara vec par dana..
Sta da se radi? Jel ima neko skrill account da mu posaljem a da vi meni na wwin posaljete ili kako vec da rijesim to

fixator je napisao/la:19:00 Istra - Split oba daju i 3+ NE @ 1.45
Split je jedna od ekipa koja najviše i odigra prema ovom scenarija a najviše zahvaljujući Mršiću. Danas se oražen tek jednom i to na svom Parku mladeži upravo od Istre golom Križmana. Nakon tog je susreta Split pobijedio snažne Dinama, Rijeku i Lokomotivu, te tradicionalno neugodnog Zadra, a Mršićeva je momčad uzela i bod lazi prijelazni rok, tako da igrači moraju malo više razmišljati o sebi.
Mršić i dalje ima podosta problema s ozlijeđenim igračima, pa tako u Puli neće računati na ozlijeđene Križanca, Glavinu, Ercega, Radeljića, Barabana i Vitaića.
1:0
samo da napomenem da jer ovo najprolaznija opcija u hrvatskoj ligi
eto moja dva para prosla sad cekam NBA majstore
sretno svima
Semper Fidelis
-
- Kontakt:
Jel ima u nekoj našoj kladionici to da se igra?
GazijaKalesija je napisao/la:ipak 1/2zgmiky je napisao/la:leuven 2/1Torres_9 je napisao/la:Leuven - Ostende ps1 1,65 , pm3 2,23

LaganiniBelieve je napisao/la:Ne može noć valjda biti toliko naopaka kao dan
Barca 1
Monaco kp 2
Twente-GoHead 3+
2.6
izvučen dan,pripremat se za NBA polahko

vrijeme je da se i na njemu šta dobije.
You'll never walk alone.
Dobro si pogodio dvije kvote po 1.10, valja to uspijeti. Trebaš biti Abramović da zaradiš nešto.Believe je napisao/la:LaganiniBelieve je napisao/la:Ne može noć valjda biti toliko naopaka kao dan
Barca 1
Monaco kp 2
Twente-GoHead 3+
2.6
izvučen dan,pripremat se za NBA polahko![]()
vrijeme je da se i na njemu šta dobije.

Hehe bas tako...
Vrijeme je za NBA
Ja igram na ove veterane cesto, evo veceras Novicki ne vidim ga preko granice, jos u gostima igra.
Vrijeme je za NBA

Ja igram na ove veterane cesto, evo veceras Novicki ne vidim ga preko granice, jos u gostima igra.

Glory Glory Man United!
miky ispratio sam te i igrao Malagu odg. Kvota je odlična, 1.70. Nadam se da ćemo proći.zgmiky je napisao/la:Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25
Malaga-Getafe 2/1 27

Ja sam dobio,a ti ?live je napisao/la:
Dobro si pogodio dvije kvote po 1.10, valja to uspijeti. Trebaš biti Abramović da zaradiš nešto.

smiješan si,prijatelju.
kvota su 1.4 ,1.4 i 1.3
ti ni ovo ne možeš pogoditi.
Za oko su mi zapeli Lillard over 20.5 (Phila puno prima) i Walker preko 16.5 (Lakerse nabija ko stigne,mislim da Kemba ovo prebacuje).
Ipak ću sačekati stručnije ljude.

You'll never walk alone.
ima supersport ja mislimgojzerica je napisao/la:Jel ima u nekoj našoj kladionici to da se igra?
Semper Fidelis
Po meni od NBA
Kemba 16,5 over
Pravi domacinski igrac,igraju protiv Lakersa koji igraju ocajno,a i lose brane njegovu poziciju tako da mi je ovaj over nekako realan.
DeRozan 23,5 under
U zadnej vrijeme cesto je u overu i mislim da je red da se to veceras prekine.Igraju protiv Chicaga koji i pored silnih povreda igra jako dobro u odbrani.Njega ako stane sut tu mu je i kraj.
Turner 20.5 under
Igraju protiv jedne od najboljih ekipa lige.Sinoc je bio u overu 21 poen ali veceras ce da ga cuva Batum koji je dobar u odbrani.
C.Paul 19.5 over
Veceras nasuprot nejga igra Wall koji je fokusiran vise na napad nego na odbranu.Posto bi mogla biti neizvjesna utakmica ocekuje se i preko 30-ak minuta njega pa je over vrlo moguc
Gortat 13.5 over
U zadnje vrijeme dobro igra i mislim da ce lagano prebaciti ovu granicu.
Kemba 16,5 over
Pravi domacinski igrac,igraju protiv Lakersa koji igraju ocajno,a i lose brane njegovu poziciju tako da mi je ovaj over nekako realan.
DeRozan 23,5 under
U zadnej vrijeme cesto je u overu i mislim da je red da se to veceras prekine.Igraju protiv Chicaga koji i pored silnih povreda igra jako dobro u odbrani.Njega ako stane sut tu mu je i kraj.
Turner 20.5 under
Igraju protiv jedne od najboljih ekipa lige.Sinoc je bio u overu 21 poen ali veceras ce da ga cuva Batum koji je dobar u odbrani.
C.Paul 19.5 over
Veceras nasuprot nejga igra Wall koji je fokusiran vise na napad nego na odbranu.Posto bi mogla biti neizvjesna utakmica ocekuje se i preko 30-ak minuta njega pa je over vrlo moguc
Gortat 13.5 over
U zadnje vrijeme dobro igra i mislim da ce lagano prebaciti ovu granicu.
1946
- DrinaJedina
- Kontakt:
K. Bryant manje od 16 poena 1.85 kvota, po meni poklon!
Sinoć sam ga gledao i dovoljno je reći da je ubacio 4 poena i imao 14 ili 15 asistencija ..
Sinoć sam ga gledao i dovoljno je reći da je ubacio 4 poena i imao 14 ili 15 asistencija ..

cisto iz zahebancije i ja sam ispratioWilly je napisao/la:miky ispratio sam te i igrao Malagu odg. Kvota je odlična, 1.70. Nadam se da ćemo proći.zgmiky je napisao/la:Malaga-Getafe oba daju i 3+ 2.25
Malaga-Getafe 2/1 27

Semper Fidelis
ja ako odigram under, ide dupli overDrinaJedina je napisao/la:K. Bryant manje od 16 poena 1.85 kvota, po meni poklon!

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ma ja ne bi imao snage opaliti under na Brayanta na 16 poena.Ipak je to Kobe
1946
takođeHead je napisao/la:Ma ja ne bi imao snage opaliti under na Brayanta na 16 poena.Ipak je to Kobe
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.