FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2010, 19:40

vas dvojica gore se potrudite da vase komentarcice ostavljate na temama predvidjenim za to.

amere, vazi brate. ako sam dobro shvatio, vi tucete vjecito druge i zamalo prvake (meister der herzen) i onda ja gubim opkladu.
spreman sam i za taj izazov. a sta ce biti u suprotnom, je l' opet da ti saljem nesto svoje?! :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 mar 2010, 19:50

geronimo je napisao/la:vas dvojica gore se potrudite da vase komentarcice ostavljate na temama predvidjenim za to.

amere, vazi brate. ako sam dobro shvatio, vi tucete vjecito druge i zamalo prvake (meister der herzen) i onda ja gubim opkladu.
spreman sam i za taj izazov. a sta ce biti u suprotnom, je l' opet da ti saljem nesto svoje?! :mrgreen:
Ja ti predlazem da mu posaljes nesto slicno ovom mom, da malo ubijemo monotoniju :D :D :D
EDIT amere dadni i ti njemu nesta slicno, posto se nadam da ces ti dobiti opkladu :D :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 19:54

geronimo je napisao/la:usput, fino je vidjeti navijace drugih (malo slabijih) klubova, koji nam drze fige. :D
i kad sam vec tu da ih pitam nesto. posto znaju neke stvari vise od nas, kakve su sanse (procentualno) da nam robi iztrci na travnjak...(kako se ono zvase, ha neutral :lol: ) violinog stadiona?
baz robena..hmmm..
ali igrace on...makar ga dr. hans-wilhelm müller-wohlfahrt morao unijeti na teren :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 mar 2010, 19:54

Nurnberg razorekcija. :P :P :P
Svaka cast na pobjedi.

Mislim da je Schalke prisao na 2 boda, a ne na jedan kao sto rece amerosm. Da smo jucer dobili Koln, napravili bi ogroman posao. Slijedi nam utakmica u Firenci, pa dvije malo lakse u Bundeski. Prva protiv Freiburga na Allianz Areni i to bez Schweinsteigera (kartoni). Druga Eintracht u gostima. Sa te dvije pobjede i uz moguci kiks Schalkea i Leverkusena, sto je izvijesno zbog njihoog rasporeda. :)

@Ribery: Svaka cast na prognozi. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 19:58

The Game je napisao/la:
geronimo je napisao/la:vas dvojica gore se potrudite da vase komentarcice ostavljate na temama predvidjenim za to.

Ja ti predlazem da mu posaljes nesto slicno ovom mom, da malo ubijemo monotoniju :D :D :D
EDIT amere dadni i ti njemu nesta slicno, posto se nadam da ces ti dobiti opkladu :D :D
slika
Zadnja izmjena: secer, dana/u 07 mar 2010, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2010, 20:00

omerbavarac je napisao/la: Da smo jucer dobili Koln, napravili bi ogroman posao.
ma sta ce nam to? da nam liga ispasta zbog nase sile. :lol:
uzbudljivo do kraja, to je nas cilj! a kako ce zavrsiti, to najbolje znaju ova dva stranca gore. :mrgreen:

ps: znaju ovi navijaci hoffe sta je dobro. 8-)
Vom Jäger zum Gejagten

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 20:03

pu, nece da se mrdaju :evil:
help??
kako cu napravit´ da se mrdaju??

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 mar 2010, 20:06

Povreda Brene. :evil: :evil: Jos se ne zna tacno vrijeme odsustvovanja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2010, 20:09

secer je napisao/la:pu, nece da se mrdaju :evil:
help??
kako cu napravit´ da se mrdaju??
hahahahhaha :D
dok to naucis, izgubicemo te. :mrgreen: the game (sv.sisoje) - trk u pomoc co'eku.
ja sta njemu naumpada :lol: :lol:
sad cu traziti od admina da ponovo otvori onu ozbiljnu temu, sto je pod kljucem.
pokvarices se dibidus. :twisted:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 mar 2010, 20:14

@ Gero

evo dosta sam razmisljao i ovako je najbolje. Ja ti kazem da cete zbog nas napraviti ogromnu prednost u odnosu na Schalke i Leverkusen. To znaci mi mozemo remizirati, a vi pobjediti opet imate dva boda prednosti. Znaci sve osim poraza Hamburga ja dobijam, naravno ukoliko vi tada pobjedite. U protivnom ti si pobjednik. Jer i sam moras priznati tesko je najaviti dvije pobjede, nekako imam osjecaj da cemo Leverkusen dobiti ukoliko ne bude bilo ozlijeda, a protiv Sretnog 04 ni Barcelona ne moze biti sigurna u pobjedu. Oni mogu prici jednom golu i rjesiti pitanje pobjednika, isto kao jucer cetiri suta na gol i sva su zavrsila u mrezi. Za njih bi bilo dobro da odu u Las Vegas mozda se rjese svojih dugova. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 20:19

geronimo je napisao/la: sad cu traziti od admina da ponovo otvori onu ozbiljnu temu, sto je pod kljucem.
koju temu?
ps
the game, help :cry: :?:

