FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2014, 14:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@franklampard8 - Vjeruj mi da je Coca bas ono sto nam treba u odbrani a tanki smo kao led.
daj ba kakav crni Cocalic, i ja kad sam ga gledao vazda je bio kriv za gol. A ono u Liga Uefa kad je promasio citavu loptu :shock: (naletio protivnicki igrac i zakuco loptu u gol) :o Tu ce doci Arslanagic i/ili Besic, a npr. Zukanovic je tu, Vranjes, Spaha i Bico su bez premca itd.

Mislim da bi se trebali vratiti temi da ne spamamo.
Pa valjda se gleda cjelokupan ucinak igraca a ne samo pojedine negativnosti. Generalno, klupa ti je prica, jer da zelim da nadem tom Zukanovicu ili Besicu negativno stranu, nasao bih ih hiljadu.

Ali ajde, necemo spamati. Ja i dalje mislim da je on najprije od svih zasluzio da zaigra za repku...

Nego, kada igrate sa Partizanom i hoce li biti TV prenos?

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 04 feb 2014, 14:46

DzoleZeljo je napisao/la:Pa valjda se gleda cjelokupan ucinak igraca a ne samo pojedine negativnosti. Generalno, klupa ti je prica, jer da zelim da nadem tom Zukanovicu ili Besicu negativno stranu, nasao bih ih hiljadu.

Ali ajde, necemo spamati. Ja i dalje mislim da je on najprije od svih zasluzio da zaigra za repku...

Bit ce prenos...
slika
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 04 feb 2014, 15:12

DzoleZeljo je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@franklampard8 - Vjeruj mi da je Coca bas ono sto nam treba u odbrani a tanki smo kao led.
daj ba kakav crni Cocalic, i ja kad sam ga gledao vazda je bio kriv za gol. A ono u Liga Uefa kad je promasio citavu loptu :shock: (naletio protivnicki igrac i zakuco loptu u gol) :o Tu ce doci Arslanagic i/ili Besic, a npr. Zukanovic je tu, Vranjes, Spaha i Bico su bez premca itd.

Mislim da bi se trebali vratiti temi da ne spamamo.
Pa valjda se gleda cjelokupan ucinak igraca a ne samo pojedine negativnosti. Generalno, klupa ti je prica, jer da zelim da nadem tom Zukanovicu ili Besicu negativno stranu, nasao bih ih hiljadu.

Zukanovic je svakako dosta kvalitetniji defanzivno a pored toga ima i strasnu ljevicu. Fenerbahce je pokazao zainteresovanost za njega prije povrede.

Drugi je najbolji igrac Madjarske lige ma kakva ona bila i dovodi se preko medija u vezu sa engleskim klubovima.

Da, bice TV prenos :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 04 feb 2014, 15:19

franklampard8 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
Desole je napisao/la:Nemamo realno ni mi nikoga, a nemate ni vi. Ustvari nema niko u ligi. Mozda neko izleti, ali ovo navedeno je cinjenicno stanje.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Ako nista, imamo mi u nasim timovima TRENUTNO trojicu koja se mogu naci na spisku. To su:

1. Armin Hodzic (Igrac Liverpool-a, mislim da Susicu ne treba veci razlog od toga);
2. Samir Radovac (Decko koji ima super taletan i kao takvom treba mu pruziti sansu da se razvija medu najboljima)
3. Tomislav Tomic (igrac koji je mozda najvise zasluzio od navedenih i igra poziciju koja nam upravo najvise treba, ali nece dobiti poziv jer to automatski vuce jos jednog vaseg igraca a za to nema mjesta. E to je onaj problem koji se treba ovdje rijesiti, jer nam propadaju talenti.)

Od ostlaih "potencijalnih" su:

1. Nemanja Bilbija;
2. Muamer Svraka;
3. Josip Kvesic (Da nije bilo povrede sigurno bi sada decko igrao svoju poziciju u repki);
4. Nermin Zolotic (isti slucaj sa Kvesicem);
5. Matej Delac (isti slucaj kao Armin Hodzic)

Tako, ipak imamo mi u nasim ekipama momaka za reprezentacije, samo sto je nekom draze da gura igraca Hajduka nego Sarajeva ili Zelje.

