I ove ovce hoce "ljepotu" po snizenim cijenama. Umjesto da na klinici platis 2 milje ti platis 500 KM da ti neko u garaži poveca žvalje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I ove ovce hoce "ljepotu" po snizenim cijenama. Umjesto da na klinici platis 2 milje ti platis 500 KM da ti neko u garaži poveca žvalje
Kad zavrsis srednju skolu i djelimicno se opismenis, onda mozes da pricas sa mnom. Do tada, drzi se arapskih kita i dudlaj.VensanKasel je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:09
SDA botina nekoga proziva
Kako ti je tata Bakir ? Vidim da si napredovao , nema dana da nisi na ovoj temi botovao , svaka čast
Koliko te sada tata Bakir plaća kad si mu dao guze ?
![]()
alemsa je napisao/la: ↑26 sep 2025, 23:22https://www.facebook.com/share/v/164pB68tJX/
Za ovog cemo glasati![]()
JackW je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:27Kad zavrsis srednju skolu i djelimicno se opismenis, onda mozes da pricas sa mnom. Do tada, drzi se arapskih kita i dudlaj.VensanKasel je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:09
SDA botina nekoga proziva
Kako ti je tata Bakir ? Vidim da si napredovao , nema dana da nisi na ovoj temi botovao , svaka čast
Koliko te sada tata Bakir plaća kad si mu dao guze ?
![]()
![]()
Pa nije problem sa "nestručnim kadrom". Koliko mi je poznato, ova je bila kod maksilofacijalnog hirurga na tretmanu, kojim je plasiranje botoksa subkutano toliko jednostavno kao meni i tebi napiti se vode. Problem je kvalitet materijala, odakle se i od koga nabavlja.kraljttbvb je napisao/la: ↑27 sep 2025, 15:53I ove ovce hoce "ljepotu" po snizenim cijenama. Umjesto da na klinici platis 2 milje ti platis 500 KM da ti neko u garaži poveca žvalje![]()
Meni su ugrađena 4 na donjoj vilici i umjetna kost. Trebam za koji dan ići još 4 da mi stavi na gornju vilicu, ali ovih u ovih deset dana koliko sam popio brufena toliko nisam za svog života popio. Zbog toga sam i pitao za iskustva. Hvala tebi.soko je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:24Imam ja. Pao na ledu i izbio dva prednja zuba. Pokusali krunu da stave i pukne korjen pa morali izvaditi zub. Ja nisam koristio ovaj jedan zub kad jedem pa nije bilo dovoljno kosti da stave implant pa su mi stavili kostani kalem. To traje 6 mjeseci, onda implant ubacili pa cekaj opet 6. Imao neku protezu godinu dana.
Probaj Nimulid kad te spopadnu ti bolovi, spomenut ćeš meDerdiyok je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:25Meni su ugrađena 4 na donjoj vilici i umjetna kost. Trebam za koji dan ići još 4 da mi stavi na gornju vilicu, ali ovih u ovih deset dana koliko sam popio brufena toliko nisam za svog života popio. Zbog toga sam i pitao za iskustva. Hvala tebi.soko je napisao/la: ↑26 sep 2025, 03:24Imam ja. Pao na ledu i izbio dva prednja zuba. Pokusali krunu da stave i pukne korjen pa morali izvaditi zub. Ja nisam koristio ovaj jedan zub kad jedem pa nije bilo dovoljno kosti da stave implant pa su mi stavili kostani kalem. To traje 6 mjeseci, onda implant ubacili pa cekaj opet 6. Imao neku protezu godinu dana.
Fadil naravno. Ali ima tu nešto gdje se u državne firme u federaciji B komponente ne miješaju ovi iz H komponente i obrnuto. Hoćeš li dočekati da ti npr direktor BH Telecoma bude Hrvat ili Eroneta Bošnjak?
Cak i nebitno, Hrvati tu odlucuju, isto ko nasi za "nase" velike kompanije.
Trenutno korisnika/ca: Slatinash_7 i 5 gostiju.