Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

dscile
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la dscile » 09 okt 2016, 23:30

NeshaFCB je napisao/la:Baš jesu bili ograničeni, naročito Gatuzo. DM ili defanzivni vezista nije čovjek koji će kreirati igru, biti plejmejker, nije čovjek koji će praviti šanse za sopstvene igrače. To je čovjek koji će pretrčati najviše na utakmici, pokušati osujetiti protivničku igru, presjeći protivnički pas, markirati ključne igrače na sredini. To je bila i biće filozofija fudbalske igre. Vremena se mijenjaju, igra se fizički jači fudbal, ali ta pozicija i njena primarna funkcija ostaju iste.
I ja bih volio da mi imamo jednog Andreu Pirla, ali...
Brate ti ne kontas sta ja uopste pisem. Normalno je da kvari protivnicku igru. Nenormalno je da je igrac manje na terenu van toga. Znaci da ne zna primiti loptu, da ne zna dodati loptu, da ne zna sacuvati loptu. Ako je njegova funkcija jedino da trci i da prekida igru, mi reprezentativnog kalibra imamo koliko hoces. Uostalom, pogledaj kakvi igraci igraju na poziciji zadnjeg veznog u najboljim klubovima. Ima par izuzetaka, koji su doduse vrhunski, u vidu Kantea, Casemira i slicnih. Ali vecina je tu tipa Pogba, Matuidi, Matic i kompanija, koji pored toga sto imaju velik radius kretanja, mogu nesto uraditi i u kreatorskom smislu.

O Gatuzu ocigledno imamo razlicito misljenje.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 09 okt 2016, 23:34

Moguće da ne kontam.
Ali itekako sam svjestan onoga što tvrdim, a tiče se DM-a. Priča o igraču manje u konkretnom slučaju nije činjenica večeras. Fejsa je bio uz Mitrovića i Tadića naš najbolji igrač večeras. Nisam gledao statistiku, ali vjerujem da je najviše i pretrčao.

Što se tostalog tiče, kažem, razlikuju nam se mišljenja o nečemu što ja posmatram kroz DM. Pri tome, odmah da se razumijemo, nisam ni profesionalni trener, ni skaut ni navijač Partizana ili Zvezde. ;)

Sve u svemu, nek smo mi ovo dobili. Fejsa, Milivojević, Petrović,pa i Katai ionako nisu za startnih 11 ni juče, ni danas, ni sutra. A ja se samo nadam da će neko shvatiti da je u ovom trenutku A selekcija prioritet i da će zaista igrati najkvalitetniji.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 10 okt 2016, 12:06

Piksi Tadić!

Ima onih koji tvrde da samo igrači posebnog kova, ti luckasti šmekeri, uvek pružaju manje nego što ih ograničava talenat. Baš takav put prošao je kreator poslednjih uspeha reprezentacije

Beše to proleće 2007. godine. Tada tek 19-godišnji Dušan Tadić igrao je za Vojvodinu na Staroj Karaburmi i serijom driblinga bacio na zadnjicu tadašnjeg desnog beka Romantičara Ivana Stevanovića, koga će kasnije put odvesti u Partizan. Tada je bilo mudrih, a opet ne sedih glava, koji su dijagnostikovali da je Srbija dobila novog najtalentovanijeg igrača. Da će on biti taj koji će više od svake marketinške akcije biti mamac za publiku, neko ko će spojiti polarizovanu Srbiju. Jer za koga god da navijate i kakav god pogled na fudbal da imate morate da cenite umetnost poteza. Nešto što je svojevremeno imao Dragan Stojković Piksi i postao merna jedinica za esencijalno fudbalsko znanje.

