FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 12 sep 2011, 17:25

zlatandr je napisao/la:Ne znam, nisam strucnjak, al vjerujem sa ovim parama da smo mogli dovesti dobrog golmana (tipa Avdukic), jednog odbranbenog (kao sto je Torlak) i napadaca (npr. Dzafic ili bolji). a za teren, mogli su pare uloziti u neki natkriveni pomocni teren da zimi mogu trenirati ili nesto na taj fazon. Samo pricamo o prilivu novca u klub a nigdje nekih ulaganja u projekte nego nam samo te pare stoje u madracu.
po cemu je dzafic bolji od adilovica eto uporedi karijere itd, natkriveni teren? drug razmisli o cemu pises treba ti 200 000 kucu da napravis... pare se trose evo samo banalan primjer ti odes na more i treba ti 1000 skontaj koliko treba za 30 ljudi, a bili smo slovenija-medjugorje itd itd, sv se to placa
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 sep 2011, 17:51

partibrejker1921 je napisao/la:Željo je ugovor s ASA autom potpisao na godinu dana, nema nikakvog sistema ''od utakmice do utakmice''. Pare nisu nešto ali su solidne za naše uvjete. Ugovori s ove dvije banke s kojima je Željo dogovorio (Unicrediti i RAzvojna) su izuzetno kvalitetni, mislim da takve ugovore nema nijedan klub u državi i zasluga su isključivo rada klupske marketing službe!!
E pored ovoga svega postoje dobre sanse da dobijemo jos jednog sponzora znanto jaceg i od ovih pobrojanih, trenutno je sve jos u fazi pregovora, vjerujem da ti i znas za to ali eto radi ostalih na forumu!
Jos jedna stvar nevezana za tebe ko kaze da moramo potrositi sve pare koje imamo odmah, koja firma to tako radi, pare treba imati da bi se u trenutku kada ispadne neka dobra investicija moglo odreagovati.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 17:52

ellaxaz je napisao/la:"Šta zamjerate sudiji Dominikoviću?

"Imam utisak da neko radi protiv nas. Neko ko je i dao ovlasti sudiji da onako dijeli pravdu. Njihov igrač Gerhard napravi dva užasna starta i nikom ništa dok naš Čović bude isključen zbog prigovora. Igrači Želje su napravili 90 faulova, a on je samo okretao glavu. Kao što rekoh, neko jako važan je protiv nas", otvoreno kaže Šišić koji ove sezone ima po gol i asistenciju u šest nastupa."

Za ovakve izjave negdje se kažnjavaju igrači i sportski radnici. :roll:
I sta je slagao???? Sta treba trpiti da lazu i kradu ???? Covjek je istinu rekao..
Celik!3,2,2.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 12 sep 2011, 17:53

Hoće li važiti godišnje karte protiv Leotara?

Uvije su dosad važile u ovoj ranoj fazi Kupa.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 12 sep 2011, 18:06

AllGunsBlazing je napisao/la:

"Imam utisak da neko radi protiv nas. Neko ko je i dao ovlasti sudiji da onako dijeli pravdu. Njihov igrač Gerhard napravi dva užasna starta i nikom ništa dok naš Čović bude isključen zbog prigovora. Igrači Želje su napravili 90 faulova, a on je samo okretao glavu. Kao što rekoh, neko jako važan je protiv nas", otvoreno kaže Šišić koji ove sezone ima po gol i asistenciju u šest nastupa."

I sta je slagao???? Sta treba trpiti da lazu i kradu ???? Covjek je istinu rekao..
Mislim da ovdje malo koga boli **** i sve da je istina to sto je rekao!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 12 sep 2011, 18:11

AllGunsBlazing je napisao/la: I sta je slagao???? Sta treba trpiti da lazu i kradu ???? Covjek je istinu rekao..
Tema mi ne dozvoljava da ti objašnjavam al' et'. :?
Profesionalni fudbaler čiji je posao da trči između dva šesnaesterca (naravno po potrebi :mrgreen: ),
kaže: "neko jak radi protiv nas".
Ne znam, valjda je onda htio reći: "neko slab radi za nas".
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 sep 2011, 18:22

cekaj jel hocemo normalnu ligu pa jbga sad kako to englezi i ostali rade seri po sudijama a mi cemo po tvom djepu tako treba i kod nas ...

