a nel neri nema šanse da sutra bude trener juventusa jer ovo što njegov tim prikazuje je sramotno.
kad je juve zadnji gol nekome zabio
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
sarajlija89 je napisao/la:Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...alPokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakseMAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...
Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.
Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije
Uredu je to sve stoji, ali ni ovaj Milan nije ništa bolji i nisu oni baš to tako izdominirali kako su trebali, jer ovaj Juventus trenutno svako trpaMaGiCa je napisao/la: Jeste to tacno, ali je Juventus tada iskoristio greske Milana (igrao sa Aquilanijem i Sissokom, bez Krasica i Matrija), koji tada nije imao Cassana i Bommela, a oni su bili igraci koje zovemo "+faktor". Juventus veceras izdominiran na sredini, a vazi u Italiji za najjaci vezni red.
Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Totenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.sarajlija89 je napisao/la:Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...alPokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakseMAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...
Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.
Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije
Sta je bolan jelll ,da nisam koga nesto uvrijedio ,cujj ti njega ba ,ko si ti bolan da mi tako govoris ,normalno sam dosao da prokomentarisemo tekmu bez ikakvih podjebavanja a ti se nasao pametan .Adinjo je napisao/la:7 mjesto, ma haj' dobro je i to, ako uspijemo i to zadrzat' do kraja
@silivo ti covjece udavi, al fkt...sjasi malo, idi na vasu temu pa muhabeti do sutra
JuveSissoko je napisao/la:nekad je bilo, losi igraci, ono tipa Nocerino, Palladino, pa je bio los trener, tipa Ranieri i slicno, al sad tek vidim da je zapravo najlosija uprava, i to sami vrh tj,vlasnici, da bogdom hoce prodat klub da i mi malo odahnemo
p.s. za sve navijace Milana, cestitke, al u pola utakmice sam , sam sebi rekao, "precijenio sam ovaj Milan,nisu oni jaki koliko sam mislio", nije to to, tek mi je sad jasno sto jedan Tottenham dodje i pobijedi, slabo je to, neki veci standardi su se imali
A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom.A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
Kao moj imenjak heheheh bolest hoce nas hehehe ziv ti meni bio dobar si ipak uopste se ne ljutim .Bianconeri1988 je napisao/la:Don Silvio je najpakleniji![]()
![]()
![]()
Milan dobio i on došao na Juventusovu temu da slavi, koja bolest![]()
![]()
interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraoBianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?![]()
![]()
![]()
Imaš li neki bolji vic?![]()
![]()
![]()
Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine![]()
![]()
tony-mortale je napisao/la:interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraoBianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine![]()
![]()
ne kontam.
milan kakav god da je je svemirski brod za ovaj juventus koji nema igrača da valja, osim donekle krasića i cdhielinija, čak ni bufon više nije golman top klase.
milanu ne naprave šanse, bolonji ne zabiju rezervana lećea ne zabiju, pa to ni bariju nebi pošlo za rukom
Kako ste vi smijesni pa dodju ovdje pricati o snazi Milana i onda kad im se malo da do znanja da ni oni nisu nešto poseno, što je istina i to će reki svaki realan posmatarč fudbala koji nije simpatizer Milana. A za Juve smo davno rekli i večeras rekli da je slabo, ja sam prvi došao odmah i čestitao pobjedu.tony-mortale je napisao/la: interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraone kontam.
milan kakav god da je je svemirski brod za ovaj juventus koji nema igrača da valja, osim donekle krasića i cdhielinija, čak ni bufon više nije golman top klase.
milanu ne naprave šanse, bolonji ne zabiju rezervana lećea ne zabiju, pa to ni bariju nebi pošlo za rukom
Adinjo je napisao/la: Cuj ne kontas???
Pa ovaj tvoj Silivo je sve poceo, fino ga odvedi u svoju avliju, pa ces se uvjeriti da se ovdje nece pricati o vama i vasem svemiskom brodu. AKo ikako moze za usi ga, kad ga budes vodio,
Ti si normala forumaš, ali dotični lik uvijek prvi postavalja postove i hinjski provocira...tony-mortale je napisao/la:interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraoBianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne kontam.
ja od početka sezone sam barem 5-6 puta napisao ili na temi milana ili serije a da milan u LP nema šta tražiti ali da u italiji ima uz inter najbolju ekipu i da se trebaju fokusirati na scudeto, kad sam pričao da juve nema skoro ništa što se tiče igračkog kadra ovdje su neki pričali neke priče o chieliniju i bonučiju koji su po njima najjači nefanzivci o krasiću kao najboljem krilu, aquilaniju kao najboljem talijanskom veznjaku a to je sad očito samo balon od sapunice koji se morao raspasti ali ne želim više raspravljati jer ovdje nemaš s kim još ste preemotivni poslije porazajuventus 0244 je napisao/la:Kako ste vi smijesni pa dodju ovdje pricati o snazi Milana i onda kad im se malo da do znanja da ni oni nisu nešto poseno, što je istina i to će reki svaki realan posmatarč fudbala koji nije simpatizer Milana. A za Juve smo davno rekli i večeras rekli da je slabo, ja sam prvi došao odmah i čestitao pobjedu.tony-mortale je napisao/la: interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigraone kontam.
A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.