Ima onih koji tvrde da samo igrači posebnog kova, ti luckasti šmekeri, uvek pružaju manje nego što ih ograničava talenat. Baš takav put prošao je kreator poslednjih uspeha reprezentacije Dušan Tadić. Kod Mihajlovića je igrao na mahove, kod Dika Advokata je bio neupotrebljen, kod Radovana Ćurčića - odbačen... Zvuči baš kontradiktorno, ali tu platinastu crtu Dušana Tadića uspeo je da probudi majstor taktike i čovek koji je dugo važio za defanzivnog trenera Slavoljub Muslin.

Samo na prvi pogled Dušan Tadić u poslednje vreme u dresu reprezentacije pruža čudesne partije, uokvirene u šest asistencija i četiri pogotka. One asistencije ka Mitrovića protiv Austrije ili Kostiću u Moldaviji, to je – on. Onaj gol za pobedu u Ljutice Bogdana kada je opet urođenom anticipacijom osetio putanju lopte i smestio je u mrežu to je opet – on! Jer to je nebrojeno puta radio u dresu Vojvodine ili mlade reprezentacije Srbije.[/b]

Međutim, na velikoj sceni morao je da prođe izvesni period sazrevanja, rutu koja je mogla da samelje njegov talenat. Prosto, kao da nije dovoljno verovao u sebe, kao da nije osetio da mu se drugi dive, kao da nije spoznao da je on retka, unikatna sorta igrača. Da je predoređen da rešava velike utakmice i bude srpski barjaktar bez obzira na status i godine...

Bilo je potrebno da mnogo ranije, baš kao posle gola protiv Austrije, autoritativino pokaže na travu Marakane i poruči da je on gazda. Nije možda iškolovan u Vojvodini, Groningenu, Tventeu, pa i Sautemptonu, da se nosi sa pritiskom svakodnevice. Nju je upoznao u reprezentativnom dresu i pokazao da može da pusti talenat sa lanca i kada su sve oči uprte u njega.
slika

Najbolji fudbaler Srbije počeo je da igra fudbal sa emocijama. Sa strašću kakvu je nekad imao Dragan Stojković Piksi dok je punio Špance ili kidao revere sa skupocenog odela dok je kao predsednik Saveza objašnjavao zašto Mateja Kežman više neće da igra za nacionalni tim. I zbog toga je bio i ostao Piksi. I zato je ovaj meč sa Austrijom mnogo toga važnijeg doneo od tri boda.

Dobili smo vođu po fudbalskim i karakternim osobinama. Pokazao je Dušan Tadić da više nije onaj klinac iz vojvođanskih dana kada je bio dečkih zaljubljen u video-igrice.

Sada, protiv Austrije, je prešao igricu. Vreme je za nova dostignuća. Sve do Rusije...
Inace, protiv Welsana, pored Matića, se izgleda i Ljajić vraca. Muslin ide sledece vikend da ga gleda i razgovara s njim, jer su imali neke nesuglasice tokom prethodnih okupljanja... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 10 okt 2016, 13:21

Mnogo važna pobjeda.
Nisam zadovoljan (kao i svi) onim što je odigrala zadnja linija. Ono je amaterski. Pod hitno vratiti 4 igrača u zadnju liniju.

Vels nije ništa kvalitetniji od Srbije i ja sam ubjeđen da ćemo i tamo osvojiti bod(ove).
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 10 okt 2016, 18:46

Kapa dole za igru i pobjedu. Vezni red i napad odlično izgledali većim dijelom meča, ali odbrana... :crazy:
Nije mi jasno otkud da Stefan Mitrović uleti u prvih 11, a na klupi imaš Maksimovića, imaš Vukovića koji obavio dobar posao u prethodnim tekmama. Koliko god je Muslin fulio sa Mitrovićem u odbrani, tako je i pogodio sa Mitrovićem u napadu. Najbolja partija Mitra otkad igra za reprezentaciju :clap: :salut:
O Tadiću se ne treba puno trošiti riječi, fenomenalan je. :salut:

Pobjedom kod Velsa u novembru bi bio odrađen dobar dio posla. Neće igrati Kolarov, ali se konačno vraća Matić, a valjda i Ljajić.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 10 okt 2016, 19:56

Ma ne vidim neku razliku izmedju Jagosa i Stefana.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 okt 2016, 18:52

Mladi dobili Slovence 3-1 (3x Đurđević) i obezbijedili baraz za EP!

