FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo se vi zavaravajte da smo mi NLO, a da su oni sirotinja i metuzalemi. Kurcili smo se mnogo puta, pa nas ohladi ribar Tiago, debeli Bekrić, pijanac Štilić i narkoman Krpić. Nemaju love, nemaju trenera, nemaju ekipu, a opet egal s nama kad igramo. Tako da, manite se seljačkih i ponašajte se gospodski. Uostalom, ne vidim ni spominjanje njih na ovoj temi.
ne znam ja ko ima osvojen kup kao trenerBordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 10:53Mulalic je seljacina i polutrener, ali je za cickovo guardiola licnoAntikloc je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:29Pusti,ima ljudi kojima je zeljeznicar sve u zivotu,pa sve njihovo velicaju.
Stilic starac-invalid
Krpic starac invalid,otjeralo ga s Tajlanda![]()
Santos,strasni Santos ,koliki mu je ono ucinak za polusezonu,2 gola ,dvije asistencije. Presmijesno.
Amoah A ko je to ?? Anonimus mrtvi,zivi samo u pricama manijaka i njima srodnih.
Mulalic,polutrener ,polucovjek.
Ako njih ne budemo mogli uzeti s lakocom,znaci da mi ne valjamo. I da treba mjenjati,dovesti jos 10-15 polovnjaka ,za novi krug Mirvic cirkusa !!

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma pusti, pitarska posla. Ovako smo ismijavali i pred onaj derbi lani na proljece, oni pred gasenjem, mi sampioni svemira, pa nas ohladi zadnji vezni na poziciji spica i Zec u bolnickoj pidzami.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:04Samo se vi zavaravajte da smo mi NLO, a da su oni sirotinja i metuzalemi. Kurcili smo se mnogo puta, pa nas ohladi ribar Tiago, debeli Bekrić, pijanac Štilić i narkoman Krpić. Nemaju love, nemaju trenera, nemaju ekipu, a opet egal s nama kad igramo. Tako da, manite se seljačkih i ponašajte se gospodski. Uostalom, ne vidim ni spominjanje njih na ovoj temi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jos covjek noc prije napisa na forumu da ce Hodzic na spica i identican ostatak sastava.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:28Ma pusti, pitarska posla. Ovako smo ismijavali i pred onaj derbi lani na proljece, oni pred gasenjem, mi sampioni svemira, pa nas ohladi zadnji vezni na poziciji spica i Zec u bolnickoj pidzami.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:04Samo se vi zavaravajte da smo mi NLO, a da su oni sirotinja i metuzalemi. Kurcili smo se mnogo puta, pa nas ohladi ribar Tiago, debeli Bekrić, pijanac Štilić i narkoman Krpić. Nemaju love, nemaju trenera, nemaju ekipu, a opet egal s nama kad igramo. Tako da, manite se seljačkih i ponašajte se gospodski. Uostalom, ne vidim ni spominjanje njih na ovoj temi.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
valjda smo se vise osvijestili. Nikoga ne potcjenjivati... igrati ozbiljno, jako, na ivici faula, disati im za vratom.. stilu i santosa odsjeci i bice to ok sto se tice selje. meni je vise dosta naseg paranja oblaka nosomnapoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:28Ma pusti, pitarska posla. Ovako smo ismijavali i pred onaj derbi lani na proljece, oni pred gasenjem, mi sampioni svemira, pa nas ohladi zadnji vezni na poziciji spica i Zec u bolnickoj pidzami.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:04Samo se vi zavaravajte da smo mi NLO, a da su oni sirotinja i metuzalemi. Kurcili smo se mnogo puta, pa nas ohladi ribar Tiago, debeli Bekrić, pijanac Štilić i narkoman Krpić. Nemaju love, nemaju trenera, nemaju ekipu, a opet egal s nama kad igramo. Tako da, manite se seljačkih i ponašajte se gospodski. Uostalom, ne vidim ni spominjanje njih na ovoj temi.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Hahahaha to je najjace bilovedinjo98 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:31Jos covjek noc prije napisa na forumu da ce Hodzic na spica i identican ostatak sastava.napoleon72 je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:28Ma pusti, pitarska posla. Ovako smo ismijavali i pred onaj derbi lani na proljece, oni pred gasenjem, mi sampioni svemira, pa nas ohladi zadnji vezni na poziciji spica i Zec u bolnickoj pidzami.GalileoGalilei je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:04Samo se vi zavaravajte da smo mi NLO, a da su oni sirotinja i metuzalemi. Kurcili smo se mnogo puta, pa nas ohladi ribar Tiago, debeli Bekrić, pijanac Štilić i narkoman Krpić. Nemaju love, nemaju trenera, nemaju ekipu, a opet egal s nama kad igramo. Tako da, manite se seljačkih i ponašajte se gospodski. Uostalom, ne vidim ni spominjanje njih na ovoj temi.
-
- Kontakt:
Ko je njih podcijenio? Koliko vidim ovdje su ih hvalili da su jaki
Jel istina ovo za Djokan? (Konyaspor) 

Vakat je i njemu da ide predugo je ovdje... Sretno Andrej
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Taj kup je bio davno nekad. Ne sjeca se ni Mirza kad je to bilo. A bilo je sretno i nafakali. Mada ne mislim da je Mirza ista slaniji trener od Mulalica,od onoga stvora ne moze goreFCUM je napisao/la: ↑31 jan 2023, 11:28ne znam ja ko ima osvojen kup kao trenerBordoBBoja je napisao/la: ↑31 jan 2023, 10:53Mulalic je seljacina i polutrener, ali je za cickovo guardiola licnoAntikloc je napisao/la: ↑31 jan 2023, 09:29
Pusti,ima ljudi kojima je zeljeznicar sve u zivotu,pa sve njihovo velicaju.
Stilic starac-invalid
Krpic starac invalid,otjeralo ga s Tajlanda![]()
Santos,strasni Santos ,koliki mu je ono ucinak za polusezonu,2 gola ,dvije asistencije. Presmijesno.
Amoah A ko je to ?? Anonimus mrtvi,zivi samo u pricama manijaka i njima srodnih.
Mulalic,polutrener ,polucovjek.
Ako njih ne budemo mogli uzeti s lakocom,znaci da mi ne valjamo. I da treba mjenjati,dovesti jos 10-15 polovnjaka ,za novi krug Mirvic cirkusa !!![]()

Mozemo mi izgubiti od njih i od bilo koga. Ali iskljucivo zbog vlastitih slabosti a ne sto su oni aman zaman. Njihova ekipa je realno goli qurac.
A mi smo nedefinisani. Toliko je novih igraca dovuceno,da je to van pameti. Totalno neuigrano,neuvezano. Ljudi se maltene ne poznaju. A nisu dosli u neki sistem,nego u jednu neuigranu ekipu jos od prosle polusezone sa tankim trenerom i jos gorim strucnim stabom. S obzirom da su novi,ni borbenost nece biti na visini. Mi smo sami sebi neprijatelji i protivnici . A ostatak PLBiH ,osim zrinjskog je goli qurac.
bas me zanima koliko cemo uzeti za Andreja. Ako bude tipa 400 000 eura citavu akademiju zatvoriti
Jedan od najdrazih igraca u skorije vrijeme. Sretno i da napravis dobru karijeru
Jedan od najdrazih igraca u skorije vrijeme. Sretno i da napravis dobru karijeru
Sve ispod milion eura i 20 posto za Djokanovica je los posao.
Tesko Boga mi da ce biti neka cifra, obzirom da su nam rezultati nikakvi, evrope nema itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
covjek godinu i po ima uguvor a nasa bagra ce ga pustiti za neku sicu
- BordoBBoja
- Kontakt:
Bas ce se od Turaka uzeti milion, prestanite mastat. Od tih stvorova ako se uzme 400k € dobro je. Jos ce i to razvuci u jedno 8 rata
Ma **** ti nas ako ga prodamo za mizerne pare, pa majku mu **** bolje ga ostaviti do ljeta, sa ovakvom ekipom moze samo napredovati i prodati se na ljeto za iste pare, a garantujem i za vece, za manje nece sigurno. Nelogican potez ako dodje do transfera u ovo par dana.
-
- Kontakt:
Vec sam ranije pisao da je bolje da ode u dobar tim, odakle dalje moze napredovati gdje se pokazuje da nasa akademija vrijedi nesto, a da je zarada manje vise nebitna dok se ne etabliras kao neko ko proizvodi dobre igrace.
Cifra koje se spominje je izmedju 600 i 800 hiljada eura, plus procenat od 15%.
Cifra koje se spominje je izmedju 600 i 800 hiljada eura, plus procenat od 15%.
Ma tacno osjetim da ce bit razocaravajuci transfer, krivo mi je svakako zbog momka sto ide jer je bio jedan od boljih na terenu ako ne i najbolji igrac trenutno, al drago mi je zbog njega jer je davno zasluzio da ide negdje gdje je bolje.
Al da cemo uzet neke dobre pare na njemu bas tesko, bit ce neka cifra oko €500k sto je za Andreja realno nista…
Al da cemo uzet neke dobre pare na njemu bas tesko, bit ce neka cifra oko €500k sto je za Andreja realno nista…
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Svi znaju da Konya ima pare + trazi novog igraca ( ako Amir potpise kod Besiktas) to znaci moras odmah 50% vise trazit za svog igraca.