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 sep 2011, 18:28

ellaxaz je napisao/la:
AllGunsBlazing je napisao/la: I sta je slagao???? Sta treba trpiti da lazu i kradu ???? Covjek je istinu rekao..
Tema mi ne dozvoljava da ti objašnjavam al' et'. :?
Profesionalni fudbaler čiji je posao da trči između dva šesnaesterca (naravno po potrebi :mrgreen: ),
kaže: "neko jak radi protiv nas".
Ne znam, valjda je onda htio reći: "neko slab radi za nas".
Prosle godine kada su nam tukli igrace, bilo je uredu ? Taman kada covjek pomisli da nemogu gore, oni te iznenade ! :?
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 12 sep 2011, 18:36

Ma Šišić je jedan naj običniji klošar , šta on ima da priča o suđenju. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 12 sep 2011, 18:47

Neandertalac je napisao/la:
Prosle godine kada su nam tukli igrace, bilo je uredu ? Taman kada covjek pomisli da nemogu gore, oni te iznenade ! :?
Mrsko mi vam svima odgovarati ali evo na ovaj cu, a prosle godine kad je Culum prije te utakmice tukao nase igrace tad nista nije bilo??? Jest trebao Isakovic dobiti crveni karton, ali trebao je i Culum, tako da se nemas pravo na nesto zaliti.. Drugo naravno da zelim da se pukne po djepu kad neko ovo izjavi, ali prije toga da se poboljsa sudjenje, jer u onakvim situacijama je tesko nesto ne reci, uostalom evo i Kenny je govorio protiv sudija u zadnjoj utakmici.. Onako dati igracima Celika crveni, a Nijemu preskociti je bilo presmijesno, pa onakvo sudjenje nema ni na nekim gostovanjima kakvo je bilo u Zenici, nadam se da ce na Grbavici biti onakvo za Celik.. Sad ne ispada da ja kazem da je Celik zasluzio pobjedu, da je igrao dobro i nesto slicno, nije, ali je u prvom trebao Nijema dobiti crveni i onda ne vjerujem da bi Zeljo mogao onako napadati..
Celik!3,2,2.

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 12 sep 2011, 18:50

DRHAUSE je napisao/la:

covjek je samo reko svoje misljenje koje donekle (al samo Donekle) i ja podrzavam

pobjedu nismo u subotu zasluzili mozda nam je i bod nakav dar s neba

al nazivat klosarem covjeka koji vam gol utrpa je malo glupo (ponizi ti svoje ljubimce)

u svakom slucaju (nazalost) ste mnogo bolji od nas i ja vam zelim ponovo odlazak u Europu-Evropu

koja je nama i ove sezone (opet nazalost) ne dosanjani san

bolje i vi nego nakav sroki il zrinjski

pozz iz Ze
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 12 sep 2011, 19:52

tareizo je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:

covjek je samo reko svoje misljenje koje donekle (al samo Donekle) i ja podrzavam

pobjedu nismo u subotu zasluzili mozda nam je i bod nakav dar s neba

al nazivat klosarem covjeka koji vam gol utrpa je malo glupo (ponizi ti svoje ljubimce)

u svakom slucaju (nazalost) ste mnogo bolji od nas i ja vam zelim ponovo odlazak u Europu-Evropu

koja je nama i ove sezone (opet nazalost) ne dosanjani san

bolje i vi nego nakav sroki il zrinjski

pozz iz Ze
neznam kako je sudio te necu ulaziti u to al ovakve stvari trebaju se iskorjeniti ok sudija los koliko puta sam to vidio na grbavici pa nek ga ocjeni nadlezni a ovakve stvari kad treneri ili igraci pocnu pricati hajmo reci rijecnikom ulice stvarno treba sankcionisati fino po djepu ...mislim da kod nas sudije su pod velikim pritiskom ne branim ih jer fakat sam vidio da ima ih bas losijih al treba savez stati u zastitu njima a naravno lose skloniti sa liste ...