Takoder, od igraca koji igraju vani a po meni su najvise zasluzili poziv od su, zapravo jeste:

1. Edin Cocalic (Stub odbrane u Macabiju)

Sto njega ne zove, ovo je vec visa fizika.
Sa svime se slazem, osim sa ovim oko Cocalica. Gledao sam par utakmica tj. 3-4 i gotovo u svakoj Cocalic je bio krivac za barem jedan gol. Mozda sam gledao kada nije bio u formu, ali...
Najstandardniji igrač u Makabiju, skoro s najboljim prosjekom ocjene igrača u Izraelskoj ligi što se tiće zadnje linije ..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

century
Kontakt:

Post Postao/la century » 04 feb 2014, 15:55

Ljudi sta ima s Grahovcem hocel on doci il je i to bila patka?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 feb 2014, 16:05

century je napisao/la:Ljudi sta ima s Grahovcem hocel on doci il je i to bila patka?
Nije nikakva patka u smislu da se nista nije desavalo. Sarajevo je poslalo zvanicnu ponudu Borcu, ovi je odbili i na tome se zavrsilo. Ako bude srece mozda ga zaganjamo na ljeto.
#divovi

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 04 feb 2014, 16:13

moustapha je napisao/la:
century je napisao/la:Ljudi sta ima s Grahovcem hocel on doci il je i to bila patka?
Nije nikakva patka u smislu da se nista nije desavalo. Sarajevo je poslalo zvanicnu ponudu Borcu, ovi je odbili i na tome se zavrsilo. Ako bude srece mozda ga zaganjamo na ljeto.
Ima on ugovor do 2015. Borac trazio 200.000 a Sarajevo ponudilo 100.000 maraka. Isto tako iz Borca su neformalno rekli da su zavrsili utakmice sa Sarajevom kao sa Zeljom da bi ga dali za 100.000 ovako posto trebaju jos jednu odigrati namjerno su nabili cijenu. Mada momak vrijedi.

Ode on vani. Vec je bila odbijena ponuda vani da ide za 50.000€.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 04 feb 2014, 16:17

Sve su to samo nagadjanja, koja cak prepisuju i neki mediji. Ima i ona prica da je u ponudu ulazio i procenat od narednog transfera, kao i to da je ponuda Sarajeva bila manja od 100 000. Mada vjerujem da bi Borac bio zadovoljan sa 200 000.

Na ljeto ukoliko ne bude ozbiljnih ponuda iz vana to je onda opet sansa za Sarajevo da ga dovede, ali o tom po tom.
#divovi

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 feb 2014, 17:19

Denis Popović sutra postaje novi igrač Sarajeva?

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 04 feb 2014, 17:23

Nazalost cu samo jos kratko u offtopic. Radovac, Hodzic i Zola jesu talentovani momci, vjerovatno bi ovaj treci dobio priliku da ga povreda nije zeznula. Ali ako nastave putem kojim treba da idu vjerovatno ce biti bitni kotaci u A selekciji, ali ne sada. Doduse ja imam malo strog kriteriji, vjerovatno bi par igraca iz postojeceg kadra dobili nogu. Nema potrebe gurati na silu momke u prvi tim ako je velika vjerovatnoca da nece ni nastupiti. Ali sam za njih siguran da ce poziv kad-tad dobiti i oni su svijetla tacka lige. Kvesic je mogao dosta toga napraviti sada se ta povreda stvarno otegla, a i popunjava se njegova pozicija. Cocalic sumnjam da ce dobiti priliku u ovoj godini, a i imamo 2-3 igraca koja su sigurno bolja, i 2 koja su tu negdje kvalitetom. Ne treba atmosferu narusavati....

