FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

anelbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la anelbavarac » 02 maj 2018, 15:04

Iskljucivi krivac je švercer.
Primjer je Ribery.
Frajer nije uspio napraviti visak, protiv jbnog Vasqueza, a ovde se pravi bozanstvo od njega.

Jos kada se zna, da je Kovac novi trener, plus Gnabry novo krilo... :thumbdown:

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 02 maj 2018, 15:54

Imam i ja neku potrebu da se osvrnem i na ispadanje iz LP i samu situaciju koja nam dolazi.

Odigrali smo jako, jako dobru utakmicu. Trebali smo proci, ali nismo, i tu sva prica zavrsava, nazalost..Sto se mene tice Alaba je bio dosta dobar, ne pada mi trenutno napamet neki dostupan, realan igrac koji bi bio bolji od Alabe na toj poziciji. kod gola jeste jednim dijelom kriv, ali desava se i ostali su zakazali. Odbrana je bila jako dobra, tu smatram da nam ne treba pojacanja. Vezni red takodjer ne treba pojacanja, ima tu i viska, nekog se rijesit i to je to. Cak bih pokusao i oziviti Sanchesa nekako. Thiago je sinoc bio jako, jako dobar, ko god bi njega prodavao, taj se ocigledno ne razumije u fudbal. Samo ama bas niko nije pomenuo, koliko je igra tecnija i ljepsa i brza kad igramo bez Martinez, meni jako drag i zahvalan igrac, al previse spor i nikako ne bi trebao imati sigurno mjesto u ekipi. Robbery je svoje odradio, koliko god nama tesko palo, svi se divimo potezima Riberya u prvoj utakmici, a to je zapravo samo lijepo za oko, ali ne i efikasno..a na kraju krajeva svaki njegov sut je bio jako los, o onom „prijemu“ lopte kod 1-0 bolje da ne komnetarisemo..ako se mene pita, onda i najveci „krivac“ zasto nismo prosli dalje.. Ulreich, onako se nisam iznervirao ne pamtim, igrao sam par godina fudbal, i gledam ga stalno, ali onako nesto nisam dozivio, nemam rijeci.. Svi krivite Lewandowskog, a covjek je na ledjima imao stalno Ramosa i Varana, a cak nije imao ni nekih lopti, da je morao zabito onaj gol u Minhenu za 2-2, jeste ali..i jedan Ronaldo je bio bar duplo gori od njega, desi se. Müller je bio uzasan, to se i ocekivalo, taj ne pokaze nikad nista, osim sto da neke smijesne golove, ali priznat cemo, da je i to izgleda stvar proslosti..desi se nekad Leverkusen, aliiii.. Iza napadaca MORA ali MORA igrati James(nas najbolji igrac), Müller ruku na srce u vecini klubova ne bi ni igrao, igra samo zato sto je Svabo i sto ga forsiraju, inace..ako se sjetimo Atletica i penala, od tad a i prije tog, ne sjecam se da je nesto uradio posebno, ne racunajuci taj Leverkusen.. Na kraju dodjemo do zakljucka da naka treba SAMO jedno vrhunsko krilo, ja nesto vjerujem Comanu, Gnabry bi sinoc bio puno korisniji od jednog Müllera..moze posluziti kao rotacija, a nekad kad zasluzi i biti starter. Prodat Rudy-a i Vidal ako vec ide dodat jos 20-30 miliona i kupit vrhunsko krilo i to bi bilo to..i da Müller na klupu!!

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 02 maj 2018, 16:12

I ja vjerujem Comanu i nadam se da ce nastavit igrat kao pod Juppom, ali uz njega mi moramo dovesti jos dva krila, klasu + veliki potencijal, a ne netko tipa Gnabry, taj je u rangu Rudyja, Petersena, Schlaudrafa.
Znaci uz Comana bi imali jos 2 nova krila i njih troje bi se stalno rotirali +/- Robben koji bi ukoliko ostane uskakao kad su drugi ozlijedeni, odnosno kad je on zdrav, znaci 4 vrhunske opcije na krilima i svi bi se kroz sezonu naigrali.

FCBAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FCBAYERN » 02 maj 2018, 16:27

A i igraci su se malo digli. Protestuju jednom treneru, pa onda nece drugog, kako li ce to Kovac uapjeti drzati pod kontrolom? Sad i da se dovode krila, meni nije optimisticno. Nadao sam se tim transferima kada smo imali trenere koji su skoro pa garant uspjeha (iskljucite Pepa ako vam je volja, Carlo je covjek za Ligu prvaka i trebala su mu vrhunska krila). Dati anonimcu da slaze ekipu, ili jos gore, nametati mu igrace je mozda scenario katastrofe.
Spamm

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 02 maj 2018, 16:50

Odigrali smo brilijantnu utakmicu. Vezni red je motor ekipe a on je utakmicu odradio gotovo perfektno. Ovo chokanje u završnici nas je s.**** a tu naravno treba kritikovati primarno napadače (Lewu Milera i Francka). Ne treba se puno baviti suđenjem. Penal jeste bio ali treba se osvrnuti na ono sto je Miler rekao da parafraziram : Zaboravite **** sudije odigrali smo dobro ali smo u zavrsnici izgledali jako lose i tu treba traziti problem. Ne mogu da vjerujem da pojedinci krive fakin Tolissoa za gresku Ulrajha. Zadnje dvije godine furamo igru sa golmanom bez obzira koliko je opasno vratiti mu je( a nije bilo toliko opasno) Ne treba kriviti ni Svena. J.ebiga imao je odlicnu sezonu i napravio je gresku. Desava se svakome. Poslije onakve greske valja naglasiti da se citava ekipa sabrala i opet krenula u napade iz kojih se zbog( opet spominjem) lose reakcije napadaca nije izrodio pogodak. Na kraju ostaje gorak okus zbog vremena koje moramo cekati da opet dobijemo sansu boriti se za finale. Meni se onaj sinosnji Bajern sviđa i ako ostanemo u onakvom ritmu vjerujem da iduce godine uzimamo LP.
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 maj 2018, 16:53

Treba gledati na alternative odmah danas za Robbena, lijeva strana je vec zauzeta Kinglseyu :kafa: Gledali smo ga na obje strane i mnogo je slabiji kad igra desno pa eto ti biraj izmedju malog iz Leverkuzena, Mahrez, Bale.... :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 maj 2018, 16:59

Ja sam bio za Mahreza desno ali kad je odbijen City i onolika ponuda (mislim oko 70 mil eura) skontao sam da on nece u Bayern. Poslije njega sam upratio Thauvina iz Marseillea, asistent i odlican finiser (kao i Robben) ali mislim da Uprava ne misli na njega bas.
Mozda ostane Robbery jos sezonu :mrgreen: Uz Gnabryja i Comana - to je to.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 02 maj 2018, 17:04

muhamedhulk je napisao/la:Ja sam bio za Mahreza desno ali kad je odbijen City i onolika ponuda (mislim oko 70 mil eura) skontao sam da on nece u Bayern. Poslije njega sam upratio Thauvina iz Marseillea, asistent i odlican finiser (kao i Robben) ali mislim da Uprava ne misli na njega bas.
Mozda ostane Robbery jos sezonu :mrgreen: Uz Gnabryja i Comana - to je to.
Thauvin otkako je napustio Newcastle postao je fantastican igrac, ne bi imao nista protiv za nekih 30-40m. :problem:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 02 maj 2018, 17:06

#FCBayern plan for the new season with Gnabry, Coman, Ribéry and Robben. The club don‘t want to sign Anthony Martial. [SPORTBILD]

Jerome Boateng caused quite a stir. Boateng spoke openly in an interview about the option of taking a new challenge in the summer. According to SPORTBILD, #FCBayern are still observing the 18-year-old defense talent Matthijs de Ligt from Ajax Amsterdam.
Clearer than Jerome Boateng are the farewell thoughts of Juan Bernat. The 25-year-old Spaniard has already filed his change request.#FCBayern will probably let Bernat go. The search for a new left-back is already underway. [SPORTBILD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 02 maj 2018, 17:11

dirkules je napisao/la:FCBayern plan for the new season with Gnabry, Coman, Ribéry and Robben. The club don‘t want to sign Anthony Martial. [SPORTBILD]