Iskreno, nisam siguran koliko bih volio da se plasiramo, prvo sto sa Sivićem nemamo neke objektivne sanse da nesto ozbiljnije napravimo tamo, drugo, cak i da osvojimo to EP, ne vidim smisao da Grujić, Živković, SMS itd. tavore po omladincima, umjesto da vec sada skupljaju minute za A tim!
Nama je godinama mlada selekcija prioritet u odnosu na A, umjesto da bude obrnuto!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 11 okt 2016, 18:56

Dobro @marconato sta sad trebamo , da se odjavimo iz baraza? :mrgreen:

Jos nisam video da neko kuka zbog plasmana negde, obicno je obrnuto. :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 11 okt 2016, 18:57

Nista narocito nisu odigrali.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 okt 2016, 18:59

Tribalian je napisao/la:Dobro @marconato sta sad trebamo , da se odjavimo iz baraza? :mrgreen:

Jos nisam video da neko kuka zbog plasmana negde, obicno je obrnuto. :lol:
Naravno da ne trebamo da se odjavimo, ali ako se vec plasiramo, poslati neki oslabljeni tim (imamo sirinu svakako), a ove najbolje u A selekciju! To je poenta... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 11 okt 2016, 20:02

Shadows je napisao/la:Ma ne vidim neku razliku izmedju Jagosa i Stefana.

Odbrana generalno loše izgleda, nikad lošija nije bila, to je posljedica nekonstantnosti, svaku utakmicu nove face na stoperskim pozicijama. Recimo, Bane je i kod Mihajlovića igrao stopera i još tada se vidjelo da nije to to.
Kao ni čitava odbrana, ni Vuković nije nešto oduševio, ali nije ni asistirao protivničkim igračima za golove.

marconato je napisao/la:Mladi dobili Slovence 3-1 (3x Đurđević) i obezbijedili baraz za EP!

Iskreno, nisam siguran koliko bih volio da se plasiramo, prvo sto sa Sivićem nemamo neke objektivne sanse da nesto ozbiljnije napravimo tamo, drugo, cak i da osvojimo to EP, ne vidim smisao da Grujić, Živković, SMS itd. tavore po omladincima, umjesto da vec sada skupljaju minute za A tim!
Nama je godinama mlada selekcija prioritet u odnosu na A, umjesto da bude obrnuto!

Ne bi volio da se plasiramo? :lolno:
Ja bih volio da odemo na ep, jer je ovoj generaciji tamo i mjesto. Nadam se samo da nećemo u baražu dobiti Špance. Austrija ili Norveška, mjera.
Ako mladi odu na završni turnir, koliko i šta možemo, ne bih mogao da kažem, zavisiće od mnogo faktora. I Paunović je kritikovan prije onog čuvenog sp, Ćurčić i njegova generacija su prije dvomeča sa Špancima su već bili prežaljeni. Prvo da vidimo ko će biti protivnik u baražu pa ćemo onda dalje.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 11 okt 2016, 22:11

alan_kardec je napisao/la: Ne bi volio da se plasiramo? :lolno:
Ja bih volio da odemo na ep, jer je ovoj generaciji tamo i mjesto. Nadam se samo da nećemo u baražu dobiti Špance. Austrija ili Norveška, mjera.
Ako mladi odu na završni turnir, koliko i šta možemo, ne bih mogao da kažem, zavisiće od mnogo faktora. I Paunović je kritikovan prije onog čuvenog sp, Ćurčić i njegova generacija su prije dvomeča sa Špancima su već bili prežaljeni. Prvo da vidimo ko će biti protivnik u baražu pa ćemo onda dalje.
Obzirom na kvalitet kakav posjedujemo, mi smo se trebali ispisati po ovoj grupi, a ne da kiksamo u Sloveniji i dopustimo objektivno slabijoj Italiji prvo mjesto! Sivić je kalibar Dodića, sve je ovo postignuto na individualni kvalitet igraca, a ne na neki timsku igru, ni priblizno kao kod Pauna!
Hoću da gledam Gruju u A timu, a ne da u jeku kvalifikacija Muslin Siviću prepusta momke koji vec sada trebaju da stasavaju uz Matića, Tadića itd...
Pogledaj Hrvate, oni uveliko forsiraju Roga, Pjacu, Jedvaja...i ne interesuje ih puno EP za mlade!