Mislim da ako se krene sa dobrim radom u akademiji, ali i drugim omladinskim pogonima, ova liga ima neki potencijal, bar da se izdigne iz ovoga sto je sada. Ali za to opet treba finansiski background, zbog ugovora i zadrzavanja istih. Mi sada mozemo ponuditi neke uslove, ali i to je ograniceno. Sistem funkcionisanja treba kopirati od Maribora, ali ne u potpunosti. Mislim da mi u BiH imamo vise talenata, samo nemamo pravi mentalitet. Zato treba ukomponovati ljude sa lokalnim zarom i germanskim radnim mentalitetom. Za par godina ce profitirati klub, sa njim rejting i kvalitet lige, a sa svim tim i reprezentacija. A pored klubskog iskoraka, N/FSBiH treba da to ispostuje smanjenjem lige i promjenom njenog koncepta. Toliko za sada.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 04 feb 2014, 17:28

jeko lik?nisam utiopra njegov rad,zna li ko shta podrobnije o frajci?

VVVBK

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 feb 2014, 17:35

" onclick="window.open(this.href);return false;

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2014, 17:39

Ocekivao sam puno jače ime, ali vidjecemo jel cemu ovaj Slovenac. Nama trebaju pojačanja, ne prosirivanje klupe. Mozda se i pokaze korisnim.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 feb 2014, 17:41

FRANK RIBERY je napisao/la:Ocekivao sam puno jače ime, ali vidjecemo jel cemu ovaj Slovenac. Nama trebaju pojačanja, ne prosirivanje klupe. Mozda se i pokaze korisnim.
neko ko je igrao u sloveniji i grckoj sigurno nije u nasoj ligi prosirivanje klupe.... previse smo se zanijeli imenima velikonje,stevanovica itd ;)

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2014, 17:42

Inace Slovenacka liga je prejaka :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2014, 17:44

rammstein je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Ocekivao sam puno jače ime, ali vidjecemo jel cemu ovaj Slovenac. Nama trebaju pojačanja, ne prosirivanje klupe. Mozda se i pokaze korisnim.
neko ko je igrao u sloveniji i grckoj sigurno nije u nasoj ligi prosirivanje klupe.... previse smo se zanijeli imenima velikonje,stevanovica itd ;)
NEma mjesta za njega u prvoj prijatelju. Nije igrao u Mariboru ili u nekom ozbiljnom grčkom ligašu pa da se zanosim. Cinjenica da je igrao samo 46 minuta ove sezone govori da nije MAradona. Samo nemojte o tome kako je PAnthrakikos šesti na tabeli, jer vecina nije ni cula za ovaj klub.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 feb 2014, 17:46

aa mislim da nam treba zadnji vezni ovo sto sam vidjeo ovaj je klasicni ofanzivni vezni sto bi rekli desetka ,ima finu ljevicu i pregled igre ali po meni je ovaj konkurencija Stojcevu i Travancicu a ne Radovcu i Cimirotu

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 feb 2014, 17:46

FRANK RIBERY je napisao/la:
rammstein je napisao/la:
NEma mjesta za njega u prvoj prijatelju. Nije igrao u Mariboru ili u nekom ozbiljnom grčkom ligašu pa da se zanosim. Cinjenica da je igrao samo 46 minuta ove sezone govori da nije MAradona.

To je bilo u Grckoj prosele poluseone.Sad je u Sloveniji bio standardan. ;) Bar sam ja tako dobio info.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 feb 2014, 17:48

amypitar je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
rammstein je napisao/la: neko ko je igrao u sloveniji i grckoj sigurno nije u nasoj ligi prosirivanje klupe.... previse smo se zanijeli imenima velikonje,stevanovica itd ;)
NEma mjesta za njega u prvoj prijatelju. Nije igrao u Mariboru ili u nekom ozbiljnom grčkom ligašu pa da se zanosim. Cinjenica da je igrao samo 46 minuta ove sezone govori da nije MAradona.

To je bilo u Grckoj prosele poluseone.Sad je u Sloveniji bio standardan. ;) Bar sam ja tako dobio info.
Slab ti info prijatelju. Ove sezone u 18 utakmica grčkog prvenstva ukupno 46 minuta. Ako njima nije valjao, zasto bi valjao Sarajevo?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 04 feb 2014, 17:49, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”