Od ove sezone ne važi gol u gostima.Kajzer10 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:08Siroki ide zbog gola u gostima. Odlucuje medjusobni, a obzirom da je jednak, prvo se gleda omjer golova u medjusobnim utakmicama. Tu je Siroki u prednosti zbog gola u gostima. Tek ako je i to jednako, onda odlucuje ukupna gol razlika u takmicenju.
Ako sam ja razumio ona pravila.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ispada Leotar.
Drugi klub treba tražiti.izmedju Slobode i Igmana.
Sloboda ako pobjedi Igman će ispasti.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zar nije ukinut go u gostima?Kajzer10 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:08Siroki ide zbog gola u gostima. Odlucuje medjusobni, a obzirom da je jednak, prvo se gleda omjer golova u medjusobnim utakmicama. Tu je Siroki u prednosti zbog gola u gostima. Tek ako je i to jednako, onda odlucuje ukupna gol razlika u takmicenju.
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Sljedece kolo sloboda-zeljo, utakmica svih utakmica. Kabanice ponesite, krvi ce biti, yebo derbi bilo kakav za ovu utakmicu. Jos historija ova dva kluba podgrijava ovo sve 
Sloboda ako ispadne, to je nesto najbolje sto ce joj se desiti.

Sloboda ako ispadne, to je nesto najbolje sto ce joj se desiti.
Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 21 maj 2023, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nisam znao. Onda si u pravu, znaci ukupna gol razlika na kraju odlucuje između vas i Sirokog. Koliko vidim u medjusobnim je sve jednako.Virtu4l je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:09Od ove sezone ne važi gol u gostima.Kajzer10 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:08Siroki ide zbog gola u gostima. Odlucuje medjusobni, a obzirom da je jednak, prvo se gleda omjer golova u medjusobnim utakmicama. Tu je Siroki u prednosti zbog gola u gostima. Tek ako je i to jednako, onda odlucuje ukupna gol razlika u takmicenju.
Jedina greska sudije je to sto Cocalic nije dobio CK, a ostalo je sve sudio 40-60 u korist Posusja, golman im zadrzavao cijelu tekmu, onda sjeckao igru cijelo vrijeme. Na kraju, hvala Bogu, Željo zasluženi pobjedio!
Da, da, mi smo sad u prednosti tri gola u ukupnoj gol razlici, tako da Široki mora pobijediti četiri razlike Leotara, ako mi odigramo neriješeno u Tuzli.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
BAAAAAAAHAHAHAHHA! E cuj petardu im slozismo.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kolezeljovac
- Kontakt:
To braćo

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
Gdje sam ja napisao da smo mi bili bolji cijelu utakmicu? Ja sam napisao da bi u onom momentumu koji smo uhvatili, sigurno zabili i treci gol da se igralo jos 5 minscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:02Jel te stid hoces da kazes da ste bili bolji citavu tekmu??19vendetta87 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:01Sta pricas ti, Bog ti dao, da se igralo jos 5 minuta na Kosevu, primili bi i treci golscudetto89 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 18:53Hahha zasluzena haha dobro jeste , samo smo vas trebali razguliti na kosevu misevi jedniz bit ce prilike abd !![]()
![]()
I da smo mi trebali izgubiti realno , poslije vodstva od 2-0
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Kockoglavi
- Kontakt:
Siroko ce dobiti Leotar, ostaje pitanje Sloboda druga liga ili zeljo bez evrope.
Lagano kokice.
Lagano kokice.
Od danas je početak kraja Veleža. Naredne sezone ponovo ostaju bez Evrope i već one tamo kreće borba za opstanak.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Al jos bivsi Zeljovac Kulasin zavrsi Slobodu 

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa reci da smo bili bolji, realno mi smo sami sebi, iskljucivo krivi za x, dva centarsuta i za 2-2, usli vam tri iskusna igraca, po meni takticki dobro, tj pametno, i to je to.
Kako god ja nisam picka da mrzim nekoga, mozemo se zajebavati navijacki, sretno vam/ nam na evropskoj sceni poz
post je za @ 19 vendeta 87
Kako god ja nisam picka da mrzim nekoga, mozemo se zajebavati navijacki, sretno vam/ nam na evropskoj sceni poz

post je za @ 19 vendeta 87
Zadnja izmjena: scudetto89, dana/u 21 maj 2023, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !
Sta ima poštenjačine iz ex zvornićke
Jel vas prpa slobode
Jel vas prpa slobode
Zadnja izmjena: Dovoljan, dana/u 21 maj 2023, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Da nemaju guranja, mi bi Želju na Tušnju nakantali 3-0. Ovako očekujem neku sudijsku lakrdiju u režiji ljudi u crnom da se plava drolja ne bi ugasila od milionskih dugova.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Koga vi da kantate molim te? Vas jedino neko možda da zatrpa i pošalje u drugu ligu. Truhlovina od ekipe kojoj je vrijeme za odlazak u niže lige BiH.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 maj 2023, 19:20Da nemaju guranja, mi bi Želju na Tušnju nakantali 3-0. Ovako očekujem neku sudijsku lakrdiju u režiji ljudi u crnom da se plava drolja ne bi ugasila od milionskih dugova.