Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la tony-mortale » 05 mar 2011, 23:10

milan je potpuno zaslužio ova 3 boda noćas to je jasno svima, ali nisam dobro upratio jesu li ono navijači bojkotovali utakmicu ili šta je ono već bilo kad su prikazali praznu tribinu, gledao vani bez tona pa nisam skonto?
a nel neri nema šanse da sutra bude trener juventusa jer ovo što njegov tim prikazuje je sramotno.
kad je juve zadnji gol nekome zabio :roll:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 23:10

sarajlija89 je napisao/la:
Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...al

U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...
MAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakse

Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...

Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.

Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije

Mislim da ,naravno uz svo duzno postovanje ti nemas pojma ,juve postujem ali zbog takvih kao ti pozelim da i propadne ,ali neka ,a sto se tice spursa hehe pa zbog igraca koji nemamo a broj ako nisi upucen je velik + van bommel ,emmanuelson ,cassano nemogu igrati lp + pirlo ,zambrota ,boateng(tada bio povrijeden) ambrosini ,gatusso ,pola ekipe ,ali garantujem ti da necemo predati tu tekmu kao sto juve predaje sve tekme ove i prosle sezone ,bez srca .

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:10

MaGiCa je napisao/la: Jeste to tacno, ali je Juventus tada iskoristio greske Milana (igrao sa Aquilanijem i Sissokom, bez Krasica i Matrija), koji tada nije imao Cassana i Bommela, a oni su bili igraci koje zovemo "+faktor". Juventus veceras izdominiran na sredini, a vazi u Italiji za najjaci vezni red. :roll:
Uredu je to sve stoji, ali ni ovaj Milan nije ništa bolji i nisu oni baš to tako izdominirali kako su trebali, jer ovaj Juventus trenutno svako trpa :roll: , a posjed lopte je npr. bio 44 na prema 56. Pa šutevi 1 na prema 3 Milana, jadna je ova igra večeras, pa kako god ko to predstavljao.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 mar 2011, 23:12

7 mjesto, ma haj' dobro je i to, ako uspijemo i to zadrzat' do kraja :mrgreen:

@silivo ti covjece udavi, al fkt...sjasi malo, idi na vasu temu pa muhabeti do sutra
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 mar 2011, 23:16

sarajlija89 je napisao/la:
Pokazalo se da je pobeda Juventusa na S.Siru bila fluke Milana, a ne realno stanje stvari.
Bilo je srece na nasoj strani u toj tekmi...al

U prvom dijelu sezone smo nesto i igrali...kljucni momenat sezone je bila povreda quagliarelle...i veceras sam pomislio koliko nam je znacio i koliko smo opcija s njim imali...
Buffon pokazao da je u velikom kvalitativnom padu. Treba ga ispratiti iz Juventusa.
Nesreca nikada ne dolazi sama...tako kazu.Istina,gigi je veceras bio kolateralna steta samo...
MAROTTA A SKY: "Delneri ha responsabilità marginali. Andremo avanti con lui sicuramente
M isti q..osto li otiso..svakako ide na kraju sezone,nema njemu spasa...moze i ostati do kraja ove sezone ako ce mu biti lakse

Milan jeste kvalitetnija ekipa ali nista posebno,iskoristio ponudjeno...ovo bi Sarajevo veceras rasturilo...

Mislim da serie A neikad slabijeg sampiona nece imati,uz svo uvazavanje..sto samo pokazuje kakva je liga.

Da se ne osvrcete na ovaj moj komentar...sacakajte tekmu sa Totenhamom...poslije ce vam bit jasnije
Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Totenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 23:17

Adinjo je napisao/la:7 mjesto, ma haj' dobro je i to, ako uspijemo i to zadrzat' do kraja :mrgreen:

@silivo ti covjece udavi, al fkt...sjasi malo, idi na vasu temu pa muhabeti do sutra
Sta je bolan jelll ,da nisam koga nesto uvrijedio ,cujj ti njega ba ,ko si ti bolan da mi tako govoris ,normalno sam dosao da prokomentarisemo tekmu bez ikakvih podjebavanja a ti se nasao pametan .