Druga prica bi bila da od ovog EP zavise OI, kao sto je prosli put bio slucaj, pa Dodićevi puleni "previse gledase ove Paunove" i odigrase katastrofalno... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 12 okt 2016, 01:54

marconato je napisao/la:Obzirom na kvalitet kakav posjedujemo, mi smo se trebali ispisati po ovoj grupi, a ne da kiksamo u Sloveniji i dopustimo objektivno slabijoj Italiji prvo mjesto! Sivić je kalibar Dodića, sve je ovo postignuto na individualni kvalitet igraca, a ne na neki timsku igru, ni priblizno kao kod Pauna!
Hoću da gledam Gruju u A timu, a ne da u jeku kvalifikacija Muslin Siviću prepusta momke koji vec sada trebaju da stasavaju uz Matića, Tadića itd...
Pogledaj Hrvate, oni uveliko forsiraju Roga, Pjacu, Jedvaja...i ne interesuje ih puno EP za mlade!

Druga prica bi bila da od ovog EP zavise OI, kao sto je prosli put bio slucaj, pa Dodićevi puleni "previse gledase ove Paunove" i odigrase katastrofalno... ;)

Koliko si siguran da bi se mi ispišali ovom grupom i da je Italija slabija od nas?? Po čemu to? Pa Talijanima su kroz ovaj ciklus, za mlade igrali Rugani, Romagnoli, Donnarumma, Berardi, Bernardeschi, Cataldi, Benassi... dakle sve ono najbolje što ima pravo da igra za u-21, je igralo. Recimo, Francuzima igrao Laporte, Koman, Rabiot, ovaj Dembele iz Dortmunda (ispali su)... Belgijancima Praet, Tielemans (ispali su)... Špancima Saul, Asensio, Daulofeu, Bellerin... Holanđanima Kishna, Bazoer, El Ghazi, Vilhena, Janssen (ispali su)... pa i tim Hrvatima koje spominješ su igrali Rog, Pjaca, Pašalić, Ćaleta-Car, Halilović, Jedvaj, Vlašić, Radošević, čak i Kovačić, eto koliko ih ne interesuje ep (takođe ispali)... Njemcima i Portugalcima takođe kamara supertalentovanih momaka, da više ne nabrajam. E ako su svima njima igrali najbolji i najtalentovaniji koji mogu igrati, ne vidim zašto za Srbiju ne bi igrali Maksimović, Grujić, Živković, SMS... Usput, prva trojica su debitovali za A tim, a i Sergej će u najskorije vrijeme, i svi će igrati sve više.

Čiji je Sivić kalibar, ne znam stvarno. Neću reći ni da je bolji ni gori od Dodića ili bilo koga drugog, niti me zanima. Nešto kontam da se ne mogu ni porediti, ne zbog razilke u nekom trenerskom kvalitetu, već zbog drugih stvari.
Koliko možemo na evropskom (ako odemo), ne zavisi samo od (ne)sposobnosti Sivića, već, recimo i od toga hoće li svi oni najbolji moći da mu se odazovu, sastav grupe takođe.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 12 okt 2016, 07:52

Pogledaj prekjucerasnji sastav Hrvata, a igrali su odlucujucu utakmicu u Svedskoj za prolaz!

