Rade Paprica 9 je napisao/la:
Korektno sudjenje?????????? Pa Zeljo ponekad ovakvo sudjenje nema na Grbavici... Shvatas li ti da je Nijema trebao dobiti 2 crvena, naravno nije dobio ni jedan, covjek je za start za koji se daje crveni dobio zuti, i onda za drugi start gdje je udario covjeka u glavu nogom nije dobio zuti, dok je Covic u 10 sekundi dobio 2 zuta, i ti to nazivas korektnim sudjenjem??? Da ne spominjem stalna sjeckanja igre, faul nad Zebom kad izgubi loptu covjek padne ovaj faul svira, ali smijesno je to sto Zeba pada 10 sec nakon sto je izgubio loptu.. Opet ponavljam nije Celik neka ekipa, da ne bude zabune, ali Zeljo sa crvenim od 40. minute mislim da ne bi dao gol, jer Amar je morao onda vaditi nekoga da igra umjesto Nijeme,a to znaci igrac manje u spicu ili vezi..[/quote]
Dobro svi smo rekli fino da je sudija šiljio za nas, i da je totalno bezveze isključio Čovića, ukoliko nije istina da je udario Zebu laktom nakon sudijskog zvižduka, ja nisam vidio, neki kažu da jest, ali ne bitno. Što se tiče Njeme, nisi upravu, taj navodni crveni je plod frustracije sa tribina i pritiska na sudiju s obzirom da ste od 25 sekunde izgledali potpuno nemoćno da pogledate na naš gol. I ove izjave ovog dečka, Šišića, umjesto da se pozabavi što nisu uspjeli njegovi saigrači od 25 sekunde napraviti 3 uspješna pasa on se ljuti na sudije. Hajd da je njemu 33 godine, iskusan igrač, nego on sa 21 našao da pametuje o sudijama. Nije sudija kriv za nemoć Čelika.[/quote]
Tako nesto sam i ja mislio napisati , jer mi nije jasno za sta je sudija kriv ako ne predjes centar skoro cijelu utakmicu ?