Pa jesu li oni normalni? Još izgubljenih godina u LP. :( Ne vrijedi ni pratiti više. :(

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 02 maj 2018, 17:17

sljivo je napisao/la:
dirkules je napisao/la:FCBayern plan for the new season with Gnabry, Coman, Ribéry and Robben. The club don‘t want to sign Anthony Martial. [SPORTBILD]

Pa jesu li oni normalni? Još izgubljenih godina u LP. :( Ne vrijedi ni pratiti više. :(
Nadam se da su pogresno informirani, no ima jos do transfer roka, svasta se moze promijeniti. Opet bez jednog ljevaka uz Robbena nema se sta pricati.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 maj 2018, 18:19

Pa jbt vi ko da od juče pratite :mrgreen:
Zna se kakva je uprava.
Jedino ako ih neš natjera da reaguju, recimo neka opasnija povreda.
Osim toga, imamo toliko dobrih veznjaka da možemo promijeniti taktiku pa igrat sa mulerom i levom u napadu, hamom iza plus martin, toliso i tijago.
Drugo, ne vjerujem da ćemo baš svake godine biti baksuzi pa da nam se povrijede dva najbolja krila.
Uglavnom, ne isplati se izdvajati ogromne sume za neko krilo koje će nam trebati u dvije utakmice polufinala lp.
Ps.
Jedino što prizeljkujem jeste to da levat nekako izmoli transfer u real.
Jednostavno, više mi se sviđaju napadači poput tog martijala il vernera.

Moram dodat i ovo...
Da je sinoć onaj yebeni sudija radio svoj poso, danas bismo slavili sve igrače i ne bi bilo potrebe za nekim pojačanjima.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 02 maj 2018, 18:24

Tako je kako je, i ove opcije gore su najrealnije.
Coman preuzima lijevu stranu, odlicno rjesenje.
Lewa na svojoj poziciji.
Brat Hamo se ustabilio i kako je sezone odmicala sve je postajao bolji, kakav igrac i borac. Mjesto u startnoj postavi je sebi obezbijedio, na poziciji iza napadaca vjerovatno.
Problem ostaje samo desno, tu ce u zavisnosti od trenutnog stanja ici Roben, Miler :?

Sve u svemu, ekipa je dobra, kad se povrede rijese ja zadovoljan, u ostalom.vidjeli smo i sinoc da je sve szvar trenera
Mia San Mia

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 02 maj 2018, 18:25

Lewat drugu sezonu nestane u zavrsnici LP. Sto je najgore Bayern se uzda u njega ali on ne isprati. A krila nisu na vrhuncu pa da nas izvlace kao nekad...
Po meni bolja opcija imati prosjek napadaca i top krila nego ovako sad sa top napadacem i krilima koji su stari.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 02 maj 2018, 18:30

A kakva to krila imaju real i barca :)
Opet, kažem, da je umjesto mulera igro roben, bayern bi ih još više izdominiro, baš zbog onog ludog marcela koji spava u napadu.
Muler je beskorisan na krilu. Bolje da je rafinja igro :cry:
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Barbarossa
Kontakt:

Post Postao/la Barbarossa » 02 maj 2018, 19:26

Od Gnabrya je trenutno samo Coman bolji što se tiče BM krila

U bolesnoj je uzlaznoj putanji bio dok se nije sam povredio , pod palicom Nagelsmanna 10 golova i 7 asistencija u zadnjih 10ak kola
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.

Klare

Post Postao/la Klare » 02 maj 2018, 20:20

Gnabri odličan, podigao formu, u Hofi rastura, isto kao što su radili Sule, Rudi i Vagner, a vidi kakvi su igrači.
Dakle najgore što može biti jeste odličan igrač za rotaciju, a takav jedan Gnabri bi sinoć nama došao kao kec na deset.