Sto se Italijana tice, mi smo ih i takve nadigrali sad skoro kod njih, a nismo bili nista posebno, nego na individualni kvalitet i iz greske VMS nam otkinuse 2 boda.
Kao sto Shadows rece, ne igramo nista posebno i ova pobjeda nad Slovencima bi trebalo da se podrazumijeva kad u ekipi imas takve igrace, a opet smo izgubili tamo od njih... :facepalm:
Da ih Paun vodi, pa i ok, pucali bi vjerovatno i na zlato na EP, ali ja ne vidim svrhu da njih par koji su vec sada zreli za A tim mogu napredovati i nesto nauciti od Sivića?! Volio bih da grijesim, da me on razuvjeri kao sto je Tadija ucinio onoj neznalici i nesrecniku Ćurčiću i Savi poltronu, ali cisto sumnjam...

Dva pitanja za tebe samo. Da li bi vise volio da osvojimo ovo EP za mlade ili da se sa A timom plasiramo na SP? Drugo, da li recimo Gudelj i Ignjovski vise zasluzuju poziv i mogu vise dati A timu od Grujića i SMS-a?!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 14 okt 2016, 01:51

marconato je napisao/la:Pogledaj prekjucerasnji sastav Hrvata, a igrali su odlucujucu utakmicu u Svedskoj za prolaz!
Evo pogledao sam i vidim da im nisu igrali Rog, Ćorić i Pjaca. Nije Hrvatima stalo do ep, zato ovi nisu igrali. OK, a zašto su im onda igrali u prethodnim utakmicama i to Rog i Ćorić bili među najstandardnijima. Što su im svi gore nabrojani igrali? Što su Njemcima (koji su po meni, po imenima, prvi favoriti na evropskom) igrali svi koji su mogli igrati (da ih ne nabrajam, potrajalo bi)?

marconato je napisao/la:Sto se Italijana tice, mi smo ih i takve nadigrali sad skoro kod njih, a nismo bili nista posebno, nego na individualni kvalitet i iz greske VMS nam otkinuse 2 boda.
Kao sto Shadows rece, ne igramo nista posebno i ova pobjeda nad Slovencima bi trebalo da se podrazumijeva kad u ekipi imas takve igrace, a opet smo izgubili tamo od njih... :facepalm:
Da ih Paun vodi, pa i ok, pucali bi vjerovatno i na zlato na EP, ali ja ne vidim svrhu da njih par koji su vec sada zreli za A tim mogu napredovati i nesto nauciti od Sivića?! Volio bih da grijesim, da me on razuvjeri kao sto je Tadija ucinio onoj neznalici i nesrecniku Ćurčiću i Savi poltronu, ali cisto sumnjam...

Jeste, za.srali su u Sloveniji i jeste, igra nije ništa posebno. Talijani su nadigrani u obje utakmice, Srbija vodila u obje i ni u jednoj nije pobjedila. Tako je kako je, da se dao i koji gol više i da je Srbija završila kao prva, ista bi se priča pričala o Siviću jer eto ne vodi nas Paun. Pa šta ako nas ne vodi, trebamo li zato Sloveniji predati mjesto u baražu?
I taj Paun je do sp bio menadžersko govedo (ne kažem da si to ti pisao, to sam čitao po drugim portalima i forumima) jer je na NZ poveo Filipa Jankovića, a ne Dražića. Da ne pričam šta se pisalo nakon poraza protiv Urugvaja na otvaranju.
Pauna nema u srpskom fudbalu jer neće čovjek da radi sa glupanima, da sluša i čita svakojake stručnjake. Neka neće, pametan čovjek, hvala mu puno i srećno u nastavku karijere. :salut:

