Primjer je Ribery.
Frajer nije uspio napraviti visak, protiv jbnog Vasqueza, a ovde se pravi bozanstvo od njega.
Jos kada se zna, da je Kovac novi trener, plus Gnabry novo krilo...
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Thauvin otkako je napustio Newcastle postao je fantastican igrac, ne bi imao nista protiv za nekih 30-40m.muhamedhulk je napisao/la:Ja sam bio za Mahreza desno ali kad je odbijen City i onolika ponuda (mislim oko 70 mil eura) skontao sam da on nece u Bayern. Poslije njega sam upratio Thauvina iz Marseillea, asistent i odlican finiser (kao i Robben) ali mislim da Uprava ne misli na njega bas.
Mozda ostane Robbery jos sezonuUz Gnabryja i Comana - to je to.
dirkules je napisao/la:FCBayern plan for the new season with Gnabry, Coman, Ribéry and Robben. The club don‘t want to sign Anthony Martial. [SPORTBILD]
Nadam se da su pogresno informirani, no ima jos do transfer roka, svasta se moze promijeniti. Opet bez jednog ljevaka uz Robbena nema se sta pricati.sljivo je napisao/la:dirkules je napisao/la:FCBayern plan for the new season with Gnabry, Coman, Ribéry and Robben. The club don‘t want to sign Anthony Martial. [SPORTBILD]
Pa jesu li oni normalni? Još izgubljenih godina u LP.Ne vrijedi ni pratiti više.
Pricas o ovome?Klare je napisao/la:
Da smo sinoć imali kakva raspoložena krila, ne bi im ni sudije pomogle, a pomogle su im sa 2 čista penala.
Svi ponavljaju ruku Marcela, diskutabilan je hrvački zahvat u 20. minuti, ali niko da pomene minutu 52., ne može biti čistiji penal, čistiji faul,
eto premotajte negdje utakmicu pa se uvjerite, taj isječak ne mogu naći, pa ko može nek i okači.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.