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 07 mar 2010, 20:19

Aaaaaahahahahahaha! Pomozite seceru da mu se mrdaju. :lol:

Care, to ti mora biti gif ako hoces da se "mrda" ili ti ga animacija.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 20:23

ma hodale su tamo gdje sam ih skin´o...ovdje nesto nece :cry:
isao sam na onaj imageshack il´ tako nesto..postavim ovdje a guzovi "mirni" :cry:
ps
to sto mi objasnjavas na engleskom, pliz-a na bosanskom.
eto, ko zna kako, ja mu dam link foruma sa kojeg sam uzeo.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 mar 2010, 20:26

pa znas i sam, onu gdje si bio aktivan. podforum diskusije...cudne spletke i nagovjestaji :? , jel tako bjese? :lol:

@amer - vazi! mada cu vjerovatno izgubiti opkladu, ali makar cu negdje dobiti.
znaci tebi pase 1 i X za tvoje i obe pobjede Bayerna. Napravi li Bayo jedan remi (sto nije iskljuceno, za dobrobit lige :lol: )...ja dobivam opkladu.
Dotad ce the game skontati kako se ovi obrazi pokrecu. :D
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 07 mar 2010, 20:42

slika

seceru nije ista, al nije ni ova losa :D :D :D
ukucaj na guglu bouncing ass pa trazi tu svoju, valjda ce biti i kopiraj link

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 mar 2010, 20:56

geronimo je napisao/la:pa znas i sam, onu gdje si bio aktivan. podforum diskusije...cudne spletke i nagovjestaji :? , jel tako bjese? :lol:

@amer - vazi! mada cu vjerovatno izgubiti opkladu, ali makar cu negdje dobiti.
znaci tebi pase 1 i X za tvoje i obe pobjede Bayerna. Napravi li Bayo jedan remi (sto nije iskljuceno, za dobrobit lige :lol: )...ja dobivam opkladu.
Dotad ce the game skontati kako se ovi obrazi pokrecu. :D

Znam druze, ali zato cete imati titulu u rukama. Nakon dugo vremena ce te moci pred Rathausom da pjevate Stern des Suedens. Joj jest mi lakse od kako sam skinuo onaj avatar, vidis da sam Vam u neku ruku bio nesretan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 mar 2010, 21:13

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 07 mar 2010, 21:44

geronimo je napisao/la:ribeeeeeeeeryyyyyyyyyyyyyyyy kralju! :P
tako to rade oni koji znaju. 8-) nemam rijeci, stvarno.
Jes jes, ja da znam ovo svoje "znanje" bi unovcio na kladionici, al' nece pa nece :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 07 mar 2010, 22:39

Evo par zanimljivih podataka:

*Podolskom je ovo ukupno drugi prvenstveni gol ove sezone, a prvi nakon što je u 5. kolu zabio Schalkeu u utakmici igranoj 13. septembra prošle godine. Prošle su od tada 1424 minute prije no što je ponovno bio precizan u Bundesligi, ovaj puta protiv bivšega kluba

*Daniel Van Buyten dobio je svoj prvi ovosezonski žuti karton, a ukupno peti u 91. utakmici za Bavarce.

*Bastian Schweinsteiger i Franck Ribery uzdrmali su okvir gola u subotu. S ukupno 16. udaraca u sam okvir suparničkih okvira gola, Bayern je vodeći pehist Bundeslige.

*Iako su uzeli samo bod domaćinu, nogometaši Bayerna zadržali su niz nepobjedivosti i protegnuli ga na brojku 18. Posljednji poraz u Bundesligi nanio im je HSV 26. septembra (1-0).

Fioretina je izgubila protiv Juvea kod kuće... Da li se opet čuvaju za nas pa lažiraju formu ili su (ponovo) u blagom padu? Pitanje je sada...
Sent from my Philips Smart TV.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 mar 2010, 22:50

Ma kakve Viole, neka glume negdje drugo, jer mi sigurno nećemo ako Bog da učiniti dvaput istu grešku.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []