Guzio sam Hanu Hadziavdagic.

Ali ne u haustoru.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svaka cast bruda.
Sve je do price i kesovine
Prica se da je lazirao onu cifru sa bankovnog racuna.
Jesi li to namjeravao da ga reketiraš19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 21:36Prica se da je lazirao onu cifru sa bankovnog racuna.![]()
Jel baš? Ja sam povjerovao u ono mada mi je bilo sumnjivo.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 21:36Prica se da je lazirao onu cifru sa bankovnog racuna.![]()
Nisam ko ga ****19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 14:08Jel bar Marsal ispao gospodin, pa zaokruzio na 1.50?
Samo u glavi jbg. Guzili je drug i ja na BreKi.
Da sam mlađi hladno bih se prijavio.
Tebra šta će ti šporeti? Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.
Sta fali Amini Demic?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.
Jes tako al u qrcu
Loša bez fasade. A i ne djeluje previše inteligentno.19vendetta87 je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:19Sta fali Amini Demic?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.![]()
Eeee... tad nismo imali keshovine, brt moi. Guzili na dobar izgled, pice i pricu.Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Tebra šta će ti šporeti? Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.
Eto preksinoć sam bio u Veneciji sa dvije talijanke, Dom Perignon, jacuzzi, lagano. Tamburao ih bez prestanka, a jedna noć sa njih dvije me izašla "samo" tri tisuće eura. Bar znam šta bubam.![]()
Tebra, koji lambo imas?Quartararo je napisao/la: ↑08 okt 2025, 22:10Tebra šta će ti šporeti? Meni se sve sa federalne koke javljale, željele se provozati u Lambu i uživati u mojoj kešovini, ali nisam to dopustio. Previše sam dobar za njih.
Eto preksinoć sam bio u Veneciji sa dvije talijanke, Dom Perignon, jacuzzi, lagano. Tamburao ih bez prestanka, a jedna noć sa njih dvije me izašla "samo" tri tisuće eura. Bar znam šta bubam.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.