Da ja sam glup jer sam govorio jos tada da je Doncic za Musu neka druga dimenzija a ti si zato pametan pretpostaljvamTesnjak1991 je napisao/la: ↑23 nov 2020, 22:07Nisi ti nacionalni izdajnik, ti si samo poprilično glup, a u isto vrijeme i jako tvrdoglava osoba (što nikad nije dobra kombinacija).japa je napisao/la: ↑23 nov 2020, 21:54Ma sve znam i isti likovi ovdje mene dan danas prozivaju valjda si nacionalni izdajnik ako ti je bilo bolesno smijesno to poredjenje. Iako je u biti to poredjenje postojalo samo u BiH medijima bilo gdje van BH da si tada pokrenuo tu diskusiju bivao bi ismijan ko budala.
A naravno to sto ti pricas je klasiak bosanska, nema uspjeha pa na prvi nagovjestaj istoga preuvelicaj na stotu, nafuravaju ovako sportiste nase, ybg svi danas citaju komentare i tesko im je ostati na zemlji kada ti svi govore da si najbolji, savrsenstvo itd. Pa eto ti navijas za Arsenal znas dobro da su onog naseg mrmota Kolasinca upravo komentari sto novinarski sto navijacki nasihnavijaca uzdigli da je frajer umislio da je neka sila od duel igraca pa je zaboravio igrati sport od kojeg zaradjuje i posvetio se iskljucivo raznosenjeima u duelima i guranjima. Vidimo dokle ga jeto dovelo.
Čuj, vidimo dokle ga je doveloDo igranja u vrhunskim evropskim ekipama valjda, sigurno nije zbog tebe il' nafuravanja (pričam o "mrmotu").
Znamo da si razočaran činjenicom da je neka ekipa i nakon katastrofe u NBA zasad odlučila pružiti šansu 21-godišnjaku, al' hajde, uvijek se možeš nadati da će i ovdje izostati neki učinak pa da ga otpuste. Strpi se, šta da ti kažem, možda i dočekaš.![]()

Cestitam tebi i ostalim fanovima Muse na uspjehu jer je dobio trecu godinu ugvoora u NBA, prilicno su se srozali standardi od bolji od Doncica dosli smo do slavlja jer mu je Bruklin dao trecu godinu da ga trejda u jednu od najgorih ekipa. I da jeste ja sam glup

Pazi ti dokle je doslo kada se Musi kao argument koristi da je uspjesniji i da je zaradio vise love od ljudi na forumu, nadam se da ce mu to biti dobra utjeha.