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 mar 2011, 23:18

nekad je bilo, losi igraci, ono tipa Nocerino, Palladino, pa je bio los trener, tipa Ranieri i slicno, al sad tek vidim da je zapravo najlosija uprava, i to sami vrh tj,vlasnici, da bogdom hoce prodat klub da i mi malo odahnemo

p.s. za sve navijace Milana, cestitke, al u pola utakmice sam , sam sebi rekao, "precijenio sam ovaj Milan,nisu oni jaki koliko sam mislio", nije to to, tek mi je sad jasno sto jedan Tottenham dodje i pobijedi, slabo je to, neki veci standardi su se imali
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 23:20

Don Silvio je najpakleniji :lol: :lol: :lol:

Milan dobio i on došao na Juventusovu temu da slavi, koja bolest :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 05 mar 2011, 23:21

[youtube][/youtube]

Ocam' poceo me libo taki za sve ovo :mrgreen:
Sad će reći Marotta da se tek uopšte razmatra otkaz Olive 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 23:23

JuveSissoko je napisao/la:nekad je bilo, losi igraci, ono tipa Nocerino, Palladino, pa je bio los trener, tipa Ranieri i slicno, al sad tek vidim da je zapravo najlosija uprava, i to sami vrh tj,vlasnici, da bogdom hoce prodat klub da i mi malo odahnemo

p.s. za sve navijace Milana, cestitke, al u pola utakmice sam , sam sebi rekao, "precijenio sam ovaj Milan,nisu oni jaki koliko sam mislio", nije to to, tek mi je sad jasno sto jedan Tottenham dodje i pobijedi, slabo je to, neki veci standardi su se imali

Kako igrati protiv ekipe kao juve koja se brani sa 10 igraca ,pa to je kao da igras protiv jakoo jakoo dobro organizovanog leccea koji se brani i ima samo jednog dobrog igraca (krasic) i igraju na kontre na svom terenu.pa pogledaj samo gol i reci mi gdje su juveovi igraci stajali cijeli mec + profulali su ibra i cassano ono sto se ne smije fuliti .

http://www.youtube.com/user/Maestr021Ch ... CgPXRXHiMQ

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:25

A_d_0 je napisao/la:Uz duzno postovanje prema tebi ti veze nemas. Milan je veceras igrao koliko je trebao. Sve suparnike za titulu smo dobili sem Rome ako su oni suparnik uopste. Tako da bolje da se okrenes Sarajevu. Naravno bez uvrede. Protiv Tottenhema nema pola igraca tako da opet ocekuj poraz i slavi ga.
A de mi reci kako ste vi izgledali protiv Tottenhama, kao Juve večeras ili možda čak gore, zbog toga vam se govori, da je ovaj Milan kao i sve ekipe trenutno u Italiji loše, pa pokazatelj je LP, pusti ti sad tu priču ne mogu ovi oni igrati, bilo je sramota kao što je i večeras za Juve da na domaćem terenu Tottenham se poigrava sa Milanom. :roll:

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 05 mar 2011, 23:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Don Silvio je najpakleniji :lol: :lol: :lol:

Milan dobio i on došao na Juventusovu temu da slavi, koja bolest :lol: :lol: :lol:
Kao moj imenjak heheheh bolest hoce nas hehehe ziv ti meni bio dobar si ipak uopste se ne ljutim . :D :D :D

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 23:28

Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama? :lol: :lol: :lol:

Imaš li neki bolji vic? :lol: :lol: :lol:

Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine :lol: :lol: :lol:
Ž '21!

