Drzimo te za rijec. U suprotnom ban.rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Drzimo te za rijec. U suprotnom ban.rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
a jarane dosad je bilo desetine takvih i nista, ja nigdje nisam vidio nista zvanicno, pa ni spekulaciju...npr kad klix objavi znam da je tacna informacija, ovako je to lupanje najednom i onda se neki pitaju sto se sa nama nekad zajebaju...rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
e upravo sto nisi cuo nigdje ti dovoljno govori a stanje u gradu i drzavi je takvo da i nije neka potraaga za informacijamacollector je napisao/la:a jarane dosad je bilo desetine takvih i nista, ja nigdje nisam vidio nista zvanicno, pa ni spekulaciju...npr kad klix objavi znam da je tacna informacija, ovako je to lupanje najednom i onda se neki pitaju sto se sa nama nekad zajebaju...rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
ma razumijem ja sve, al opet malo nerealno, nista vise !! u pravu si sto se tice potrage za infom danas jer je sport pao u drugi plan !!rammstein je napisao/la:e upravo sto nisi cuo nigdje ti dovoljno govori a stanje u gradu i drzavi je takvo da i nije neka potraaga za informacijamacollector je napisao/la:a jarane dosad je bilo desetine takvih i nista, ja nigdje nisam vidio nista zvanicno, pa ni spekulaciju...npr kad klix objavi znam da je tacna informacija, ovako je to lupanje najednom i onda se neki pitaju sto se sa nama nekad zajebaju...rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
ibrrakovic:hajduk 2:0
I dalje je 1:0rammstein je napisao/la:e upravo sto nisi cuo nigdje ti dovoljno govori a stanje u gradu i drzavi je takvo da i nije neka potraaga za informacijamacollector je napisao/la:a jarane dosad je bilo desetine takvih i nista, ja nigdje nisam vidio nista zvanicno, pa ni spekulaciju...npr kad klix objavi znam da je tacna informacija, ovako je to lupanje najednom i onda se neki pitaju sto se sa nama nekad zajebaju...rammstein je napisao/la:ama ja vam kazem da dolazi i tacka.. cuj dolazi, DOSAO JE!
ibrrakovic:hajduk 2:0
Ne prizivaj ih na temu,pusti ih tamo neka se sami o sebi bave a mi da na miru uzivamoaS_Roma je napisao/la:željo doveo nekoga iz zvijezde![]()
Pojacavaju se![]()
i bas ga se sjecas iz te utakmice??voltron30 je napisao/la:Odlično pojačanje! Sjećam ga se još iz Slaven Belupa kada su pobijedili Athletic Bilbao u Koprivnici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.