marconato je napisao/la:Dva pitanja za tebe samo. Da li bi vise volio da osvojimo ovo EP za mlade ili da se sa A timom plasiramo na SP? Drugo, da li recimo Gudelj i Ignjovski vise zasluzuju poziv i mogu vise dati A timu od Grujića i SMS-a?!
Prvo, ja bi volio oboje ako je ikako moguće :mrgreen: , s tim da bi mi malo draže bilo da ovi odu na sp jer na velikom takmičenju nas nema od 2010., a i mnogo je realnije da odemo na sp nego da uzmemo u-21 ep jer će na ep konkurencija biti paklena.
Drugo, od Ignjovskog poziv više zaslužuje i Dejan Milovanović :lol:. Ovdje sam pisao već, čudio sam se kad Muslin nije SMS-a uvrstio na jedan od prethodnih spiskova, jer po meni, on i više od Grujića zaslužuje poziv jer je, evo drugu sezonu standardan u Laciju. Ali evo kod Muslina ga nema ni u najavi. Kad bolje razmislim, možda je trenutno tako i bolje jer i Gruja i SMS bi u slučaju poziva za A tim, bili samo grijači klupe što je i Ignjovski na kraju krajeva. U ovom momentu, u konkurenciji Matića, Fejse, Radoje, Gudelja i Milivojevića, kojeg je Muslin baš juče u nekom intervjuu mnogo nahvalio, mala je vjerovatnoća da njih dvojica dobiju neku minutažu. Zato je, u svakom slučaju, i zbog rezultata a i zbog njih samih bolje da igraju za mladu reprezentaciju.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 okt 2016, 08:13

Mrzi me da (jos) opsirno pisem na ovu temu, pa cu koliko-toliko ukratko...

Hrvatima su ovi igrali, zato sto su tada u pogonu bili Modrić i Rakitić, a suvisno je pricati dal' bi oni njima bili bilo kakva konkurencija i da li bi dobili neke minute, jos kad tu dodas Badelja, Kovačića, Brozovića itd...
Kod nas nije takva situacija, jer ce Grujić, vjerovatno i SMS biti vec u bliskoj buducnosti druga dimenzija za sve ove osim Matića, naravno! Svi oni su slican profil igraca, defanzivci koji su limitirani ofanzivno, sto nije slucaj za njima dvojicom i zato smatram da vec sada trebaju biti konkurenti za startnih 11.

Mlada reprezentacija sama po sebi treba samo da bude poligon za "regrutovanje" A reprezentativaca, a ne da se primarno ganjaju neki rezultati! Zato sam i misljenja da nema potrebe da se vise forisraju u toj U21 kad su je prerasli, dok u A nemas bas neke nedodirljive na njihovim pozicijama, za razliku od tih istih Nijemaca, Hrvata itd... ;)

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 14 okt 2016, 08:24

Hrvatsku boli penisse za u21. Ona je priprema za A reprezentaciju, a ne momčad koja mora ostvarivati rezultate. Nedavno je u SN stavljena šema sa momčadi koja će igrati protiv Švedske i momčadi onih koji neće nastupiti a imaju pravo. Dakako, ova druga je klasa iznad. Jedvaj je kod Čačića debela rezerva pa ga svejedno nije prepustio Gračanu kojem bi zlata vrijedio. Fiolić, Ćorić i Pavičić otkazali zbog ozljeda (čitaj: današnjeg teškog gostovanja u Koprivnici), a baš od ponedjeljka u punom pogonu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 okt 2016, 08:32

Ne bih rekao da ih bas boli peniss za U21, vise je u fokusu A selekcija zbog relativno dobrih rezultata, dok je kod nas obrnuta situacija poslednjih godina!
Imamo i mi slican slucaj kao vi sa Jadvajem, - Marković, ali je on kao i ovaj vec uveliko A reprezentativac, tako da nema logike da se opet vraca nazad...

KayserSose
Kontakt:

Post Postao/la KayserSose » 14 okt 2016, 09:58

Pa dobro, jasno da bi svi željeli da se mladi plasiraju na turnir, ali kad ne uspiju to je prošlo svršeno vrijeme već za 2 dana.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 14 okt 2016, 13:32

Mladi u barazu protiv Norvežana!

Mecevi se igraju 7. i 15. Novembra.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.