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 12 sep 2011, 19:57

Bio na trening. Prva postava ili nesto tako igrala na male, u nekih 20 metara. Druga postava ili bar oni koji nisu standardni igrali na jednoj polovini. Smajić lakše trčkarao, a Zola pred kraj treninga povrijeđen u duelu sa Prutinom, al se čini da će sve bit ok ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 12 sep 2011, 20:16

Na zvanicnoj stranici pise i dalje da je utakmica u 16:00 :(

???
jeste li sigurni da je u 7

ne mogu tako stavit ba...ima nas koji radimo ima onih srednjoskolaca... da ne nabrajam
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 12 sep 2011, 21:32

Curva_SUD je napisao/la:Na zvanicnoj stranici pise i dalje da je utakmica u 16:00 :(

???
jeste li sigurni da je u 7

ne mogu tako stavit ba...ima nas koji radimo ima onih srednjoskolaca... da ne nabrajam
FK Željezničar
Najava:KUP BiH:ŽELJEZNIČAR-LEOTAR
Stadion Grbavica, 14.09. u 19:00

evo sa fb od glavne str

Sad pogledah onaj tv izvjestaj sa tekme,sta reci,karic primio djecacki go,mi uopste nismo lose stajali na terenu,imali smo finih prilika,al smo se vala nafulali ko niko.Jamak dao extra go pored dvoice ;)
I dalje stojim sa teorijom da nam je neko sihre pored gola stavio :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 12 sep 2011, 21:48

Neandertalac je napisao/la:
Mrsko mi vam svima odgovarati ali evo na ovaj cu, a prosle godine kad je Culum prije te utakmice tukao nase igrace tad nista nije bilo??? Jest trebao Isakovic dobiti crveni karton, ali trebao je i Culum, tako da se nemas pravo na nesto zaliti.. Drugo naravno da zelim da se pukne po djepu kad neko ovo izjavi, ali prije toga da se poboljsa sudjenje, jer u onakvim situacijama je tesko nesto ne reci, uostalom evo i Kenny je govorio protiv sudija u zadnjoj utakmici.. Onako dati igracima Celika crveni, a Nijemu preskociti je bilo presmijesno, pa onakvo sudjenje nema ni na nekim gostovanjima kakvo je bilo u Zenici, nadam se da ce na Grbavici biti onakvo za Celik.. Sad ne ispada da ja kazem da je Celik zasluzio pobjedu, da je igrao dobro i nesto slicno, nije, ali je u prvom trebao Nijema dobiti crveni i onda ne vjerujem da bi Zeljo mogao onako napadati..
Vidi kralju kada vec zelis da budes objektivan idi do kraju ! Mislim , i znam da je ovo prvi put da je Zeljo imao korektno sudjenje u Zenici ! Godinama ste nas lesili , i pobijedjivali na batine i pritisak , ne tvrdim da nije bilo postenih pobijeda ali razlika izmedju naseg gostovanja vama i onog kada vi dolazite kod nas je ogromna ! Naravno da sam za posteno sudjenje (dva penala nam nisu svirana u Travniku i protiv Olimpika nas je sudija karao , al samo tako ) ali zamisli se kako je nama igrati kada smo svugdje docekani na noz, ono sto se kaze i onda se desi jedna utakmica gdje pet-sest igraca Celika vrsi pritisak na sudiju ( vjerovatno u stilu psovki i prijetnji ) ,jedan dobije crveni i automatski sudjenje dobije epitet namjestenog . Uglavnom drago mi je ako nista sto se sa tobom moze normalno razgovarati , pozdrav . ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 12 sep 2011, 22:11

sad brko bio gost na TVSA

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 12 sep 2011, 22:14

Je li neko gledao ispočetka ovaj intervju Amara na TV Sarajevo? Šta je pričao? Ja sam samo kraj intervjua uspio pregledati.
:?:

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 12 sep 2011, 22:17

nidi je napisao/la:sad brko bio gost na TVSA
i šta veli brko ?
jel spominjao kakva pojacanja, kakve sponzore ? :lol:
Za zivot cijeli!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 12 sep 2011, 22:18

zvala raja i postavljala standardna pitanja ,što nije doveo zvučna pojačanja na poziciji napadača,što nije doveo boljeg golmana,za bučana itd

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Sarun i 23 gosta.