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 mar 2011, 23:33

Bianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama? :lol: :lol: :lol:

Milan nema brzog igrača, a oni će vas na trku i brzinu ubiti, kao što su i prvom meču...Uostalom sastav Milana neće ništa biti bolji ili jači u odnosu na prvu tekmu, s obzirom da moraju ganjati rezultat tj otvoriti se, a zna se kako italijanske ekipe završavaju protiv Engleza kad se otvore, sjećaš li se Man Utda prošle godine :lol: :lol: :lol:
interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigrao :roll: ne kontam.
milan kakav god da je je svemirski brod za ovaj juventus koji nema igrača da valja, osim donekle krasića i cdhielinija, čak ni bufon više nije golman top klase.
milanu ne naprave šanse, bolonji ne zabiju rezervana lećea ne zabiju, pa to ni bariju nebi pošlo za rukom

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 mar 2011, 23:35

tony-mortale je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:Ti se nadaš da će Milan proći Tottenhama? :lol: :lol: :lol:

interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigrao :roll: ne kontam.
milan kakav god da je je svemirski brod za ovaj juventus koji nema igrača da valja, osim donekle krasića i cdhielinija, čak ni bufon više nije golman top klase.
milanu ne naprave šanse, bolonji ne zabiju rezervana lećea ne zabiju, pa to ni bariju nebi pošlo za rukom

Cuj ne kontas???

Pa ovaj tvoj Silvio je sve poceo, fino ga odvedi u svoju avliju, pa ces se uvjeriti da se ovdje nece pricati o vama i vasem svemirskom brodu. AKo ikako moze za usi ga, kad ga budes vodio,
Zadnja izmjena: Adinjo, dana/u 05 mar 2011, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:36

tony-mortale je napisao/la: interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigrao :roll: ne kontam.
Kako ste vi smijesni pa dodju ovdje pricati o snazi Milana i onda kad im se malo da do znanja da ni oni nisu nešto poseno, što je istina i to će reki svaki realan posmatarč fudbala koji nije simpatizer Milana. A za Juve smo davno rekli i večeras rekli da je slabo, ja sam prvi došao odmah i čestitao pobjedu.

A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa :?: :roll:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 mar 2011, 23:38

Adinjo je napisao/la: Cuj ne kontas???

Pa ovaj tvoj Silivo je sve poceo, fino ga odvedi u svoju avliju, pa ces se uvjeriti da se ovdje nece pricati o vama i vasem svemiskom brodu. AKo ikako moze za usi ga, kad ga budes vodio,
:D :D :D Hvala brate nasmijao si me malo :mrgreen:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 05 mar 2011, 23:39

tony-mortale je napisao/la:

Ti si normala forumaš, ali dotični lik uvijek prvi postavalja postove i hinjski provocira... ;)
Ž '21!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 mar 2011, 23:40

Silvio.B nemoj biti ko onaj @amell sto navija za Inter.... :D :D

ocekujem njegov post na temi Milana vrlo brzoo
-RIVALDO-

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 mar 2011, 23:41

juventus 0244 je napisao/la:
tony-mortale je napisao/la: interesantno da na temi juventusa navijač juventusa priča o milanovom nastupu u ligi prvaka ni sat vremena poslije sramotnog poraza kod kuće u kojem juventus nije smislene akcije odigrao :roll: ne kontam.
Kako ste vi smijesni pa dodju ovdje pricati o snazi Milana i onda kad im se malo da do znanja da ni oni nisu nešto poseno, što je istina i to će reki svaki realan posmatarč fudbala koji nije simpatizer Milana. A za Juve smo davno rekli i večeras rekli da je slabo, ja sam prvi došao odmah i čestitao pobjedu.

A šta bi mi trebali ovdje pisati kako dalje, pa nismo mi u upsravi Juventusa :?: :roll:
ja od početka sezone sam barem 5-6 puta napisao ili na temi milana ili serije a da milan u LP nema šta tražiti ali da u italiji ima uz inter najbolju ekipu i da se trebaju fokusirati na scudeto, kad sam pričao da juve nema skoro ništa što se tiče igračkog kadra ovdje su neki pričali neke priče o chieliniju i bonučiju koji su po njima najjači nefanzivci o krasiću kao najboljem krilu, aquilaniju kao najboljem talijanskom veznjaku a to je sad očito samo balon od sapunice koji se morao raspasti ali ne želim više raspravljati jer ovdje nemaš s kim još ste preemotivni poslije poraza ;)

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.