Raduje me da se bar i stidljivo razmišlja o transferu Boatenga,
stojim čvrsto iza svojih riječi da njega, Vidala treba transferovat', a Robena i Riberija penzionisat'.
A vjerovatno i Bernat Rafinha negdje idu. Rafinha bi se vjerovatno zadržao, ali čini se da i on hoće ići, možda u Brazil. Za Bernata je sigurno, za Rafinhu je moja pretpostavka, moj osjećaj.

Da smo sinoć imali kakva raspoložena krila, ne bi im ni sudije pomogle, a pomogle su im sa 2 čista penala.
Svi ponavljaju ruku Marcela, diskutabilan je hrvački zahvat u 20. minuti, ali niko da pomene minutu 52., ne može biti čistiji penal, čistiji faul,
eto premotajte negdje utakmicu pa se uvjerite, taj isječak ne mogu naći, pa ko može nek i okači.

Dodamo li još sigurno jedan penal iz prve utakmice, onda je ovo nešto nesvakidašnje.
Drugu godinu protiv istog protivnika, debelo nas zakidaju,
posebno je effe govorio da se Uefa ne smije igrati sa nama, e pa effe šta ćemo sad? :?

Jebote 3 penala, 3 čista penala, da ih Ulrich puca zatvorenih očiju pogodio bi bar jedan,
a uz onako razvaljivanje kada te sudije pokose onda je to nepravda koja se teško podnosi.
Kažemo Leva zakazao, a na njemu nisu svirali 2 penala, koja imaju duplo veće dokaze nego onaj što su im svirali kontra Juventusa.

Ne znam hoće li nam se ovo vratiti u korist nekad u nekoj novoj eri, izgleda da smo sa Juventusom glavne ovce za deranje.
Bilo sudijskim greškama ili vlastitim mentalitetom koji se pretvori u luzerski kada nam najviše treba.

Ili su sve ove godine nedaća pokriće koje dobro s kamatama vraćamo, pokriće za onaj drugi žuti sa Vembija za Dantea? :?
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 02 maj 2018, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2018, 20:21

Cak i Costa kojeg su prodali, posudili sta vec je bolji i sinoc bi nam bio joker da se Real razmontira. Gnabry da je dobar dobio bi priliku bas kao sto je Kimmich dobio kao mali klinac, ovaj to nikada nece biti.
Ali naci ce uprava jednog finog igraca za nekih 28,33miliona i on ce napraviti 3cudesna poteza u grupi LP i svi cemo skociti na upravu reci kako sjajan posao odradjuje.

Ta uprava pored transfera odradjuje i ostale stvari katastrofalno. Inace se ne bi desavalo da svake godine Bayern bude ostecen od strane sudija. Bayern je izgubio moc u evropi, kod sudija, kod uefa, svugdje...
Sve je to zasluga nase dobre uprave ;)
Stern des Südens

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 02 maj 2018, 20:29

Klare je napisao/la:
Da smo sinoć imali kakva raspoložena krila, ne bi im ni sudije pomogle, a pomogle su im sa 2 čista penala.
Svi ponavljaju ruku Marcela, diskutabilan je hrvački zahvat u 20. minuti, ali niko da pomene minutu 52., ne može biti čistiji penal, čistiji faul,
eto premotajte negdje utakmicu pa se uvjerite, taj isječak ne mogu naći, pa ko može nek i okači.
Pricas o ovome?

slika

slika

:D :D
Stern des Südens

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 02 maj 2018, 20:36

Ja još nisam prežalio, yebem im majku lopovsku šta nam rade. Niko da se ne požali sem Artura :roll: Ribery koji će imati 36 godina da nam igra sljedeću sezonu a sinoć nije mogao hodati poslije prvog poluvremena :? Uostalom, svejedno je, s Kovačem će to izgledati jako loše.

U pravu je Klare za taj penal, Ramos je potpuno promašio loptu i udario Lewandowskog. Kad sam već kod njega, ajde Real uzmi ga, nek ide u pm.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []